- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Magisk
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
-
Mobilarena
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
-
Lacccca87
addikt
válasz
kIsDe` #77794 üzenetére
Nem szerencse kérdése
Legalábbis a nagyobb része nem az. Minél többet költesz a játékban annál nagyobb eséllyel fog jobb cuccokat dobálni (kedvcsináló a költéshez, mézes madzag) ez kb minden microtranzakciót használó játékban így van. Vagy ugyanaz a logika mint a kaszinókban a nyerőgépek.
Engem mondjuk ez mind hidegen hagy, nem farmolok, nem azért játszom a játékkal, vagy hogy ebből fogok majd meggazdagodni. Aki ezért nyomja csak vagy részben annak elég nyomorúságos lehet hogy relaxáció és kikapcsolódás (jó kivétel ha felidegesítik a csalók, vagy idióták engem szerencsére elkerülnek javarészt ezért tudok így gondolni rá) helyett is a mókuskereket tapossa munka után/helyett/mellett.
Hasonló a véleményem arról is amikor valaki a heti droppot farmolja. Én ezt is inkább úgy fogom fel, hogy ha elérem akkor plusz aminek örülhetek, de ha nem akkor sem dől össze a világ. Sajnálom azokat akik csak emiatt tolják sokszor befásulva megkeseredve a meccseket, vagy könnyedet.
-
bepken
veterán
válasz
kIsDe` #77785 üzenetére
elvileg elkezdték osztogatni a banánt azoknak, akik az ilyen "invite only" bugos lobbykban farmolták az XP-t (anomaly csinált róla pl videót, egy meccs alatt 5-6 csillag/pass)
szóval én inkább D2 farm only módszert sem erőltetem a továbbiakban... vagy legalábbis amíg nem érkezik valami plusz infó ezzel kapcsolatban. 24 csillag már megvan amúgy is, hagyni kell az elkövetkezendő ~2 évre is belőle, amíg érkezik az új frissítés
-
bepken
veterán
válasz
kIsDe` #77767 üzenetére
frissítés után az első pár percben voltak röccenések, amíg töltött a shader cache (ez mindig így szokott lenni nagyobb frissítés után) - azóta nálam nincs gond.
illetve.... ez túlzás, inkább azt mondanám: nem lett rosszabb, mint volt. nálam a DM/Arms Race meccseken vannak gondok, amikor már túl sok a vér meg minden a pályán. olykor 60 fps alá is beesik, de ez kezdettől így van sajnos nálam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Futás, futópályák
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Honda topik
- BestBuy topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Tuningmesterek, teszterek, figyelem! Itt a Thermal Grizzly spéci tesztpadja!
- Üzleti vita és megbeszélés
- További aktív témák...
- Szép HP EliteBook 840 G9 Fémházas Hordozható Érintős Ultrabook 14" -40% i5-1235U 32/1TB Iris Xe FHD+
- Logitech G935
- Creative Sound Blaster Live! 5.1-es digitális PCI hangkártya
- Rock Shox Recon Silver Air gyorszáras villa eladó (29-es)!
- ÚJ Nvidia RTX 5060/TI 8-16Gb GDDR7 DLSS4.0 Ryzen 7 5800X 16x4.7Ghz/32GB/512Gb/1TB M SSD/2ÉV gamer PC
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Xbox Ultimate előfizetések
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2983
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest