Hirdetés
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
westlake
félisten
-
westlake
félisten
Adrenalin 21.5.2 WHQL (frissített, volt már hasonló verziószámmal)
Adrenalin 21.6.1 Beta -
Thrawn
félisten
válasz
FragMaster
üzenetére
Radeon HD 7000 series (released in 2011) - kár érte, kiváló ügynök volt!
-
FragMaster
addikt
[link] AMD ends driver support for Radeon 200, 300 and Fury series
-
zitya
csendes tag
Sziasztok! Vásároltam itt nem régen egy megbízható embertől egy Sapphire HD7850 256bit videókártyát..
Nagyon örültem neki amikor megérkezett! Ahogy beleraktam a gépbe volt kép.. általános vga adapternek felismerte... Szokáshoz híven hivatalos oldalról a legújabb drivert ( W10 64bit ) leszedtem hozzá. Újrainditáskor se kép se hang miután a Windows logó eltünik. Mintha befagyna az egész gép.. Próbáltam régebbi driverekkel is próbálkozni de nem jártam sikerrel. Elméletben a kártya maximálisan futott az előző tulajnál és küldött 3dmark képeket is, hogy minden remekel. A videókártyát 3 különböző gépbe is beleraktam, de mindegyiknél a probléma ugyanaz. Driver telepités után semmi... Valakinek valami tipp esetleg? (újrapasztáztam) -
dethroner
veterán
Üdv!
Frissen telepített win10-re raknék fel vga drivert. Letöltöttem 21.4.1-et, elindítom a telepítőt, ami megy egy darabig, majd kiírja hogy most újraindítja a rendszert, de a telepítés a restart után folytatódik, de nem. Újraindul a gép, de nem történik semmi. Létrejön egy AMD mappa a C: meghajtón, de a driver nincs telepítve. Ilyet még sose tapasztaltam. Mostanában ez a megszokott, vagy nálam ment félre valami? -
westlake
félisten
Valószínűleg Insider verzió, nekem az RX 560-hoz töltötte le a Windows Update. Az Adrenalin 21.5.2 (27.20.21003.8013) május 11-ei build, ez (27.20.21003.9006) pedig május 20-ai.
-
VaFec
csendes tag
Üdv!
Van egy R7 260X kártyám Win10 mellett. A legutóbbi driver, amivel működött tökéletesen, értem ezalatt, hogy tudtam a képernyőről videót felvenni, az a 21.3.2-es driver volt. Amióta megjelen az új adrenalin driver, a 21.4.1 és újabbak, ez a videórögzitő funkció nem működik, és a "Radeon Settings: Host Service" folyamatos terhelést okoz a processzornak. Szaggatnak a játékok és az asztalon folyamatosan homokórázik az egérkurzor. Ezt az összes eddig megjelent új adrenalinnal csinálta.
Visszaraktam a 21.3.2-es drivert. Ki lehet valahol kapcsolni, hogy ne akarja magát frissíteni? A "Frissítések ellenőrzése" kézire van állítva, mégis tegnap frissítette magát a háttérben, és már csak az újrainditási kérelemmel szembesültem.
-
Visormail
addikt
Sziasztok!
Az miért jó, hogy bevezetik nagy dirrel-durral, hogy micsoda nagy fejlesztés a frame rate target control és a chill. Mi bólogatunk, hogy tényleg rohadt jó, végre nem ordít a videókártya hűtése a kóklerebbnél kóklerebbül megírt játékok menüjében, meg betöltő képernyőin sok 100 fps-el hajtva a nagy semmit.
Majd jön az anti-lag, hogy ez milyen jó lesz a multi játékokhoz. Hát akkor bekapcsolnám mondjuk a warface-hez. Erre kikapcsolja a chillt, az FRTC-t meg kivették... és ugyanott vagyok mint x éve. Valaki magyarázza el. -
R3nts
senior tag
válasz
looser
üzenetére
Tiszta telepítésekkel ment fel anno a 21.3.1 után, mindegyik... 21.4.1 , 21.4.2, 21.4.3 (talán ilyen is volt), 21.5.1, 21.5.2 ... AMD CleanUpUtility után frissen felrakva, alaphelyzetre állitott drivertelepitésekkel. Hardware-es videolejátszáskor (MPCHC+MadVR) olyanokat megcsinált, hogy egy lepause-olt filmnél crashelt be/indult újra a gép, az ujjabb Adrenaline kiadásoknál (21.4.1, 21.5.1-2) már úgy, hogy ezeknél fagyás, és automatikus újraindulás után már 800x600 (?) alapbeállitásokon, a kiterjesztett asztalt eldobva DRIVERT NEM TALÁLVA indult újra a gép...
Röhej az AMD mostanság megint, a szenny felesleges feature-jeikkel az Adrenaline-ban, az alap dolgok meg összegányolva... 
-
looser
addikt
Nálam ugyan nem kressel, de az a fura jelenség állt elő, hogy időnként alvás után a kép visszajön, de a hang nem. Ilyenkor le kell tiltani a Vezérlőpult->Hang alatt a problémás lejátszóeszközt (Philips 32"-os tv, AMD High Definition Audio Device, RX580 hdmi-vel csatlakoztatva). Nyilván az új(abb) játékok támogatása, régiek hibajavítása miatt nem ártana rendszeresen frissíteni, de ez így elég gáz.
Esetleg nálad a "tiszta" telepítés nem segít? -
R3nts
senior tag
Nálam a 21.3.1 óta mind használhatatlan crashelő bughalmaz... a legujjabb 21.5.2 is... mindet kipróbáltam, ment vissza a 21.3.1 ... igaz "régi" RX570-es a VGA-m.
-
Novver
senior tag
6800XT-hez melyik most az ajánlott driver?
-
R3nts
senior tag
válasz
Remus389
üzenetére
Szia! Nálam is ezt csinálta a 21.4.1 az Adrenaline-on belüli rátelepítéskor (az előző WHQL-re ment fel), de nálam nem csinált már újraindításkor alapfelbontást (2x1920p kiterjesztett asztalom van), hanem hardware-es videólejátszásnál fagyott be az egész rendszer, nekem kell resetelni a gépet, és amikor feláll, akkor áll alacsony felbontásra, mindkét kijelzőn ugyanaz a kép,kiterjesztett asztal is nuku. A Radeon parancsikonjára kattintva hibaüzenet, NINCS AMD driver, vagy nem jól működik.
Eddig 2x telepitettem újra, de a telepitések végén egy pillanatra felvillant az Adrenaline szoftverben egy ablakot, hogy a drivert nem tudta telepiteni. PC újraindítás után. A BIOS után a fényképes/háttérképes Windows-fiók bejelentkezzése SEM teljesképernyős( az az elhomálosított váltakozó hátteres gyári cucc a fiók képe mögött) csak egy kisebb körben van az elhomályosított háttérkép fekete asztal előtt, szóval ott is valami felbontási gikszer van már... De mire feláll a Win, megvan a kiterjesztett asztalon a 2x1920p.
Ezt eljátszotta 1 hét alatt 3x, ma kihúzott nettel, AMD CleanUp Utility letakarítása után feltettem újból, meglátjuk mi lesz. A Win a PCI-bus újrakonfigolása miatt kért újraindítást a(z ezúttal hibaüzenet nélkül végigment)telepítés után, DE A BEJELENTKEZŐKÉPERNYŐM a Win fiókba SZINTÉN NEM TELJESKÉPERNYŐS, a közepén a kör alakú fényképpel, hanem megint valami felbontáshiányos fekete hátterű kisebb f.s...
A kiterjesztett asztal megvan, konfigoltam az Adrenaline-t, holnap tesztelgetem, megnyikkan-e... Már megint kezdi az AMD a sz.rakodásait...

-
beef
őstag
válasz
Remus389
üzenetére
Először próbáld meg ezt: https://drivers.amd.com/drivers/amdcleanuputility.exe
Majd driver telepítés (remélem az AMD oldalán lévőt használod és nem a VGA gyártóét).
Ha nem oldja meg, akkor https://www.guru3d.com/files-details/display-driver-uninstaller-download.html és utána driver telepítés. -
AtHoS
nagyúr
válasz
Remus389
üzenetére
A win azért fel szokott ügyeskedni drivert automatán update-ről, emiatt veszem le netről a gépet driver frissítésnél.
Telepítsd fel újra admin módban futtatva a telepítőt és a telepítés végén kattints az infós ablak megnyitására, hogy lásd mivel volt problémája.
Amúgy pedig eszközkezelőből indított manuális driver frissítésnél ha rámutatsz az alapértelmezetten C:\AMD mappába kibontott meghajtó Packages\Drivers\Display\WT6A_INF\ útvonalra elvileg csak a drivert fel fogja telepíteni. Ha minden OK, akkor utána mehet a normál setup.exe
-
-
AtHoS
nagyúr
válasz
Remus389
üzenetére
Én a legújabb driver (21.4.1) felrakása előtt kihúzott netkábel mellett amdcleanuputility.exe-vel csökkentett módban letakarítottam a régit, majd normál indítást követően - még mindig kihúzott netkábel mellett - felraktam a 21.4.1-et, majd mikor végzett restartot követen dugtam csak vissza a netkábelt a gépbe és rendben működik (minimal telepítés elegendő volt számomra, tehát FULL-ról átállítottam)
Amúgy a telepítés végén nem kínálta a telepítés végeredményének megtekintését?
-
Remus389
veterán
Hello, az miért van, hogy feltelepítem a legfrissebb drivert, újraindul és 1024*768-ra állítja be magát és a driver sehol sincs.
Win10, Vega56
-
TIT
veterán
válasz
gordonfreemN
üzenetére
Ki mondta,hogy telepítő? Nem így néz ki az amd driver,ez a win eszközkezelője és csak egy nv 1650 van benne,de a procidba sincs igp ahogy gondolod.
-
gordonfreemN
addikt
válasz
gordonfreemN
üzenetére
Illetve még pontosnak se mondanám, mert "olyan AMD grafikus hardvert érzékelt..." nem érzékelhette ha nincs
@TIT
Az gondolom azért megvan, hogy a felület amit mutatok nem kizárólag AMD grafikus telepítő, hanem ellenkezőleg, felismeri az eszközöket és automatikusan telepít. -
Thrawn
félisten
válasz
gordonfreemN
üzenetére
Nem látok semmi problémát. Nincs AMD GPU se VGA se IGP formában, így a hibaüzenet pontos.
-
AtHoS
nagyúr
Radeon™ Software Adrenalin 21.4.1
Megjelent pár újdonság/átalakítás a szoftverben
-
beef
őstag
válasz
Impair1980
üzenetére
Okozhatja instabil tuning, esetleg segíthet a Windows fast startup kikapcsolása is.
-
Impair1980
aktív tag
Sziasztok!
Az mitől van, hogy ha betöltök egy profilt a WATTMAN-ba, akkor minden újraindítás után visszaáll a gyári állapotba!
Van erre valami megoldás? -
Impair1980
aktív tag
válasz
LoneFox
üzenetére
Nálam 2 monitor és a TV van rákötve. De a TV-t csak ritkán használom. Az utolsó driver óta csinálja, hogy a második monitorom random elsötétül pár másodpercre majd vissza jön a kép. Ha nem jön vissza, akkor írja ki, hogy driver időtúllépés, nem tudta beállítani a felbontást stb hibaüzenet. Ötletem sincs, hogy mi lehet, gondolom a legújabb driverbe van valami hiba!
-
LoneFox
újonc
válasz
Impair1980
üzenetére
Éppen nálam is dupla monitor van (az egyik FreeSynces), de a másik confignál, ahol crashel, csak 1-et használnak.
A legszomorúbb az, hogy az a crasheknél eldobja a Radeon szoftver beállításaimat is, így minden este állíthatom be kézzel, hogy a ventillátorok hamarabb felpörögjenek maxra.
És az elmentett profilomat sem hajlandó visszatölteni, még csak hibaüzenetet sem ad.
-
bobalazs
nagyúr
válasz
redingitell
üzenetére
Catalyst Software Suite
Revision Number
15.7.1 WHQL
File Size
301 MB
Release Date
7/29/2015
Download*Radeon Software Crimson Edition Beta
Revision Number
Crimson Edition 16.2.1 Beta
File Size
260 MB
Release Date
3/1/2016
Download*Valamelyik csak jó lesz.
-
redingitell
senior tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni: Tudtok e valamilyen megoldást, hogy egy régi, HD 5850-es vga hoz működő drivert találjak.
Az AMD oldaláról letöltöttem, de valamiért nem ismeri fel, vagy nem kezeli a win 10. 21:9-es monitorom van, legaláb egy full hd felbontást szeretnék összehozni.
(az eredeti vga, sajnos elromlott, megy vissza garanciába, de addig is home office miatt nagyon kell a gép) -
tusi_
addikt
Szia..
Minden offon van nalam, kiveve a freesyncet.
(Apropo, mi a kulonbseg az amd optimalizalt es on kozott. Melyiket erdemesebb hasznalni? )Nem a felbontas lett alacsonyabb, hanem olyan csirkehalo, szunyoghalo vagy mi jelentkezik a vilagos reszeken. Azota tobb jatekot is jatszottam es sehol mashol nem jott elo. Rgo, mar megint game bug. Ennel a jateknal nem is csodalkozom rajta, egy bug halmaz, de nagyon jo....
Nem mellesleg szvsz nagyon sokat gyorsult az uj driver. Jelentosen tobb fps-em van egy jatek kivetelevel - fentebb emlitett BUG halmaz - es 3d mark is sokkal tobbet dob.
Viszont port royal nem fut le, kidob a deskre. CB2077 ugyanigy crashel, ha belovom a RT-t
-
AtHoS
nagyúr
Kint van már a 21.3.2 viszont a driverben van olyan be-ki kapcsolható lehetőség amellyel alacsonyabb felbontáson renderel. Radeon Boost néven fut illetve közvetlen alatta van egy élesítő beállítás a Radeon képélesítés. Ezeket nézd meg a Catalyst jobb felül fogaskerés - Grafikus rendszer részén
Nálam mindkettő ki van kapcsolva és a leírthoz hasonló jelenséggel nem találkoztam
LoneFox
Ismert hiba, hogy
"Radeon RX 400 and 500 series graphics products may experience a TDR during extended periods of video playback"
mondjuk nálad épp nincs video lejátszás mikor jelentkezik, de a végeredmény nagyon hasonló ehhezA hőfok emelkedésével széteső kép pasztázási hibára is utalhat
-
LoneFox
újonc
Sziasztok!
Más is belefutott abba, hogy az utóbbi hónapok driverei rendszeresen crashelnek? Főleg egyes igényesebb játékoknál fordul elő, hogy bizonyos idő után "driver időtúllépés" hibát kapok. Jobb esetben csak villog egyet a kép, rosszabb esetben crashel a játék is.
Néha napján 1-1 windows/driver minor update után "alapjáraton" is kapom a driver időtúllépés hibaüzeneteket (Pl. elindítom a gépet, de nem jelentkezek be 10-20 percig. Bejelentkezés után 4-5 ilyen hiba fogad.). Ilyenkor a Radeon szoftver el sem indul, amíg nem indítom újra a gépet.Az már csak ráadás, hogy 76 fok felett elkezd szétesni a kép, ez gondolom pont az én kártyám defektje csak.
Windows, radeon driver, chipset driver, bios a legfrissebb.
Asus Prime B350M-A
Ryzen 5 1600
Gigabyte RX 580Egy másik hasonló konfigban szintén hasonlókat produkál egy másik RX 580.

-
tusi_
addikt
Megoldodott a regi problemam vele, hogy a jatekban egy pause utan, a GPU clock nem ment vissza maxra, hanem maradt 575 mhz-n.
Viszont grafikai anomaliam van vele. Vilagos reszeken nehany jatekban becsirkehalosodik a kep.
Olyan, mintha a felbontas 640/720 lenne a vilagos reszeken
-
Chabee
tag
Üdv Mindenkinek!
Nekem is egy sokszor feltett kérdésem lenne. Egy A8-7600 Kaveri CPU/VGA adja a gépem lelkét (lásd a profiladataimnál a részleteket). Az érdekelne, hogy milyen meghajtót érdemes a legfrissebb W10 alá telepíteni?
1. A Windows Update által rátolt 27.20.1034.6 (itt nem megy a Radeon Software, mert verzióeltérésre panaszkodik)
2. Az AMD oldaláról letölthető automatikus netes telepítő által lejövő legfrissebb (Adrenalin 2020 Edition 21.3.1) gyári meghajtót?
3. Vagy keressek valamit pl.: 2014-2017 között és ragaszkodjak ahhoz?
Kérdezem azt azért, mert egy elég VGA igényes játékkal kezdtem el játszani (Valheim) és hát elég diavetítős szegényke. De a játék most nagyon tetszik és elfogadom a diavetítést is az élményért, bár nem vagyok meggyőződve, hogy egy ilyen régi vasra még optimális meghajtót csinálnának újonan, de lehet hogy tévedek.
Előre is köszi! -
beef
őstag
-
Bib
őstag
Ezzel vajon megy a freesync rendesen Forza Horizon 4 alatt?
-
bobalazs
nagyúr
Frame Rate Target Control
visszatért! 21.3.1 -
AtHoS
nagyúr
-
Max_218
tag
Sziasztok!
Adott egy 4k-s LG Tv-PC-re kötve,ami HDR10+.-t tudna.
Hogyan kellene beállítanom a catalystet hogy ne homályos és sötétebb képem legyen,ha windowsba bekapcsolom a hdr opciót?
Már néztem a színmélységet is 8-10-12bit, RGB fórmátumot is,itt nem tudom melyiket kellene alkalmazzam,játék közben ha átrakom 4.4.2-re akkor kicsit mintha laggolna a játék.
Egy gyorstalpalót megköszönnék,vagy hogy catalystben miket érdemes ki/be kapcsolgatni,illetve milyen módokba használjam. Anti-lag,chill,passz hogy melyiket mire rakjam
| freesync-et tudna a tv,de a driverben nem engedi kapcsolni. HDMI-kábellel csatlakozok.A kártya egy rx470. -
FoxiestFox
félisten
Tárgytalan, törölhető, ha erre jár egy mod.
-
gordonfreemN
addikt
válasz
_DiEGO_
üzenetére
Bocsi, jogos, már kicsit pipa voltam. Egy giga B450i aourus pro wifi volt és lett egy msi B450i gaming plus max

Ezt a váltást nem igazán értem. Az alaplapit le is tiltottam, mert arra nincs szükségem.
Jelenleg az van, hogy a DP porton lévő daisy chan-re felfűzött két monitorból egyet PC indításnál lelövök (a TV még ettől rajta van), akkor megjelenik az LG TV mint audio device:
Ezután bekapcsolom a másik monitort és nincs gond, de ez elég tré így, a giga lapban nem kellett így trükközni.
Ha meg a daisy chain-re fűzött mindkét monitor be van kapcsolva, nem lehet kiválasztani a TV-t mint hanglejátszó eszközt, nem szerepel a hangbeállítások listájában sem, köddé válik.Ez amit írsz, hogy át kellene váltani, ezt hol találom?
BIOS-ban aminek audio-hoz vagy IGP-hez köze van, már mindenféle beállításban néztem.
WIN10 PRO N-em van retail.
BIOS az a legfrisebb, eddig 00-ás volt, most 40-es van fent.
Amiket linkeltél az egyik XP-re vonatkozik (nem tudtad milyen rendszerem van) a másik meg a High Def driver de mint látod a képen, nem driver lesz, mert ha kikapcsolom az egyik képernyőt a DP porton, akkor felismeri.
AMD driver ugyanaz a verzió, mint ami a giga lapon is volt.
-
_DiEGO_
őstag
Annak ellenére kellene tudni milyen a volt és mi lett az új alaplap pontos típusa !?
Maga a csipszet egy dolog.
De lehet BIOS beállítás, vagy épp amd audio driver megoldás is.Átváltottad, hogy a digitális kimeneten szeretnéd hallgatni ? és azon belül is Alaplapi HDAudio, vagy épp a Radeon HDAudion megyen a hang ?
https://www.amd.com/en/support/kb/faq/gpu-27794
https://drivers.eu/Video/AMD/High%20Definition%20Audio%20Device [link]
-
gordonfreemN
addikt
Sziasztok!
Alaplapcsere után (a chipset ugyanaz, win maradt) nem küld ki a HDMI-n hangot a 3350G iGPU-ja.
Csökkentett mód, DDU-val letörlöm a drivert, ujraindít majd visszatelepítem de nem oldja meg a dolgot.Találkoztatok már ilyennel?
-
Balinkó29
csendes tag
Sziasztok!
Légyszi segítsetek mert már teljesen tanácstalan vagyok!
Rendszertelen fagyásokkal küszködöm már mindent ellenőriztem (memória,alaplap,táp ssd meghajtó) minden rendben. Olyan fagyások vannak hogy általában rendszerindításnál jelentkezik és pár fagyás után már tökéletesen megy a rendszer akár egész nap is fagyás nélkül! Az integrált videókártyára gyanakszom (AMD Radeon HD8370D) illesztőprogramot nem találok hozzá újabbat mint ami fent van. Utólag visszagondolva lehet akkortól jelentkezett a hiba mikor pár hónapig rá volt dugva a hdmi kimenetre egy kábel amin a tv re vittem ki a képet és az össze volt dugva egy HDMI kapcsolóval amibe több HDMI kábelt is lehet dugni mert arra volt dugva az xbox is. Mikor ott átkapcsoltam a pc-n is mindig villant a kép de egyébként működött a dolog. Arra gondolok hogy lehet az okozott valamit hogy meghibásodott a hvideókártyám és azért okozza a fagyásokat. Találkozott már valaki ilyennel? -
Mizol29
senior tag
Üdv! Freesync aktiválásához kell az adrenalin software, vagy elég, ha csak a monitoron kapcsolom be? Azért kérdezem mert most csak a vga driver van fent maga az adrenalin software nincs felrakva. Eszközkezelőben lett a driver telepítve. Így is aktív lesz a freesync?
-
vale92
csendes tag
Üdv! Van egy ASUS ROG-STRIX-RX5600XT-T6G-GAMING RX 5600 XT 6GB GDDR6 PCIE videókártyám, és egy új konfigom, bekapcsolás után kb minden 2.-3. alkalommal, mikor betölt a win, kikapcsol a monitor be-ki-be-ki, próbáltam új drivert telepíteni, tdr failure kékhalál néha, régit újat, pár nap után mindig előjön a probléma, mi lehet a gond? Másik gépben kipróbálva a kártya nem csinált crasht, a konfigom: ASUS ROG STRIX B450-F GAMING alaplap, AMD Ryzen 5 2600X 3.60GHz AM4 BOX , HyperX 16GB Fury DDR4 3200MHz CL16 KIT HX432C16FB3K2/16 (ö1) , FSP Hyper M 500 (ö1), semmi spéci progi nincs, a driver van fent és a Radeon szoftver program, Samsung s24d590 monitor, 1920*1080 felbontás, 60Hz képfrissítés, Windows 10 Pro, 20H2, 19042.746 build, 2021.01.-i telepítés, mi lehet a gond?
-
AtHoS
nagyúr
válasz
gordonfreemN
üzenetére
Az auto install jót szed le biztosan, bár ha valamiért egy régebb drivert akarsz felrakni, akkor azt nem lehet ezzel, mert a legfrissebbet teszi fel
-
gordonfreemN
addikt
Köszi.
Úgy néz ki, az amd installer felteszi az alaplapit is és a grafikusat is automatikusan, igy a legjobb.
Az APU druveres részt értem amit irsz, de a mostani apuval nem működik, 3350G sajnos nincs a listában. Ezért is jobb ga egy saját progi felismeri és auto letölti. Gondolom én
-
AtHoS
nagyúr
válasz
gordonfreemN
üzenetére
Chipset az alaplaphoz szükséges függetlenül attól, hogy APU vagy grafikus egység nélküli a használt proci.
A grafikus részhez AMD driver oldalán a Processors with graphics-ot kell választani és ott a Ryzen-es almenüt, abban pedig a konkrét sorozatodra vonatkozóan tudod a pontos típust is választani
-
gordonfreemN
addikt
Sziasztok.
Lehet csak egy egyszerű kérdés, de AMD ryzen apu esetén melyik driver(ek) telepítése szükséges?
Lehet külön chipset drivert feltenni, külön radeon vega drivert feltenni, van control center (amd sofware installer) is ami automatikusan telepít... -
TIT
veterán
Amd megvan huzatva?
Legfrissebb win10
"AMD software and drivers are designed to work best for up-to-date operating systems. Please be sure to update your operating system before installing drivers." -
Senki9876
tag
Hogy oldottad meg?
-
AtHoS
nagyúr
válasz
Senki9876
üzenetére
Akkor Win bizony "ráfrissít", nálam most is 27.20
2 ötletem van
- O&O ShutUP progiban van egy automatikus driver frissítés tiltási opció. Nem használtam, nálam engedélyezve van az auto frissítés, de kipróbálhatod: [link] indítása után jobb felül a kereső mezőbe írd be, hogy: driver + üss entert és találatban engedélyezd a kikapcsolást
- eszközkezelőben a Radeon Rx Vega-t megnyitva az illesztőprogramnál, ha él a Visszaállás az előző illesztőprogramra gomb, akkor ott miután megnyomtad ki lehet választani mikor rákérdez miért akarsz visszaállni, hogy az új illesztőprogrammal hibásan működik és ezt követően nem fog frissíteni.
Amúgy érdekes, hogy egyik winen auto pakolgat a win illesztőprogit, míg másik win esetében pedig nem nyúl hozzá
-
AtHoS
nagyúr
-
Senki9876
tag
Sziasztok
Olyan problémám lenne hogy a frissen telepített driver 1-2 napig fut tökéletessen de aztán nem nyitodik meg az AMD software és elkezdenek akadozni a beágyazott videók/YouTube videók. Reinstall ideiglenesen megoldja a problémát 1-2 napig
Több drivert is próbáltam, jelenleg a legfrissebb van telepítve.
Konfig:
Acer predator helios 500
Vega 56
Ryzen 2700
Nagyon örülnék ha valaki tudna segíteni
Köszönöm -
ricsi99
addikt
Sziasztok
Egy régi vashoz keresnék drivert
Haswell proci /rx480 as vga win7
Mivel régi a cucc igy minden játékban butitanom kell a grafikát
Eddig az msi-afterburnert használtam ahol láttam a terhelés/fps arányát.
Sajnos az uj driver-ekkel csak 0 és 100 közt ugrál a terhelés jelző
Létezik még olyan driver ami kompatibilis lenne igy nekem? -
Rainman05
tag
Sziasztok van egy GA-880GM-USB3 alaplapom és egy integrált videokártya benne ATI Radeon HD 4250 és nincs hozzá win 10 es driver és az a baj hogy HDMI kábelel monitorra kötve körben van egy fekete keret vagyis nem tölti ki az egész monitort a kép. Felrakom a win 8 drivert de a catalyst control centerben nincs opció hogy szét huzam képet vagy ilyesmi. Tudna valaki valami megoldást erre?
Új hozzászólás Aktív témák
- Alienware 17r4 olvass
- Bomba ár! HP ProBook 440 G8 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Xiaomi Redmi 13 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Thermalright Phantom Spirit 120 SE
- Samsung Galaxy Z Fold4 Graygreen Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Garancia 2026. 03. 22-ig
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

, és hogy a netről kihúztam.

| freesync-et tudna a tv,de a driverben nem engedi kapcsolni. HDMI-kábellel csatlakozok.A kártya egy rx470.