Hirdetés
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vladek83
tag
válasz
petyusz851
üzenetére
Szia,
köszönöm! Kipróbálom.
üdv,
-
Apollo_21
addikt
Sziastzok, bár nem közvetlen driver....a régebbi Ati/AMD kártyákkal is megbírkózik a Win10?
Jelenleg egy HD5770 Sapphire 1gb-t példányom van.
Illetve aki esetleg felfrissítette a saját Win7, 8, 8.1 es példányát, miként történik?
Legyalul mindent vagy minden marad fent amid fent van most? És csak pár összetevőt tesz hozzá?Köszi előre is!
-
Vladek83
tag
Sziasztok!
Valakinek van tapasztalata GTA 5 terén, érdemes frissíteni 16.7.2-re?
Jelenleg: 16.3.2 van. -
Popes
őstag
válasz
Viktor77
üzenetére
Igazad van, a win10 nagyon szereti(szeretné) a saját kezében tartani a gyeplőt. Viszont egy kis időt ráfordítva meg lehet regulázni, nem mondom nem egyszerű az embernek átvenni felette az irányítást és saját szája íze szerint beállítani de nem lehetetlen.
A 8.1 nekem is jobban bejött de haladni kell a korral.
-
Viktor77
titán
-
TIT
veterán
Be lehet állítani a 10-et is,hogy telepítés előtt rákérdezzen,hogy akarom-e telepíteni.
A win 8.1-ről frissítés után csinálta,hogy feltette a 15.12-es drivert magától,hiába volt fent a 8.1-es 16.7.2 -
Sz_Imre
senior tag
válasz
Daffni2
üzenetére
Ha tippelnem kellene, akkor a win 10 úgy döntött, hogy ő talált frissebb drivert, ezért a jelenlegit letörölte.
(nincs win 10-em, de ismerős körömbe már hallottam erről)
A win 10 egyik legnagyobb hibája, hogy maga dönti el és nem a felhasználó, hogy mi legyen rajta.(#34184) Yutani: Hát ez nem jó hír, sajnos én már kipróbálni nem fogom, mert a jelenleg még a cata 15.7.1 rajta és kb 2 hét múlva váltok (kipróbálom, ha már megvettem) a win 10-et.
-
Daffni2
addikt
Sziasztok,
WIN10 hová tűnt a Crimson beállító panel?
-
Brenor
aktív tag
Felkellet tennem a legújabb drivert, mert képzeljétek el, elkezdett alapjáraton forrósodni a videókártyám és enyhe sípoló hangot is kiadott, de még újraindítás után is De már minden rendbe van vele. Ha valakinek is van ilyen gondja, akkor frissíteni kell.
-
TIT
veterán
Azért kell,az amd mappákat is töröld...optionsba kell belőni.
-
csabi0805
senior tag
Sziasztok!
Ti a DDu-ban állítottok valamit amielőtt leszeditek vele a drivert vagy mindent hagytok alap állapotban? -
Sz_Imre
senior tag
Radeon Software Crimson Edition 16.7.2 "Hotfix" Re-Release (July19)
- Important Update
These drivers are now Microsoft WHQL certifiedA telepítők digitálisan alá vannak írva, szóval akinek nem ment fel eddig a win 7-re, az most már megteheti.
(nem telepítettem és nem is teszteltem még)
-
Predator2
addikt
Alapból két fajtát ajánl fel.
Nem igazán értem.
Ami telepítve van 16.4.2 , de mellette ott egy WHQL driver amit verzió szám szerint régebbi, de mégis újabbnak jelöli mint ami már telepítve van
A WHQL-t rakjam fel vagy a bétát, vagy maradjon az ami már alapból rajta van. Melyik a jobb?
THX
-
Predator2
addikt
Helló
Van egy Sapphire R9 290-es Vapor x VGA-m.
Melyik drivert tegyem fel hozzá?[link]

Állandóan nyavajog, hogy frissítsek!
THX
-
AxBattler
félisten
Köszi a tippeket!
-
kikikirly
senior tag
válasz
AxBattler
üzenetére
Szerintem a legújabb Driverrel nincsen semmi gond,nyugodtan feltelepítheted:
http://support.amd.com/en-us/download
Ezt a fület kell nézned:
Radeon™ R9 Fury, R9 300, and R7 300 Series
válaszd ki az operációs rendszerednek megfelelőt, utána a narancssárga Downloadre klikkelj és már tölti is.
-
AxBattler
félisten
Üdv!
R9 380 4G alá Ti melyik driver-t javasolnátok?
Fő szempont a stabilitás, nem baj, ha régebbi.
Linket megköszönnék... -
kikikirly
senior tag
Még egyszer kösz a segítséget.Úgy csináltam ahogy montátok:AMD AMD Clean Uninstall Utility-val letöröltem a Drivert.Utána még ott volt a tálcán a Crimson ikon de elindulás helyett hiba üzenetet írt ki.De mivel ott volt nyílván nem törlődött le maradéktalanul.Újra indítottam csökkentett módba és úgy DDU-val takarítottam le a Drivert.Utána már nyoma sem volt.Most probléma nélkül üzemel az Nvidia kártya, ma egész nap Metroztam.Örök hálám.

-
Dtomka
veterán
válasz
bozont
üzenetére
&

A visual c++ okat újra leszedtem a ttps://www.microsoft.com/en-us/download/developer-tools oldalról, majd telepítettem öket sorba:

És kitartásom nem hiába való volt

Hátha másnak is hasznos lesz

Köszönöm a segítségetek és türelmeteket! -
bozont
veterán
válasz
Dtomka
üzenetére
"De láttam a feltelepített programok között, hogy van 2 azonos is....illetve elég sok van 2005-2013, ezért mindent "uninstalláltam."
Ez mondjuk nem biztos, hogy jó ötlet volt, okozhat még galibát. Ha emlékszel mik voltak telepítve, akkor tedd vissza őket. Azért van kettő némelyikből, mert a 64 és 32bit-es is külön van telepítve. De szerintem is valahol a Visual C++ körül kell keresni a hibát. A DDU-t is csak akkor érdemes használni ha feltétlenül szükséges.
Nekem ezek vannak telepítve: -
Dtomka
veterán
válasz
Glaz-dozfhut
üzenetére
Köszönöm, azzal is próbáltam, de a hiba továbbra is fennáll. Most megpróbáltam a 16.6.2 -t de már ennél is hibát dob.

Kezdek ideges lenni
-
Dtomka
veterán
válasz
Glaz-dozfhut
üzenetére
-
Glaz-dozfhut
őstag
-
Dtomka
veterán
válasz
Glaz-dozfhut
üzenetére
-
Dtomka
veterán
válasz
Glaz-dozfhut
üzenetére
Köszönöm szépen, de lehet, hogy megoldottam
.
Az alábbi linken lévőt próbáltam, de nem volt eredmény.
Crimson Install Package Failure.Ekkor láttam, hogy a visualc++ kell újra telepíteni. Megtettem de nem oldottam meg. De láttam a feltelepített programok között, hogy van 2 azonos is....illetve elég sok van 2005-2013, ezért mindent "uninstalláltam".
Most 25%-nál írta ki a hibát.
Megpróbálom a Te megoldásodat.
-
TIT
veterán
válasz
CsonkaImo
üzenetére
Csak írja pirossal note-ba,hogy win10-nél password kell mert nem tud csökkentett módba indulni.
Win8.1-ről frissítettem win10-re és a 16.7.2 volt fent win8-as,erre nézem,hogy van frissítés és a 15.11 van fent.
Ez mi?Visszaupgradeli a win10 önkényesen és hibásan?A 16.3.2 is újabb. -
TIT
veterán
Mit brekeg a ddu,hogy win10-nél password kell+nem tud csökkentettbe indulni?
Böngészésnél miért rángat görgetésnél?Driver vagy más miatt? -
mmdms
addikt
válasz
kikikirly
üzenetére
Már vista óta nem szoktam oprendszert újratelepíteni még platformcsere után se. (s939->lga755->fm2 ugyanaz a win7, ami fénykorába még vista volt
) Letörlöd, új fel, jónak kell lennie. De mindent rendesen le kell szedni, amíg az eszközkezelőben nem szabványos vga-t ír a karira. Ugyebár ddu ezt egy mozdulattal meg szokta tenni, de érdemes azért ránézni. -
kikikirly
senior tag
Üdv.Egy R9 390-es videókártyáról váltok GTX 970-re(Crimsont akarom letörölni és felrakni az Nvidia Drivert).Szeretném megúszni a Windows 10 újratelepítést.
Display Driver Uninstaller megoldja önmagában vagy nekem is kell tennem valamit?

-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Brenor
üzenetére
Adatlapon szerepel.
R9 390.Tested: AMD's new driver fixes the Radeon RX 480's power draw and boosts performance
-
Brenor
aktív tag
válasz
hackeeeee
üzenetére
Rendben, majd szólj, ha találtál valamit! Addig én is próbálok valami megoldást keresni erre. Hallottam olyat is, hogy pl. msi afterburnel kéne csökkenteni az órajelet. Ezt még nem próbáltam, mert nem szeretek belenyúlkálni ilyenekbe, de ha semmi se segít akkor majd azzal is próbálkozok.
Neked milyen kártyád van? -
Brenor
aktív tag
válasz
hackeeeee
üzenetére
Giga R9 380 kártyám van.
Nem használok semmilyen programot.
Neked, hogy szokott fagyni az app? Nekem csak akkor mikor lefagy a játék, kiírja bubérokban azt a amdkmdap illesztő dolgot és mikor rákattintok a driverre akkor kiírja azt a hostos hibaüzit. Vagy az amd driverek ilyen szarok vagy valami más gond van nálam. Ötletem sincs, hogy mi okozza ezt, biztonság kedvéért elvittem az egész gépemet szervízbe, de azt mondták, hogy kutya baja sincs. Fogalmam sincs, hogy néha miért csinálja ezt.
Neked is ugyanez a problémád? -
Weaver
senior tag
ha én nem szeretnék semmi extrát, de tényleg semmit mást csak az R7 260X kártyámhoz egy szimpla drivert, arra való az "AMD minimal setup" (Crimson Edition 16.3.2) ?
vagy ha nem, akkor ez mire való ?
-
válasz
Sanyicucu
üzenetére
A Catalyst 14.12-re gondolsz, aminek a "fantázianeve" Omega volt?
Vagy az Omega driverre? - ezt szerintem már nem fejlesztik
-
Sanyicucu
aktív tag
Sziasztok!Az omega driver mivel jobb a sima catalyst drivernél?
-
Gregpowi
tag
Köszönöm a segítséget ! Úgy néz ki megoldódott

Volt egy jó halom szemét a gépemen

-
Brenor
aktív tag
Érdemes feltenni a 16.7.1 beta drivert?
-
Ciccuka
veterán
-
Laja333
őstag
válasz
Gregpowi
üzenetére
Esetleg a Programok és Szolgáltatásokban (vagy ahogy hívják korábbi Windows alatt, ahol uninstallálod a programokat) nézd meg, hogy van-e olyan program ami neked nem ismerős, vagy gyanús, és töröld. Lehet, hogy felkerült valami más program telepítésekor (pl utorrent?).
-
Gregpowi
tag
Sem a kaspersky, sem a hitman pro nem talál semmit és valami folyamatosan továbbra is zabálja a gpu-t.
98% load és semmi nem fut...
-
Gregpowi
tag
GPU load 98% és még el sem indítottam semmit....
Valamit nagyon benyeltem.
Létezik ilyen vírus, ami felzabálja a Gpu-t ?
-
Gregpowi
tag
FPs-em is leesik egy idő után...valami szoftveres probléma kell legyen.
Tudtok ajánlani valami jó anti vírust ?

-
Gregpowi
tag
Ok most megint megakadt 70 fokon...ventri 2400-on pörög
-
Gregpowi
tag
Feltettem a 16.7-es bétát és a gpu rögtön rendbejött...
Kilépek játékból szépen vissza megy a hőfok. Nemértem
Pedig rendes amd driver volt fent. -
Brenor
aktív tag
Ezután, ha rákattiontok a driverre behozza a host application leáll szöveget.
-
leviske
veterán
Sziasztok! Azt megtudná nekem mondani valaki, hogy a R9 280X-hez mi az utolsó, normálisan működő driver? Mert a 16.6.1 van fent, de ez egymás után többször is hajlamos leállni, ha flash tartalmat nézek (Edge alatt, jellemzően Twitch nézés közben).
Ezzel a jelenséggel amúgy találkozott valaki rajtam kívül?
MÁS: Jól látom, hogy kerek 1 éve nem jött WHQL driver?
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3535
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747, 100% Akkumulátor
- Most èrkezett pár darab RX ès RTX 8gb vga-k! Számlás garanciás! Kamatmentes rèszletre is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

16.7.2

. Ugyanúgy dobja a hibát, hiába írtam át true-ra:

) Letörlöd, új fel, jónak kell lennie. De mindent rendesen le kell szedni, amíg az eszközkezelőben nem szabványos vga-t ír a karira. Ugyebár ddu ezt egy mozdulattal meg szokta tenni, de érdemes azért ránézni.