- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
-
Mobilarena
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
VAC ban = Automata ban
Game ban = Developer ban = CSGO esetében Overwatch banAmit ti annyira előszeretettel nyomkodtok steam profilokon:
While it is not necessary to report cheaters playing on VAC-Secured servers - the VAC system will detect and ban these individuals - players who are suspected of cheating may be reported via the Steam Community.
Note:
VAC does not ban based on reports. Such data is only used for tracking and statistics purposes.
[forrás] -
törölt tag
Skinből így is rengeteg pénzt csinálnának, nekik az is megéri ha csak maga a játékot vennék meg. Skineket meg lehetne ott is, itt is használni. Szerintem ez lenne a legjobb, ugyanis a skinek ára beesne nagyon, és senkit nem érdekelne a CS:GO. De így mind a 2 fent maradna. Lesz ami lesz, de szerintem messze az új CS sorozat.
-
gtamate2
veterán
A drog az rossz, értem?
-
nugat
tag
-
wjbhbdux
veterán
Ha túl sokat kockulsz egy héten akkor kevesebb XPt kapsz egy idő után (bonus XP helyett reduced XP ha ráviszed az egeret a rankra), mivel minden rank ugyanannyi XP után jön, így gyakorlatilag lekorlátozzák a szintlépések számát smurf védelemnek, mert nemsokára kell majd X rank hogy competitivere menj.
-
BigBlue69
őstag
Én ezt kaptam első szintlépéskor: Lefűrészelt csövű sörétes | Bamboo Shadow MW
-
salytmasztor
aktív tag
Az egy oldalon lévő kábel sem húzza el a fejet, főleg ha jól van elvezetve / felfüggesztve valahova.
Engem az szokott felidegelni, ha középen lóg(nak) a kábel(ek).
Külön egy oldalon sokkal kényelmesebb.vzsryl / Xero: Persze a hangminőség az elsődleges, de gondolom létezik nem túl drága, de minőségi egykábeles füles is.
-
sikalisk
tag
Mégegyszer: Igen, novában többnyire szar játékosok vannak, de te sem global elitek ellen játszol, ugyanolyan rossz az ellenfél csapata is, ott sem védik egymást, ellenük simán befutsz egyedül a B-re, ez ilyen.
Tény, hogy minél magasabb a rank, annál kevesebb a retardált, nekem ez az accom (aminek a screenjét kitettem) egy kölcsön acc, amit haveroknak adok oda, ha éppen eltiltást kaptak, vagy több ismerősömnek adtam oda, hogy kedvet kapjanak a játékhoz - eredetileg 1.6-ban indult, mert volt egy csapattársam akinek ellopták az accját, és nem volt pénze 1.6 accra, hát vettem egyet neki -, a legutóbbi nova 3-ban volt, onnan toltam fel sasig, teljesen random társakkal.
-
sikalisk
tag
Ez nem ellentmondás, ugyanis nem csak a te csapatodban vannak oroszok, hanem az ellenfelében is, bizony, ugyanannyi eséllyel afk-nak, és tkznak, mint a te csapatodban, úgyhogy pontosan rajtad múlik, ha te nem reagálsz ezekre és csak a játékkal törödsz, akkor ennyivel lesz jobb a csapatod minden meccsen, lehet, hogy lesz 10 olyan meccsed amikor tényleg szerencsétlen leszel, és mindig te kapod az afk-t, de ez 100-as átlagban már - a nagy számok törvénye alapján - elhanyagolható - maga az ingadozás sem nagyon lehet 2 rangnál több, azonos játéktelejsítmény mellett -, ha jól játszol feldob, csak idő kérdése, én még sose voltam kala alatt 1000 winnel, a legutóbbi 100 meccsen meg seriff alatt sem.
ps. megjegyzésként hozzáteszem, hogy ha kilép egy csapattársad, akkor annyival megnő a két csapat közötti pontkülönbség, hogy alig vesztesz pontot kör vesztés esetén, győzelemben pedig jóval több pontot kaptok. Sőt, teljesen random, rosoz társakkal is hoztam már több olyan meccset, ahol már az elején vagy oldal csere után lépett ki az egyik társunk. Itt bejön az is, hogy kommunikálni is tudni kell, értem ezaaltt, hogy a társaidat is intheted nyugalomra, biztathatod őket, néha csak az kell, hogy példát mutass és ők is összekapják magukat. Tudom, hogy nyálasan hangzik, de ez csapst játék, ez is a taktika része, mint az ellenfél trollkodása, hogy azzal foglalkozz, hogy csíterezik és nem a következő körben befutó B rushal.
Az utolsó pedig, hogy megkell tanulni elviselni a vereséget, mert azon keresztül vezet az út a sikerhez és a vereségből többet tanulhatsz, mint egy 16:0-ból. -
wjbhbdux
veterán
jah igazad van, véletlenül itt csak egy embert szóltam le, úgyhogy javítom magam. khm khm
Mégis mi ez a rank bohóckodás? Az megvan nektek, hogy semmire nem jó, semmit nem mutat, és egy teljesen random public szintű játék a "competitive"? Gecc mintha 1.6ban a /rankot beírnátok a MAGYAR szerón és kemények lennétek ha top1000ben vagytok
Ne áltassátok már magatokat azzal, hogy bármilyen ranktól elégedettek vagytok, minden rank nyomorék rank, gyertek 5v5 csapattal és ott villogjatok, az nem túl kemény hogy neten le tudtok lőni a 10 féle nyomorék kategóriába sorolt nyomorék oroszt
-
pr1mzejEE
addikt
Én a hétvégén játszottam inferno-n, akkor végre életemben először élveztem és örültem neki, hogy kikapokD
Ct-ben kezdtünk, lehoztuk 12-3-ra a félidőt. Úgy fogalmaznék, hogy nem a csapattársaim miatt és igazából ez azért fontos, mert tőlünk az utolsó kettő alig lőtte meg a 10-et, de nyomták voice chaten, hogy "EZ, lows, pls play stb.." - én már itt is nevettem, de a végén hozott T kör nélkül kaptunk ki 16-13-ra és amit ezek kaptak..Nagyon megérdemelték. Ez csak duplakalán volt, de volt egy sejtésem hogy ezek is csak boostoltak voltak, mert kérdezte az egyik, hogy akarom-e boostolni.. Persze a végén, mikor nem hoztam az 1v4-et, már fucking noob voltam
Ezért jó játszani
(#33471) MurdR: Nekem annyival jobb most, hogy 23kb/s, 70-80% loss és 300-as ping.
-
Arkennys
addikt
körülbelül, képtelenek megérteni, hogy védekező oldalon nem tanácsos csirke rushal indítani minden egyes körben. Tényleg mindben, ugyanúgy és ugyanarra. Folyamatosan 3v5 ben mentek a körök, mert a két gyökér mindig kiszaladt meghalni. Kiszavazni nem tudtuk őket, mivel egymásra nemet nyomtak. Végül 15-15 re felszenvedtük, de beleőszültem. éljenek az oroszok! csak net nélkül
-
mepet
addikt
"HeatWare" ( www.heatware.com ) is a community-based user feedback website.
Ez a weblap nem steam in-game item kereskedésre szolgál, csupán egy feedback gyűjtemény; olyan, mint anno a hardverapróhoz volt a phmegbizhatosag.atw.hu. -
-
Coccolino_O
őstag
A folytonos "engem nem szeret" mantra helyett keresni kell akkor értelmes embereket, akár innen a topikból. Itt is vannak mindenféle rangú emberek. Amúgy azt tapasztalom, hogy mindenki pont azért van azon a rangon, amin, mert az pontosan tükrözi a "tudását". Volt már alkalmam játszani párszor nova szinten levő emberekkel, és olyan dolgokat csinálnak, amik magasabb szinten megengedhetetlen. Pár száz órával én is voltam nova négyes, de ahogy egyre több időt öl bele az ember, úgy lesz egyre tapasztaltabb és jobb. Nem mindenkinek van egyformán tehetsége ehhez a játékhoz, így lehet, hogy valaki 500 órával is nova marad, mert nem "érti" a játékot. Egyedül kb. lehetetlen kitörni abból a szintből. De ha mentek öten premade-t, az valószínűleg jobb lesz, mintha egyedül próbálkoznál. Valószínűleg nem fog kihullni a hajad, és jobban fogod élvezni, hogy van valami minimális csapatjáték, és infózás. És ha összeszoktok, tudtok rangot lépni, meg fejlődni.
-
MurdR
veterán
''Szóval a magyarok nagy része a valós élettel való inkompatibilitását próbálja kompenzálni a silver-kisnova rangoknál a tapasztalataim szerint''
A meglátásod teljesen jó, de rangtól független. Mindegy, biztos megy ez az oroszoknál is csak nem látunk bele.
Ritka amikor GLHF-en kívül mást nem mondanak, valamivel ki kell egészíteni -
törölt tag
-
-
vorosmarti
senior tag
Csak külső szemlélőként követtem a dolgot, de lehet h korábban po1son vmiért elvetetta a többféle böngészős megoldást. Nekem az tűnt a legegyszerűbbnek. A több fülön való használat nyilvánvalóan nem működhet, bár az inkognitó-módot még soha nem használtam. Mondjuk az inkognitó-mód célja sem kifejezetten ez.
-
BaLee
addikt
Én anno pókereztem és ott is az volt hogy mikor ki akartad kérni a pénzt sokszor nem volt elég, hogy beküldted a fénymásolt dolgokat még fel is hívtak, hogy leellenőrizzék a személyazonosságod. Nekem az ilyen jellegű adatszolgáltatás sosem esett nehezemre.
Szerintem ez egy jó szűrő lenne az ilyen fogadós oldalaknak. Ha nem áll mögötte cég akkor biztos, hogy állítanék mert akárhogy is nézzük itt végeredményben igazi pénzzel megy a fogadás.
Egy 13 éves srácnak fogalma nincs mennyi 200 ezer forint, mennyit kell azért dolgozni.Nyerőgépek tekintetében én olyan szempontból jó ötletnek tartom, hogy kiszorult a kocsmákból ahova sokan vitték a havi fizetésüket és beszórták a gépbe. Így, hogy kiszorultak és csak kaszinókba lehet gépezni, ezzel páran tényleg jól jártak, de a legtöbb ilyen ember nem megy (be sem engednék) egy komoly kaszinóba.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E550 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I DVDRW I 15,6" HD I CAM I W10 I Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged