Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
-
Mobilarena
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
nanofocus
tag
Én már 2015 óta nem játszottam Overpass-on, úgyhogy ez nekem szinte új

-
nanofocus
tag
-
nanofocus
tag
Eloszor is koszonom a tippet az egérhez. Én az X1 PRo változatot kaptam meg, nagyon nagyon kellemesen csalódtam. A viper 3 formát nagyon szépen hozza, habár 2007 óta a deathadder formával játszottam, ez palm és claw gripben is kézre áll. A szenzor tokéletes, jelenleg 960-as eDPI-al használom, frappáns a webes driver. Egy gondom van hogy sehol nem találok hozzá plusz grip-et, mivel mind felraktam és valószínűleg gyorsan fognak kopni / koszolódni.
Prem: Egy darabig nem lesz gond a premierben, mi olyan 20K-ig szoktunk mixelni, de érezhetően kellemetlen néhány meccs, nehéz néha eldonteni h csalnak vagy csak jók. Barátkozom ismét a Face IT-el, tegnap hajnalban is egy brutál jó meccset játszottunk, hosszabbításban nyertünk 4-5 lvl volt mindenki, teljesen fair meccs volt. Érdemes begyakorolni minden mapon legalább 1-1 smoke-flash-t hogy tudj segíteni a mix teamnek is.Armory pass-ból még mindig ládát érdemes húzni, de ha neked belefér nyiss skint, nekem is szerencsém volt egy Longdoggal, be is cseréltem gyorsan 3 értéktartó skin-re és egy pass-ra. Most ládákat szedek ki, de még 1.7-en áll a fever case.
-
nanofocus
tag
Köszi hogy írtál az egérről. Az aerox-om túl kicsinek bizonyult így én is beruháztam egyre az ATK egereiből a Blazing Sky X1 Pro-ra. Remélhetőleg jövő hét elején megérkezik, kíváncsi vagyok rá nagyon. Egyébként valamiért nagyon szükségét éreztem a wireless-nek mostanában.
-
nanofocus
tag
Tudja valaki hogyan lehet gamerpay-en feltenni trade lock-os skint? Most még 500-1000 eur-on áll, nem szeretnék lemaradni.
-
nanofocus
tag
Valakinek dobott már valami értelmes skint az új láda vagy az armory pass?
-
nanofocus
tag
-
nanofocus
tag
Nincs mit. Én sokat tanultam tőle még így 30+ éves fejjel is
pl a counter-strafinget sosem csináltam se source-ban se go-ban, így ez nekem is újdonság volt beépíteni a gameplaybe. Meg volt még valami fontos amivel sok 1v1 szitut be lehet húzni preaimnál, ha elhagyod a corner rounding-ot. Itt értelmesen elmondja mizu: [link] -
nanofocus
tag
Én úgy szoktam csinálni, ( bár többek szerint ez is faszság)
Hogy havi 1 armory pass, abból csak a sport & field kollekciót farmolom, 40 csillag 10 skin, jó pár év múlva sokat fognak érni, esetleg a szarokat fel lehet trade-upolni. plusz heti 1 láda nyitás. 15 eur + 4x 2,5 eur-t költök sztem ez nem sok, főleg hogy nem iszom nem dohányzom, más hobbira nem költök. Ráadásul most dobott egy chroma 2-es ládát a heti drop, az magában 3.5 eur, de lehet kinyitom 
-
nanofocus
tag
Akartam írni egy kisebb szösszenetet Neked, most van egy kis időm. Ha premierezni mész készülj fel hogy a meccsek több mint 50%-a lose lesz, akkor is ha megfeszülsz, ezt el kell könyvelni. könyveld el magadban hogy vesztes lesz a meccs és nem érhet meglepetés.
Mi, legalábbis én személy szerint nagyon megszívtuk. Kb 1,5 hónapja megy a premier, de már most tudom hogy csak face-it lesz belőle, szólóban biztosan. Játszottunk magabiztosan, már majdnem megvolt az akkor mérföldkő 15.000-es ELO, bedobott hozzánk egy csalót, ő ment 2 hét cooldown-ra, mi meg mentünk 23 órásra. Nem is gáz, értelemszerűen mi nem csaltunk, csak premade volt így mi is rábasztunk. Elvette a rank-ot, majd egy nyertes meccs után bedobott 9000-be. Volt agyfasz rendesen, na mindegy, nyerjük vissza. A következő 10-15 meccs vereségnél - 550 poont elo átlagban, nyerésnél 120-150. Gondolom odalett a trust factor is ( ha van ilyen akkor biztosan ). Gyorsan visszabuktam 7000-re. Most kezdett kiegyenesedni a szcéna, mostmár majdnem egal az elo pont + - de még mindig nem igazán stabil pedig közel azonos pontszámű csapattársakat dob be. Sokat vesztettünk, időközben sok csaló jött elő mindig az ellenfél csapatában.
Leetify-t érdemes használni, sokat tanulhatsz belőle.
Ha mindenképpen kell valaki akit érdemes nézni, én wilsoncs2-t tudom ajánlani, rohadt sokat tanultam a videóiból, mentális training videói is vannak kiégés ellen, érdemes mind megnézni. Top 1000 face it, mondjuk USA de akkor is jól nyomja.
Ui.: Ha mész premiert írj rám, baráti listán ott vagyok liwz néven megtalálsz ( most L W Z )

-
nanofocus
tag
válasz
Vismajor01
üzenetére
Detto, irtam LNB-nek a régi sztorikkal kapcsolatban, vegyetek fel: https://steamcommunity.com/profiles/76561198838745369/
-
nanofocus
tag
válasz
tenaijo
üzenetére
Nekem ugyanezt volt, sajnos öcsém kibannoltatta az akkor csgo accountomat 2015-ben, úsztak a skinek minden,így regelnem kellett újat. Természetesen a face-it login hozzá volt kapcsolva ahhoz a steam acchoz, supporttal beszélve ez örök, nincs változtatás, úgyhogy bye-bye volt 6-os rank, lehetet újra kezdeni a face it-et. amit addig hanyagolok amíg MM-ben nem találkozok túl sűrűn csalóval, eddig kb 100 meccs alatt volt 4-5, úgy látszik szerencsém van.
-
nanofocus
tag
Elvileg volt egy nagyobb ban hullám este / ma délelőtt. Tudtok róla valamit? Reddit / steam fórumon már totyognak a cheaterek hogy mi történt.
-
nanofocus
tag
válasz
GhanBuri Ghan
üzenetére
Nem tudom, elég halovány a csgo-hoz képest, bár én csak most jöttem vissza 6 év után. pörög két armory egyszerre( már vissza is hozta az árát két skin ), lassan megvan a premierre a rank10, jó ez sztem, nekem jobban bejön mint a csgo vagy annor a source. playerbase van rendesen és lekopogom, én még nem találkoztam csalóval 70 óra alatt.
-
nanofocus
tag
Még 1 kérdés hozzáértő kollégák. msi after nem akaródzik kiíródni a játékban ( gondolom 3rd party probléma ). Ezt hogyan lehet abszolválni? előre is köszönöm!
-
nanofocus
tag
válasz
Vismajor01
üzenetére
anno megvettem az 1.6-ot, cz-t, source-t, csgo-t. miért pont ez maradt volna ki. csak a régi steam accom sajnálom, öcsémnek adtam ő meg elpasszolta jó pénzért. 2004es account volt, még a szép zöld színű klienssel

-
nanofocus
tag
válasz
Lacccca87
üzenetére
sosem savaztam senkit csak aki tényleg 0-t lő. Valahol sas rank környékén fejeztük be de az a rank system egy rakás szar volt. Remélem az ELO pontokat normálisan számolja és nem csak azt nézi majd hogy win vagy lose volt hanem a csapaton belüli helyezést is. Van még itt ilyen hogy 5v5 kereső magyaroknak? Annakidején az incentive-es srácokkal gyakoroltunk de már kb senki nem játszik a régiek közül. -
nanofocus
tag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
És miért van az hogy nem látom a csapattársaim rangját?
-
nanofocus
tag
Sziasztok!
Kb 7-8 év kihagyás után térnék vissza, egyáltalán nem rossz így 40 óra utána cs2. Próbálnék premiert játszani, de ugye ahhoz szintfejlődés kellene, viszont versengőben nem kapok elég XP-t, valami túltöltést emleget. Pontosan ez mit jelent? Egyéb iránt ládát csak premierben lehet kapni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Fotók, videók mobillal
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple MacBook
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- PlayStation 5
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Intel Core Ultra 7 265KF 20-Core - használt, garancia: 2028.11.17 Firstshop
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Samsung Galaxy S24 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Eladó One Plus Nord 2T 5G 8/128GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ