- iPhone topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Aktív témák
-
Muton
addikt
nem tudom, h aktuális-e még westlake listája, de ezt sikerült összehozni: [link]
400-on mindig hibázott kb 17-20 perc körül akis aljas
[Szerkesztve] -
Muton
addikt
pfff... jó kérdés
1.: olvass utána: hw-ek felépítése, működése. pl a wikipedia
2.: tuning alapozó cikkek is vannak, itt a fórumon is
3.: a konfigod alapján biztos nem lenne gond venni egy 20k-s régebbi gépet, amiben mindent kipróbálhatnál nagy kár okozása nélkül (bár nehéz a dolgokat tönkretenni)
+1 vagy pl szétnézel a cuccaid topikjaiban és azalapján lehet h sikerül egy ész nélküli, de értelmes tuningot összehozni -
Muton
addikt
válasz
C.Brigante #4751 üzenetére
mert nem érzem át, h a procinak mi köze a vga-hoz. azt szerintem max a ram befolyásolja
-
Muton
addikt
válasz
C.Brigante #4749 üzenetére
szerintem nem
-
Muton
addikt
asszinkronban vagyok még és pár perc múlva már, a memet még nem tesztelem egyelőre
az rendben van, h 1 megával mérek, ez a 2 megás csak egy nagyon kezdetleges stabilitás tesz (most azt vizsgálom, h valós alap cpu fesszel meddig lehet eljutni, ha a nb 4 féle feszével játszom), de azt nem értem, h mivel, mikor és hogy csinálhattam a 47,9-et?? relytély. hiba a mátrixban, x-akta, kinek hogy tetszik. viszont követelem vissza azokat a beállításaimat
olyan van, h csak úgy belassul a cucc? -
Muton
addikt
válasz
denes242 #4732 üzenetére
ezek alapján kezdem egyre jobban értékelni
nagyon beleválaszthattál
nekem kb alakul a dolog, a nb fesz lekisebb emelése mellett 390-en is bootol, win betölt(nem tudom, h stabil-e). most viszont az a gondom, h találtam a pí-táblámban egy ~47,9-es 2 megás adatot, mikor 382-n, 990-n is kb 55 mp-es eredményt produkál
ilyenkor mi van??
Soak: ezt kerestem tegnap, sikertelenül. köszi -
Muton
addikt
meg kell tanulnom olvasni
denes242: tényleg tűrhető
miért nem írod le? valszeg nem rajtad múlik, tehát az nem szégyen, ha valaki gyengébbet fog ki
rájöttem, h nem a procinak van vége itt alapfeszen, hanem a lapnak. ha adok a nb-nek egy kis plussz feszt, már 385-ön is bootol egyből
[Szerkesztve] -
Muton
addikt
válasz
C.Brigante #4717 üzenetére
A C2D-k alapfesze 1.296 és 1.325V között van, de alapból annyit kap, amennyit a lap ad neki. by Jorus
-
Muton
addikt
válasz
masterful87 #4696 üzenetére
az egyik smal fft-n, amásik, blend, a 3. gromacs-on, normál feletti prioritással, közben netezek, zenét hallgatok és töredezettségmentesítek (
) ) normál prioritással
-
Muton
addikt
ááá, dehogy vagyok az. amint meg lesz az emelt feszes vége, megy vissza alapra, amíg tényleg szükségem nem lesz a kraftra.
csak hasraütés alapján kinéztem a 390-et és jó beleéltem magam, erre nem jött összemár csak az vígasztal, h max 70 °C-os a proci úgy, h a táp 12-e nam halkabb, mint a procihűtés
de ez sovány vígasz
-
Muton
addikt
sajnos a mai tesztek kezdik alátámasztani azt a szomorú hírt, h a procim alapfeszes vége 3435 MHz (9x382)
azt reméltem a 390 kisajtolható belőle. 383-nál már a win be sem tölt
szép kis szülinapi ajándék, mondhatom
[Szerkesztve] -
Muton
addikt
asszem a boltban 'méterre' is van. tehát veszel 1,5 centivel hosszabbat, mint kell, letöröd a szélső 1-2 bordalapot, így lesz egy 0,75-0,75-ös füllel rendelkező bordád. abba a túlnyúló fülbe meg olyan lyukat lehet fúrni, h minden jó legyen. ja és biztos kapsz feketét is, így még jól is nézne ki a lapon
-
Muton
addikt
az lenne a legjobb, h megnéznéd a pwm-ek gyári leírását, h mennyi hőt termel. utána meg a pici bordák hőleadási teljesítményét. akkor kiderülne az igazság. ez mind katalógus adat. neten biztos, h fent van. így látatlanban én biztos, h nem bíznám rájuk a hűtést.
az sem lenne rossz megoldás, ha egyszerűen bemennél egy elektrotechnikai boltba, ott van kismilló borda, katalógus. nem kell feltétlenül számtech boltból rendelni mindent. bizztos találnál sokfélét pont akkora méretben, amik a pwm-jeidre passzolnak.
illetve a #4655-höz: én is hasonló cipőben játrm, nem tudtam, h el fognak-e férni a HR-0x-ek, így csináltam egy méretarányos ábrát és meg is volt a válasz. épphogy, de el
(ilyet: [link])
mod: meg az alapfeszes dfi-m pwm-bordája jó szellőzés mellett is hólyagosra égette az ujjamat az előbbnagy borda rulz, nem pici
[Szerkesztve] -
Muton
addikt
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9800X3D Processzor!
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest