- iPhone topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- BlitzWolf termékek topicja
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Yettel topik
- Ilyen a Huawei Watch 5 és új érzékelője
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
-
Mobilarena
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
MikeWazowski #76904 üzenetére
Ez a késes bug mondjuk pont jelen volt még GO-ban is
-
Annyira gyakran nem nézem, ~160-200 között szokott lenni. Túl komolyan nem veszem (annyira igen, hogy a csapat ne a pokol tüzére kívánjon.
), egyedül nem is szoktam játszani nagyon, kivéve most megjelenésnél.
"4:3 is stretched szóval nem levágott oldalakkal van a képen."
Tudom, pont ezért. -
válasz
WNorbert85 #76605 üzenetére
Bedobtam illetékeseknek, ez a topik marad végül.
-
-
Sziasztok, az mitől lehet, hogy a voice chat egyátalán nem megy?
Engedélyezve van, be van állítva gomb is hozzá, de se én nem hallok illetve én se tudok beszélni.
-
válasz
wjbhbdux #75289 üzenetére
Én nem emelném ki ennyire a magyarokat ilyen szempontból, főleg fociban. Lásd Angolok, megvan ez mindenhol, ahol van egy komoly keménymag.
+Szerintem elég szomorú, hogy ez "normalis", iszonyú tapló dolog.
Persze az se jobb, ahogy s1mple hergelte a népeket, mint egy sima mm-be amikor a kis 12 éves noobozik, meg ilyenek. -
válasz
lemusz #73414 üzenetére
Kinek mázlija van, kinek nincs.
Ismerős, akivel szoktam játszani vett egy ládát, azt mondta kinyitja. Kinyitotta, Tiger Strike kesztyű. Potom 1000 euró (steamen).
De ugye 1000000-ból egy ilyen jön össze kb.Ha folyamat nyitogatja / kollekciókat vesz, lehete annyi esze, hogy szinte lottó szintű esélye van mondjuk a Fade-re. Dehát nem gondolkodik mindenki logikusan.
Én 1-1 ládát néha kinyitok az újakból, egyszer jött be, akkor dobott egy 50 eurós Glockot. -
A GO-nak a visszajátszása mindenhogyan ócska, vagy csak nekem ilyen?
Fel akartam fenni egy részletet egyik meccsből, és az egyik killnél egyszerűen kimarad 1-2 képkocka. Tehát megy a visszajátszás amikor a lövés jönne akkor ugrik egyet, és pont a lényeg marad ki... -
válasz
Kalacskepu #73082 üzenetére
Grat, nagyon jó felfogás.
-
válasz
Kalacskepu #73079 üzenetére
Attól még közvetve te is csaltál...
Én ha a saját csapatban van csaló, akkor minél előbb rúgatom ki. -
válasz
Kalacskepu #73064 üzenetére
-
válasz
duracell89 #73037 üzenetére
Hasonló nekem is volt, hogy szárnysegédben voltam nova 1-2, aztán egy ideig nem játszottam. Utána haverommal nyomtunk egyet, megnyertük simán, sok kill, mvp, stb.., és kaptam egy silver 2-t.
-
válasz
kristof123 #73032 üzenetére
Az igen, grat.
Gondolom nem 32win-el ezelőtt kezdted a go-t -
válasz
bepken #72849 üzenetére
Nekem is volt most ilyen haverommal, szárnysegédben, egyszer nekem nem jelent meg az elfogadásos ablak, egyszer meg neki megjelent, elfogadta elvileg, viszont nekem meg azt jelezte, hogy 3/4 játékos van kész, szóval az se indult el.
Utána meg versengőben 8-10percig keresgélt D2 meccset. Egy csgo + steam restart ezt már megoldotta. -
Sziasztok!
Nem tudom mennyire beszélhető téma, de skint eladni hogyan lehet külső oldalon keresztül / hogy működik? Össze kell kötni Steam fiókkal?
Ahogy olvasgattam a topikot, bitskins-t mondják legtöbben. Ha itt eladok valamit, abból nekem steam profilba lehet valami hátrányom? Vagy nem foglalkozik ezzel a Valve annyira?!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 15,6" -30% Bivaly i5-12500H 12Mag 16/512 RTX 4050 4GB FHD 144Hz
- FBT - 5x VIVE Tracker 3.0 + 3x SteamVR Base Station 2.0 Komplett csomag
- AMD Ryzen 9 7950X/Radeon 9070XT 16GB/32GB DDR5 RAM/1TB SSD konfig eladó
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2906, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3002, 90% Akksi
- 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest