- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Google Pixel topik
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
skL86
tag
válasz
Makszimusz #68426 üzenetére
Nem hasonló játék, de ajánlom az amőbát, ott annyira nem fontos, hogy hallod-e a hangokat..
Egyébiránt nem tartom magam teljesen skilltelen játékosnak, de nekem a hangok teljesen rendben vannak most is..semmiképp sem játszhatatlan...profiknál nyilván más..
-
fatal`
titán
válasz
Makszimusz #68439 üzenetére
Valószínűleg ez lenne a legjobb megoldás. De ez a Volvo, úgyhogy ilyen nem lesz.
-
ReFleXx
addikt
válasz
Makszimusz #68447 üzenetére
jo tudni, ezentul igy fogom farmolni a hszeket
-
ReFleXx
addikt
válasz
Makszimusz #68439 üzenetére
kellene mar tudnod hogy ph-n 3 hszt irni masfel perc alatt nem illik
#usedafakingszerkesztesgomb -
lemusz
addikt
válasz
Makszimusz #68430 üzenetére
Igen, a profik már sokszor segítettek ultrafos update-eket eltörölni/normalizálni. Most is az lesz szerintem, csak ki kell várni. Akár pár nap, de éppen 2-3 hét is lehet.
PUBG-ben nem 10-15 perc egy kör.
-
gtamate2
veterán
válasz
Az Unreal Tournamentre nézz rá, ingyenes béta megy jelenleg és elég jónak tűnik.
-
Vanir
veterán
válasz
CS 1.6
Full casual játékra szerintem a CoD WW2 is akár jó lesz majd, csak ugye a kodok mindig meghalnak egy év alatt, mert átmigrál a játékosbázis jelentős része az új kiadásra. Quake Live, (esetleg Champions, de az egyelőre botrányosan rossz), DOOM, Black Squad. Ezeket tudnám így első blikkre mondani. -
zarayg
aktív tag
válasz
Makszimusz #66459 üzenetére
na azért ilyen nem igazán fog előfordulni.... mindennek van egy bizonyos érték esési görbéje, de 60%-os esése semminek sincs (kivéve, ha egy nagyobb értékű skint 0,03€-ért rak fel valaki véletlen...).
vetyé trakonlórt attó' lessz óócé a játékba, oszt az kihajcsa
-
30z.Samu
titán
válasz
Makszimusz #66430 üzenetére
Mirage-en, Inferno-n is lehet tök jó meccseket játszani, legalábbis nekem eddig csak pozitív élményeim vannak erről a két mapról. Csak sajnos sokan only D2 elven vannak és ha felvetem, hogy legyen más, akkor többen mondják, hogy nem szeretik, nem ismerik, stb. Cache-t és az Overpass-t se ártana beiktatni, azok is jó mapok.
-
regener
veterán
válasz
Makszimusz #66413 üzenetére
Steam beállítások, Letöltések menü balra és jobboldoltalt utána letöltési régiót állítsd Luxembourgra pl.
-
Cr00py
senior tag
válasz
Makszimusz #66389 üzenetére
Remek hír, jó játékot.
-
eLit-MiLan
őstag
válasz
Makszimusz #66381 üzenetére
Nem lehet, hogy valamiért DP helyett hdmi kábelről akarná venni a jelet a monitor? Átállítódik DP-ra?
-
GhanBuri Ghan
őstag
válasz
Makszimusz #66383 üzenetére
Ha win10-ed van, xbox dvr vagy mi ki van kapcsolva?
-
Cr00py
senior tag
válasz
Makszimusz #66383 üzenetére
Jelenleg BenQ XL2730, illetve egy XL2411 van másodlagosként. Régebben használtam Acer-t.. jó pár éve már, így ebben sajnos nem tudok segíteni, viszont azt nem hiszem, hogy nem szeretnék egymást.. legalábbis én ilyenről még nem hallottam..a kábel az már inkább érdekes, bár az sem túl reális.
[Ezt] találtam így hirtelen, ez hátha segít Dp ügyben. A lényeg : " You need disable UEFI boot for PCI-E devices. "
-
Cr00py
senior tag
válasz
Makszimusz #66376 üzenetére
Nálam gond nélkül megy Displayporton a 1080, szintén msi. Itt egy kis [segítség] a hdmi support-hoz.
-
shaddy1027
tag
válasz
Hdmi miatt 60Hz van csak a 144Hz helyett. Ezt valahogy meg kell majd oldani, és az indítási parancsnak bőven elég a -novid.
-
dugo_
veterán
válasz
Próbáld ki másik kábellel akkor.
HDMI-n tudtommal át sem fér az 1440p/144Hz, még 2.0 esetén sem. És arról sem találok infót, hogy a monitor oldalról egyáltalán milyen van fent, simán lehet még 1.4. -
lemusz
addikt
válasz
Makszimusz #66377 üzenetére
High indítási parancsit szedd ki a picsába. Problem solved...
-
regener
veterán
válasz
Makszimusz #66369 üzenetére
8X MSAA-t vedd le 2X-re vagy teljesen off-ra, 2560*1440-re kicsit soknak tűnik megnyolcszorozni a képfeldogozást
-
shaddy1027
tag
válasz
Csinálj egy képet net_graph 1 kijelzéssel, mert ennyi alapján bármi lehet, illetve indítási parancsokat ha vannak.
Esetleg még az nv driverben nézd meg a 144Hz-et, mert nálam volt olyan, hogy átrakta a 60Hz-re és hasonló élmény volt. -
Redneck
nagyúr
válasz
G-Sync On? Hány fps-nél csinálja? Milyen CPU van mellé? Driverben van valami plusz beállítva? Indítási parancsok?
-
zarayg
aktív tag
válasz
Szia!
Mikro laggok vannak, vagy szószerint akad a játék?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Epson nyomtatók
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Google Pixel topik
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Hegesztés topic
- További aktív témák...
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest