Hirdetés
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
gudpikcs
tag
átnézek mindent. elöbb ujra elinditottam .plul a ww2 ön elinditva ,és nem fut melette a tweak gpu ,kilépve visszaállt.de ugyanigy inditva a bf5 nél fentmaradt az orajel.megnézek még 1-2 gamét,simán és a tweakkel 1üt futtatva jegyzetelem meiknél akad fen és igy szüröm ki.jelzek majd és köszi az infot is.meg lehet a hülye gamék is nem teljesen jok.de majd láttom.
-
AtHoS
nagyúr
válasz
gudpikcs
üzenetére
Sajnos a 3rd party monitorozó/tuningoló progik gyakran okozzák ezt a problémát, tehát akár az Asus GPU Tweak II is lehet a problémád okozója

Próbáld ki helyette a gyári beépített monitorozó felületet vagy esetleg az MSI Afterburner legújabb beta10 verzióját [link], de ugye ez is 3rd party szoftver, így ezzel is előjöhet ugyanez a probléma
szerk.
Többek állítása alapján nem elég, ha nincs elindítva, le kell teljesen törölni a gépről, hogy szolgáltatás szinten se fusson semmi belőlevagy esetleg nézd ráá van-e újabb verzió az ASUS GPU tweak-ből, mert nem biztos, hogy hozzáigazították a legújabb driverhez, ami teljesen átalakította az órajel és FAN kezelést. Utóbbi esetre jó lehet a 18.12.1 driver, mivel az még a "régi" módszert alkalmazza
-
gudpikcs
tag
hello all.adott egy Asus Strix RX 580.
18.12.3.- as driver fent.játék közben láttom felmegy a gpu és a ram mhz is.ok.ventiket használja ahogy kell.
de kilépek plul játékbol,és nemegy vissza a mhz az alap 300 ra a win allat hanem ugymond kiakad vagy fentragad 1440 Mhz en.igy nemtud lehülni sem a vga mert 1feszt ráinditja a ventijét hogy hütse le.még annyi hogy játék közben az Asus GPU Tweak II progival monitorozom a fps-t és a többit közben.probáltam már az elözö driverrel is de azzal is ez a gond.
nemtudtok vmit amivel ha ennyi év után nemtudnak egy jó drivert írni a karikhoz hogy ezt figyeljék rendesen vmi progit amivel játékbol kilépve lenullázom a Mhz-eit plul,vagy vmi más megoldást.elöre is köszönöm. -
shield
őstag
válasz
bozont
üzenetére
Én maradtam a Win7-nél. Lehet hogy az volt nálam a baj, hogy a 18.8.3-at raktam fel, eszembe sem jutott hogy pont ez az amelyikkel probléma lehet.
Kipróbálom a 18.8.2-vel, nem tudom egyáltalán van értelme az utolsó Crimsont lecserélni. Ennél a kártyánál nyújt-e valamivel is többet?
A kártya BIOS nem lett lecserélve, ez nem lehet a probléma oka. -
Sziasztok!
Tudok úgy használni egy nagyon régi AGP-s Firegl kártyát, mintha az Radeon lenne? Nem igazán szerkesztgetni akarok vele, hanem főleg kipróbálni pár játékot.
Mi van, ha firegl drivert teszek fel. Játékra nem csökken a teljesítménye? -
bozont
veterán
válasz
shield
üzenetére
Milyen windows-t használsz? Ha esetleg 8-at akkor arra már régóta nincs támogatás, főleg az 500-as szériától kezdve.
Az Adrenalin már egy éve kint van, miért ne lenne kész? Ez a legfrissebb év végi talán nem a legtökéletesebb, de nálam a 18.8.2 jól teszi a dolgát RX480-nal. -
shield
őstag
válasz
Gyuri27
üzenetére
És neked miből sikerült leszűrnöd, hogy azt állítottam hogy sz@r az AMD?

Mivel több éve csak ilyen kártyáim vannak.
Nem mentem a gyártó oldalára sem, ugyan onnan az AMD oldaláról leszedtem az eggyel elötte levő Crimsont a megfelelő OS-hez, és megy. Nekem teljesen megfelel.
Amúgy szívesen.
Lacccca87 Kösz, megnézem.

-
-
shield
őstag
Úgy látom nagyon jól sikerült az Adrenalin. Vettem egy RX 570-et, nem volt kedvem az új vinyóra rendszert rakni, így a meglévő rendszerről legyalultam a régi AMD drivert, fel az Adrenalin 18.12.3-at.
Erre nagy pofára esés, a kártya és a driver nem találtak egymásra.
Adrenalin legyalul az utolsó Crimson fel. Láss csodát, "Mukodik".
Mi a f@sz van ilyenkor? Ha esetleg az 5-6 éves kártyát nem komálja, talán még érthető, de az 570-et sem.
Hááát, gratula a fejlesztőknek.
-
rvn_10
senior tag
Erre valakinak valami megoldás? Mar lap bisot is frissitettem de semmi.
-
G.I.JOE
senior tag
Sziasztok!
Nem a legújabb drivert raktam fel, mert a legújabb megmakkant mikor felkerült és most induláskor mindig ez a képernyő jön be, hogy frissítsek:

A következő képernyőn nem pipálom be, hogy "Legyen a rendszer naprakész", Radeon Settings-nél az értesítéseket kikapcsoltam, hátha az az, de ez akkor is mindig felugrik.
Hol tudom ezt kikapcsolni, ha ki tudom?!
-
-
HANDO88
senior tag
Vigyázzatok mert ez a 2 csoda alkotás letérdepelteti a win-t is.

Csak venti profilt akartam belőni. -
pintyo68
csendes tag
Nekem is 12.3 van telepítve és ugyanezt írja ,hogy frissítsek a 12.2 re?!?!
Szerintem ez bug,Mint ahogy volt már az előző driverekben is.Valamelyik-ben javították.de ezekszerint megint van ez a hiba.
Vagy azért mert a 12.3 "csak" opcionális nem recommended.
Na ez qva jó 2019 18.12.3 Fixed issues!!!!!!!"Radeon Settings may sometimes list a previously installed driver version even after driver successfully upgrading."
Google fordító: "A Radeon beállításai néha felsorolhatnak egy korábban telepített illesztőprogram-verziót még akkor is, ha az illesztőprogram sikeresen frissült."
Akkor ennyit erről

-
Visormail
addikt
Sziasztok!
Ha beállítok a global wattmanban valami órajeleket, akkor minden játékban azt alkalmazza. Az egyes játékok profiljait hiába állítom be eltérően, nem érdekli. Nálatok ez működik?
-
AtHoS
nagyúr
Radeon Software Adrenalin 2019 Edition 18.12.3 Highlights
Fixed Issues
- Fan speed gauge in Radeon WattMan may sometimes overfill.
- Memory clocks on Radeon RX Vega series graphics products may become locked at 800Mhz.
- Game profiles with custom fan settings may sometimes remain even after closing a game.
- The game streaming tab may be missing in Radeon Settings when Radeon Software Adrenalin 2019 Edition is installed twice on a system.
- Radeon ReLive for VR may experience minor corruption for a few seconds immediately after connecting a headset.
- Auto tuning controls are not displaying their warning message in Radeon Overlay.
- Custom values for the sampling interval slider in the performance metrics feature may fail to enable.
- Radeon Settings may sometimes list a previously installed driver version even after driver successfully upgrading.
- Apply and Done buttons may sometimes overlap in Radeon Settings or Radeon Overlay.Known Issues
- Some systems running multiple displays may experience mouse lag when at least one display is enabled but powered off.
- Uninstalling Radeon Software may fail to remove Radeon Settings.
- Zero RPM may fail to enable/disable correctly when switching between manual and automatic fan controls.
- Upgrade Advisor may intermittently fail to detect games and provide compatibility recommendations.
- A port 58888 already in use error message may be observed when AMD Link Server was disabled while an IOS device client was connected.
- Radeon Overlay’s new in overlay video player may experience smoothness issues while adjusting the playback slider.
- Scene Editor may have issues with scrolling when many elements are added to a scene.
- Custom settings in Radeon WattMan may sometimes fail to apply on Radeon RX Vega series graphics products. -
-
Brenor
aktív tag
Ezek a radeonos csávók nem tudnak rendesen programozni? Letöltöttem a legújabb drivert, de nem nyitja meg a radeon settingset.
-
AtHoS
nagyúr
Adrenalin Edition 18.12.1.1 Optional [link]
-
-szabi-
addikt
Nagyon aranyos az új (18.11.2) driver:

Mert neki fél óra nem elég.üdv
-
Dolphine
addikt
Sziasztok!
Adott egy R7250es kártya Win10 x64 a legújabb opcionális driver.
Némely videónál a kép szétcsúszik, a szín el van tolódva. De nem mindig csinálja ezt. Vajon miért lehet ez?
-
AtHoS
nagyúr
válasz
Brenor
üzenetére
Nem gondolnám, hogy kártya hiba lenne, arról azért a játék topikjában lenne értekezése
De ez a driver ügy sajnos tényleg "a puding próbája az evés" alapon működik. Ha hibát hoz pont azon játékban, amit használsz, akkor váltani érdemes, de alapvetően a legfrissebb ajánlott verziót érdemes használni, hacsak nincs valami olyan újítás az azóta opcionálisan kijött verziókban, ami a nálad használt játékoknál javít valamit
-
Brenor
aktív tag
Azért kérdezem, mert egyszer felraktam az optionalt és elkezdtem játszani a wolfenstein 2-vel és nem volt a víznek textúrája. Az amd oldalról leszedtem a májusit, azzal működött rendesen. A mostani driverrel meg az a gond, hogy a witcher 3nál néha eltűnik a föld textúrája. Most nem tudom, hogy a kártyámmal van e probléma vagy nem mindegyik drivert szereti?
-
-
pintyo68
csendes tag
Hali!
Valaki árulja már el a titkot mit kell beállítani ahhoz,hogy a GPU Mhz idle állapotban ne (a max)1410 legyen.
(Vulkan API-s játékoknál). Csak a Wolfeinsten-ek kikapcsolása után ragad be a freki .A Doom is vulkan al megy ,de azután vissza áll .
Ha DirectX es játék megy akkor visszaáll 300 ra.
Kipróbáltam az összes adrenalint.Volt ahol a mem.freki maradt 2000-en vagy 1000-en.
DDU val törölve mindig.
Sapphire RX 580 8GB Spec.Adrenalin 18.11.1
Eléggé zavaró.
-
zolee0307
őstag
Melyik verziójú driver ajánlott mostanság? Felraktam a 18.10.2-t, de volt olyan játék, ami crashelt, valamelyiknél meg jóval kevesebb fps lett. Amit még észrevettem, hogy a gpu usage, a gpu frequency folyamatosan ugrál, nagyobb csatákban, vagy ahol több mindent kell mutatni, ott ez jobban előjön, jobban lemennek az értékek.
Kipróbáltam a szeptemberi, augusztusi drivereket, de ezeknél is meg volt ez. Végül most a 18.7.1 van fent, ezzel tűrhetőbb lett, de még nem az igazi. Jó pár hónapja nem játszottam, én úgy emlékszem, hogy ezek az értékek nem ugráltak így, stabilak voltak.
-
AtHoS
nagyúr
Radeon Software Adrenalin Edition 18.10.2 Highlights [link]
Support For
Fallout®76 B.E.T.AFixed Issues
Some Vulkan™ API games may experience a crash on game launch.
On multi GPU enabled system configurations Assassin's Creed™ Odyssey may experience a random game exit when Adaptive Anti-Aliasing is enabled and the game is restarted.Known Issues
Strange Brigade™ may experience an application hang when playing with DirectX®12 API enabled.
When using Radeon Overlay on system configurations with the latest Windows®10 October 2018 Update some users may experience intermittent instability or game crashes.
Radeon RX Vega Series graphics products may experience elevated memory clocks during system idle. -
DzsedalY
tag
Sziasztok!
A 18.5.1 driver utáni verziókban nektek is 2048x1536 a maximum felbontás full HD monitorral/TV-vel és VSR-rel? Napok óta levelezek a supporttal, de nagyjából annyit ajánlottak, hogy rakjam vissza a 18.5.1-et ha amúgy nincs vele baj, mi support...
Egy Vega 56-om van, 42"-os LG tvre van kötve HDMI-n, 1440p-ben játszok, de sajnos a 18.5.1 az utolsó verzió ahol van 1440p VSR-ben

Írtam a supportnak is, hogy nem szeretnék örökre a 18.5.1-en maradni, nem tudtok egy alternatív megoldást, hogy működésre tudjam bírni az 1440p-t? Próbáltam már CRU-val custom felbontást hozzáadni, de ugyanúgy nem jelent meg a Win-ben

-
ERPY
őstag
Sziasztok! Egy olyan kérdésem lenne, hogy a fiam gépébe vettünk egy Gigabyte rx560-as 4 gigás kártyát. Fent a legfrissebb driver, megy is szépen minden. Viszont ha elaltatjuk a gépet vagy kapcsoljuk, néha fekete képernyő fogad indulásnál a monitoron, de néha van kép. Elég kellemetlen, mert ilyenkor hosszan kikapcs gomb, majd bekapcsolás és minden rendben, újra van kép. Mit tudok tenni? A kártya lenne rossz? Remélem tudtok segíteni és előre is köszönöm.
-
Mixerboy
újonc
Sziasztok!
Gigabyte RX 560-as kártyám van, játékok szépen mennek, viszont a filmek akadnak
nagyon! Már kipróbáltam szinte mindent, - régebbi driver, másik lejátszó, sőt a win7-et is újra raktam -
A régi HD6570-el nem voltak ilyen gondok! Ezzel szívok már egy jó ideje. madVR-t is próbálgattam, de azzal se az igazi. Valakinek vmi ötlet még? ( soha nem volt ilyen gondom még, pedig jópár kártyám volt már )

Köszi! -
chungee
addikt
Napot!
HD7870 2GB kari, Win10 x64 a rendszer. Frissítettem a driver-t 18.5.1-re, utoljára valamikor nyár elején volt frissítve.
Az a próblémám hogy az asztalon beállított értékek (fényerő, kontrasz, színtelítettség) játékokban alapértelmezetten fut. Csak ha windowed-re rakom (alt+enter) akkor hajlandó az asztalon beállított értékeken futni a játékok. Szeretnék játszani asztalon beállított értékekkel teljes képernyőn.
-
TIT
veterán
A honlapjáról szedd le a drivereket,ne a cd-ről.
Max.futtass egy driverboostert. -
R3nts
senior tag
válasz
Visormail
üzenetére
Nem tudom felrakni a 2015-öst....nem engedi sem TC-ben,sem windows explorerben,sem parancssorból futtatva sehol ha a 2db meglévő vc_redist.x86/64 után hozzáírom,hogy\uninstall...nem találja a file-t,lévén nem létezik ugye... csak a telepítő ablak jön be, a helyreállító nem...az összes visual C++-om fenn van,látható,külön-külön is mind a 32,mind a 64 bitesek is,kivéve a 2015-ösök,azok nem láthatók,telepítésükkor meg ugye írja, hogy már fenn vannak más verzióban...szóval nem tudom előcsalni azt a telepítési ablakocskát, ahol a "repair" lenne opcióként...
És ugye fenn van a 2015-ös,mert tuti anno feltettem már,csak ott lett valami gebasz,vagy sérült file,vagy valami,és régebben (is)kellett az AMD settingsnek(is)a VC++ 2015,ezért crashelt mostanában mindig a driver-update-eknél...nem tudom rendszerújrahúzás nélkül mit kéne még próbálnom vele... 
-
Rocko66
aktív tag
Sziasztok!
Adott egy Asrock Fatality B450 Gaming-ITX/ac alaplap+egy 2400G processzor.
OS: Win10 proA problémám az,hogy a videókártyánál megjelenik egy felkiáltójel miszerint:
Az eszköz nem talál elég használható erőforrást. (Kód: 12)
Ha használni akarja az eszközt, akkor a rendszerben le kell tiltania egy másik eszközt.
Amiket próbáltam:
Asrock gyári oldaláról letöltöttem a legújabb drivereket(Allin1 csomagot)->Lefutott a teletípő és a végén a videókártya maradt felkiáltójeles.
Alaplaphoz adott CD-ről tettem fel a drivereket.->Ugyan ez fogadott
processzor gyári oldaláról töltöttem le a driver.->Szintén ugyan ez fogadottMit csinálok rosszul?
Már win reinstall is volt.
Köszi előr -
Thrawn
félisten
Hasznos lehet: Visual C++ Redistributable Runtimes All-in-One
-
Visormail
addikt
Én is ugyanígy jártam, hogy mindegyik VC ott van a telepített listában, csak a 2015ös tűnt el. Pedig nálam is fent volt és nem akart települni, azzal a szöveggel amit írtál. Megoldás, futtasd a telepítőjét így:
vcredist_x86.exe /uninstall
a felugró ablakban javítás/repair, utána ugyanez a 64-essel is, így már nálam megjelentek a telepített programok között. -
dargelot
senior tag
Hali, kijött az új AMD driver, felraktam és meghalt a rendszer. R9 290-es kártyám van. Visszaállítottam egy korábbi verzióra a Win-t így megy a gép, de nem merem felrakni a drivert.
Érdekesség, de haverom felhív pont ma és mondja beadta az uncsit a Win, nem indul. Mondom mit tettél fel legutoljára. Véletlen pont a AMD vga drivert találta mondani. Neki R7 370-ese van.Van valami baj az új driverrel vagy véletlen egybeesések sorozata zajlott nálam?
Előre is köszönöm a válaszokat.
Üdv, dargelot -
R3nts
senior tag
Köszi a választ!
nálam ugye Win7-nél jött elő,de miután ma nagynehezen felerőltettem a 18.9.2-t, ott is konfigolni kellett újra az egészet,mert resetelve tette fel az illesztőt,és az összes beállítást, nálam is. Akár múltkor a RadeonSettings-en belül update-eltem,akár utána,megfelelő DDU takarítással,mindig ugyanoda lyukadtunk ki (error 1603),és onnantól semmi fel nem ment már...Múltkor én is egy rendszervisszaállításból hoztam vissza,ma már nem akartam olyat,és addig nyúztam,amíg csak felment a szemét... 
Ja tényleg, hátha tudtok segíteni:mivel Visual C++ előszeretettel hányatja be a Radeon Settings-et, és a VGA diver-telepítőjét... megnéztem a telepített programjaim közt...van ott V C++: x64, és x86-os: 2008-asd, 2009-es, 2012-es, 2013-as,és mától a 2017-es ami már ez a VisualStudio,feltettem szintén a 32,és a 64bit-est is...de 2015-ös nincs a listában,ellenben telepíteni nem engedi,sem a 32,sem a 64bit-est,mert "a program egy másik verziója már fenn van,konfiguráláshoz nyissa meg a telepített programok közt"...
Valami felpakolta külön,és azon belül lehet,vagy miért nem látom sehol a 2015-öst? Mert ennyi erővel 2008-as óta van fenn Visual C++, minden ujjabbik felment...a 2017-es felrakása előtt sem ment már fel a 2015-ös... csodálatos MS... 
-
AtHoS
nagyúr
Én is hasonlóan jártam, de csak simán megpróbáltam rátelepíteni a 18.9.1-re. A hiba pont ugyanaz volt, mint nálad.
Innentől kezdve egyetlen drivert sem sikerült felraknom, mert az illesztőprogram nem lett telepítve. Még a 18.9.1-et sem, ami pár nappal korábban került fel a w10 x64-re (persze a többi driver is volt már korábban használva amiket próbáltam telepíteni)Én nem túrtam a netet hibamegoldás után, mivel volt augusztus elejéről egy Macrium Reflect-es rendszermentésem, így visszaálltam arra és mily hihetetlen egyből települt a 18.9.2-es verzió. Szerintem az utolsó w10 frissítés tett keresztbe, mert miután az települt a VGA beállításai resetelődtek. Újra kellett konfigolni, ami szerencsére OverdriveNTool-lal azért két kattintásból megvan
-
R3nts
senior tag
válasz
Daffni2
üzenetére
Asszem csak a 64bit-est
Nyilván,sokminden más programnak is kell,és használja,ezért csodálkoztam,hogy fenn sem volt a gépen EZEK SZERINT, mert semmi fenn lévő cuccom nem nyígott miatta, és amelyik fenn van,az telepítésnél ki is szól,hogy köszi már fenn van (mármint a VC++ verziók)... Azzal is tisztában vagyok ,hogy nem az AMD sara a V++, hanem MS...Épp ezért írtam,hogy egy folyamatos WU alatti up to date(nek hitt!)gépen nonszensz... Régebben legalább csinált olyat az AMD illesztőprogramja, hogy telepítéskor fellökte magának...pl. a 2015-ös Visual C++-t - ha éppen hiányolta...most meg keress rá Magad, hogy miért nem jó.
Nyilván akkor tolhatom is fel a 32 bites VC++-t is, gondolom...
Ja ugye ez már valami VisualStudio 2017 amúgy. -
Gyuri27
félisten
A virtual az ms sara nem az amd-é.
Ráadásul majdnem mindenhez kell (ha másnem egy korábbi verzió, ugyanúgy mint a net. keretrendszer).
A mezei usernek ott vannak a kész gépek. Előretelepitve és sok supporttal (call center pl).
Aki magának rak össze gépet az legyen már tisztában azzal mi kell a vasra. Ráadásul ez a két progi 1000 éve kell nem most jött be.
Hiszem, hogy nv-nek is kell mindkettő. -
R3nts
senior tag
válasz
Lacccca87
üzenetére
Mivel "bézikjúzer"vagyok,korántsem biztos hogy az volt a baj,onnan gondolom,hogy a fentebb leírt kálváriák után újra nem sikerült ma a másfél éves driver után az újat feltenni,utánaolvastam az AMD oldalon a szóbanforgó hibakód mibenlétét illetően,ezután feltelepítettem a 2017-es Visual C++-t. Nagyot is néztem hogy felment, TEHÁT NEM VOLT FENN.Ezután, gondolván,hátha az (a , is)sérült,megpróbáltam a 2015-ös Visual C++-t is feltenni, na az már kiszólt, hogy köszi,fenn van,javítani sem kell.És ezután újra nekimentem "rátelepíteni" (az alkotóelemeiben már fennlévő, de konkrétan a vga driver nélküli)18.9.2-t. Felment - vagyis feltette az eleddig hiányzó összetevőjét a vga-illesztőprogramot.Most kifogástalanul működik végre, kopp-kopp-kopp...
. -
Lacccca87
addikt
Igen szét tudja barmolni, ezért nem javasolt a használata csak akkor ha nagyon nincs más megoldás és nem szeretnéd a rendszer újratelepíteni. Szerintem konkrétan itt is ez volt a helyzet, törölt egy reg bejegyzést amit nem kellett volna ami után nem tudott normálisan működni a telepítő. Az a 2017-es visual cc furcsa mert friss win-be sincs és mégis probléma nélkül települ rá a driver.
Driver telepítésnél ha nem jelentkezi ksemmi probléma akor javasolnám a kezelőfelületről elindított frissítést a jövőben. Nálam ez még sosem okozot problémát. Nem is tudom melyik drivertől de már jó régóta én csak a rátelepítést használom hiba nélkül.
-
R3nts
senior tag
válasz
Lacccca87
üzenetére
Na, csak addig b..sztattam,amíg nem okés... A 2017-es Visual C++ kellett neki,amiről fogalmam sem volt hogy a) kéne , b) egyáltalán HIÁNYZIK a gépemről, lévén teljesen up-to date tartom,minden aktuális frissítés fenn van WU-szinten... enyhén szólva röhejes, hogy egy basic user-nek Önmagának kell a netet kurkásznia egy olyan programért,amit EGY ÖSSZETEVŐ szükségesnek tart. Minimum kérnie kéne telepítéskor, és/vagy a WU-nek is fel kéne raknia... vagy legalábbis,konkrétan kinyögnie, hogy nincs fenn,és az aktuális VGA driver szoftveréhez szükséges neki..
Nem általános,semmitmondó error-kódokat kimagyarázó nulla információkkal kiszúrni a felhasználók szemét...magyarul olyan a support : "keresd meg mi a sz.r van, valami hiányzik, vagy sérült neki,oszt csá"
Undorító! Azt nyilván gyanítottam, hogy konkrétan az én gépemen van valami gáz,mert annyira "bézikjúzer" azért nem vagyok, nade, ennyi "segítség", hogy "valamibiztoshiányzikvagysérült"...hát elmehet az AMD a ....
A DDU, vagy a CCleaner,szét tudja barmolni,körültekintő használat közben az oprendszert,olyannyira hogy lehetetlenné válik, illesztőprogram-telepítés...??????
Hát,köszi szépen... -
R3nts
senior tag
Sziasztok!Már megáll az eszerm ennek a retkes AMD drivernek...
'7.7.1 után az Istennek sem tudom feltenni a 18.9.2-t (és gyanítom semelyik másikat sem,csakúgy mint előtte). Csökkentett módú DDU takarítás után CCleaner,és ment fel a 18.9.2 Végigment,majd telepítés után 1603-as hibakóddal közölte, hjogy nem lett telepítve a driver... 
A telepítési napló végig "sikeres" elemeket ír, kivéve a legelején : "AMD videokártya-illesztőprogram
Végső állapot: Sikertelen
Tétel verziója: 24.20.13017.5001
Méret: 90 Mbyte" és a legvégén van egy " Package Manager The installation failed." üzenet...múltkor is ugyanezt csinálta egy csomó drivernél,egyiket sem engedte felmenni a végén,csak akkor nem DDU-val takarítottam,most gondoltam hátha az volt a baj,de ugyanúgy kuka az egész...múltkoris csak rendszervisszaállitásból működött...
Valami kontruktív tanács...?
Rendszer up to date, vírusirtó,tűzfal telepítés idejére kilőve...
Új hozzászólás Aktív témák
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- Új Steelseries Arctis Nova pro vezetékes gamer fejhallgató
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3884, 100% Akkumulátor
- Honeywell DCR313N elemes kapucsengő
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest