- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Huawei Watch GT 2 - épp ideje!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Prohardver app (nem hivatalos)
-
Mobilarena
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
goccer
aktív tag
Ott van sl3nd is a Gamerlegionban, top15 csapat, azért őt se felejtsük el.
Amúgy ez a faceit kitörés meg olyan, hogy inkább a szükséges minimum, ahhoz hogy esélyed legyen bekerülni valami ESEA main szintű team-be, de ha nem vagy egy donk vagy cemen bakin akkor komolyabb lehetőséget (pl: tier 1 team academy-je) nagyon nehéz összehozni és az se mindegy hogy kit ismersz.
-
Lacccca87
addikt
Jol láttad már akkor is, később csak rosszabb lett a helyzet. Sokkal rosszabb. Csgoba szinte csak a holdudvar kapott esélyt/lehetoseget. Arrol meg ne is besteljunk hogy alkalmazkodoi kepeseg es akaras nulla volt. Lathattuk hogy a "nagy" remenyekkel időről időre rebootolt galerik 2-3 het aztan mar forgattak ki egymast.
-
Lacccca87
addikt
Na az meg a masik diszpinty
Messzire lehetne vinni ezt a beszelgetest mert pont a legnagyobb pofaval es arccal es ismerettseggel rendelkezok miatt nem jutott 1 rol a 2 re anno a Source, de gyanitom az 1.6 is azért rekedt meg egy szinten, habar abba nem vettem reszt aktivan anno. Önös kis erdekekbol ott tettek keresztbe ahol csak tudtak, meg probaltak ugy beilleszkedni a rendszerbe hogy megkerulhetetlenek legyenek. Szomorú, magyar valóság. Pedig a gyakorkati pelda is azt mutattja hogy azert akadnak tehetségek itthon is, csak legtöbbször esélyt nem kapnak vagy ha kapnak is egyből elszalnak aztan mehetnek a süllyesztőbe.
-
Lacccca87
addikt
Azt a Deep gyereket de utáltam. Anno amikor ujra probalkozott meg a source ba visszaterni. Kétszínű kis senkihazi volt. Szemtől szemben jo pofizott, aztan meg fórumon nyomta a full ellenkezőjét. Pl ICL eke eseteben hekyszinen minden jo minden fasza, utana meg semmi se volt jo. Pofazott is sokat a vegen hogy engem kell elrakni a vezetosegbol es majd o elintezi es majd jo lesz a sceen nek mert majd o megmutatja. Aztan en maradtam meg a covid nem boritott mindent, o meg fel ev alatt a süllyesztőben.
Egyebkent ha anno megvetted a GO t akkor kellene hogy legyen prime statuszod cs2 ben is. Csak a free2play es accok nem kapjak meg.
-
-
Vismajor01
addikt
Szevasz! Bringa topik után jó ismerősként látni!
Egész hasonló életpályát írtunk le, csak én még jóval a gyerekem születése előtt felhagytam a csével. Meg én CSGO-val is játszottam annyit mint sourceal, elég magas szinten.
Valóban nagyon idegörlő, hogy a fejedben megvan, hogy hogyan és mit kéne csinálni, de az aim nincs meg, a gránátok nincsenek meg, az egész egy új játék, de az elvárásaid viszont olyanok mintha a sourceot pöccintetted volna fel
Veszélyes dolog a profikat lesve "tanulni", mert sajnos a te ellenfeleid nem úgy fognak reagálni mint az övéké, szal náluk lehet kihúzott füstgránáttal fogni T rámpát mert úgyis fogja csapattrás meg ugyse futnak ki, nálad meg ha ezt csinálod 5mp alatt ledarálnak a rusholó CT-k mp9el.
Én is visszatértem CS2re kb 6 év távolmaradás után, én is casualon és matchmakingen kezdtem. Túl hamar tértem át premierre, úgyhogy jó kis 6k ELO-val kezdtem
Onnan kb 20 győzelemmel mentem fel 13k körülre. Én a helyedben inkább orrvérzésig DMeznék, bekapcsolnám a pattern guideot v mi a toszt, és megtanulnám h kell sprayelni. Én pl mai napig elég szarul sprayelek, de közbe nagyon crisp 1shot hseket tudok osztogatni
Matchmakingbe 3nyert után kapsz rankot arra mapra, amin nyerted a 3at. De csak arra a mapra. SZal lehets rank nélküli D2n és global elite infernon. Premierbe kell a 10 nyert győzelem de ott nincs maphoz kötve, amint 10et nyersz megkapod az ELO-t ami alapján később rangsorol a játékosok között amikor "warozni" mész.
Így hogy ki maradt CSGO így el nem tudom képzelni mennyi minden újdonság van
Skinek
Ugyanígy jártam én is! Elkezdtem tolni, mondom nem kellenek a skinek szarok rá...De van pár régi skinem meg dobozom azokat eladom azt meglájuk. Ja lett belőle 200 EUR
Mondom akkor ezt elköltjük. Ültem rajta 1 hetet miket vegyek
Most ilyen a raktáram
Tudtommal nincs ilyen magyar oldal
De nem is nagyon kerestem TBH, semmi kontent nem tud olyan színvonalt hozni mint a nemzetközi, úgyhog marad a hltv hirekre
Torzsi
Nagyon örülök, hogy így alakul a karrierje. Feljött a képzőből, és nagyon sokszor változtatták körülötte a rostert de ő mindig maradt. És mostanában már elég jó átlagokat hoz, legutóbbi LANon döntőt játszottak, előtte lévőt meg megnyerték...
Most lesz majd pesten vmi rendezvény, hátha MOUZ eljön és láthatjuk élőbe!
Hajrá. Engem elvitt a lendület kb 30 meccsig, aztán most kb 2 hete offos. Van egy 2 éves meg egy 1 éves lányom, viszonylag kevés olyan 1-2 órám van amikor tuti senki sem fog megzavarni és nekem se kell felállnom valamiért...
-
Vismajor01
addikt
Emlékszem, hogy régen mennyire hypoltuk a fragmoviekat, all Stars, Synced, Cadre, Kodiak, etc.
Most meg megnézek párat, és pf...teljesen mediocre fragek vannak benne zenére vágva
Kodiak filmjei konkrétan vicc kategória, kimegy hosszún kijön a kapun egy terror, lelövi és ennyi, ez a szegmens, váltunk máshova. Hát mondom tyűha ilyet sose csináltam !
Persze voltak benne epik részek, de a nagyrésze az ilyen semmi.
Bezzeg az én saját fragmoviem
szétaláz mindent
-
Redneck
nagyúr
Ezek a régi 1.3-1.6 fragmoviek nagyon jók voltak, rengeteg kedvencem van. Van viszont egy, amit sajnos nem találok, pedig nagyon jól volt megcsinálva, és ha jól emlékszem magyar srác készítette.
A Tool - Schism című számára vágta, és főleg scoutos találatok voltak benne, már-már művészi vágással. Egy régi HDD-n lehet megvan még, de a neten nem találom. -
lemusz
addikt
Nehéz megmondani, mert azért ez már mégis csak egy szerződéses fix keresetű munka, ha jól értem. Ha valakit az éltet, hogy lássa őket szétforgácsolódni, akkor most nem is flash forgatásaira tenném le a voksom, mint lehetséges kiváltó okra, sokkal inkább dev egocentrikusságára, amire most ez a szerződés "fizetett pro player" státusz biztosan rádob még egy lapáttal. bzt -t kamálom, miatta szorítok nekik.
-
Redneck
nagyúr
Oké, csak akkor fusson inkább Rókamóka vagy BohócLAN néven és mellé ne a visegrádi négyekkel dobálózzanak.
"four made their way to Budapest via qualifiers in the Czech-Slovakian region, Poland, and Hungary."
Helyesbítés az előző kommenthez: a VP kivételével egyik sem V4.
Egyébként örülök hogy színvonalas eSport rendezvény lesz Budapesten, csak kicsit szomorú vagyok hogy nem olyan versenyt hoztak össze amire többen kíváncsiak és jegyzik is valahol.
-
-
lemusz
addikt
Egy kis időbe telt míg megtanították dennist hackelni. Egyébként van egy olyan érzésem a márciusi 1 millás médzsörre kigyúrják magukat a nagyobb csapatok, mindenki első akar majd lenni, hisz az pénzügyileg olyan lesz, mintha az összes eddigi médzsör közül minden másodikat te nyerted volna. Tisztán 30 milla/kopf. Ki az, aki erre nemet akarna mondani? Maximum valami retardált moe gyerek...
-
szebe
addikt
Ahogy látom jól megerőszakolták nuke-ot.
Ezzel még talán nem is volna probléma, majd úgyis kiderül, hogy jó-e vagy sem. Ami engem inkább zavar, azok a textúrák. Már az új season-ön sem tetszettek ezek, és most az új nuke is megkapta (train is kapott picit kinti rakó garázsban). Meg nem tudom mondani miért, de nagyon nem jön be.mod, nem tudom miért válasz, sry
-
wjbhbdux
veterán
Jövőre sok változás lesz az amerikai TV-s liga miatt, sok csapat fog olyan kockázatokat vállalni és költekezni ami eddig nem volt jellemző rájuk a komoly szponzor pénzek reményében. Végre van esély arra hogy legitim legyen a CSGO és ne az ilyan g2a féle szutykos pénzmosodákra kelljen támaszkodni.
-
Nem rossz, xizt nem volt messze sem olyan kaliberű játékos mint a társai.Már érett a csere. Egyébként témánál maradva akárki akármit mond, én sajnálom karrigan-t a tsm-böl, mert hiába kicsit olyan mint egy öreg jw
, egyszerűen a játéka nekem eszméletlen módon tetszik. Kiváncsi leszek hogy hova kerül a jövőben.
-
Felnőtt a NiP-hez a többi csapat, sajnos ezzel a felállással - még ha 1-1 embert cserélnek is - nem hinném, hogy komoly eredményeket el tudnának érni a jövőben. Szerintem kiégtek. Ennyi ideig a csúcson vagy annak közelében lenni - gondolok itt f0restre meg GeT_RiGhTra - fizikai és szellemi képtelenség.
Nekem is ők a kedvenc csapatom, főleg az előbb említett két játékos, de vannak már náluk sokkal jobbak.
Volt ezen a majoron két jó, szerencsés napjuk, de ennyi.
-
nugat
tag
ezt a ket dolgot nem tudom honnan vetted, gondolom megkerdeztel minden pro-t es ez a ketto volt az egyetlen valasz.
"mivel ezer éve játszanak így -> megszokásból"
ez alapjan mar nem ajanlanam egy friss jatekosnak."stabilitás miatt (rögeszmés félelem a fps droppoktól, túlbiztosítják magukat)"
olyan szinten cpu orientalt a jatek, hogy full-hdban majdnem annyi fps-t ad, mint 1024-ben.olof pl. azert hasznal black bar-t, mert az egyik lanon nem sikerult atallitani streched-re a felbontast es megtetszett neki a "sens". en kiprobaltam, semmivel sem lovok ugy jobban, ertelmet sem latom, de neki ugy jobban megy, kenyelmesebb, tehat egyeni preferencia.
egyebkent megnyugtatlak, egyikunk sem tudna loni egy frag-et sem pro-k ellen, ha ok full-hd-ban jatszananak 60hz-en, mi pedig 144h-en 800x600-ban
-
nugat
tag
[link] - nem tudom mennyire frissitik de lathatod hogy van ott tobb is.
dpi, sens, felbontas, fov, egyeb beallitasok ez mind egyeni preferencia, kerdezd meg akarmilyik pro-t mikozben streamel vagy redditen.
amit mondani akartam, hogy ne azert hasznaljunk mar alacsony felbontast, mert a pro-k is ugy jatszanak.mindenki tesztelje ki, mi szamara az optimalis beallitas.
-
nugat
tag
"Vsync alapból off, low grafika, és nem full hd felbontás. Ha valaki komolyabban gondolja akkor így játszik. Bohóckodni lehet fullhd-ban full beállítások mellett, de nem véletlen, hogy a profik sem úgy játszanak."
ez [moderálva]. a felbontas es a beallitasok teljesen egyedi preferencia, shroud is pl. full-hd-ban jatszik kimaxolt beallitasokkal es sokan masok.a topicban, de meg magyarorszagrol is megis ki gondolna komolyabban?
meg egy group-stage-bol sem sikerult kijutni senkinek. vagy lem felett mar mindenki komolyabban gondolja a cs-t?
[ Módosította: Mate ]
-
rumos XIII
aktív tag
Itt egy beszélgetés, nagyon szemtelen a tag.
-
bager13
aktív tag
Általában egyetértek veled mindenben, de most nem. Szerintem, ha valaki a skinekért játszik ,akkor egészségére(na kezdő ,ha nem). Ez a játék egy része, akit nem érdekel annak nem kötelező azzal foglalkozni.
Persze értem én ,hogy minden második hozzászólás a skinekről szól és a CS igazi lényege elveszik. De most ez a módi(sajnos/nem sajnos).Én őszintén megmondom, hogy a MM miatt kezdtem el a CS:GO-val játszani, mert tetszett ,hogy aránylag velem egy szinten lévőkkel dob össze. Ez egy olyan emberek ,aki munka után egy-két órát akar lövöldözni a haverjaival, annak a legjobb. Sokszor érzem én is, hogy nincsenek meg nekem sem az alapok: 2-3 taktikát használunk max, nincs semmi előre begyakorolva, nincs normális spray kontroll és stb...
Tudom ,hogy lehetnék jobb, de ha nem akarok?(((A smurf-ök ellenére is még mindig ez a legigazságosabb rendszer ,amivel valaha játszottam)))
Szerk.: Szóval mindenki másért kezdi és másért játssza a játékot, ami szerintem nem baj.
-
freeknight
őstag
Jogász vagyok, nagyon is jól tudom, hogy amit okipoki művelt, az mind a csalás, adott esetben a lopás fogalmát kimeríti. Nyilván, ha bemész rendőrségre, csak néznek nagy szemekkel, de van olyan is, hogy internetes csalás, a net nem egy fekete zóna, ahol bárkitől bármit kicsalhatsz, attól függetlenül, hogy a jog mindig 10 lépéssel lemaradva kullog a való élet után.
Az is biztos, hogy ha csak a magyar jogszolgáltatáson múlik, attól a késtől a srác búcsúzhat, mert itt nagyon nehéz bizonyítani, hogy csalás történt. Ha az "üzlet" pl a jófogáson bonyolódik, akkor viszont korántsem így van, de ez steames trade-en volt, amivel nem igazán tud mit kezdeni nemhogy a magyar, de más nyugati bíróság sem. Illetve a kés értéke sem egyértelmű, mert ha a Valve ilyen esetben nyújtana is segítséget az eljáró hatóságoknak, az ő marketükben nincsen beárazva a kés, mert túl van azon a bizonyos 380 eurón, csakis kvázi "feketepiaci" forgalomban kapható.
Viszont, itt történt pénzmozgás (a srác utalt is a scammernek, bár az igaz, hogy nem a késért), illetve hardveraprón át történt az első, kulcsvásárlós tranzakció, szóval valami halvány reménysugár lehet.
Mindenesetre érdekes a téma, és szerintem érdemes is vele foglalkozni.
Ha jól tudom, a Valve policy az, hogy linkes csalásnál visszaadják az ellopott itemeket, ilyen scammnél meg nem foglalkoznak vele? Legalábbis én valahogy így emlékszem. -
MurdR
veterán
Először engem sem különösebben érdekelt, de sajnos be lettem fertőzve vele, pedig nem 15-20 éves vagyok. Mondjuk nincsenek drága skinjeim. Talán a legdrágább egy Statos AWP Féregisten, kb 7euró. (Az egész raktáram nincs összesen 40€, amit ha úgy nézzük ~1000óra alatt droppolt már annyit a rencer az új ládákkal.)
-
törölt tag
Főleg úgy hogy mindkettőnek volt smoke-ja és kitje is.
Ex6 és Maniac teljesítménye kritikán aluli volt szokás szerint, RpK alapból rossz választás, de amúgy is az egész csapat nulla KennyS nélkül. NiP már eleve úgy készült Titan ellen hogy egyikőjük (jobb esetben Maikelele) kilövi Kennyt és easy win. A Titanic süllyed tovább, csodálom hogy a döntőig eljutottak.
(#29453) lemusz: DEv? Közismertebb nevén: Homlok. Mert akkora homloka van, mint három másiknak...
Twitch chaten olvastam régebben: Ha dev-et flashelik akkor az ellenség is vakul a homlokán visszaverődő fénytől.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Nintendo Switch 2
- BestBuy topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Kutya topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- PR-Telecom
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest