-
Mobilarena
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Coccolino_O
őstag
válasz
#97716736 #42974 üzenetére
Csak érdekeltek ebben a hardware gyártók, hogy vegyed az újabb és jobb (és persze kurva drága) alkatrészt. Mint amikor lemodellezték a crysis 2-nél a tengert a város alá. Amíg élek, nem fogom elfelejteni.
Tavaly januárban indultam i3-2100-as procival. Nem egy nagy durranás, de azért minden low beállításon ment, és úgy lehetett vele játszani. Aztán kevés lett, vettem helyette egy i5-2400-at, az csak elég lesz. Az sem lett elég, pár hónapja vettem helyette I5-4570-et meg gtx 660-at, hogy az majd elég lesz. Cache-n és Overpass-en néha 150 fps-em van, úgy, hogy minden le van húzva teljesen, az árnyékok vannak feltolva max-ra, de az meg kell. Mindezt 1280x768-as felbontáson. GG Valve, csak így tovább.
-
Xero
nagyúr
válasz
#97716736 #42872 üzenetére
Hitbox is hitvány és az A1 is nagyon romlott. Távolra reménytelen ha nem fej, tehát AK ellen reménytelen, közelre pedig a lassítás miatt röhej. Nyilván még megvan a silencerből fakadó előnye, de nagyon sok ez a nerf neki szerintem. Ezt megint túltolták mint a CZ-t anno.
Na de visszatérve hitboxra. Az eddig spray ami ment AK-val, most alig-alig. Csak kínlódok.
-
vzsryl
nagyúr
válasz
#97716736 #42217 üzenetére
Szerinted csúnya. TaZ, meg néha Friberg valóban csúnyán tunkol, de én direkt nem őket írtam. Akiket felsoroltam, szerintem nagyon szépen játszanak, és a tunkjukat is öröm nézni. Nothing kifelejtettem az első felsorolásból, de rajta lehet csak az adderall segített.
(#42220) szebe: Dupla annyit toltam, mint te, de én sem tudom megszokni. És tudod miért? Mert kiszámíthatatlan. Pont erről beszélgettünk ma egy ismerősömmel. Annyira szerver függő a játék, hogy az elképesztő, főleg MM-en.
-
Lackki
őstag
-
Xero
nagyúr
válasz
#97716736 #41551 üzenetére
Mondjatok címet privátban, vasárnap ráérek.
(#41566) lemusz: Szólítottál?
(#41600) _-ORANGE-_: Ez nem megfélemlítés volt puszta tényközlés. Benzint költségnek könyvelem, autózni szeretek, van is arra barátom, meglátogatom. Nem tart semmiből egy karika és egy beszélgetés. Racionális ember vagyok, személyesen ész érvekkel meg lehet bárkit győzni. Ja hogy valaki nyuszi másnak a szemébe nézni? Sajnálom.
-
Micsurin
nagyúr
válasz
#97716736 #41551 üzenetére
Ki az a Xero ?
@MurdR:
Nem láttam a címben
@ReSeTer: Ha én kapnák ládából (szeptember 8 A1 forgalmi vizsga ha az meg lenne természetesen utána ) menten adnám el a kulcsot és venném
Az lenne a napja , hogy a gépet végleg leteszem és kamaszkorom legszebb évei jönnének az uton
-
shaddy1027
tag
válasz
#97716736 #41327 üzenetére
Ezért szoktam a market-ra ránézni. Tegnap előtt esett egy Overpass és mivel nem volt ez a pálya, ezért már kevesebb is van belőle a market-on.
Számügyileg: 08-22 18:22 2,020 results
08-24 07:00 1467 results
Viszont biztos vannak olyan akik hasonlóan gondolkoznak és kivárnak, ezért kell minden egyes nap ránézni és felírni magadnak a darabszámot, így fogod tudni mikor ér neked annyit, hogy már eladd!De, ez csak egy tipp és lehet ebből se lesz semmi.
-
-
.LnB
titán
válasz
#97716736 #40841 üzenetére
És sajnos ez sem segítene. forest és GeT_RighT is teljesen hitevesztett. Semmi elszántságot nem látni rajtuk. Részben értem mert egy ideig mindent megnyertek, majd jött egy törés és a franciák. Gondolom nem tudták megfelelően kezelni azt, hogy sorozatosan kikapnak. És mostanra végleg beleroppantak.
(#40842) wjbhbdux C9 régebb óta van mint maga a LoL
-
vzsryl
nagyúr
válasz
#97716736 #40830 üzenetére
Nekem Screamé sem tetszik. Pontosan játszik, de túl lassan. Mondjuk ezen már csiszolt, nem is keveset, de nekem jobban bejönnek az olyan pörgős játékosok, mint KennyS, Guardian, Friberg, Forest és a cloud9-ből mindenki. Mondjuk ez utóbbiból valami koxot tol az összes.
-
ooooobi
senior tag
válasz
#97716736 #40819 üzenetére
Profik ellen szerintem jó lehet a guggolás, mert utänna kell húzni a fejemnek. èn nagyon casual vagyok, szal ilyenek ellen nem nagyon hoz össze a sors. Az én szintemen viszont elgondolkodtató hogy nem kén guggolnom. Olyankor általában mindíg kapom a fejest
Mivel az ellen nem olyan jó ezért csak kb lö rám, én meg beleguggolok a lövésbe. De lehet nem jó az elméletem
-
maximilian4
addikt
válasz
#97716736 #38780 üzenetére
Hála istennek én most nem vagyok benne a vitában.
Én végleg letettem a lantot. Szép volt, jó volt, de ez az 1000 óra bőven elég volt (nekem). Többek között már előttem leírták miért is (és milyen emberek miatt hagytam abba) a játékot.Szerk.:
Nem válasznak akart menni. -
zkas90
senior tag
válasz
#97716736 #38728 üzenetére
Noh babráltam kicsit a rendszerrel. Megvan a fix 300 fps. Várom a csodát.
A reakcióidőm ~235 ms. A szemem pedig tényleg rossz (Protanomalia, Deuteranomália és Tritanomalia színtévesztés (vörös(narancssárga-piros), zöld(barna-zöld) és kék(lila-kék)).
Távolra tényleg kicsit homályosan látok, viszont közelre teljesen éles a látásom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Macska topik
- BestBuy topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- E-roller topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- Egyedi PC összeszerelés Tökéletes színséma, prémium kábelmenedzsment, alkatrészfestés!
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged