- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Macrodroid
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Aktív témák
-
knbs
senior tag
En ma otthon lefenykepezem a P5WDH bios kepernyoket,holnap elkuldhetem mailban,ha szukseged van ra,feltolteni most nemtudom,nincs aktiv tarhelyem eppen.
Pontosan nemtudom, mennyi kulonbseg van a ket lap biosa kozott,de valoszinu nemsok,bar ki tudja p5b-s bisot meg nem lattam,de szerintem azert hasznalhato lesz valamire. -
knbs
senior tag
válasz
Davzone #4992 üzenetére
Ezen az FSB-n teljesen stabil a gep, gondolok itt a tesztprogik(Orthos,prime95,etc) hiba nelkuli lefutasara?
Nalam volt hasonlo masolasi belassulas,akkor tapasztaltam,mikor huztam a procit,de kozel sem volt stabil a vas,persze winfos futott, de 21 masodperc utan Orthos mar hibazott is... lehet nalad is hasonlo problema lehet...
Csak masolasnal van ez a belassulas, vagy jatekok is belassulnak,3d mark??? -
knbs
senior tag
Nem
Nalam nincs a proci kupakjan paszta,hanem gyarilag a freezernek az aljan van es en csak ugy hasznalom. (mivel nem kaptam hozza pasztat igy batorkodtam igy nyomni)
Jah es zart hazban,a freezer 1000rpm-en jaratva, a haz elejen van meg egy 12-es chieftec,ami 900 porog es ennyi.
[Szerkesztve] -
knbs
senior tag
Nalam proci kupak pasztazasa NELKUL, 1,55V-on az Orthos 9-es prion fel ora utan 70 fok korul jart feljebb mar nem ment ezutan...
Huto: Freezer 7 Pro -
knbs
senior tag
Erdekes, mivel a proci-huto szerelesenel sem emlitik a proci kupakjanak pastazasat,mig a Zalmann hutomnel anno,le volt irva a pasztazas,es adtak is hozza pasztat,itt meg sem emlitik... valoszinu akkor azert,mert a hutore felvitt paszta elegendo megfelelo hoelvezeteshez? Legalabbis nalam baromira eleg, meg a 340fsb-nel sem ment 45-48-fok fole a proci orthos 9-es prio alatt... -
knbs
senior tag
Szoval a Freezer 7-nek az alaplapja,ami erintkezik a procival,az telibe le volt kenve ezzel a pasztaval,eleg surunek tunik...
Igy nalam idleben,core temp szerint 27-fok orul van, orthos fel tudta nyomni 45-fokra... most aakor ilyen jo volna a freezeres paszta,vagy csak jo procit fogtam ki a holeadas szempontjabol? -
knbs
senior tag
Szervusztok!
Rendszerem: Asus P5WDH, E6600, 2x 1GB Corsair 6400 C4,Corsair 520 Hx tap,Freezer 7 pro
Lehet,mar volt rola szo... meg mindig nem ertem magam utol a visszaolvasasbanAz normalis,hogy a lap a 6400-as C4-es Corsair ramokra PC5300-at ir a bios kepernyonel???
Volt kis idom tesztelgetni a rendszert,csak alapfeszultsegeken probalkoztam,nalam a proci vege olyan 340-s(9x340) fsb-nel all meg,itt atomstabil,orthos is ment jopar orat,de e felett,mar orthos hibazik. Semmilyen feszt nem emeltem,mondjuk azt hozza teszem. Ezeknek a ramoknak 1.9,vagy 2.1 V az alap feszultsege??? Mert semmit nem irtak nekem rola,igy auton hagytam azt is.
Van esely arra,ha emelem a ram,mch,ich feszeket,akkor meg mehet tovabb a stabil FSB eredmenyem,vagy ezt mar csak proci fesz emelessel erhetem el? Nah masik erdekes dolog,proci pasztazas... nalam a freezer 7-en volt paszta az aljan, en fogtam es siman felraktam a procira,nem kenegettem semmit a procira,mondjuk nem is tudtam volna,mivel a freezerhez nem jar paszta sajnaebbol lehet gaz??? Amugy core temp 27-28 fok idle ben, orthos alatt se ment 45 fole eddig. Pedig teljesen fel voltam keszulve a vajaskenyerkenegeto izmaimmal,hogy kenem a procit,de elmaradt...
-
knbs
senior tag
válasz
Gorneck #4359 üzenetére
Nah ez a resze kicsit gazos,ugyanis rendeltem online a cuccot,amugy meg Hollandiaban vagyok es nem igazan kenem a szakzsargont meg hollandul
de valahogy majd megoldom,bar vicces lesz az tuti
a Hollandok iszonyat looserek szamtechbe,legalabbis az atlagember... az irodaban a sracok az alt+tab kombinaciot se ismertek a win-be
, pedig mar 5 eve dolgoznak windows-al, a rendszergazdi remote adminnal lettettem a startmenut es nemtudta megnyitni.... szoval azert para de remenykedem
[Szerkesztve] -
knbs
senior tag
Szervusztok!
Megrendeltem egy p5wdh delux lapot,de nem figyeltem egy ''aprosagra'' miszerint,ez nem fogadja alapbol(regi biossal) a conroe procikat Mivel egy c2d E6600-lesz melle.En eddig nem figyeltem fel lehet uj dolog,de az asus honlapjan most lattam egy megjegyzest,miszerinte regi bios nem ismeri fel a conroe procit
Mekkora esely van ra,hogy egy regi biosos lapot kapok,mert az asus allitja,hogy folyamatosan frissitik a biosokat,de akadhat olyan,ami meg az elso biossal megy.
Mekkora az esely erre, csak mert a kozelben sincs ember,aki megdobna egy intel procival.
A lap topicjaba is beirtam,csak arrafele nem aktivak mostansag -
knbs
senior tag
Koszonom az infokat, teljesen jo helyen jarok,ugyanis erdekel a tuning is.A lapok speckoit nyilvan en is el tudom olvasni a gyartok oldalan.
Azert erdeklodtem a 965/975 temaban,mivel most nalam kint hollandiaban a 965-os Asus Commando es a p5wDh delux lap egy arban van es nemtudom melyiket vagyem meg.Mivel meg mindig teljesen ossze vagyok keveredve,melyikkel jarok jobban.
Erdekel a tuning is,de nem akarok minden csepett kihajtani a vasbol,inkabb csak megtalalni az egyensulyt a tulhajtas es felesleges rongyrazas kozott.
A penz most nem szab szamomra korlatot a fejlesztesnel,de nyilvan ''felesleges'' 3%-os sebesseg novekedesert nem akarok kifizetni +200 eurot.... csak azert,hogy elmondhassam nekem ez van a dobozban
Mindenkeppen koszi a hozzaszolasokat, igyekszem gyorsabban okosodni -
knbs
senior tag
Szervusztok!
Vasarlas elott allok, E6600-as c2d-t szeretnek, melle 2x1gb Ramot. Olvasgattam a forumot,es nem volt szamomra egyertelmu,hogy a 6600-as procihoz melyik alaplap jo a 965-os vagy 975-os. Ramot milyet javasoltok, kit-be 2x1gb Corsair TWIN2X2048-6400C4 megfelelo?
Aktív témák
Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Hegesztés topic
- Filmvilág
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Anime filmek és sorozatok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Debian GNU/Linux
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest