-
Mobilarena
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
adise
őstag
válasz
szerzetes199 #59376 üzenetére
Ne haragudj de az nem is erre volt irva. Elsem olvasol semmit vagy csak siman buta vagy es frocsogsz. Kozben meg meg vered magad hogy elvegeztel egy szakkozepet. Eleve kit erdekel ez itt? Kulturalt viselkedest azt nem tanitottak se ertelmezni a leirtakat.
-
edgR
őstag
válasz
szerzetes199 #59340 üzenetére
Ugye az még megvan, hogy te jelöltél be egyetlen közös mix után és nem fordítva?
Reggel, amikor láttam, nyomtam is egy gyors ignore-t, miután én is megnéztem az alapvető dolgokat steamrep-en. Ugye nem baj? Eddig sem ismertük egymást, nem fogok eret vágni, ha nem találkozunk többé. -
Redneck
nagyúr
válasz
Há' magamhoz nyúlok... Egy igazi nagymenő!
Amikor 1.6 volt te max az oviban verekedtél a mászókánál. Megnéztem a twitchet, feliratkoztam, alig várom hogy minden nap tanulhassak valamit mászter.
b0rZ: Nem bánnám, bár én keveset érek csak rá. Remélem beférek.
-
adise
őstag
válasz
Level 5 faceit?
-
AllTheBest
őstag
válasz
Szeretnélek megkérni, hogy ne itt reklámozd magad... Viselkedj érett ember módjára és hagyd itt a fórumot, jelen pillanatban csak a feszültségkeltés megy itt...
-
Xero
nagyúr
válasz
Smfc? Köszi, de ott smurfolunk.
-
edgR
őstag
válasz
szerzetes199 #59313 üzenetére
Első hsz-hez képest egész jóra sikerült, gratulálok!
A pofád az méretes, ez egészen jól látszik ebből is, és hogy válaszoljak a kérdésedre meg egyben a véleményem megerősítésem, a tegnapi szösszeneted 15-4-nél, miután @szebe kolléga kiégett és angolosan távozott:
*DEAD* SZERZETES : erősebbek vagytok így, jogos volt a discon
Achievements disabled: demo playing.
edgR : te amúgy ki vagy?
SZERZETES : te magyar vagy ?
SZERZETES : hogy hogy nem ismersz?:DSenki nem mondta, hogy tegnap csaltál, "mélyen tisztelt", agyoniskolázott barátunk! A "furcsán viselkedtél" nem csak azt jelentheti, sőt! De ugye a berögződések... Most viszont legalább már tudom, mire utaltál tegnap. Költői kérdés: 2-3 VAC ban után ugye nem probléma, hogy senki nem fog időt ölni abba, hogy megnézze a tegnapi demoidat?
"Vagy mégis mi itt a baj? hogy 30 felett voltam mind a 4 mapon? 1,4-es K/D-vel sasok meg kalák között? "
"ekkorát ha lehet
ne hazudj már,
főleg ne egy ilyen közösségbe,
ahol te akarsz lenni a dominaez annyira átlátszó, és gyerekes."
Szóval a lényeg, hogy "köszi", hogy benéztél, de sajnos ennyi volt
-
adise
őstag
válasz
szerzetes199 #59325 üzenetére
Meselj meg kerlek talan kijutottal egy csoportbol vmi netes ligan?
-
Tewe013
őstag
válasz
szerzetes199 #59320 üzenetére
Kész, végem.
-
Redneck
nagyúr
válasz
szerzetes199 #59317 üzenetére
-
b0rZ
aktív tag
válasz
szerzetes199 #59320 üzenetére
Feltehetően. Viszlát.
-
adise
őstag
válasz
Jajj szegeny meg retardalt is
Holvan az higy ujoncok egy kommentes accokkal hogy kerulhetett fel a tsre egyaltalan
-
b0rZ
aktív tag
válasz
Szép nagy arcot növesztettél komám.
-
Redneck
nagyúr
válasz
Én nem tudom hogy ki vagy és miről hadoválsz, de az megvan hogy nem fragre megy? Egyébként egyik mapon lő az ember 30+ fraget, a másikon megy 15-nek is örülsz mert annyira nem adja. Mindenkivel megesik.
Emlékszem az említett scammer Steames nevére: RobPro. Nekem is megvolt, párat toltam is vele, de tőlem nem kért. Mondjuk a 40 eurónyi skinem nem túl csábító, de azért nem adom.
LAN-ra se gentle....!
Mer' ezzel is csórónak tűnnél...
wjbhbdux: Támogatom!
szerzetes199: A streamerek és a profik között is van csaló. Nem kell hitegetni az embereket. Menni kell egyhatozni meg kvékhármazni. Aki azokban meglövi, az mindenben meglövi!
Azt levettem hogy rólad van szó. Csak az "énvagyokahelyibasszájba" stílus miatt kérdeztem. Nem d$t vagy álnéven? Ő adta így az arcot neten.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- Egyedi PC összeszerelés Tökéletes színséma, prémium kábelmenedzsment, alkatrészfestés!
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged