- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
Aktív témák
-
Antibá
tag
Le ne szedd azt a pasztát !
Az Artic a mostani hűtőjeit az MX-1 nevű hővezető lapkával látja el ami az egyik hanem a legjobb hővezető a piacon.
Talán a saját maga álltal gyártott Artic Silver 5 ami hozzá hasonlítható teljesítményű hővezető paszta.
Minkettő az idő elteltével még jobb teljesítményt ad.
Teszt: [link]
[link]
[link]
[link]
Sajnos nem nagyon lehet kapni ilyen pasztákat minden boltban , talán az Artic Silver 5 jobban elterjedt kis hazánkban.
Kb 2000 forint a kicsi fecskendős változat ami 3,5 grammot tartalmaz.
Remélem segítettem -
beteg
őstag
aközött, hogy semmilyen feszt nem emeltél, mindent auto-n hagytál és aközött, hogy alapfesz, nagy a különbség! a ramodat mindenkép derítsd ki, hogy mennyi a gyári javasolt érték! nem csodálkoznék, ha simán lenne 2.0V és most az auto beállítás nem adna neki annyit, mert az a 680 nagyon harmatos. (feltéve, hogy 1:1 ben van). Azt, hogy milyennek árulja a gyártó, a legtöbb esetben nem látod viszont semmilyen progival, ''csak'' annyi, hogy tényleg megy olyan frekin, olyan időzítésekkel, olyan fesszel. de inkább még többet is általában.
esély?persze! szvsz neked simán kéne mennie 40-50 fokon éjjel-nappal 380as fsb-n, azaz 3420MHz en a prockó és mellé 760on cl3 ban a ram.
Nem tudom, a freezeren milyen az a gyári ''paszta'', vagy inkább valami sűrűbb anyag? de én tuti nem bíznék benne! én leszedném és tennék rá valami tutit.
(lol, van egy haverom, aki szintén csak így rátette a gyári hűtőt, de nagyon melegedett. mondja, menjek már el, nézzem meg. hátttta srácnak rajta volt a műanyag sapka a hűtőről, még azt is rajta hagyta
)
-
laragirl83
őstag
az, hogy nit ír ki nem zavarjon, boot alatt is illetve win alól a különböző progik SPD által belőtt default adatot írják ki mem sebességre. ez azért van, hogy a komolyabb, gyorsabb ramok is biztosan elinduljanak minden lapban! ez nem bug, nem hiba, ez ilyen!
példaképpen, nekem is PC6400-as GeIL ramra pc5300-at ír. no para! -
Qru
MODERÁTOR
Feszemelés ügyben: próbáld ki. Adj neki egy kicsit, ha nem stabil akkor vissza mindent és csak a procnak adj kakaót. 45fok bőven jó. 85 fok felett kell csak elővenni a kenőkést.
Ramot nem ismeri fel rendesen... újabb diagnosztikai programmal is nézd+ és/vagy esetleg egy bios frissítés is segíthet. Alapfesz ügyeben pedig javaslom a gyártó honalpját...
Paszta: ha nem vagy űber tuningos akkor jó a gyári paszta is. Amúgy is max 1-2 fokot számít csak, a paszta minősége. (saját tapasztalat: no name paszta és Zalman paszta) -
Lalaboy
őstag
Nekem abit Quad GT-m van es messzemenokig meglennek vele elegedve, ha nem lenne az a bitang JMB363 vs. IDE DVD konfliktusom vele. Komolyabb tuningra a commando, az arany kozeput velemenyem szerint a DFI uj 965-os lapja lessz, (sot coolaler tesztjei alapjan kivalo tuninglap) de mire megjelenik a DFI, addigra mindket 965-os lap, a commando es a GT is eros labakon fog allni! Mindharom lap nagyon jo.
[Szerkesztve] -
AZ e 6300 & 6400-hez azért kell inkább 965-ös lap mert ezek magasabb fsb-t bírnak. A 975-ös lapok nem birnak annyit. Meg a kicsiket jobban lehet huzni mint a nagyokat, igy ehez kell a jó lap. De egy 6600-ot normális hütéssel, értelmes feszekkel se nagyon fogsz tudni 4.0Ghz húzni, semmilyen lapban.
Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- LG UltraGear Gaming Monitorok: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged