Hirdetés
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
RoliHero
tag
Sziasztok!
Az a problémám, hogy minden játék ami a gépemen van(bf5,wwz,sc2,csgo) elindítás után vagy kifagy és kilép magától vagy pedig újraindul a gép.
Azt gondoltam, hogy a 20.5.1-es driver a baj...DDu val leszedtem, feltettem a 20.4.2, utána a 19.12.1-et.
A hiba megmaradt.2 napja tettem újra a win 10-et eredetiben a legújabbra.
Teljesen tanácstalan vagyok
Valaki esetleg tudna segíteni mi lehet a baj?
Windows hiba lehet? -
mzso
veterán
Helló!
Hogy rakok fel egy működő RX 580 drivert Windows 8.1-re? Win7 kompatibilitási módban futtatás nem segít, úgy néz ki.
-
zolisx4
őstag
Másik tápegységgel kipróbálva,nem ez a hiba.
VGA másik gépben kipróbálva,nem az rossz.
Alaplap,memória és még a win 10 lehet
-
-
zolisx4
őstag
válasz
Exelsior
üzenetére
Nem tudom de nekem sem jó valami, vagy a vga kártyám vagy az alaplap vagy driver nekem játék közben kifagy simán,és borzasztó zaj jön a fülesbe,semmire nem reagál csak ha kinyomom a gépet onnan megint jó minden,egy darabig jó lehet 2 napig,de lehet 20 perc.
A hibát elő idézni semmivel nem tudom csak a játékban.Eredeti játék SnowRunner eddig nem volt gond ,töröltem drivert,úgy raktam a legújabbat . Az alaplapom ledje fagyáskor 04 hibakódot ír Gigabyte Z390 Aorus Ultra.
Valakinek volt hasonló ?? -
Exelsior
őstag
Sziasztok.
Adott egy 144hz-es Acer ed273urp Freesync-es monitor és egy Asus Strix RX 5700.
Legfrissebb adrenalin driver van fent de a régiekkel is csinálta.
Egyes játékokban villódzik a kép. fortnite,warzone,AC origins, stb. ilyen screen flickering.
másnál is előfordul még mindig? azt hittem az AMD ezt kinőtte már.

Valaki meg tudta ezt oldani?
-
_DiEGO_
őstag
Adrenalin 2020 Edition 20.5.1 javítások:
APU egységek terén a Kabini/Temash modellektől felfelé minden modernebb GCN alapú asztali és mobil APU egység támogatása megoldott, beleértve a legmodernebb VEGA iGPU -val szerelt asztali- és mobil termékeké is.
- A Radeon Software esetenként összeomlott vagy kifagyott a Hybrid Graphics alapú rendszereken
-Néhány játéknál az indítást követően fekete képernyőt tapasztalhattak a felhasználók, erre pedig egy rendszer-újraindítást adott csak megoldást
- Az AMD Link véletlenszerűen lecsatlakozott bizonyos esetekben, de ez már a múlté
- Feladatváltás alkalmával a Destiny 2 fekete képernyővel térhetett vissza vagy kifagyhatott
- Overwatch alatt egy csatához való csatlakozáskor fekete képernyőt vagy összeomlás jelentkezhetett
- A Radeon RX 5700-as videokártyák esetében a Performance Metrics Overlay hibás memória-órajelet mutathatott
- Azoknál a Hybrid Graphics alapú rendszereknél, ahol Radeon RX 5500-as sorozatú videokártya teljesített szolgálatot, driver telepítése közben kékhalált lehetett tapasztalni
- Az Instant Replay és a Desktop Recording funkciók engedélyezésekor magas memória-foglaltságot lehetett tapasztalni, miután a kijelző alvó állapotba vonult
- A Geekbench 5 Vulkan tesztjét futtatva fekete képernyő vagy TDR jelentkezhetett
- Legaue of Legends alatt feladatváltás után apró akadozásokra lehetett felfigyelni bizonyos konfigurációknál.
- A Sniper Elite 4 esetenként tálcára kerülhetett a Radeon Software Overlay aktiválásakor
- A Radeon Software alapértelmezett profilja érvénybe léphetett, amennyiben a játékprofilra többször rákattintottak, méghozzá egymás után, gyorsan
- Grand Theft Auto 5 alatt aktív Radeon Boost támogatás mellett hibás fénymegjelenítést eredményezett egy hiba, ha mozgattuk az egeret
- Shadow of the Tomb Raider alatt aktív Radeon Boost mellett textúrahibát lehetett látni a jobb alsó sarokban, ha mozgattuk az egeret
- A Red Dead Redemption 2 nem indult el egyes Hybrid Graphics rendszerű konfigurációknál
- A Radeon VII sorozatú videokártyáknál a memória-tuningot esetenként nem alkalmazta a rendszer
- A Radeon Software Upgrade Advior fülénél „Unable to get requirements” hibát produkálhatott a rendszer
- A GPU Metrics funkció egyes esetekben nem töltődött be a Radeon Software teljesítményfülénél
- A Star Wars jedi: Fallen Order és a Control esetében aktív Radeon Anti-Lag támogatás mellett alkalmazás-fagyásra kerülhetett sor
[link]
Most elég sok javítást volt, dolgoztak a srácok
-
Bence0421
csendes tag
válasz
Dr. Romano
üzenetére
20.2.2, még mindig nem.
-
AtHoS
nagyúr
válasz
Pityu.
üzenetére
3 napja jött ki, főként W10 2004 támogatással, de biztos van ezzel is probléma. Én 2-3 3D-s alkalmazást futtatok néha, azok sem mostani címek, eddig azon kívül, hogy frissíteni kellett az OverDriveNTool programot - mert AMD megváltoztatta az egyik driver összetevő fájl nevét - nem akadtam különösebb hibába. De ugye én csak 1 vagyok a sok közül, ráadásul nem egy intenzív széleskörű 3D felhasználással
-
FragMaster
addikt
[link] 20.5.1
-
R3nts
senior tag
Szép napot Mindenkinek!Kiterjesztett asztal-módban azonos felbontásokon használok TV-t,és monitort évek óta.Mindkettő HDMI kapcsolattal. A 20.2.2.-es Adrenaline drivert lefrissítettem ma a 20.4.2-re,mert bár pár hetes driver,de ezidáig csak opcionális státusza volt,mától ajánlottként jelezte a Radeon Software. A gondom az, hogy a TV-t nem engedi átkapcsolni (az az 1. megjelenitő) YCbCr 4:4:4 formátumból RGB 4:4:4 Pixel Format /Standard Full RGB formátumba. Semmilyen beállitásokon nem változtattam,nem tiszta telepités volt,hanem Az Adrenailine-on belül frissitettem,beállitások megtartásával,semmibe sem lett belepiszkálva... MPCHC-t használok MadVR-rel filmezésre, a TV-n.
-
Fr@nkieWilde
senior tag
Sziasztok!
Van egy Gigabyte 7770 OC 1Gb (GV-R777OC-1GD) Rev. 2.0 vga-m.
Ezt szeretném HDMI-n keresztül összekötni a tv-mmel.
A tv egy első szériás Samsung LED tv, pontos típust majd csak este fogok tudni mondani.
Viszont a bekapcsolást követően a tv nem lát jelet. 4 HDMI csatlakozó van, de egyiken sincs jel.
Még drivert sem tudtam telepíteni a gépre, mert a BIOS-t sem látom, nemhogy a windowst.
Win 8.1 64bit van fent, bár kétlem, hogy ez releváns, valamint előtte minden jó volt a gépben és most is.Van ötlet esetleg?
-
AtHoS
nagyúr
válasz
WongFeiHong
üzenetére
AMD Radeon RX Vega 64 végre köreinkben - A memóriamenedzsment megoldása
Én nem kapcsoltam be
DjMayaBoy
Milyen verziót telepítesz fel?
-
DjMayaBoy
csendes tag
Sziasztok! Olyan problémám lenne, hogy volt feltelepítve radeon 6750-hez catalyst. Magyar nyelvű volt. Driver boosterrel ráfrissítettem. Azóta angol nyelvű lett. Mindent próbáltam: uninstalláltam és újraraktam, amivel előtte használtam és magyar volt, de nem okés. Uninstall után töröltem a mappáit is. töröltem uninstaller programokkal is, de csak angol. Valami ötlet?
-
WongFeiHong
senior tag
Sziasztok! Radeon beállításoknál érdemes bekapcsolni a "hbcc memória szegmens" nevű opciót? Konkrétan nem tudom mi ez, évekig Nvidia karim volt és most sok az újdonság így elsőre.
-
Solyom2
újonc
Sziasztok!
Hosszú lesz a probléma leírás, remélem sikerül érthetően megfogalmaznom.
Specifikáció:
Windows 7 Ultimate SP1
AMD R7 360 2GB
Márciusban frissítettem a Radeon Software Adrenalinra és a 20.2.1 driver verzióra. Ezután vettem észre egy olyan hibát, hogy World of Tanks (vagy Warships) játék közben rendszeresen leállt a gép, Kernel_inpage_error kékhalál üzenettel.
Utána olvasgatva driver frissítést javasoltak, ezt meg is tettem 20.4.1 verzióra. Ez eddigi tesztelés alapján ezt a hibát meg is oldotta.
Viszont szeretek régebbi játékokkal is játszani, amelyek nem tudnak a képernyőm optimális 1680x1050 felbontásában futni, (Panzer General 2, Combat Mission Barbarossa, Combat Mission Afrika Korps, Steel Panthers, talán ismerősek).
Legutoljára ezeket még az új Radeon Software telepítése előtt próbáltam, így sajnos nincs összehasonlítási alapom, de hardver részről gond nélkül futniuk kéne.
Ma azt tapasztaltam, hogy a színek teljesen meghülyültek a CM Barbarossa játékon belül, kékes, zöldes, sárgás, vöröses árnyalatú az egész . Mutatnék róla képet, de mikor képernyőmentést csináltam, kiderült hogy a printscreenelt fotón minden szín tökéletes. Szóval ez a hiba valahogy csak "közvetlenül" jelentkezik. Közben az is feltűnt, hogy az asztalon minden programindításkor összekeverte az ikonokat, úgy vettem észre mindent lejjebb mozgatott.
Windows eszközkezelőn belül csináltam egy driver verzió visszaállítást 20.2.1-re, a hiba ugyanúgy fennállt. Eszközkezelőn belül ismét frissítettem, a 20.4.1-re, és hirtelen megoldódott a hiba.Újraindítottam a gépet, hogy biztosra menjek, első indításra Barbarossa hiba nélkül ment, utána az Afrika ugyanezzel a szín hibával. Panzer Generalt indítva ugyanezt láttam. A feladatkezelőben kutatva észrevettem egy Radeon Setting Source Extension sort, amiből úgy néz ki minden programindításkor egy újabb indul el. Ezeket leállítottam, Panzer General most hiba nélkül megjelenik, Barbarossánál ugyanaz a hiba. Néha programindítás után ismét megjelenik ez a Source Extension, de máskor nem.
Közben az ikonok átrendezgetését legalább befejezte ha elindítottam valamelyik programot.
Gondoltam arra, hogy a GPU méretezés beállításán függ a dolog, ezt ugyanis bekapcsoltam, de úgy vettem észre ettől függetlenül jelentkezik a hiba.Tudtok segíteni? Elég idegesítő, mert úgy hiszem csak a drivernél van valami gond, de már csak szívok vele jó ideje.
Köszönöm előre is!
-
dargelot
senior tag
Reméltem, hogy 2020-ban van hozzá hivatalos demo, de sajna még mindig ott tartunk, hogy játékban kell figyelgetni, vagy az Nvidia Pendulum demóját felrakni.
Több mint egy éve jött a hír, hogy majd az új demóprogram, de azóta is csak jön...
-
dargelot
senior tag
Sziasztok, sajna jobb helyet nem találtam hogy megkérdezzem, s mivel a FreeSync a VGA tulajdonsága, ezért itt kérdezem.
Van-e valami hivatalos software amivel le lehet ellenőrizni, hogy a FreeSync működik?
Sajna monitor saját menüje nem méri az aktuális Hz-et.
Előre is köszönöm a válaszokat!
-
AtHoS
nagyúr
Megjelent a Radeon™ Pro Software for Enterprise 20.Q2
-
TIT
veterán
Nekem az 1Mb.
-
-
beef
őstag
válasz
Hegyirabló
üzenetére
Nyugodtan törölheted, oda bontja ki a drivereket. Telepítés után semmi szükség rá.
-
-
Mosqu!to
addikt
Sziasztok!
RX5700XT-re, legfrissebb driverrel van kötve 3 azonos monitor és egy tv. Szeretném a 3 monitort eyefinityvel összekötni és a tv-t különálló kijelzőként hagyni. Van erre valahogy lehetőség?
Netet túrva olyat találtam, hogy a CCC.exe-t kéne futtatni, amiben lesz advanced beállítási lehetőség, de ez hibaüzenettel nem akar elindulni. -
Én is pont a legújabb driverek után érdeklődök,hogy milyenek,nekem még a 19.10.1 van fent Néha játszogatok ezzel azzal de már korán sem annyit mint réges régen.
-
-
-
AtHoS
nagyúr
válasz
VinoRosso
üzenetére
Sokan találkoztak már ilyennel és sokféle oka is van/lehet a stutteringnek.
Ami infót írtál haverod rendszeréről még csak tippelni sem lehet mi a probléma.pl. van akinél a ReLive Desktop felvétele okozott ilyet [link] másnak meg más okozza pl. FIX képfrissítésű monitornál az attól eltérő fps szám a játékban, másnál meg Disable HDCP Support oldotta meg...stb...stb...
-
VinoRosso
veterán
Sziasztok,
haver gépén hétvégén felment valami frissítés azóta microstutteringes lag jelentkezik neki játék közben. 60-70 FPS de közbe be-be röccen a kép. Le lett cserélve a driver januári verzióra és le lett tiltva, hogy frissítéssel együtt ne menjen fel driver, de ugyanúgy jelentkezik neki a lag.
Valaki találkozott már ilyennel, ha igen mi a megoldása? -
2csi
aktív tag
Sziasztok!
Vettem egy rx 580-at es a driver telepitese eger lag-ot okoz. 2 masodpercenket megfagy egy fel masodpercre. Probaltam egyel elozo verziot az is ugyanaz. Probaltam masik egeret, ugyanez. Le is toroltem mert hasznalhatatlan igy a gep.
Tudtok segiteni?
-
AtHoS
nagyúr
Egy kis érdekesség: AMD driver letöltő oldalán megjelent a Radeon™ Pro Software for Enterprise verziójú driver letölthetőként (pl. Vega, RX 5xx, HD7xxx, R5 2400G, R5 3400G, stb... GPU-knál) 20.Q1.2 verzióval.
Hátha érdekel valakit ez a hír....játékok alatt is elvileg rendben teszi a dolgát, lassulás nélkül, de ez bizonyára hardver/szoftver környezet függő is
-
szupi92
tag
Sziasztok,
egy driver frissítő programmal frissítettem az összes drivert, és úgy néz ki működik.
Pár órát játszottam ,és nem jöttek elő azok a hibák amiket írtam.Köszönöm mindenkinek a segítséget .
-
szupi92
tag
Megpróbálom akkor azt még,hátha sikerült.
1 órája megy a stressz teszt,és azóta nem csinált semmilyen hasonló hibát,mint a jáétk során -
szupi92
tag
Sziasztok,
3 hete játszom lassan a batman arkham knight-tal,és tegnap este óta pár perc játék után vagy kevesebb újraindul gép,vagy elkezd felpörögni a ventilátor a gépben,közben a monitor kikapcsol,és nem tudom kikapcsolni a gépet,csak ha kihúzom a konnektorból.
Amd drivert letöröltem,és visszaraktam régi,de úgy se jó.
Futtattam stressztesztet ,igaz csak 30 percig,de akkor ilyen dolgokat nem csinált a gép.
Lementettem pár képet az eseménynaplóból vannak hibák bőségesen.
Légy szíves nézzétek meg,és segítsetek ,hogy mi okozza ezeket a hibákat.Köszönöm előre is.
Üdv.:
-
dethroner
veterán
Sziasztok!
Arra gyanakszok hogy a vga driver miatt fagy ki néha a gépem. Most a legfrissebb van fent, de ezt megelőzően volt pár korábbi, akkor is tapasztaltam. Ha cserélgetni, próbálgatni akarom a drivereket, mivel érdemes törölni? Eddig az amdcleanuputility-t használtam erre, de felmerült bennem hogy esetleg a DDU jobb lehet? Ti mit gondoltok erről? -
törölt tag
válasz
Gyuri27
üzenetére
Sose néztem a hőmérsékletét,a ventik 55C fok után kapcsoltak be mindig,így hogy kb mennyin megy hát nem tudom. Megy ameddig megy
+30FPS lockal játszok hogy kiméljem a kártyát. Defaultba nem magas az utolsó érték a korábbi HSZ-emben,ha kitolom a power limitet maxra és 950 hagyom akkor nem lesz gyorsabb? Warzone-ba lehet érezni kicsit hogy 950-en megy. -
Gyuri27
félisten
válasz
üzenetére
State 2-3-4 is mehet arra.
Igen előfordulhat hogy kicsit lassabb.
De mennyi volt előtte a kártya hömérséklete? Mennyin mentek a ventik?
Igy most mennyi a difi?
Ezt a kártyát elbaszta az asus. De ahogy irod 25 pénzért nem volt rossz vétel. Csak vigyázni kell vele meg ne dögöljön. -
törölt tag
Kicsit lassabb lett játékokban,de majd veszek másik kártyát,ez pár hónapig jó lesz. FH4,Warzone,GTA V,Doom 2016,Project Cars 2,szépen megyeget rajta.
25 ezret megért így is,inkább ez mint egy 1050 Ti. (Használtan persze)
-
Gyuri27
félisten
válasz
üzenetére

ha ez a vga akkor baj van.
Ez ugyanis hulladék. Szar hűtés, kispórolt alkatrészek. Nagy többségük megdöglik.
A linkelt topikban utána tudsz kérdezni.
Ha nem garis a kártya javaslok egy szétszedést, takaritást, újrapasztázást és egy massziz undervoltot (5-7 state 950 mv oszt megy amennyit ennyi feszen).
Nem tudom milyen házad van, de intézd úgy, hogy kapjon levegőt bőven. Ha játék alatt 60-nál töb ne legyen (inkább pörögjön többet a venti). -
AtHoS
nagyúr
válasz
üzenetére
Ebben a topikban [AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590] Asus RX 570 kártya tulajdonosok is vannak, akik nagyobb tapasztalattal bírnak adott kártyával kapcsolatban. Érdeklődj nyugodtan hogyan tudnád kikapcsolni, avagy ki lehet-e kapcsolni a zero rpm-et a kártyádnál. Mert ha pörög a venti, akkor sokkal alacsonyabb lehetne a hőfoka, persze zajosabb is lenne egyben.
A drivert nem feltétlenül kell a beépített résszel keresni (AV, tűzfal, roter, szolgáltatói eszköz/modem leakaszthatja a keresgélését), hanem innen: [link] kiválaszthatod a kártyádnak megfelelő drivert, azt letöltve és telepítve frissülni fog a jelenlegi
Ez konkrétan RX570-hez való driver: LINK
Szerk.
Közben látom, hogy megjelent a 20.4.2
-
AtHoS
nagyúr
válasz
üzenetére
A monitorod fix 60Hz-es frissítése miatt, ha nem akarod látni a képtöréseket és csökkentenéd a lag-ot, akkor igen. Alsó és felső határnak 60-at kellene beállítani.
Ha ezt követően is tapasztalsz akadásokat, akkor kipróbálhatod az Afterburner RTSS részében korlátozni 60-ra az fps-t: How to setup MSI Afterburner (ebben az esetben a chill-t kapcsold ki)
Itt lehet az fps korlátot belőni (Framerate limit rész):

-
AtHoS
nagyúr
válasz
üzenetére
Mármint mire gondolsz? A chillre?
Ha van freesync képes monitorod, akkor mindenképpen. Ha nincs, akkor meg a monitorod képfrissítésére kellene belőni az alsó és felső határt egyformán.Amúgy pedig nagyon sokan Afterburner-ben korlátozzák az fps-t amivel a "mendemonda" szerint akadások sincsenek jelen.
Esetleg némi extra info chill vs antilag kérdéskörben [link] ahol le is írják milyen célt szolgál a chill
-
törölt tag
Sziasztok!
Szeretném használni a chiil-t de nem találok normális leírást.
Most akkor minden játékhoz jó, vagy csak bizonyosakhoz?
Globálisan kell beállítani, vagy játékonként?
Köszönöm.
-
Jocohun
tag
-
_DiEGO_
őstag
válasz
mike8507
üzenetére
ATI Radeon 9200 <<--- ez egy DirX 8.1 kártya ! Win XP -nek még elég volt
2003-as kari.Illene Win 7-nek egy DirX 9.0c -t támogató VGA-t bele tenni !
[link] https://hardverapro.hu/apro/hd_3650_radeon/hsz_1-100.html
vagy ha AGP-sm akkor: [link] https://hardverapro.hu/apro/agp_vasar_gyujtotol_gyujtoknek/hsz_1-100.html
-
Csupingo
veterán
-
mike8507
friss újonc
Sziasztok!
Most telepítettem win7-t egy Seagate 160 Gb-s Sata-s winchesterre, de az ATI Radeon 9200 passzív hűtésű videókártyát nem látja rendesen a rendszer.
128 MB-ból csak a 16 MB szabványos VGA-t érzékeli. Úgy emlékszem a 64 bites változat.Felismertettem a driverével, amivel ezelőtt is, de ugyanúgy 16 MB szabványos VGA-t mutat az Eszközkezelőben és nem a tényleges fizikai hardvert, ahogy eddig (Ati Radeon 9200).
Azelőtt működött rendesen egy másik (Maxtor 40 GB) winchesteren levő win 7 alatt. Egy nap a 40 GB-os megadta magát 16 év után, ezért újra kellett telepíteni a windows-t egy másik winchesteren.
Valami hardveres, 3D gyorsítós problémája lenne a videókártyának, hiszen ha nem is ismerné fel rendesen a win7, akkor is többnek kellene lenni, mint egy sima VGA, nem?
Újra kellene telepíteni a win7-et esetleg?Üdv, Mihály
-
Nimda
addikt
A gond az volt, hogy a letöltő központ állandóan a 20.3.1 -et jelezte, de nem tudta letölteni, ami nem is baj, mert nem WHQL. Sajnos az történt, hogy valamelyik verzióban "átállítódott" az általam korábban már beállított, hogy csak az ajánlottat töltse, az opcionálisat ne. Visszaállítva, már nem próbálkozik. A 20.4.1 sem WHQL.
-
AtHoS
nagyúr
Kijött a 20.4.1, de AMD oldalán a Previous Drivers-nél elérhető és le is tölthető a [20.3.1] továbbra is (direkt megnéztem most a letöltést miattad)
Previous Drivers: kikeresed a VGA-dnak megfelelő drivert, majd lentebb görgetsz és a Knowledge Base szöveg fölött közvetlenül halványkéken ott figyel a Previous Drivers link
-
Nimda
addikt
Visszavonták a 20.3.1-es drivert? A supporton nem elérhető és a szoftver frissítő sem tölti le, csak jelez.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation VR2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 12 Mini / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 89%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Valaki esetleg tudna segíteni mi lehet a baj?

Ilyenkor nem ráfrissít, hanem újként rakja fel. Közben kint van opcionálisként 20.5.1 verzió a driverből és w10-et is lehet már frissíteni 2004-es verzióra

2003-as kari.