- LTE frekvenciák
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Magisk
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
-
Mobilarena
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Evome
senior tag
válasz
Zsolt1 #31371 üzenetére
magával a Pass-al is jól tudsz járni, amikor már 2-3 hónapja kint van álltalában le esik az ára és olyankor én mindig veszek legalább 4-et. Eddig még nem bántam meg. Pl a mostani ára 3 euróra volt leértékelve és utána 8 nappal felment az ára marketben 14 euróra
Van nekem 2 passal ezelőtti is 3 darab, azt 75 centért vettem most több mint 5 euró
-
BaLee
addikt
válasz
Zsolt1 #31368 üzenetére
Vannak úgynevezett "operation"-ok (új pályák, küldetések stb.), ezeket pénzért lehet megvenni és ilyenkor eshetnek ládák. Érdemes az elején megvenni mert ha az első pár napban esik láda akkor azt nagyon jó áron el lehet adni akár 2 ládából visszajöhet az operation ára (~5€). A ládák ára folyamatosan megy lefelé, a Vanguard (aktuális operation) ládákból nagyon sok esett (küldetésekből is sok jött) így elég hamar lement az áruk. Amíg esik nem is nagyon fog feljebb menni és ezt így előre nem lehet megmondani hogy mi a jó befektetés. Valószínű ha most veszel belőle rengeteget akkor 1 év múlva már 2-3x ennyiért el tudod majd adni de ez csak nagy tételben jó befektetés és hosszú idő után térül meg mivel ha van egy ládán 0.05€ hasznod az úgy még elég kevés.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
- Eladó Samsung Galaxy A56 8/256
- GPD Win Max 2 brutális handheld gaming pc makulátlan állapotban dobozával.
- AM5 Ryzen7 Win11 FullHD gamingPC 2-3év garanciával (8700G/4060Ti/32GB/1TB M2/WiFi6/BlueTooth/Win11
- Honor 400 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen,
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged