Hirdetés
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Soma01
veterán
Arra milyen megoldást tudtok ajánlani, hogy ha a 1709 frissítés frissítése
után az a jelenség fogad, hogy egyszerűen lefagy a gép? Csökkentett módban le szoktam szedni a drivert és úgy indul rendesen. Aztán a következő normál indítás után a Win10 felrak automatikusan valami 2016.11. havi drivert, majd elkezdi frissíteni azt és kezdődik minden előröl. -
Bertiee
senior tag
Sziasztok! HD 4550-es kártyához tudnátok Windows 10 64 bit driverhez linket adni?
-
Tényleg ennyivel gyorsabb a legújabb driver?
"Azta ez az új driver odavág, +30% ot javult az 580-am, wot benchmark progival mérve

Mást még nem néztem de kezdetnek nem rossz
" -
AtHoS
nagyúr
Ha annyira jó a DDU, akkor verzióval lehet gond, újabb kellene belőle
Nálam AMD saját cuccával sem volt soha gond, bár egy ujjamon meg tudom számolni hányszor használtam
(és nem azt írtam, hogy kellett!!!
)Szerk
Ha még nem lett volna linkelve:
-
AtHoS
nagyúr
-
nzsolt77
tag
hogyan tudom teljesen kipucolni a régi amd vga drivert? DDUval probáltam de marad egy csomo minden a AMD mappába
-
chungee
addikt
-
TIT
veterán
Bios kép után amikor tölt a windows kék háttérbe fehér pontok futnak 2 sorba balról jobbra,aztán az üdvözlőképernyőnél már nem.
Lehet driver hiba? -
bozont
veterán
Van valami mód a radeon overlay méretének és színének megváltoztatására? Nem nagyon találtam semmi ilyen opciót.

-
bozont
veterán
válasz
shut-u
üzenetére
Ha másik rendszeren és vga-val is előjött a probléma, akkor szerintem nem a driver a ludas. Érdemes körülnézni mi a közös az előző és az új konfig között és akörül vizsgálódni. Régebben nekem is előfordultak telepítési problémák (nem csak driver), a végén kiderült hogy az egyik memóriamodul adta meg magát.
-
SityiSXT
őstag
Régebben tuti így volt, szívtam vele én is eleget. Ezek szerint nem hagytak fel a gyakorlatukkal... A Win10-es driver szerintem nem fog menni, mert elvileg a Win10-ben újabb WDDM van, mint a 8.1-ben és emiatt nem fog sikerülni a telepítés. Ha vesztenivalód nincs, akkor még megpróbálhatod.
-
sith7
félisten
válasz
SityiSXT
üzenetére
komolyan ???

régi volt rajta, de kb. fél éve lefrissítettem a Crimson - osra ... de egyik napról a másikra nem látja, nem találja ... ez lenne a gond ?

szerk
megnéztem az oldalt
8.1 -es win van a laptop - on, ahhoz 2015 - ös driver van, win 10 - hez 2018 - as ... mi van akkor , ha a win10 -est próbálom feltenni ?
-
sith7
félisten
Sziasztok
Van egy ilyen laptopom, a mai napon a Radeon beállításokra ha rákattintottam, azt írta ki, hogy nem találja, vagy nincs jól telepítve a driver. DDU - val leszedtem, letöltöttem a legfrissebbet, és amikor telepíteni akarom, azt írja, hogy " AMD 173 hiba kód, nem található grafikus hardver "

Eszközkezelő is csak az integrált intel vga - t látjaMi lehet a gond ?
Rossz drviert szedtem le, vagy meghalt a vga ?
-
namito
csendes tag
válasz
leviske
üzenetére
Valójában a 1709 tiszta telepítése után kezdődtek a problémáim. Már nekem is eszembe jutott a 1703 telepítése, csak nem tudom leszedni sehonnan. Azon minden tökéletesen működött. Ezek szerint semmi esély a javulásra, várnom kell az újabb W10 verzióra és reménykedni, hogy a jó lesz.
-
leviske
veterán
válasz
namito
üzenetére
Csökkentett módban tudod törölni az alap, Windows által felpakolt drivert és akkor tudod telepíteni a gyárit. Emellett a 1709-et nem feltétlen erőltetném, mert egy rakás problémáról panaszkodnak máig egyes felhasználók. Nem kizárt, hogy a 1703 telepítése egy csapásra megoldaná a gondjaid.
(#36559) shut-u: Nyilván végig kéne nézni, hogy (bios) beállításokban nálad milyen különlegességek vannak, amik esetleg a frissebb driverekkel összeakadhatnak. Amennyiben pedig tuningolva van a CPU, azt kapásból visszavenném alapra (órajel és fesz) a driver telepítés erejéig.
(#36561) Lacccca87: Közben leesett, hogy elírta. Az i7-7770 i7-3770 akar lenni. Emiatt elnézést is kérek shut-u a lekezelésért. Elírni bárki elírhat.

-
Lacccca87
addikt
válasz
shut-u
üzenetére
Alap windows? ( mókolás nélkül, teljesen friss telepítésnél is ezt csinálja?)
VGA gyártó supportját megkerested-e?
A gyári drivertől régebbi drivert próbáltál már felrakni?( ugyanúgy kifagy mint ha újakat szedsz le?)Az a i7-7xxx + DDR3 elég öszvér megoldás akár okozhatja az is a galibát, chipset driver szinten.
-
shut-u
csendes tag
válasz
leviske
üzenetére
Ha annyira értesz hozzá,akkor tudnál ésszerű magyarázatot adni arra,hogy a gyárilag hozzá kapott lemezzel miért megy fel crash/freeze nélkül a driver,a többivel pedig kifagy?

Kíváncsi lennék,hogy mit tudsz amit én nem,mert rendszergazda a végzettségem,igaz nem dolgozom benne 8 éve...
-
namito
csendes tag
válasz
leviske
üzenetére
A Lenovo honlapján régebbi driver van, mint ami a Windowsban van, ezért onnan nem tudok frissebbet leszedni. Ha nem tudok újabb drivert felrakni, akkor nem tudom használni a gépemet a játékok futtatására. Érdekes módon ez a probléma csak a frissen telepített W10 1709 használata során jelentkezik.
-
leviske
veterán
válasz
namito
üzenetére
dualGPU-s megoldásoknál mindig célszerű a gyártó által kiadott drivereket használni. Nem hiszem, hogy a rendes gyári driverek erre a helyzetre fel lennének készítve.
(#36552) shut-u: Ha neked a LGA1155-ös alaplapodban és DDR3 memóriáid mellett i7 7770 figyel, akkor jobb lenne, ha megkérnél valakit, aki ért hozzá, hogy üzemelje be a géped.
-
shut-u
csendes tag
Soha többet AMD!
-
namito
csendes tag
Valaki talált már megoldást arra a problémára, hogy tiszta W10 1709 rendszertelepítés után miért fagy le a Radeon illesztőprogram (Crimson és Adrenalin is) a telepítése közben? Eddig bármit próbáltam, mindig megállt a telepítés, a gép lefagyott és csak rendszervisszaállítás vagy új rendszertelepítés oldotta meg, hogy a gépem elinduljon egyáltalán. Ez egy Lenovo G500 laptop, i3-3110M procival (benne integrált Intel HD Graphics 4000 VGA) és dedikált AMD Radeon HD8570 VGA.
-
nyikszi
őstag
Sziasztok! Van egy HD3870-es videó kártyám, de most kaptam egy HD4870-est és kicserélném. A drivert újra húzzam? Vagy csak kicserélem és kész? Nem akarnék megint tökölni a beállításokkal, ha nem muszáj.
-
Weaver
senior tag
frissen telepített win7 rendszerhez feltettem a lehető legújabb adrenalin 18.2.1 drivert, megy is szépen nincs semmi gond. ezután telepítettem volna a 17.40 chipset drivert, de itt újra fel akarja tenni (?) a vga drivert?
itt a kép: [link]a másik kettőt telepíteném, de az "AMD videokártya-illesztőprogram" elől nem engedi kivenni a pipát. nem mertem így elindítani, inkább kérdezek, hogy mi van ilyenkor?
-
tzsolesz
nagyúr
Sziasztok. A catalystot mióta szüntette meg az AMD? Ez az új Radeon beállítások nekem valahogy nem az igazi, sőt szerintem fapados is. Nem rendelkezik 100%-os funkcionílitással, ahogyan látom.
Más kérdés, ki mennyire ismeri HP355 G2 notiban lévő R5 M240 integrált videóvezérlőt? Nincs neki dedikált memóriája? Mert tegnap bővítettem a ramot 8GB-ot és 1 GB-ot elvett belőle.
-
nzsolt77
tag
ez most mit jelent tud valaki segiteni? azt akartam megnézni hogy kellene e frissiteni a direct x-et. mert még mindig a direct x error hibát adja be játék közbe

-
-
cintula187
addikt
válasz
cintula187
üzenetére
Erre valami ötlet?
-
nzsolt77
tag
válasz
belaazallat
üzenetére
oké ,de mi az a apm? turbo? köszönöm a segitséget de directx , és driver
problémát az alaplap beálitás okozzhatja? -
belaazallat
addikt
válasz
nzsolt77
üzenetére
Itt kezdődik a probléma. Szerintem a problémát a nem beállított alaplap okozza. bővebb információ ebben a topicban, az összefoglalóban. (APM-et és a turbót ki kell kapcsolni)
-
nzsolt77
tag
válasz
belaazallat
üzenetére
Asrock 970extreme4. az alaplap. de nem tudom mit kell azon álitani.
-
nzsolt77
tag
válasz
belaazallat
üzenetére
vin 10 64 bit,amd fx6300,radeon rx460,8gb ram, ez a gép. de most lett a win 10 is ujra rakva elötte win 7 volt de akkor is ezt dobta be kb egy 30 perc után. ujra raktam a gépet win 10 re és ugyan ez a hiba megy a fifa 18 is de idöközönként kilép és ilyen üziket ad be aztán kilép
-
nzsolt77
tag
meg kérdezem még egyszer hátha valaki segiteni tud.mert már kérdeztem de senki sem segitett pedig ez olyan topik lenne szerintem.
de bármilyen drivert teszek fel akkor is ez a hiba -
cintula187
addikt
Egy ideje használom a profil mentést catalystban.
Az normális, hogy csak pl. a power limitet tölti vissza a mentések közül és a voltage controlban beállított egyéni steppingeket nem? MSI after burnert direkt el sem indítom, hogy be ne kavarjon. -
kop8
őstag
Megoldottam most, hiányzott egy dll is ami miatt mindig kiirt a gép mikor bekapcsoltam, most már megtaláltam mindent

-
kop8
őstag
Hello!
Van egy r9 380 kártyám amihez a legfrisebb driver van fent, de ez nekem olyan uj hogy sehol nem találom hogy hogyan kell a képet átrakni a tv re hdmin keresztül...
Ennek már nem sok köze van a régi catalysthoz...
Valaki tudna segíteni??

-
Hoby
tag
Sziasztok.
Olyan gondom akadt hogy win10 alatt a ccc újraindul néha csak napi egyszer néha meg naponta többször is.
17.1-el ill. 17.2-vel mintha ritkábban csinálná de az adrenalinnal (pár napja van fent) sűrűbben.
ezt csinálja akár sima youtube-nál vagy játéknál.
Esetleg valami ötlet?? -
Brenor
aktív tag
Ti mennyire vagytok megelégedve a radeon reliveval? Overwatchot tök jól feltudtam venni, de a witcher 3-nál nagyon halk volt hangom és kb. 40 perc után sötét lett a felvétel csak a hangom és a játék hallatszott. Van mikor benyomom a felvételt és összeomlik a radeon settings.
-
HabyRolika
tag
Sziasztok!
bocsi ha esetleg Off, de nem találtam más fórumot, hátha tudtok segíteni?!
van egy Lenovo Z50-70-es notebook-om 2 WGA van benne és az AMD driver minden médialejátszót energiatakarékos módban lelakatolja és nem tudunk rajta megnézni rendesen egy filmet sem..... Win 8.1 a rendszer win7-e és win10-el is ugyan ezt produkálja... mit tudok tenni?
előre is köszönöm a segítséget!!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku : 87%
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 35WN75C-B - 35" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - USB Type-C 60W - AMD FreeSync - HDR 10
- ÚJ könyv: Walter Isaacson Elos Musk - keménykötésű
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Eddig nem is ismertem, de legalább a segítségével megoldódott a helyzet.

"
(és nem azt írtam, hogy kellett!!!
)