- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen GPS-t vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
-
Mobilarena
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cr00py
senior tag
válasz
A_ScHuLcZ #68414 üzenetére
Hali. Minden Kedden éjszaka karbantartás van a Steam szerverein. Olyankor a cs is lehal. átlagba 10-15 perc szokott lenni, de most picit tovább tartott.
-
GEPESZ66
veterán
válasz
A_ScHuLcZ #17718 üzenetére
Sziasztok!
Nem szoktam játékos fórumon járni, csak most a fiam említette ezt a problémát.
Ő is tapasztalja az ilyen fagyásokat ennél a játéknál, főleg akkor, amikor elindítja.
WIN 8.1-et használ igaz 6-7 éves a PC, így természetesen az egyes beállításoknál nem tud a maximumra törekedni.
Valami olyat is olvastam, hogy az egér beállítás is okozza, neki is gamer egere van.
Rájöttetek-e már arra, hogy miként lehet megszüntetni ezeket a fagyásokat? -
htc07
addikt
válasz
A_ScHuLcZ #36245 üzenetére
nekem dobott 3 ládát mióta megvettem első nap az op-t, ebből kettő az új láda volt, szóval már most bőven pluszban vagyok.
meg dobott egy G3SG1 | Orange Kimono MW-t amikor felléptem kettes rangra, semmit nem ér kb, de nekem tetszik.
ja, ahogy nézem, amikor dropolt, 15 cent körül volt az ára, mostmár 35 körül kezdődik.
-
adise
őstag
válasz
A_ScHuLcZ #26606 üzenetére
egyedül nem éri megvenned, ha nincs ismerősöd akivel játszanal. egyedül ugyanúgy ráunsz és nemfogod fizetni. Ha valaki ismerőssel szeretnél játszani még mindig az MM a legegyszerűbb módja az egésznek. A csalók ellenére mégis nagyobb az esély, hogy "jobbak" ellen játszol MM-en, eseán nem valami magas a színvonal. csalók meg ott is vannak, max hamarabb bannolódnak
szóval max a 128 tickért fizetsz, ha neked az megéri.
-
fmx
aktív tag
válasz
A_ScHuLcZ #26204 üzenetére
Ezt olvastam,hogy ez meggyógyitja
tipp: Valaki már kapott az OverWolf miatt VAC bannt
-
PAtr0n
addikt
válasz
A_ScHuLcZ #18071 üzenetére
Tudom, hülyeség, de nagyon nem tetszik a formája a G400-nak.
Minden esetre, eladó a Kinzu V2-m, ha itt valakit érdekelne. Most a Rival-al szemezek, specifikációk alapján jobban a tenyerembe illik majd.De hogy a játékról is szó legyen. Hogy lehet megcsinálni azt, ha én csak 5 v 1-et akarok botok ellen?
-
törölt tag
válasz
A_ScHuLcZ #17718 üzenetére
Nekem olyan van, hogy hiba nélkül kilép, vagy megáll a kép, leteszem asztalra, és kiírja, hogy cs:go exe működése leállt.
(#17719) VitaD5: Végre valaki aki ért is hozzá. Nekem meg jöttek azzal, hogy biztos földön kívüli szemem van, hogy látom a különbségeket az FPS-ek, meg a Hz-ek között
-
Lacccca87
addikt
válasz
A_ScHuLcZ #12500 üzenetére
Game modehoz tartozó cfg fájlba írd át a bot_quota-t attól függ milyenbe indítod.
Pontosabban abból csinálj egy változatot :server.cfg végződéssel pl : gamemode_casual_server.cfg, és ebbe állítsd be amiket akarsz.
Vagy másik megoldás hogy soucemoddal forceolod a változókat sm_cvar változóneve
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged