Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple iPhone 17 - alap
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Alumíniumba öltözött a Nothing Phone (4a) Pro
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- MWC 2026: Kezünkben a most bemutatott Nothing Phone (4a)
Új hozzászólás Aktív témák
-
mokus1
addikt
válasz
subaruwrc
üzenetére
Nked meg azért mert nem vittem a cuccost de le kellett utaznom szombaton tatárol győrbe és nem értem haza vasárnapra.
Aztán végre összettem az uj gépet mivel a tápom tönkre kurta a lapot a procit és mint kiderült a hdd-t is.és még magát is
Na azt elvittem gariba a lapot azt kicserélték egy ds3ra a l-t a procit is kicseréltem vettem tápot is.erre a bootolásszr megakad nézem az egyik chip szétvan égve a hdd-n.na ez fasza.szóval ezen is 5körül cserélik a elektronikát.
Most itt ülök laptop előtt.És elinditom de kurva lassu ez.tesom cerka 1,5gigása is gyorsabb xp-vel.512rammal.
ez meg egy T7300as 2giga 4mb 2gigaram vista
elinditom nézem ad a videokarinak 780mb-ot a videokarinak ez mi??ezért ennyire lassu meg szanaszét van szemetelve.meglett csinálva csak ezt a kibaszott turbocache-t nem tom kikapcsolni mert azért vista alatt kell az a 2giga.de sehol semmit nem találok és még drvert sem találok ehez.
Új hozzászólás Aktív témák
- KÉSZLETKISÖPRÉSI UltraAkcióóó! MacBook Air M4 16GB 256GB Garancia - több színben!
- Dobozos Új Dell Xps 15 9530 i7 13620h 16gb ram 1tb ssd intel uhd graphics+ Intel Arc A370M
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4638
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Na azt elvittem gariba a lapot azt kicserélték egy ds3ra a l-t a procit is kicseréltem vettem tápot is.erre a bootolásszr megakad nézem az egyik chip szétvan égve a hdd-n.na ez fasza.szóval ezen is 5körül cserélik a elektronikát.