- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
DiszNóÓl
senior tag
-
-
sss
őstag
-
Vismajor01
addikt
-
dugo_
veterán
-
m_dawe
senior tag
válasz
xenom0rph #40022 üzenetére
Én hülye csak csak bemásoltam a saját cfgmbe a parancsokat. De kell külön egy autoexec cfg is. Ez alapján csináltam meg.
-
mepet
addikt
válasz
xenom0rph #37326 üzenetére
(#37325) Vanir: természetesen a francia értelmiségiek beszélnek angolul is.
(#37326) xenom0rph: ezzel egyetértek, engem sosem hergelnek fel, nem szoktam tiltani, csak ha kiabálnak a mikibe. Sőt, megfigyeltem, hogy ha lecsalóznak, akkor azután általában jobban megy, mert megnő az egóm. Ezt a társaknak is mindig mondom, kevés eredménnyel, hiszen az "ns" magyar megfelelője a "persze".
-
mepet
addikt
válasz
xenom0rph #32667 üzenetére
Persze, olvastam. Szuper az a leírás. Kiegészítésnek szánom. 1-2 olyan link van csak az imént kreáltban, ami ki van fejtve a részletes bemutatóban is. Számomra tök hasznos már most is, hogy ezeket nem kell kikeresni minden alkalommal. Gondoltam számotokra is az lehet.
-
-
csaba951
veterán
válasz
xenom0rph #29364 üzenetére
Ha ez olyan könnyű lenne, akkor Kínában már nem dolgozna senki!
Sok kitartás, türelem, szorgalom kell hozzá. Meg persze szerencse.
Meg eleinte a pár euróddal a táplálkozási lánc alján vagy, innen a legnehezebb pénzt keresni. Egyrészt mert ilyenkor még egy csomó tapasztalat hiányzik, másrészt mert ilyen alacsony tőkéből nagyon nehéz előrejutni. Az első 100 €-t nagyon nehéz megszerezni. Mire meglesz addigra megtanulod/rájössz, hogyan kell ezt csinálni. A második 100 € már sokkal könnyebben, sokkal rövidebb idő alatt lesz meg.
Cthulhu Dawn-nál gondolom ez egyfajta kísérlet, hogy 1 € kapott item-ből meddig tud eljutni. Látszik, hogy az alapvető szabályokat, összefüggéseket érti. Ha továbbra is van hozzá szorgalma, kitartása, akkor fél év múlva már ő is 350 € késsel/fegyverrel fog szaladgálni. Már ha van rá igénye!
Ha kevés időd van ezzel foglalkozni, akkor csinálsz Trade linket, csgolounge-on meghirdeted és várod, hogy jöjjenek az ajánlatok. A beérkező ajánlatokat meg percek alatt le lehet rendezni. Több idővel ugyanez, de megnézed, hogy ki keres olyan item-et ami neked van, és küldesz neki trade offer-t.
-
törölt tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Tesla topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gaming notebook topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest