- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Ilyen a Huawei Watch 5 és új érzékelője
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- BlitzWolf termékek topicja
- Google Pixel topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
Hirdetés
-
Mobilarena
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
bepken
veterán
bosszantó tud lenni a sok random, de így ráfeszülni szerintem nem feltétlenül jó dolog.
a csúf igazság: hogyha visszanéznéd egyik másik ilyen meccsnek a demóját, ugyanúgy találnál hibákat a saját játékodban is. (viccen kívül egyébként ezzel érdemes néha foglalkozni, ha van rá egy kis időd, és ha már a játék ad rá lehetőséget....meccs közben ugyanis sokszor másképpen látja az ember a szituációkat. értsd: amit logikusnak hiszel, néha nem is annyira az és fordítva - vagy épp amikor csalónak/gyökérnek hiszed a másik játékost, az ő szemszögéből néha értelmet nyerhet adott lépés)
sajnos a korral egyre kevesebb marad a türelem. ezt saját magamon és jóbarátokon is észre szoktam venni. gyakorlatilag a mi társaságunkból éppen emiatt már csak én szoktam "rendszeresen" játszani... azt viszont továbbra sem hiszem, hogy ez a játék hibája.
-
goccer
aktív tag
De az alacsony ranggal van a problém(ád). Most írod le mégegyszer: "süket, vak, nem tudja hol a lerakó". A másik probléma meg valószínűleg veled van, hogy nem úgy lövöd mint régen, de ahelyett hogy kicsit dm-eznél vagy aim trainereznél itt rinyálsz minden nap a fórumon. Ha úgy menne neked a lövés, mint a másokban való hibakeresés, nem lenne miről beszélni. Bocs, de ehhez én nem aszisztálok.
-
goccer
aktív tag
No offense, de szerintem azzal lesz a baj, hogy bár tele van full kezdővel mindig a csapatod, te a "top3ban vagy benne". Lőni kell ezek ellen 30 killt, hozni a meccset, aztán magasabb rangba nem ilyeneket kapnál. Ha ez nem megy akkor a saját házad táján is érdemes körbe nézni, hogy mit lehetne jobban csinalni.
Nem is értem, hogy mit vársz? Hogy majd az alacsony rangokban komoly játékosok carryznek majd? Hol kéne lennie a kezdőknek, gyerekeknek, golyós egérrel, 30 fps-sel laptopon játszóknak stb ha nem rang nélkül / alacsony rangokba?
-
-
.LnB
titán
Tudnék írni ilyeneket nagyon sokat. Csak nem szeretek rage-elni, sírni fórumon. Mert ezzel is magamat minősítem. És a sok sírás miatt mások úgy is engem fognak balféknek elkönyvelni.
De nem minden rossz. Most az elmúlt 30 napra, 56%-os a winrate-em. Szóval így olvassátok amit írok. Jó ez se azt jelenti, hogy a major-ön a helyem..
De ha rossz, akkor látok "csodákat".
És tényleg "CSAK" ez a bajom, ezt nem értem, hogy miért velük sorsol össze a rendszer. Miért nincs ezeknek egy nagyon mély homokozó, ahol együtt, egymásközt elbalfaszoskodnak?
-
Skilly
aktív tag
Azokkal még valahogy szót lehet érteni, de azt viszont sose fogom megérteni, hogy sima MM-be miért kell csalni. Vezetünk 1-6-ra, majd kilép visszalép és megy a wh és simán megnyerik.
Ennek mi az értelme, semmi tétje és elbassza mások játékát. Komolyan mondom ezek az igazi szánalmas kis elnyomott f*rgek.
-
.LnB
titán
Muszáj nekik annyira fiatalon jónak lenni. Xelex, Sl3nd és Torzsi is nagyon fiatalon kezdte.
Szerintem amelyik elég érett fejben, hogy megértse a játék mechanikáját, a szabályait, az simán jó lesz. A maradék meg, akik homokkal eszik a taknyukat a játszótéren, azok meg csak golyófogók.
Én most direkt nem játszottam tegnap előtt, mert azt hittem, hogy tegnap építem az új gépet. Aztán nem jöttek meg a cuccok.. Bízom benne, hogy ma már megjönnek.
Tegnap is inkább Gamer Legion meccseket néztem.
-
.LnB
titán
Nekem az elmúlt 30 napra, 54%-os winrate jött ki. A számokkal nem lehet vitatkozni, de érzésre is ilyen. Valahogy mindig kiegyenlíti magát az egész. Persze nekem is volt már 6-os (meg talán 8-as is) vereség sorozatom. De minden rossz meccsre, jut egy jó is. Vannak azért jó csapatok, amikor minden klappol. De van amikor nem.
Tegnap beállítottam én is max pinget, de semmi sem változott.
-
GhanBuri Ghan
őstag
Én már rájöttem, hogy rendes meccset (MM vagy premier) nem szabad folytatni vesztes meccs után, mert szinte biztos, hogy az is vesztés lesz. Premier után max egy MM, vagy casual.
#78404 LnB
Sajnos nem, romlanak a reflexek, romlik a látás, a hallás, a szem időbeli felbontása ("FPS"-e)
Most is van olyan, hogy néha olyan AK flick fejest adok be, hogy én se értem, ez hogy jött össze, a baj csak az, hogy ez a ritkább, és a bénázás a gyakoribb - régebben meg a bénázás volt a ritkább... -
Lacccca87
addikt
Volt a regio szures be lehetett allitani, illetve voltak pluginok ami a geoip adatbazist hasznala orszag szintu szurest is tudott. CS2 nel is lehetseges a kommunity servereken nehol van is. De a hivatalos keresot hasznalva barmelyik jatekmodnal nem tudsz ilyet. Ahogy irtak a max ping beallitas segithet, de azert van boven olyan balkani aki lesz@rja es 90 es pingel is jon jatszani.
-
Arkennys
addikt
Erőltettük még kicsit, de jah, megalázó vereség lett. Meglepő (ironikusan), hogy silver elitesek voltak, közben huszon kill és 10 alatti halál. Egész rangrendszer egy nevetséges és értelmetlen marhaság így (rangilag mi csapatunk erősebb volt, és nem is voltak rosszak pedig tényleg a srácok, egész jól védtük a túszokat), egy játszótér már ez
-
BaLee
addikt
Értem én, de ha kapna ezzel kapcsolatban egy levelet a rendőrségtől és anyukája meglátná (mert meggyőződésem, hogy a legtöbb ilyen ember a szüleinél élő max 20 év körüli ember) akkor talán lenne belőle nemulass.
Amúgy tényleg ezzel az a baj hogy csomó utánajárás a semmiért, ráadásul szerencsére itt pénzt sem bukott a vevő így jelenteni kell ahol lehet és talán mást nem húz csőbe.
-
Slystyle
őstag
Nem azt állítom, hogy már mindig jobbakat dobál, de sűrűbben, példának okáért, nekem múltkor dobott egy Desi | Urban Rubble-t, ami azért jobb, mint egy "kuka" skin. Mellette számos meccs végén láttam, hogy jobb skin-eket kapnak, mint a fehér (consumer grade) item-ek.
Ha pedig a hatodik, akkor lassan mehet bele a Trade-up-ba. -
Mate
nagyúr
Nekem az a "kedvencem", mikor kapunk egy botot egyszerű pályán (Pl. office) ct utolsó köreiben. Így is lehozzuk nagyjából és simán meglehet T oldalon bottal is. Ha valaki meghal, gyorsan beugrik botba. Igen ám, csak múltkor botnak lehetetlen volt parancsolni. Minden körben kirusholt awp-vel, ak-val stb. Nagyon élvezetes volt, hogy nem csak simán 4v5, de még fegyvereiket is mi álltuk....
Már azon gondolkodtunk, hogy inkább bent még mi kinyírjuk a botot, hogy legalább fegyvert ne adjunk nekik, de nem mertük meglépni. Nem tudtuk, hogy ezért jár-e tiltás. -
Xero
nagyúr
Azt azért tegyük hozzá, hogy az nem feltétlenül csaló, aki kapásból 1 hitel. Ez azért több tényezős dolog.
Sok esetben én is 1hitelek, ha pont azokba a spotokba futnak bele, amiket szokásosan tartok. Sőt adott esetben füstön át is kiosztom a fejeseket, mert egyszerűen megtanultam hol jöhetnek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Xiaomi Redmi Note 9Pro 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 256GB FHD 144Hz
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3136, 95% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A21s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest