- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
nzsolt77
tag
hogyan tudom teljesen kipucolni a régi amd vga drivert? DDUval probáltam de marad egy csomo minden a AMD mappába
-
nzsolt77
tag
ez most mit jelent tud valaki segiteni? azt akartam megnézni hogy kellene e frissiteni a direct x-et. mert még mindig a direct x error hibát adja be játék közbe
-
nzsolt77
tag
válasz
belaazallat #36525 üzenetére
oké ,de mi az a apm? turbo? köszönöm a segitséget de directx , és driver
problémát az alaplap beálitás okozzhatja? -
nzsolt77
tag
válasz
belaazallat #36523 üzenetére
Asrock 970extreme4. az alaplap. de nem tudom mit kell azon álitani.
-
nzsolt77
tag
válasz
belaazallat #36521 üzenetére
vin 10 64 bit,amd fx6300,radeon rx460,8gb ram, ez a gép. de most lett a win 10 is ujra rakva elötte win 7 volt de akkor is ezt dobta be kb egy 30 perc után. ujra raktam a gépet win 10 re és ugyan ez a hiba megy a fifa 18 is de idöközönként kilép és ilyen üziket ad be aztán kilép
-
nzsolt77
tag
meg kérdezem még egyszer hátha valaki segiteni tud.mert már kérdeztem de senki sem segitett pedig ez olyan topik lenne szerintem.
de bármilyen drivert teszek fel akkor is ez a hiba
-
nzsolt77
tag
szia! ha esetleg segitenél kicsit nagyon meg köszönném.win 10 64bit op rendszer,md fx 6300,rx460 vga,8gb ram ez a rendszer. de akkor miért nem megy a fifa 17?gyári vga driverrel eddig ment most azzal is azt az üzit kaptam. de a legújabb driverrel is az a hiba! tudna valaki segiteni?kérlek benneteket!én nem vagyok profi
-
nzsolt77
tag
valaki tudna segiteni abba hogy miért lép ki a játégbol a gép és miért dobja be ezt a hibát? a uj cod meg rendesen nem ál le de a fifa 17 leáll.ha a gyári drivert teszem fel azzal a fifa müködik de a call of duty nem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Megújult a PROHARDVER!
- Hegesztés topic
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- 3D nyomtatás
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nyaralás topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- NBA és kosárlabda topic
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 Ultra / Kártyafüggetlen / 12/1024GB
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G10 - Ryzen 5 7540U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest