- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Akciófigyelő: kedvezménnyel nyit az Earfun Air Pro 4+
- Motorola Moto G67 Power előzetes
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Aktív témák
-
denes242
aktív tag
mondom, hogy ES-eket megszegyenito tuning procid van. amellett, hogy elso vagy westlake listajaban, a coretemp altal mutatott VID (azaz az alapfeszultseg) is alacsonyabb szinte mindegyik procienal westlake listajaban (nem nezve a regi bugos coretemp altal mutatottakat ). -
denes242
aktív tag
most ha megnezed westlake listajat, eszrevehetned, hogy ez egy rohadt jo eredmeny. ugyhogy en inkabb most nagyon orulnek a helyedben (le se irom, hogy nekem mennyi fesz kell ekkora fsb-hez - azt sem mondom el, hogy ennel mennyivel nagyobb fsb-nel van a procim fsb korlatja akarmilyen szorzon
). -
MAX-on elvileg nem nagyon megy az égbe a PWM hőmérséklete. Abból indultam ki, ha a gyári heatpipe simán megbírkózott velük, akkor a bordák csak jobban elvezetik a hőt, elvégre pont a FAT-ek csücsülnek az egész heatpipe-rendszer hőleadó része alatt, tehát fűti őket az SB-ből, NB-ből elvezetett hő is. Eredetileg csak az NB-re szerettem volna külön hűtést pakolni, de akkor meg kellet volna bontani a hetpipe-ot, hogy megmaradjon az SB és PWM hűtés, oszt akkor meg gariztatásnál, eladásnál mittomén mit szóltak volna, ha 3 darabban adom oda a hőcsöveket.
Ja, MAX-on SB sem igazán melexik, Lala szerint egy sima passzív borda is elég lenne rá.
Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Ingatlanos topic!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- SSD kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 32GB(4x8GB) G.Skill Trident Z RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP 14 Elitebook 640 G9 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3123
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

mondom, hogy ES-eket megszegyenito tuning procid van. amellett, hogy elso vagy westlake listajaban, a coretemp altal mutatott VID (azaz az alapfeszultseg) is alacsonyabb szinte mindegyik procienal westlake listajaban (nem nezve a regi bugos coretemp altal mutatottakat ).

).
LOL vagyok. Legalább már ezt is tudom. Mégeccer köszi