- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Kína vezeti az okosórapiacot, a Huawei az első helyen
- Motorola Razr 50 Ultra - ajtó, ablak
- Ekkor és itt mutatkozik be a Galaxy S25
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Buds 5 és Buds 5 Pro - feláron vagy féláron?
- iOS alkalmazások
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Színpompás Galaxy S25 széria érkezik
- Mobvoi TicWatch Atlas - üzemidő ultra
-
Mobilarena
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Eagl3
veterán
válasz miazmá #74081 üzenetére
És erre még jönnek azok akik "takargatják", hogy csalnak.
Visszanéztem három játszott meccsemet mert már játék közben gyanús volt egy-két ellenfél. Demón egyértelműen látszott, hogy WH-zik, szánalmasan próbálta leplezni, de nem igazán jött össze.
Egyébként nem egyszerű dolog úgy WH-zni, hogy ne bukj le és még jól is teljesíts, ergo értelme legyen (már ha lehet ennek értelme egyáltalán). -
Eagl3
veterán
Sziasztok!
Nincs arra véletlenül valami lehetőség, hogy a reális rank szintemre kerüljek (természetesen lefelé kellene jutnom ).
5-6 éve nem játszottam egy percet sem, anno dupla kala voltam, pár napja elkezdtem játszani kicsit, most is dupla kala a rankom, de szerintem 2-3 szinttel lejjebb kéne lennem jelenleg. Van erre valami lehetőség vagy majd szépen visszadobál ha úgy gondolja? -
Eagl3
veterán
Kész, totál játszhatatlan lett a játék az elmúlt két hét alatt. Folyamatosan csalnak, iszonyat mennyiségben. Már minden meccsen. Ma 3 vagy négy magyar csalt ellenem az egyik meccsen.
-
Eagl3
veterán
Milyen jatekmodban tudom felhuzni leggyorsabban a szintenet 3-ra hogy tudjak versengozni?
-
Eagl3
veterán
Mi történt ezzel a rang rendszerrel? Dupla kala voltam 3 kb. hátom hónapja, azóta nem játszottam, most meg nem tudok versengőzni
-
Eagl3
veterán
Akkor csak meg kell szoknod. Én nemrég váltottam egy G400s-ről Razer Chromára, a g400s és nekem is kellett pár nap, mire megszoktam, pedig a g400s-t is egy remek egérnek tartom, attól függetlenül, hogy a lézer szenzort nem ajánlják (szerintem semmi baj nincs vele egyébként).
-
Eagl3
veterán
válasz salytmasztor #33119 üzenetére
30 meccs az semmi... azalatt hatalmas szórás van és valóban a szerencsén múlik. 4-500 lejátszott meccs alatt azért lehet 2-3 rangon belül mozogni.
-
Eagl3
veterán
válasz salytmasztor #33117 üzenetére
2-300 nyert meccsnél már azért körvonalazódik, hogy ki milyen szinten áll. Pár játszott meccs alatt nem lehet következtetéseket levonni.
-
Eagl3
veterán
válasz Coccolino_O #32164 üzenetére
Én jelenleg babér kala vagyok és csak random csapatba játszok szóval azért enyhe túlzás, hogy nem lehet így feljebb kerülni. De tény, hogy 1x, 2x már visszaestem a sorozatos troll csapattársak miatt.
-
Eagl3
veterán
Nekem egy infernos emlekladat dobott, nem sokra megyek vele ahogy elnezem. Gondolom ennek az ara bem fog felmenni...
-
Eagl3
veterán
Miért nem tölti be a csgo lounge az inertorymat? Nyilvános a profilom és a raktáram is...
-
Eagl3
veterán
Ez milyen gusztustalan... JW-t nagyon pofán vágnám
-
Eagl3
veterán
Volgare nagyon gyengén teljesít... választott mapjuk Mirage, CT-be egy kört sem hoztak.
[ Szerkesztve ]
-
Eagl3
veterán
válasz zkas90 #31459 üzenetére
Pofon egyszerű, videók nézegetésével, meg excell táblázat töltögetéssel "elcseszett" idő helyett játssz. Ez a pár darab meccs meg 30 óra kb. egyenlő a nullával. Ha már most ezen ennyire felhúzod magad, megnyugtatlak, ennél csak sokkal rosszabb lesz. Nova3-4 körül sokkal idegőrlőbb. Aztán kala felett már viselhető azt vettem észre, egyre kevesebb az idióta.
-
Eagl3
veterán
Nem kell rágörcsölni, csak nyugodtan játszani...
-
Eagl3
veterán
-
Eagl3
veterán
Csak nálam nehézkes ma a meccskeresés?
-
Eagl3
veterán
Milyen videobeállításokkal játszotok és mennyi FPS-t hoz a beállítás? Egy képet lőhetnétek róla
-
Eagl3
veterán
Pont ez volt a problémám, amit Xero ír, 2008-ban vettem az EIZO s2231w-t, ami szintén VA paneles és a mai napig tökéletesen működik, remek monitor. Viszont már rég váltani szerettem volna fullHD-ra és magasabb frissítésre és azután a monitor után szerintem elsírtam volna magam egy TN panel betekintési szögeitől és színvisszaadásától így hát, mivel már képtelen voltam megvárni a 144Hz-es IPS-eket, maradt a kicsit borsos árú Foris, bár ha azt vesszük, hogy egy TN paneles minitor is 100k környékén van, annyira szerintem nem is drága, főleg ha ezt is 7-8 évig használom majd.
-
Eagl3
veterán
válasz oliwwer #30183 üzenetére
Ebbe ugye 120Hz-es panel van, ezáltal az egész játék sokkal simább, mondhatni felgyorsult. Mindent ott látok ahol pontosan van. VA paneles monitor, nagyon jó feketével, még a sötét helyeken is azonnal észrevenni az embereket. Nincs vibrálás, illetve a vsync hiányában fellépő képtörés. Hirtelen ennyi Még az egér mozgása az asztalon is teljesen más érzetre.
po1son: igen, egy 60Hz-es EIZO s2231w-m volt eddig, ami minden szempontból remek volt, de "csak" 60Hz-es.
[ Szerkesztve ]
-
Eagl3
veterán
Tegnap óta EIZO FG2421 tulaj vagyok, elképesztő, hogy mennyire más ezen játszani... nem gondoltam, hogy ennyire szembetűnő lesz a különbség.
-
Eagl3
veterán
-
Eagl3
veterán
Nagyon nem jó Titánnak ez a T oldali kezdés
-
Eagl3
veterán
válasz DrTechnoid #29131 üzenetére
1999. óta ezen az elven működik a játék
-
Eagl3
veterán
Get_Right már az összes körmét körberágta, nagyon gusztusos...
-
Eagl3
veterán
adna valaki linket a közvetítéshez? Lehalt a Lounge.
Már jó.[ Szerkesztve ]
-
Eagl3
veterán
Elkezdődött már a fnatic - dignitas vagy félidő van? Ill. ha elkezdődött mennyi lett az első map?
-
Eagl3
veterán
Elképesztő, hogy már megint mennyi csaló van, minden játszott meccsemen van legalább egy WH-s... én hülye meg vissza is nézem a replayeket, hogy meggyőződjek róla.
-
Eagl3
veterán
Izgalmas játék volt
-
Eagl3
veterán
Érdekes dolog ez a WH amúgy. Csak úgy lehet igazán kihasználni az előnyét, ha feltűnően, pofátlanul csal az illető. Ha arra koncentrál, hogy ne bukjon le vele, akkor nem feltétlen kerül előnybe, sőt...
Ha csalni akarnék, akkor biztos nem WH-t hanem mondjuk radart hacket használnék, norecoilt vagy valami gyengére állított aimot. -
Eagl3
veterán
válasz FoxiestFox #28251 üzenetére
kevesebb
-
Eagl3
veterán
válasz Coccolino_O #28217 üzenetére
Mikor játszottál utoljára?
-
Eagl3
veterán
-
Eagl3
veterán
Kicsit besokaltam orosz barátainkból megint, szivesen játszanék magyarokkal
Eagl3 néven vagyok fent, jelenleg MG2, ha valaki gondolja jelöljön. -
Eagl3
veterán
Monitorbol mi az ajanlott CS-re, ami 100+Hz es nem TN paneles?
-
Eagl3
veterán
válasz Cthulhu Dawn #27409 üzenetére
2 honapja jatszom, silver kettobol most vagyok kala es egyedul jatszottam vegig. Lehet azert itt is feljebb jutni, csak nagy a szoras...
-
Eagl3
veterán
[link] PATRIKz nevű tagod érdemes figyelni, kíváncsi vagyok a ti véleményetekre is.
-
Eagl3
veterán
válasz bager13 #26839 üzenetére
Kicsit gondolkozz mielőtt beszólogatsz... elsősorban nem azzal van bajom, hogy alacsony a rangom hanem a csalókkal. Neked az miért fáj, hogy valaki szeretne minél feljebb kerülni?
Másodszor miből gondolod, hogy nem élvezem a játékot? Élvezem mindaddig, míg valaki nem lődöz le falon keresztül, mert ő átlát rajta.
Annak is örülök, hogy téged ez nem zavar.
Inkább tartsd meg a beszűkölt látásmódú gondolataidat kérlek, mert ez már nem a te éretlenségedet hanem befásultságodat tükrözi. -
Eagl3
veterán
Ti is kaptatok ilyen őrség bétát?
-
Eagl3
veterán
A hócipőm tele van, már megint állandóan lecsalnak... nem tudok nova 3 -ból feljebb lépni mert állandóan van egy-két WH-s az ellenfélnél. Dühítő, hogy nem jó játékosok ellen játszom hanem csalók ellen. Szaladgál a pályán, nem néz be sehova, egyszer csak megáll kempelni az ellen épphogy kinéz már fejbe is lőtte.
-
Eagl3
veterán
Nézném a Fnatic vs VP-t, de kb 10 másodpercenként bufferol a twich tv... neketek is ezt csinálja? Tudok ezzel valamit kezdeni? Amúgy nem szokott gond lenni vele, tök mindegy melyik csatornán nézem, nincs nagy különbség
-
Eagl3
veterán
CSináltam még egy frag movie-t [link]
-
Eagl3
veterán
Most komolyan, ti hogy tudjátok élvezni hosszabb ideig ezt a játékot? Utóbbi három verengő meccsemből mindben csaltak, Legtöbbször WH, de utóbbin már pofátlanul aimoznak is. Elképesztő...
-
Eagl3
veterán
A rangrendszer figyelembe veszi az egyéni teljesítményt is, vagy csak a nyert/vesztett meccsek arányát?
-
Eagl3
veterán
Ennyi csalót mint amennyi ebben a játékban van, hihetetlen... már játék közben is gyanús némelyik, visszanézve a demót már egyértelmű. Sok csaló miatt hagytam abba anno a sourceot is.
-
Eagl3
veterán
Mennyi kulcsot lehet kérni egy AWP (StatTrak™) | Asiimov -ért? Harctéren tesztelt.
-
Eagl3
veterán
[link] Első videóm
-
Eagl3
veterán
Sziasztok, összeraktam tobb videobol egy videot, raktam nehany effektet, raktam ala hangot, az a gonddom, hogy rosszul renderel... Youtube-os video alapjan beallitottam a hangot, filetipust, video minoseget stb. Es mikor renderelem a 3 perces videoval kb. 2 masodperc alatt vegez, mikor elinditom a "kesz" videot az korulbelul ketto kepkockabol all meg egy hangreszletbol. Mit rontok el? Gondoltam bemasolom ide is, hatha tud segiteni valaki
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Asztalra is jöhet a Windows és az ARM duója
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Xbox Series X|S
- Modding és elektronikai kérdések
- Digitális Állampolgárság Program
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ukrajnai háború
- Házimozi belépő szinten
- Formula-1
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival!
- XBOX ONE S 1TB, dobozában, gyári tarozékaival és 6 hó garanciával, Bp-i üzletből!
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
- XBOX Series X, dobozában, gyári tartozékaival, 2025.06.28.-ig gyári garancia!! Bp-i üzletből eladó!
- GIGABYTE Nvidia Geforce GTX 1080 TI Aorus
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest