Hirdetés
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laja333
őstag
válasz
Steve198310
üzenetére
Van rá esély, hogy bitcoint bányászik..
-
Steve198310
őstag
Üdv tagok
Azt vettem észre ,hogy a kis aranyos alvó monitor mellet neki áll dolgozni. Mi a bánatot csinál alvó monitor mellett 100%-os terhelésen a VGA?
-
-
Thrawn
félisten
válasz
Remus389
üzenetére
A GPU-Z azért ír 1.1-et, mert terhelés nélküli állapotban a PCI-E sebessége automatikusan lecsökken energiagazdálkodási okok miatt. De ugyanott találsz egy kérdőjel gombot, amit ha megnyomsz elindíthatsz egy rendert ami leterheli a kártyát és ezáltal a PCI-E is visszakapcsol normál üzemmódba.
-
Remus389
veterán
-
shakti69
tag
Sziasztok,
Radeonnál nincs képernyő elforgatásra bill.kombináció mint Intelenknél az AltGr + -> (forgatás jobbra) és társai? Mintha régebben lett volna, bár lehet rosszul emlékszem. -
Hogy áll az amd új drivere? Adrenalin 2020 Edition 20.8.3 Optional érdemes már feltenni mert én még a 19.10.1-es drivert használom mer sokszor olvastam egy két kivétellel,hogy az ujjak nem nagyon szuperáltak.Egyébként egy rx480-as kártyám van
-
Lacccca87
addikt
válasz
FragMaster
üzenetére
Köszi, kiprobalom.
@beef : Dvi kabellel van osszekotve.
-
-
Lacccca87
addikt
Engem még mindig kerget ez a fránya fekete képernyő ha úgy hagyom idle be a gépet. Erre volt már valami megoldás?
-
TIT
veterán
Nincs hang mióta feltettem az új drivert,eltűnt a lejátszólistából a moncsi.
-
Roxkex
senior tag
Oh ez esetben bocsánat félre értettem !
Bár ez a BIOS ami nekem van egy hulladék, szal meglepődnék ha tudna ilyeneket XD
Még a (legalább) 10-15 éves asztali gépemnek is jobb, többet tudóbb a BIOSa
Bib:
Igen gyári ! Egyetlen egy dolog lett cserélve a laptopban, pár hete, a ventit cseréltem ki, mert olyan hangos lett mint egy traktor ! -
AtHoS
nagyúr
válasz
Roxkex
üzenetére
Arra szerettem volna célozni, hogy Win és UEFI által vezérelt energiagazdálkodás között lehetnek eltérések és emiatt UEFI több mindent aktivál a táp rádugását érzékelve, mint winben kézzel nem energiatakarékos módba rakni
pl. processzor órajel-feszültség, rendszermemória órajel-feszültség, VGA órajel-feszültség, portok, kimenetek aktiválódnak stb... amit felkapcsol UEFIből, ha érzékeli a tápegység jelenlétét.
De nem vagyok guruja a témának így csak ötletelek
-
AtHoS
nagyúr
válasz
Roxkex
üzenetére
Akkor a lapos topikjában kellene levadászni, hogy a felkapcsolás során mi egyéb feltételnek kell teljesülnie, mert ott lesz szvsz. a hibajelenség oka. És itt nem csak a Win energiagazdálkodására kell gondolni, van ott hardveres UEFI rész is, de ezen a szinten én kevés vagyok a miértekhez.
-
Roxkex
senior tag
Természetesen elgondolkodtam.
Továbbá igen laptop (ahogy a fenti dolgoknál is írtam, nem akartam ismételni magam ezért hivatkoztam feljebb)
Azt tudom, hogy felkapcsol NEM energiatakarékosba, de hozzá tenném, hogy nekem akkor is nem energia takarékos amikor nincs töltőn ! -
Roxkex
senior tag
válasz
Bence0421
üzenetére
A problémámmal #67577 kapcsolatban fejlemények léptek fel !

Nagyon sokat kísérleteztem azzal, hogy a dedikált (AMD) videó kari drivert (15.12-es verzió a kezdeti leírásban indokolt okok végett), hogy tudom tudom felrakni. Egyszer támadt egy olyan ötletem, hogy felrakom úgy, hogy nem tudok a laptopba SEMMIT (töltőt se) ekkor az első próbálkozásnál elhalt. Az az jött a BSOD a THREAD_STUCK_IN_DEVICE_DRIVER üzenettel. Majd megpróbáltam másodjára, harmadjára. Az utóbbinál egy olyan BSOD hiba üzenet jött, hogy KERNEL_SECURITY_CHECK_FAILURE.
Aztán a negyedik próbálkozásra felment a driver. Itt meg is örültem mint a huzat !
És akkor szépen lassan vissza dugtam minden perifériát, úgy hogy minden periféria bedugásrkor toltam egy rebootot bejelentkeztem majd vártam a "kritikus percet", hogy elhaljon s ha nem következett be akkor következő periféria, reboot
. Majd az utolsó következett (a töltőt), amit bedugtam akkor amikor ment a gép s használtam majd egyszer csak NYEKK ! Jött a THREAD_STUCK_IN_DEVICE_DRIVER üzenet :\... Nah mondom kikapcs, töltő ki ! És akkor meg jó ... Kérdem Én ... Mi a **** történik itt ? 
Aztán azt csináltam, hogy minden perifériát egyesével kihúztam, majd úgy kapcsoltam be a gépet, hogy hátha két dolog okozza de nem. Ha nincs bedugva semmi de a töltő igen akkor meghal :\ ....
Bármi ötlet, hogy mi a fene lehet ez s mit tudok tenni ?
A fenti dolgokat úgy csináltam, hogy az már egy finom friss Windows 10 volt, szóval nem nem a Windows volt szét gányolva :\
Természetesen az eszközkezelős frissítést is próbáltam, akkor a Windows update szedte le az ezeréves fis fos drivert de hiába nem volt jó ! Megint kifagyott, vagy éppen jött egy BSOD !
U.I.:
Sorry, hogy csak most írtam elfoglalt voltam a napokban eléggé ! -
Fel raktam most az Detroit Become Human játékot és ugye rögtön kidobta a frissebb driver figyelmeztetést,nekem most a 19.10.1-es Radeon Software van fent agyaltam lehet frissíteni kéne bár elindul a játék.Gondolkodtam a legújabb 20.8.1-es drivert felrakjam e de olvasgatva vannak még benne hibák és elég sok ,anno meg azt olvastam,hogy a 20.4.2-es a legutolsó stabil driver.Ez mennyire igaz?
-
akaido
addikt
Üdv!
KÉRDÉS!
AMD RX 460-as zsuga 20.8.1-es driver AMD oldaláról leszedve, feltelepítve w7 x64 windózra.
Szeretném felvenni -ahogy még tavaly- a játékot a CTRL + SHIFT + R vagy a CTRL + SHIFT + E hotkey kombókkal, de nem vesz fel semmit. Driver BUG? Álljak vissza régebbi driverre?
Előre is köcce a tanácsokat!
-
-
Bib
őstag
válasz
Hegyirabló
üzenetére
Általában a gyors indítást kell kikapcsolni az energiasémánál. Én powercfg -h off -al nyomom ki.
-
Sziasztok!
Beírom ide is a nyűgömet, hát ha tud valaki valamit írni róla.
Vettem egy Sapphire RX 5700 XT Nitro+ kártyát. Jó kártya, szeretem. Csak hogy a Radeon driver nem tartja meg a beállításokat. Beállítok egy feszültségi értéket, alvóba küldöm vagy újraindítom a gépet, és visszaáll az alapértékekre.
Nincs valami ötlete valakinek, hogy mi lehet ez, és hogyan lehetne megoldást találni rá?
Köszönöm szépen!
-
Bib
őstag
Új drivert valaki forza horizon 4-el nem próbálta, hogy freesync megy e ?
-
Exelsior
őstag
válasz
FragMaster
üzenetére
Úgy látm rá feküdtek a flicker dolgokra.
azért érdekes hogy 5700 XT grounded 9% a sima meg le van toljva. 
-
FragMaster
addikt
[link] Radeon Software Adrenalin 2020 Edition 20.8.1
-
Roxkex
senior tag
Sziasztok !
Adott egy Dell Inspiron 3537-es laptop, amely fel van szerelve egy intel hd 4400 graphicsal és egy amd radeon 8850mel. (Windows 10 prof)
Egyik este a gépet nem kikapcsoltam, hanem szándékosan csak altattam, hogy reggel feltudjam ébreszteni wake on lannal.
Na már most akkor fel is ébredt de se kép se hang nem volt, majd rá toltam egy rebootot és azóta nem tudok életet lehelni a gépbe.
Ami azt jelenti, hogy már kaptam ilyen BSODot is: THREAD_STUCK_IN_DEVICE_DRIVER
Csökkentett módba letöröltem az összes videó kártya drivert (az az ami nem a "default" ms driver, tehát az intel és amd) majd normálba indítottam és fel is raktam a "megszokott" és jól működő hd 4400 graphics drivert a laptop saját oldalárol.
Nah már most ez után jött a 15.12 radeon crimson (igen ezt raktam fel, mert nekem ez volt amit fel tudott rakni a gépemre [RÉG ÓTA!] anélkül, hogy meghalna a driver ... El is kezdtem felrakni majd amikor a telepítés elérte a "kritikus" 25%ot akkor kifagyott (mint az újabb drivereknél régen vagy akár most is) és istennek se tudok felrakni egy drivert se ami az amd-t illeti...
Miket próbáltam még ?
Teljes laptop áramtalanítás. (nem volt jó)
Úgy felrakni az amd drivert, hogy közben nincs bedugva semmi a laptopba (nem volt jó)
- még a töltő se (nem volt jó)
Ha eszközkezelőben megnyitom az amd kártya adatait (ami -> ms basic display adapter, hiszen a driver telepítéskor kifagyok ...) akkor ilyesmi üzenet fogad (pontosan már nem melékszem): code 31 - Az a driver amivel elindítani akarja a kártyát nem ugyan az mint ami a rendszerben van (?) - (angolul: The driver trying to start is not the same as the driver for the POSTed display adapter.) Ha megnézem a energia adatokat akkor a D3-stateben van "ragadva" ... Ami ha nem tévedek az alvó mód... Elképzelhető, hogy emiatt nem tudom felrakni azt a ......
drivert ?
Ha bárki bármilyen ötletet tud ! Akkor kérem ossze meg velem ...
A legvégső esetre hagyom a Win reinstall próbálkozást és még végsőbbre azt, hogy szét szedjem a masinát.
Melegedési gondjai nem lehetnek amúgy ! pár hete lett takarítva..... -
Exelsior
őstag
-
Novver
senior tag
Keresztkérdés:
19.9.2 driver van fent, mert azzal épp semmi gondja nem volt az 5700XT-nek.Holnap tervezek egy teljes gép reinstallt és szeretném a legfrissebb és legstabilabb drivert felrakni hozzá.
Elsősorban 5700XT és azon belül is ASUS ROG STRIX tulajokat kérdeznék. Idei driverek közül melyiket használjátok amivel épp semmi, vagy kevés bajotok van?

Köszi!
-
kecstama
tag
válasz
Lacccca87
üzenetére
Sziasztok!
"friss" RX570, valamiért Windows alatt eldobálja a képet, "hangyás" lesz, vagy egyáltalán be se jön. Próbáltam másik kábellel, nem javult, sőt némelyik még rontott a helyzeten. (HDMI)
MSI Armor 4GB "OC", Nincs fent semmilyen catalyst perpillanat mert ha rárakom amit ajánl előjönnek a problémák.
Kétlem hogy kártyahiba, Linuxon semmi baja, windows telepítés közben szintén hibátlan, de valamiért a windowson belül szétesik.
A "generic" Windows driverrel egyenlőre működik
-
Nekem még a 19.10.1 driver van fent érdemes cserélni az Adrenalin 2020 Edition 20.7.2 Optionalra?
-
mzso
veterán
A full-range youtube videók mosott fosként jelennek meg a böngészőben (pl). A régi Nvidia kártyámmal volt egy beállítás amivel jól jelent meg. The az AMD-hez nem találok ilyet.
Ezen kívül mindenfajta bajom van. Sokszor a videók beszaggatnak akár másodercekre is, van hogy a kép elsötétül egy pár másodpercer, ilyenkor sokszor le is zárolja magát a Windows. Szerintem kb ugyanannyi eséllyel driver/kártya probléma mint Win10 probléma.
Tudom valamivel kimerítőleg tesztelni a kártyát, hogy kizárhassam mint probléma forrást? -
Dragon27
senior tag
ok, köszi
-
Dragon27
senior tag
Lehet egy rtx1070 és rx580 kártyát egy alaplapra tenni,. vagyis teljesítménynövekedés
valami multi vga driver.... játéknál van értelme a 2 kártyát egyberakni
-
mmdms
addikt
Sziasztok!
Kb 2 hete szívok egy problémával, amire nem találok megoldást. Nem tudom már pontosan melyik driver volt fenn ami jó volt, nagyon régen frissítettem, tuti volt vagy fél éve, de 2 hete gondoltam már itt az ideje.
A 20.5.1 tettem fel, és azóta a videolejátszás katasztrofális. Ha 3-4 órát megy már a gép (adatlapon szerepel), elkezdek egy filmet, vagy végig mondjuk sorozatok mentek, egyszer csak beakad a hang, az utolsó 2 másodpercet ismételgeti, és próbálja a képet összehozni a hanggal, szóval ide-oda ugrál a kép is. Néha sikerül neki szinkronba hozni, de legtöbbször fagyizik. Ez MPC-HC-ben van, mindent avval nézek. Sima media playerben, vagy vlc-ben meg egyre jobban elcsúszik a hang. Film végére már 6-7 másodpercet. Egy restart után minden megint szipi-szupi meg húdejó, aztán 3 óra múlva minden kezdődik elölről.
Már próbáltam a 20.4.2-t, tegnap a 20.7.1-et, csökkentett módban net nélkül töröltem a wines drivert is, már rámentem cc cleanerrel is, mindent letöröltem, újra felraktam, alapra állítottam, de a hiba nem szűnt meg.
Mi lehet ez? Tanácstalan vagyok már. Kezdődő hardverhiba lenne? Mit próbáljak még ki? -
ETOM
addikt
válasz
FragMaster
üzenetére
Forza Horizon 4 nagyon fura lett ettől. Olyan mintha nem menne a freesync. Hullámzik a kép. Másnál?
-
FragMaster
addikt
[link] Radeon Software Adrenalin 2020 Edition 20.7.1
-
ZsoAce
tag
válasz
ZsoAce
üzenetére
Egy neten talált, ajánlott Microsoft driver CAB file kitömörítése után manuálisan sikerült eszközkezelőből megadva feltelepíteni az X800-hoz drivert, azóta végre van rendes felbontásom a monitoron, és a scrollozás sem szaggat...
Bár más típusú vga-hoz volt a leírás, szerencsére nálam is működött. -
ZsoAce
tag
Van egy jó régi gép, amire win10 lett telepítve.
A vga X800 GTO.
A régi vista, win7 korabeli Catalyst drivereket hiába nem telepítem (nagy nehezen, mert már akkor is ellenkezett a win10 szűrője), nem frissül a driver, az eszközkezelőnél szabványos win vga driver maradt. Az újabb Catalystok meg már nem támogatják ezt a régi kártyát.
Lehet valamit tenni? Hogy lehet a régi drivert a win10-en belül alkalmazni? -
Gyuri27
félisten
válasz
zsolabacsi
üzenetére
-
zsolabacsi
tag
Win7 x64 Sp1 A kártya kicsit régi: hd7750. (DVI, HDMI, DP)
RAM: 16GB Cpu: FX8350 + SSD
Filmet szeretnék nézni HDMI-n hanggal, de miért nem megy?DVI kábellel van összekötve a monitorral 24" Eizo.
Gondoltam összekötném a TV-vel is, HDMI kábellel na ott jelet nem lát amikor bedugom a kábelt és a PC-n megjelenítőként sem látszik csak a monitor. (eközben azért minden eltűnik a monitorról háttér marad és balra kihúzhatom az egeret mintha ott folytatódna desktop)v20.4.2 Radeon Software Adrenalin csak a telepítő 700MB kell ez a mammut? Eleve ha elindul folyamatosan homokórázik. És tele teljesen felesleges dolgokkal amiket soha nem használnák: böngésző, social media, videó felvétel stb.
Rendszervisszaállítással visszaaálltam az előző win általános vga driverre, az elég nem?
Ha csak a kitömörítem nem lehet onnan telepíteni csak drivert vagy azzal még nem fogom tudni kezelni a több megjelenítőt, extended desktop?
Esetleg van valami értelmes régebbi verzió a teljes csomagra ami még használható? -
haxiboy
veterán
válasz
bot1978
üzenetére
Biztos hogy driver probléma volt, nem WHQL driver volt fennt, valószínű volt benne valami bug. Azóta sem volt összeomlás, azért is a driver topikban kérdeztem első körben, mert mindenféle stabilitás tesztet csináltam előtte. 2 napig ment a kombustor + cinebench és további 1 napig a Superposition hiba nélkül. 20.5.1 lekopogom, stabil.
-
bot1978
senior tag
válasz
haxiboy
üzenetére
Ha menni kell 24/7 akkor én az olvasottak alapján a VGA-t tenném át egy másik alaplapba első körben, hogy abban is csinálja e. Tuning ilyenkor nálam, ha ilyesmi okát keresem akkor teljesen kizárt. Referencia kell legyen minden órajel és fesz. Ha Windows van fenn és a kártyához való WHQL VGA driver akkor az nem omolhat csak úgy össze idle. Ha összeomlik akkor valaminek vacakolni kell vagy magán a VGA kártyán vagy a környezetben, mese nincs. Szóval ha több konfig megy 24/7-ben akkor adja magát első körben egy VGA csere-bere.
24/7-nél azért elég gyakori, hogy egy elko vagy egy fet vacakol és nem feltétlen a tápegységen belül. Abból akad az alaplapon is meg a VGA-n is. Leszámítva banális szarságokat, hogy a PEG slotnál, vagy esetleg a VGA tápcsati krimpelésénél szívat valami kontakthiba, de nem hiszem. Ott valami el fogja fosni magát. Az is „megoldás”, úgy értem lusták inkább csak kivárják, hogy letérdeljen. :) -
_DiEGO_
őstag
válasz
RoliHero
üzenetére
Nagyon nem ártana ha a konfigod is közölnéd.
Most arra fogod de nem lehet kizárt egy hardver gond sem. Nem az hogy rossz, hanem nem jók a beállításaid.
Pl.: CPU nem kap elég kraftot, vagy épp sok neki. szintén: SOC nem tud stabil kakaót biztosítani CPU részére , mert maga a SOC sem stabil. Memória gond dettó. Sok minden számításba jöhet.szerk.: nézem profilod és ott van, ezt is közölhetted volna
ezek után tuti nézz szét a BIOS-ban !MSI B450 Tomahawk Max
Ryzen 5 3600
Patriot Viper Steel 2X8GB 3200Sapphire Pulse RX5700XT
Cooler Master CK550 -
haxiboy
veterán
válasz
bot1978
üzenetére
Hát, nem tudom hogy van-e összefüggés, de CPU OC miatt még nem kaptam soha olyat hogy kizárólag az amd gpu driver dobná hanyatt magát.
Nagyon régen volt hasonló problémám akkor 1-1 pillanatra dobta el magát az amd driver és állt vissza, viszont az egy másik kártya és másik config, ott kiderült hogy a driver volt a ludas (a táp ami maradt igazából, de egy FSP PT 1200-ról beszéltünk( a ~50db közül amikkel dolgom volt mining során egyetlen egy sem ment tönkre, de kíváncsiságból megterheltem 2db R9 390x-el tegnap és azokkal sem volt fagyásom)
Bárminemű sleep és energiatakarékosság ki van kapcsolva egyébként.
GPU/VRAM órajelek a gyári értéken.Nálam 24/7 mennek a gépek, terhelés alatt még nem jelentkezett a hiba.
-
RoliHero
tag
válasz
RoliHero
üzenetére
Létezik ilyen?
Többszöri windows újratelepítés után, driver törlés, hardverek kivétele-visszarakása után továbbra is maradt a hiba...
Majd 2 nap múlva tökéletesen megy minden, nem lép ki, nem indul újra a gép játékokban.
Az égvilágon semmit sem csináltam..egyszer csak megjavult
Jó dolog..örülök neki..csak ne jöjjön vissza a hiba. -
bot1978
senior tag
Nekem 3db monitorral még minden oké, de ahogy bekapcsolom, hogy egy virtuális monitor legyen a 3 monitorból úgy már se a felbontás nem stimmel, se a vram órajel nem megy le 300-ra idle.
Fel nem foghatom, hogy a 3840x1024-es natív felbontásból hogy az örgögbe lesz 3840x1017
Hová lesz 7 sor és miért pont annyi? Látni a betűkön, hogy emiatt az egész panel képe egy ilyen skálázott paca mind a 3 monitoron. Az egész el van qrva és még fogyaszt is.Azt még megérteném, hogy valami folyamat beakad ami miatt nem megy vissza a video memória órajel, de hogy ha egyszer külön külön mind a 3 monitornak fent van a drivere és mind a három natív felbontásban van amikor bekapcsolom az eyefinityt, akkor 7 sort hogy a csába...
-
R3nts
senior tag
válasz
bot1978
üzenetére
Szia!Igaz,nálam RX570-nel,de kiterjesztett asztal módban,ugyanúgy felbontásbeli bug-ok,és másodlagos kijelző-beli képpontformátum bug volt (RGB 4:4:4 kontra YCbCr 4:4:4) az utolsó 2 drivernél.Kétszer tettem vissza a 20.2.2-t, nekem az volt az utolsó,ami jól muzsikált 2 kijelzővel.
-
mzso
veterán
Hát nekem nem megy win8.1-re felkínlódni az AMD HDMI audio driverét.
Ha manuálisan a saját lemez opcióval próbálkozom akkor azt írja, hogy nem talál kompatibilis drivert, pedig ez ugyanaz a csomag (19.10.1) aminek a telepítője simán felrakja a grafikus drivert. (Későbbi telepítők nem hajlandóak futni win8 vonalon) -
haxiboy
veterán
Sziasztok!
Az elmúlt időben néhány naponta előfordul egy olyan hibám hogy
"A(z) amdkmdap képernyőillesztő nem reagált, és utána sikeresen helyreállt."
Tele van vele az event viewer az első bejegyzéstől ~5-10mp-nként, egyébként teljes fagyás van.
Egy RX 480 Gaming X-ről beszélünk, más is találkozott már ezzel a dologgal? -
bot1978
senior tag
Melyik driver működik normálisan RX 580-al, ha több monitor van?
Az utolsó kettővel az eyefinity asztal felbontásom 3840x1017 lesz és az egész egy skálázott paca, nem éles a betű, mert nem natívban vannak a monitorok.
Nem értem hogy az égbe lesz 1024-ből 1017 és főleg miért nem lehet állítani? A vga memória órajelét sem veszi vissza idle 300mhz-re hanem megy a max 2000MHz-en és fogyaszt 30W-ot és melegszik.Volt fent egy régi, sajnos nem emlékszem melyik, azzal jó volt, amíg el nem indítottam az Oculus home-ot. Abból kilépés után már nem ment vissza 300Mhz a VRAM, csak ha újraindítottam a gépet. Emiatt frissítettem, de az újak még rosszabbak.
Mi a rák ezen ennyire bonyolult, hogy egy akkora cég, mint az AMD nem tudja megoldani? Komolyan nem értem. -
Bence0421
csendes tag
válasz
RoliHero
üzenetére
Windows safe modeban törölted a drivereket?
Töröld le a Radeon szoftvert, a videokártya drivert, és a display drivert is.
Utána telepítsd fel a chipset drivert, majd a videokártya drivert.
Ellenőrizd, hogy beindulnak-e a ventilátorok a videokártyán, lehet hibásak, és túlmelegedés elleni védelem miatt azonnal lekapcsol a géped.
Ha ezek után sem jó, kikapcsolt gépnél a videokártyán pöccintsd át a másik BIOS-ra, és úgy próbáld meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új és régi konzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - Már 12.52 FW-s PS4-ek is!
- 188 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5060
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4071
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

valami multi vga driver.... játéknál van értelme a 2 kártyát egyberakni

ezek után tuti nézz szét a BIOS-ban !