- Google Pixel topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mobil flották
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Megvan a Pura 80 nemzetközi startja
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
Nekem a kedvenc nevű magyar, akivel eddig találkoztam, az "Volgaforgalmi" volt. És egy Volga is volt az arcképe. Az óta is nevetek, hogy valaki miért pont ezt a nevet választja?
Vele még nagyon az elején futottam össze Casual játékmódban.
Én azt nem merem leírni, hogy mindig dicsérek mindenkit. Mert ha elszakad a cérna, akkor azon erőlködöm, hogy inkább meg se szólaljak..
Sokszor van az, hogy miközben nézem a csapattársakat, így csinálok: [link] És próbálok nem beleszólni, legfőképp nem negatív lenni. Tegnap konkrétan volt egy olyan, hogy a végén valami atom hülyeséget csináltam és buktam a kört. Erre mondják, hogy "Nice Try". Én meg röhögve mondtam nekik, hogy "most komolyan srácok, ez szép volt?! Ez egy nagy szar volt tőlem." Aztán nevettünk egy jót.. Mert végül igazat adtak nekem ők is..
De egyébként én is természetesen próbálok pozitív lenni, és dicsérni. Hát tegnap mondjuk ez nem mindig sikerült...
-
.LnB
titán
Én is találkoztam ilyen játékosokkal, akikről te is írsz. De szép lassan ahogy lépegettem előre, úgy lett ez ritkább. MM és Premier low elo is egy fertő volt. És írtam én is ilyen playerekről. De mindig megjegyeztem, hogy ezek mellett voltak tök jó meccseim is. Csak a rossz jobban megmarad bennem. Viszont te ahogy már többször jeleztem, valami iszonyat szintre ragadtál be. Amit én nem is értek. Mert én is most kezdtem, és szépen, konstansan lett jobb a színvonal.
Ez az AWP - rifle dolgot ezt egyre többször írod. De ez amúgy egy butaság. Miért ne lehetne rámenni a AWP-sre? (Főleg, hogy rengetegszer muszáj is menni)
Simán megoldható. Gondolok itt mondjuk a "Xantares peek-re" (avagy big swing peak). Vagy ott a donk féle gugolós peak. De a fő fegyvered a smoke. Tapasztalatom szerint a leggyakrabban mirage mid-en van ez a rifle - awp szituáció, amikor a T iszonyat hátrányban van a window AWP ellen. Igen, én is sokszor bosszankodtam, hogy kimegy a T társam középre, és instant hal a window, vagy connector awp miatt. Erre tökéletes megoldás a "top mid" smoke! Vagy a window smoke. Én ezeket betanultam, és minden kör elején dobtam. Leginkább a window smoke-ot. Még akkor is ha én magam nem mentem utána midre. Egyszerűen ezzel védtem a társaimat. Mondjuk gyorsnak kell lenni, mert sokszor a window smoke lassabban robban ki, mint ahogy a társad belefut a halálba. Most már általában olyan csapatokkal játszom, hogy megbeszéljük ki hova dobja a smoke-ot. De korábban általános volt, hogy védenem kellett a csapattársaimat. Mirage A rakón ugyan úgy, CT smoke, stairs, jungle smoke. Ezeket tudni kell.#78665goccer
Na most már tudom. Nem tudtam, hogy újra lehet kezdeni a szintet. De így már minden ok. -
bepken
veterán
de azt értsd meg, hogy az a "szint" melletti szám a világon semmilyen jelentőséggel nem bír ebben a játékban. 40. szint a teleje, amikoris kiválthatsz egy szolgálati medált, majd kezded elölről 1. szintről és ha ügyes vagy, akkor akár többször is végig tudod nyomni adott évben a 40 szintet, ezáltal magasabb "szintű" medál lesz a profilodon/raktáradban, aminek játékmenet szempontjából szintén semmilyen jelentősége nincs.
más:
36 óra alatt fogalmam sincs, milyen szintet lehet elérni, de a heti limit az fixen 11.167 XP
31. szinthez 150.000 XP szükséges (5000 XP/szint)tehát hogyha valaki tegyük fel heti két szintet lép (min. 10.000 XP/hét), akkor 15-16 hét alatt tudja elérni a 31. szintet úgy, hogy heti max 2-2,5 órát játszik.
ez épp a "nem lehetetlen" határát súrolja
-
Spet
addikt
Hogy mi értelme van a csalásnak?
Általában az alábbi indokok játszanak szerepet:
- mert az ellenfél is "csal" (azért idézőjel mert lehet, hogy nem csal, csak akkor szintkülönbség, hogy annak vélik)
- mert úgy is sokan csalnak, és a VAC nem működik
- mert ez teszi boldoggá (hogy a másik játékélményét tönkreteszi)
- kioörgesse a heti droppot gyorsabban
- stb. -
Don.Corleone
aktív tag
ismerős a szitu, én sajnos a mai napig egyedül tolom randomokkat, orosz-török rémületek, ha valamit elcsesznek akkor a társra fogják majd poénból kickelnek, ennyi agyhalott a pubg-ben sincs, pedig 3000 órám van ott. Lassan elérem a premier-t most 76%-on vagyok, de amikor egy meccsre elindulunk és a betöltésig átszoktam nézni ki milyen szinten áll és akkor az én csapatom hozzám hasonló, az ellenfélnél meg van 2 db 35+ vagy 40+ level, akkor azért az hervasztó tud lenni, és mostanság elég szépen lejött, hogy nagyon pro-k, nem csak az időt bsszák a gép előtt.
-
bepken
veterán
már a múltkor sem értettem ezt a 40. szintű játékos kérdést, de most szerintem leesett, hogy mire gondolsz. ez a szám nagyjából semmit sem jelent a profilodon.
értsd: évente legalább 2-3 alkalommal a legtöbb aktív játékos végig pörgeti 0-ról a 40. szintre...újra és újra...
"Azt látom valahol hogy a reportolt profilokkal mi a helyzet?"
én amikor nyomon akarom követni egyik másik jelentett profilt, akkor kimentem magamnak könyvjezőnek és annyi. külön ilyen funkció nincs játokon belül sajnos. -
.LnB
titán
Olvasd el amit márciusban írtam: [link]
Engem ennyi év kihagyás után 8k-ra sorolt be elsőre a Premier. Most játszom 17-18k környékén. Ezt is írtam már párszor (valószínűleg nem olvasod a kommenteket, csak írsz), hogy tapasztalatom szerint 15k környékén van egy ugrás, ahol már kezd teljesen értelmessé válni a játékosok többsége. De ez nem jelenti azt, hogy itt is mindig minden rózsás. De nagy százalékban az.
Ezek mellett, én folyamatosan néztem tutorial videókat. Gyakoroltam a gránátokat training mapokon. A spray control-t, és a counter strafe-et. A héten például a callouts-okat ( a pálya részeinek elnevezéseit) rágtam át. Mert volt párszor, hogy leblokkoltam mert nem jutott eszembe az adott pályarész elnevezése, vagy simán nem is tudtam, hogy mi a neve.
Ezzel azt akarom írni, hogy nem csak a társak miatt kell panaszkodni. Tenni kell azért is, hogy mi jobbak legyünk.Az amiket te írsz, azok siralmasak. Siralmas helyzeteket írnak le. De én tapasztalatból mondom, hogy nem ennyire rossz a helyzet. Ha nálad ez van, arról te is tehetsz. Ezen gondolkozz el. Én is kikeltem már párszor magamból itt a társak miatt, de a győzelmi arányom 60% körül vagy felett van. Szóval a helyzet nem annyira rossz.
Szerintem ha végigolvasnád a kommentjeimet március óta, mióta elkezdtem játszani, látható egy fejlődési ív. Már csak abban is, hogy hogyan láttam a játékot, és a játékosokat az elején, és ahogyan most látom. Valami ilyesmire kellene törekedned neked is.
-
vzsryl
nagyúr
Én 3,5 év után tértem vissza. CSGO-ban stabil koszorús sasként hagytam abba. Itt meg január közepén kezdtem és 1700 pontba rakott először. Katasztrófa emberek voltak. Vagy olyanok, akik még D2-t sem ismerték és lábfejre céloztak, vagy smurferek, akikkel egyedül alig bírtam felvenni a versenyt. Szerencsére 2-3 nap alatt fellőttem magam 5k fölé.
-
.LnB
titán
Fúú te valami iszonyat posványos szinten nyomhatod, ha ezek a "bajok".
A játékosszint szinte semmit sem jelent. Az kb. az időt jelenti csak, amennyit játszott a játékkal.
Én véleményem szerint, teljesen felesleges összehasonlítgatni a csapatokat. Se az elo, se az, hogy ki premade, se a szinteket, se az órákat.Egyébként a Premier matchmaking szerintem elég jól próbálja összeválogatni a két csapatot. Sok játékkal játszottam, és ez legalább ránézésre próbál kiegyensúlyozott csapatokat összeszedni. De annyi változó van, hogy lehetetlen tökéletes rendszert összetenni.
Ha ezzel foglalkozunk az semmi más, csak kifogás keresés.Most átpörgettem az utóbbi idők meccsimet. És alig van olyan, ami sima győzelem vagy vereség volt. Azt mondom így gyors ránézésre, hogy 13:9 az átlag végeredmény. Ami szerintem rohadt jó dolog. Csak bennem mondjuk túlságosan megmaradnak a vereségek. A gyözelem oké, gyorsan jöhet a kövi meccs. De ha vesztek, akkor az bennem marad. És ez baromság.
A másik, hogy én még mindig úgy vagyok vele, hogy engem túlértékel a rendszer. most ilyen 17-18k környékén vergődök. De marha sokszor az az érzésem, hogy nekem nincs itt a helyem.
És tegnap arra jutottam, hogy k*rva türelmetlen vagyok. (Ami a való életben is igaz rám). Ezzel kellene valamit kezdenem, mert cseszhetem az aim gyakorlásokat, a tutorial nézéseket, meg mindent, ha folyamatosan hülyeségeket csinálok. Kell vennem majd egy mély levegőt, és lassítani a játékomon.Tegnap előtt 4 meccsből 4 win. Tegnap 4 meccsből 2 win. Mi következne ma? 4 vereség. De én nagyon trükkös leszek. Három után ki fogok lépni!
(meg ma nem is biztos, hogy lesz időm játszani egyébként se.
)
-
bepken
veterán
bosszantó tud lenni a sok random, de így ráfeszülni szerintem nem feltétlenül jó dolog.
a csúf igazság: hogyha visszanéznéd egyik másik ilyen meccsnek a demóját, ugyanúgy találnál hibákat a saját játékodban is. (viccen kívül egyébként ezzel érdemes néha foglalkozni, ha van rá egy kis időd, és ha már a játék ad rá lehetőséget....meccs közben ugyanis sokszor másképpen látja az ember a szituációkat. értsd: amit logikusnak hiszel, néha nem is annyira az és fordítva - vagy épp amikor csalónak/gyökérnek hiszed a másik játékost, az ő szemszögéből néha értelmet nyerhet adott lépés)
sajnos a korral egyre kevesebb marad a türelem. ezt saját magamon és jóbarátokon is észre szoktam venni. gyakorlatilag a mi társaságunkból éppen emiatt már csak én szoktam "rendszeresen" játszani... azt viszont továbbra sem hiszem, hogy ez a játék hibája.
-
goccer
aktív tag
De az alacsony ranggal van a problém(ád). Most írod le mégegyszer: "süket, vak, nem tudja hol a lerakó". A másik probléma meg valószínűleg veled van, hogy nem úgy lövöd mint régen, de ahelyett hogy kicsit dm-eznél vagy aim trainereznél itt rinyálsz minden nap a fórumon. Ha úgy menne neked a lövés, mint a másokban való hibakeresés, nem lenne miről beszélni. Bocs, de ehhez én nem aszisztálok.
-
goccer
aktív tag
No offense, de szerintem azzal lesz a baj, hogy bár tele van full kezdővel mindig a csapatod, te a "top3ban vagy benne". Lőni kell ezek ellen 30 killt, hozni a meccset, aztán magasabb rangba nem ilyeneket kapnál. Ha ez nem megy akkor a saját házad táján is érdemes körbe nézni, hogy mit lehetne jobban csinalni.
Nem is értem, hogy mit vársz? Hogy majd az alacsony rangokban komoly játékosok carryznek majd? Hol kéne lennie a kezdőknek, gyerekeknek, golyós egérrel, 30 fps-sel laptopon játszóknak stb ha nem rang nélkül / alacsony rangokba?
-
-
.LnB
titán
Tudnék írni ilyeneket nagyon sokat. Csak nem szeretek rage-elni, sírni fórumon. Mert ezzel is magamat minősítem. És a sok sírás miatt mások úgy is engem fognak balféknek elkönyvelni.
De nem minden rossz. Most az elmúlt 30 napra, 56%-os a winrate-em. Szóval így olvassátok amit írok. Jó ez se azt jelenti, hogy a major-ön a helyem..
De ha rossz, akkor látok "csodákat".
És tényleg "CSAK" ez a bajom, ezt nem értem, hogy miért velük sorsol össze a rendszer. Miért nincs ezeknek egy nagyon mély homokozó, ahol együtt, egymásközt elbalfaszoskodnak?
-
Skilly
aktív tag
Azokkal még valahogy szót lehet érteni, de azt viszont sose fogom megérteni, hogy sima MM-be miért kell csalni. Vezetünk 1-6-ra, majd kilép visszalép és megy a wh és simán megnyerik.
Ennek mi az értelme, semmi tétje és elbassza mások játékát. Komolyan mondom ezek az igazi szánalmas kis elnyomott f*rgek.
-
.LnB
titán
Muszáj nekik annyira fiatalon jónak lenni. Xelex, Sl3nd és Torzsi is nagyon fiatalon kezdte.
Szerintem amelyik elég érett fejben, hogy megértse a játék mechanikáját, a szabályait, az simán jó lesz. A maradék meg, akik homokkal eszik a taknyukat a játszótéren, azok meg csak golyófogók.
Én most direkt nem játszottam tegnap előtt, mert azt hittem, hogy tegnap építem az új gépet. Aztán nem jöttek meg a cuccok.. Bízom benne, hogy ma már megjönnek.
Tegnap is inkább Gamer Legion meccseket néztem.
-
.LnB
titán
Nekem az elmúlt 30 napra, 54%-os winrate jött ki. A számokkal nem lehet vitatkozni, de érzésre is ilyen. Valahogy mindig kiegyenlíti magát az egész. Persze nekem is volt már 6-os (meg talán 8-as is) vereség sorozatom. De minden rossz meccsre, jut egy jó is. Vannak azért jó csapatok, amikor minden klappol. De van amikor nem.
Tegnap beállítottam én is max pinget, de semmi sem változott.
-
GhanBuri Ghan
őstag
Én már rájöttem, hogy rendes meccset (MM vagy premier) nem szabad folytatni vesztes meccs után, mert szinte biztos, hogy az is vesztés lesz. Premier után max egy MM, vagy casual.
#78404 LnB
Sajnos nem, romlanak a reflexek, romlik a látás, a hallás, a szem időbeli felbontása ("FPS"-e)
Most is van olyan, hogy néha olyan AK flick fejest adok be, hogy én se értem, ez hogy jött össze, a baj csak az, hogy ez a ritkább, és a bénázás a gyakoribb - régebben meg a bénázás volt a ritkább... -
Lacccca87
addikt
Volt a regio szures be lehetett allitani, illetve voltak pluginok ami a geoip adatbazist hasznala orszag szintu szurest is tudott. CS2 nel is lehetseges a kommunity servereken nehol van is. De a hivatalos keresot hasznalva barmelyik jatekmodnal nem tudsz ilyet. Ahogy irtak a max ping beallitas segithet, de azert van boven olyan balkani aki lesz@rja es 90 es pingel is jon jatszani.
-
Arkennys
addikt
Erőltettük még kicsit, de jah, megalázó vereség lett. Meglepő (ironikusan), hogy silver elitesek voltak, közben huszon kill és 10 alatti halál. Egész rangrendszer egy nevetséges és értelmetlen marhaság így (rangilag mi csapatunk erősebb volt, és nem is voltak rosszak pedig tényleg a srácok, egész jól védtük a túszokat), egy játszótér már ez
-
BaLee
addikt
Értem én, de ha kapna ezzel kapcsolatban egy levelet a rendőrségtől és anyukája meglátná (mert meggyőződésem, hogy a legtöbb ilyen ember a szüleinél élő max 20 év körüli ember) akkor talán lenne belőle nemulass.
Amúgy tényleg ezzel az a baj hogy csomó utánajárás a semmiért, ráadásul szerencsére itt pénzt sem bukott a vevő így jelenteni kell ahol lehet és talán mást nem húz csőbe.
-
Slystyle
őstag
Nem azt állítom, hogy már mindig jobbakat dobál, de sűrűbben, példának okáért, nekem múltkor dobott egy Desi | Urban Rubble-t, ami azért jobb, mint egy "kuka" skin. Mellette számos meccs végén láttam, hogy jobb skin-eket kapnak, mint a fehér (consumer grade) item-ek.
Ha pedig a hatodik, akkor lassan mehet bele a Trade-up-ba. -
Mate
nagyúr
Nekem az a "kedvencem", mikor kapunk egy botot egyszerű pályán (Pl. office) ct utolsó köreiben. Így is lehozzuk nagyjából és simán meglehet T oldalon bottal is. Ha valaki meghal, gyorsan beugrik botba. Igen ám, csak múltkor botnak lehetetlen volt parancsolni. Minden körben kirusholt awp-vel, ak-val stb. Nagyon élvezetes volt, hogy nem csak simán 4v5, de még fegyvereiket is mi álltuk....
Már azon gondolkodtunk, hogy inkább bent még mi kinyírjuk a botot, hogy legalább fegyvert ne adjunk nekik, de nem mertük meglépni. Nem tudtuk, hogy ezért jár-e tiltás. -
Xero
nagyúr
Azt azért tegyük hozzá, hogy az nem feltétlenül csaló, aki kapásból 1 hitel. Ez azért több tényezős dolog.
Sok esetben én is 1hitelek, ha pont azokba a spotokba futnak bele, amiket szokásosan tartok. Sőt adott esetben füstön át is kiosztom a fejeseket, mert egyszerűen megtanultam hol jöhetnek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Odyssey OLED G8! 32"/4k/240hz/0,03ms/10BIT/Freesync-G-sync/HDMI 2.1/Smart Monitor
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox
- i7 8700/ RX6500/ 32GB DDR4/ 512GB m.2/ garancia/ ingyen foxpost
- ASUS TUF Gaming A17 FA707NV - 17.3"FHD 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 16GB - 1,5TB - RTX 4060 - Garancia
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X3D Processzor! 16Mag-32Szál!
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged