- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
westlake
félisten
válasz
Gyuri27 #39510 üzenetére
Frissítsd, én nem teszem. Nálad lehet, hogy (ez is) ökölszabály. PCH (Intel): eleve nincs szükség driverre. Csak naming jelentősége van. Akkor kell vele foglalkozni, ha ismeretlen eszköz. IO: bár ezen lehet vitatkozni, hogy mi a jobb választás, mivel sok-sok konfiguráció van, de én már egy ideje kizárólag a Microsoft driveret használom. Érdekes, de tökéletesen működik minden, ahogy kell. A Microsoft folyamatosan frissíti ezeket a drivereket, a gyártók viszont nem. Vajon mi ennek az oka? Igen, biztos az, hogy a gyártói driverek hibátlanok és már nincs szükség semmilyen javításra. Az AMD drivereit leszámítva a legújabb az Intelé lehet (Solidigm), ami már több mint egy éves!
-
M.T.
senior tag
válasz
Gyuri27 #38487 üzenetére
Hát lehet igaz de ez most nem jó reklám az AMD nek még ha nincs is nagy valóság alalpja manapság ebben a szenzáció hajhász világban az emberekhez csak az fog eljutni majd megmaradni, hogy az AMD driver kinyirta a karit. Még akkor is ha az eredeti tag csinál videót róla hogy ja bocs mégse az van amit elsőre mondtam.
-
Str8 sk8r
őstag
-
törölt tag
válasz
Gyuri27 #37528 üzenetére
Sose néztem a hőmérsékletét,a ventik 55C fok után kapcsoltak be mindig,így hogy kb mennyin megy hát nem tudom. Megy ameddig megy
+30FPS lockal játszok hogy kiméljem a kártyát. Defaultba nem magas az utolsó érték a korábbi HSZ-emben,ha kitolom a power limitet maxra és 950 hagyom akkor nem lesz gyorsabb? Warzone-ba lehet érezni kicsit hogy 950-en megy.
-
zetecR
addikt
válasz
Gyuri27 #37432 üzenetére
Igen, Win10pro.
Előtte értelemszerűen az intel driver volt fent.
A kártya behelyezésekor automatikusan feltetett a Win10 egy drivert; letöltöttem a legfrissebb AMD drivert és arra ment fel a jelenlegi.Terhelés nincs, 2D vektoros program fut, mondjuk alatta ott a Photoshop 6-8 nyitott állományal
Azt most bezártam, kíváncsi vagyok, hogy mit produkál. -
AtHoS
nagyúr
-
-
mediaplayer
csendes tag
válasz
Gyuri27 #37218 üzenetére
Ott csak annyit mondtak hogy lehet a kártya hibás de kérdezzek rá itt is. Az adapter tulajdonságainál van az Illesztőprogram frissitésre rámegyek kiválasztom hogy internetről keressen, elkezdi letölteni és telepíteni és telepítésnél sötét képernyő fogad, a gép nem reagál semmire csak ha újraindítom.
-
Qmi
tag
válasz
Gyuri27 #37206 üzenetére
19.9.2: Folyamat-random el kezd zöld kép bevillogni. Terhelés nélkül is.
17.8.1: Néha be-be villan a zöld kép játék közben is, ritkán de megesik.
17.7.2: Eddig stabil, zöld kép nélkül fut.Azért írtam le hátha másnál is generál hasonlót és verzió csere megoldás lehet rá.
-
R3nts
senior tag
válasz
Gyuri27 #36963 üzenetére
Szia!Nekem is állandóan ezzel a 1603-as hibakóddal sz.rakodik a driver jó ideje...most egy 2 hónapos ,szűz Win7 x64 van,az aláírásomban szereplő régi konfiggal,csak netezésre, és GPU hardveres gyorsítással (MPCHC&MadVR)nézett FHD tartalmakra (semmi UHD).frissen telepített,teljesen up to date rendszeren is ezt csinálja,a 1603-as hibakóddal fejezi be az Adrenaline drivereinek telepítését...a csomag többi része felmegy, maga a driver nem települ fel. a 2017-es (x32, x64)VisualC++ mellé feltettem a 2008-asokat, 2010-eseket, 2012-eseket,2013-asokat. A 2015-ös Visual C++ ill. Visual Studio-k pedig nem mennek fel,mert azt írja a telepítő,másik verziók már fenn vannak. Frissen telepített rendszerre felment elsőnek a 19.1.1, majd arra a programon belüli frissitéskor a 19.1.2, és most a 19.2.1-et már csak safemode-os AMD CleanUpUtility-s teljes takarítás után tudtam feltenni... Ha a meglévő 2017-es VC++-ok mellé a régebbiek mindkét verziói simán felmentek,a 2015-ösöket miért nem engedi telepíteni...? Vagy ha nem az a gáz, akkor mi? Registryben minden ok...döglődne a régi HD7770-es VGA-m vagy mi van? Volt hogy az Adrenaline-on belül simán lefrissített,volt hogy csak,ha külön elindítottam a letöltött teljes drivert,és kijelezte, hogy részlegesen van telepítve az új... Volt hogy 3. nekifutásnak telepítette fel a már részben feltelepült Adrenaline-verzióhoz a friss VGA driver-t...
-
[lAyCsI]
addikt
-
[lAyCsI]
addikt
válasz
Gyuri27 #36961 üzenetére
VGA-n no tuning, csak windows defender van, és annyira szűz a rendszer amennyire csak lehet
Ha hazaérek ma ránézek az eseménynaplóra, bár messze nem vagyok annyira expert hogy bármi
értelmeset kisilabizáljak belőle
Csak azt nem értem, hogy valamit változtathattak a driver struktúrában hogy behal tőle a Win?? -
shield
őstag
válasz
Gyuri27 #36888 üzenetére
És neked miből sikerült leszűrnöd, hogy azt állítottam hogy sz@r az AMD?
Mivel több éve csak ilyen kártyáim vannak.
Nem mentem a gyártó oldalára sem, ugyan onnan az AMD oldaláról leszedtem az eggyel elötte levő Crimsont a megfelelő OS-hez, és megy. Nekem teljesen megfelel.
Amúgy szívesen.Lacccca87 Kösz, megnézem.
-
reich4
lelkes újonc
válasz
Gyuri27 #36791 üzenetére
Libre office-nál a következőt írja ki:
A libreoffice 6.1.0.3 windows 8.1-re telpítéséhez legalább a 2014 áprilisi frissítésnek (MS KB 291935) telepítve kell lennie. 8A régebbi verzió települ ott meg ha megnyitnék egy dokumentumot dll hibár ír arra néztem a visual c ++ 2015-öt)
A visual c -nél:
Setup failed
0x80240017 meghatározatlan hiba -
reich4
lelkes újonc
válasz
Gyuri27 #36789 üzenetére
Szia. Win 8.1 64bit A kártya egy radeon R9 280 X A proci AMD fx 8320 (8mag)- nincs tuningolva- Tűzfal a sima windows tűzfal vírusírtó pedig a windows deffender -ha az annak minősül-
A windows frissítve napra kész.
Azt nem tudom mennyire vág ide de pl a libre offic-t nem tudom telepíteni mert a visual c++ 2015 nem települ valami hiba miatt . -
Shreky
tag
válasz
Gyuri27 #36778 üzenetére
Úgy látom hogy veled is csak többen vagyunk.
Rakjam fel az AMD által linkelt 2015-ös drivert, vagy a Lenovo által linkelt 2017-est? Nooooormális?
Ezeket eddig is meg tudtam volna keresni ha nosztalgiázni akarok, de én még mindig a 18.8.2-es driverhez tartozó chipset drivereket keresem.... -
karsai12
újonc
válasz
Gyuri27 #36763 üzenetére
Bios mivel lenovo így nagyon szegényes, csak a dedikaltat lehet letiltani, vagy váltakozóba tenni( ezen van) viszont nem tudja hasznalni a gép váltakozóban,hiába mutatja az amd panelen belül is mivel valamiért a programok nem ismerik fel a dedikált kártyát azt írják rá mit nemrég írtam.Egyedi driver meg sajnos az amd oldalán nincsen ,bármit választok ki egy közöset dob be.
-
-
R3nts
senior tag
válasz
Gyuri27 #36748 üzenetére
A "trollkodás" távol állt tőlem,mindössze odabiggyesztettem,hogy nem a kérdéses oprendszerrel rendelkezem,mint Általad megjelölt "hibaforrás"... Mindazonáltal tök érdekes,hogy egy évek óta kifogástalanul működő,nem teleszemetelt,napi szinten up to date OS-ben egyszercsak "bibis registry-bejegyzések" keletkeznek, és/vagy a mindezidáig kifogástalan Net Framework, vagy Visual C++ a "szar", csakmert épp a Radeonék drájverét frissítené szerencsétlen user... Igazából ezen logika szerint tök felesleges ez a topic,mert mindegyik dráááájverrel bajlódó kérdezőnek ott az egyetemes,semmitmondó válasz : "bármi lehet" a probléma, ha nem dzsal a csodálatos AMD termék...
-
Lacccca87
addikt
válasz
Gyuri27 #36354 üzenetére
Most akkor modjam azt hogy AMD meg tudja irni csak azért mert nálam meg működik?
Azt se értem mit akarnak egyesek annyira monitorozni, vagy miért tölti el jó érzéssel őket, de ez mind1.
Ha nem megy az overlay töltsd le az AMD linket a moblra és ott töb infot is láthaszt grafikonnal is historikusan, nem csak az adott pillanatot ( igaz van vagy 2s késés a valós idejühöz képest) -
katt777
félisten
válasz
Gyuri27 #10942 üzenetére
Én már rég befejeztem, ti jöttök ide felváltva gerjeszteni az off-ot (lásd az utóbbi hsz-okat), főleg azután, hogy már rég megbeszéltem Abu85-tel mindent, amire kíváncsi voltam.
FireGL: A funkcionális analfebetizmust én sem tudom gyógyítani.
Ha meg simán el sem olvasod, miről diskuráltam Abu85-tel, még égőbb beszólni, "kisbarátom".
Gondolom, teljesen fölösleges lenne ismét leírnom, miért a CC lehetőségeiről érdeklődtem tőle.
Nevezzétek át "AMD-buzik Catalyst-ajnározó topic"-jára a topicot, ha nem lehet a Catalyst-tel kapcsolatban bármit kérdezni, esetleg a hiányosságait felvetni.
Megj: ez az első OFF hsz-om azóta, hogy érdemi válaszok helyett (pl. egyikőtök sem válaszolt egyetlen kérdésemre sem Abu85-ön kívül) páran kötözködtök.
További jó hsz-gyűjtögetést!
-
Steelmanus
addikt
válasz
Gyuri27 #9144 üzenetére
Probald ki telepitsd fel a Visual C++ 2008 SP1-at en mindig friss XP telepites utan elsore teszem fel majd ezutan jon a chipset driver majd a NET.Framework-2.0.SP2 abban az esetben ha ugy dontok hogy kell a CCC.
Igaz en XP SP3-at hasznalok mert egymasutan beleintegraltam SP1-2-3-at. -
steve24
aktív tag
válasz
Gyuri27 #6757 üzenetére
hali
ujra raktam a windows xp sp3 csomag. hd 2600pro 512 ddr2 és net.framework2.0 utána a agphotfixet ami a hd 2000 3000 4000 szériákhoz való és telepités közben ujra indul a gép miközben a catalistot telepiti. ez 9.11 verzio hiba ta telepitésben ha manuálisan telepitem akkor megjelenik a programokban a a CCC de nem lehet elinditani. töbször probáltam nem de semmi. tettem 1 probát a vistával azzal minden ok. ilyenkor mivan? nem akarok vistát mert lassu
mit csináljak? -
kefizor
tag
-
steve24
aktív tag
válasz
Gyuri27 #6745 üzenetére
sziasztok. lenne egy problémám van 1 ATI RADEON HD2600 PRO 512 AGP és nem tudom föltenni a drivert, probáltam manuálisan is hiányzik egy aláirás. de nem kérdezi mie hogy folytatom -e a telepitést vagy kilépek, hanem magátol kilép. és a telepitési naploban ez ál:
Catalyst™ telepítéskezelő
Telepítési jelentés
12/03/09 18:21:30
Hardveradatok
Név ATI Radeon Graphics Processor
Gyártó ATI Technologies Inc
Eszközazonosító 0x9587
Kereskedő azonosító 0x1002
Kategória kód 0x030000
Ellenőrizte: 0x00
Alrendszer azonosító 0x0028
Alrendszer eladójának azonosítója 0x1002
Egyéb hardver
Meglévő csomagokMicrosoft Visual C++ 2005 SP1 Redistributable 32bit
Telepítendő csomagok
Catalyst Control CenterVégső állapot: Sikeres
Tétel verziója: 2009.1104.959.17837
Méret: 150 MbyteATI Catalyst telepítéskezelőVégső állapot: Sikeres
Tétel verziója: 3.0.750.0
Méret: 20 MbyteATI videokártya illesztőprogramVégső állapot: Sikertelen
Tétel verziója: 8.671.0.0000
Méret: 40 MbyteEgyéb észlelt eszközök
ATI Radeon Graphics Processor
Gyártó ATI Technologies Inc
Eszközazonosító 0x9587
Kereskedő azonosító 0x1002
Kategória kód 0x030000
Ellenőrizte: 0x00
Alrendszer azonosító 0x0028
Alrendszer eladójának azonosítója 0x1002mit tegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nyaralás topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- NBA és kosárlabda topic
- Spórolós topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- AliExpress tapasztalatok
- LEGO klub
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Sérült! Corsair Icue 5000X Fehér Számítógépház! Olvasd a hirdetést!
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16GB) Kingston FURY Beast RGB 6000MHz DDR5 CL30 memória 27% 3 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Prémium! Felsőkategória! Asus Rog Strix Maximus Z790 Hero Wi-fi Alaplap!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest