- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
TTomax
félisten
válasz
mikesgabor #33289 üzenetére
Szerintem meg az az átalakító,neked mindenféleképpen olyan kell amit a fehér aljzatú DVI-Dre tudsz rakni,mert ha jól látom akkor ez egy DVI-I-Dsub átalakító és ha jól emlékszem az a sárga aljzatos műanyag.Sajnos a képről nem tudtam kivenni.99% biztos vagyok benne,hogy az átalakító a ludas.
Most látom mindkettőbe bemegy a DVI-I,neked az alaplaphoz közelebbibe kell dugnod.
-
TTomax
félisten
-
TTomax
félisten
válasz
Adamrapkor #30057 üzenetére
Minek?
Egyik játék se OGL amit kérdezett...
-
TTomax
félisten
válasz
belinho #28886 üzenetére
Bennem felmerül a kérdés,vajon mit lehet elszúrni egy driver telepítésen...nem a "next" gomb közepébe klikkelsz?Azt sem értem ha maga az AMD elismeri mint "know bug" akkor mit lehet ezen még firtatni?Jön rá a javítás,nincs ezzel semmi gond.
Ne essünk abba hibába,mert nálad nem jelentkezik akkor nincs is.Könnyen előfordulhat hogy legközelebb TE jársz így,aztán jöhet a mea culpa...
-
TTomax
félisten
válasz
antikomcsi #28534 üzenetére
Gyanítom nem is lesz így vele gond,persze ha új drivert teszel fel akkor megint ki kell kapcsolni.
Sajnos most kaptál egy kis ízelítőt abból,hogy egy jól kitalált ficsört hogyan lehet elszúrni...
-
TTomax
félisten
válasz
antikomcsi #28528 üzenetére
Szerintem próbáld meg kikapcsolni az ULPS-t első körben,nekem ugyan 7990-em volt,de ott ez oldotta meg a problémákat.Nem törvényszerű,hogy kék halálokat kapsz ennyire azért nem rosszak az amd meghajtók.Ha ez sem oldja meg a problémákat akkor teszteld le a kártyákat egyenként,persze ezt egy alapon járatott rendszerrel tedd.Két kártya azért komoly terhelést jelent az alaplapnak is,lehet ami stabil OC volt egy kártyával már kettővel nem lesz az.
-
TTomax
félisten
válasz
Liktor Riki #27592 üzenetére
Akkor kezdjük szépen az elején... eredeti a windows?
-
TTomax
félisten
válasz
Liktor Riki #27590 üzenetére
Mert frissíti magát a win...
-
TTomax
félisten
válasz
Liktor Riki #27577 üzenetére
Hát ..pedig valami használja a gépet...
-
TTomax
félisten
válasz
Liktor Riki #27575 üzenetére
Virus
-
TTomax
félisten
válasz
argentin27 #27560 üzenetére
Win8 vagy win8.1?
-
TTomax
félisten
válasz
wwenigma #27267 üzenetére
Majd elmegyek moderátorért ha úgy gondolom,köszönöm szépen hogy felhívtad a figyelmem.Köszönöm szépen a kijavitást valóban a AMD Catalyst™ driverek topikja ahol éppen beszélgetünk,ennek szerves része a CCC is.
A tényeken ez mit sem változtat,4 hónapja nincs WHQL ...továbbra sem vagyok beta teszter,mert az nem az én dolgom. -
TTomax
félisten
válasz
wwenigma #27265 üzenetére
Légy szíves ne mond meg,hogy mit használjak is mit ne,mert nem te fizetted ki a kártyám vételárát...
Szerk: Már reportolták,tudnak a hibáról...
(#27267) wwenigma
Ez még mindig az a topic ahol a CCC-röl beszélünk,vagy csak azt lehet leírni ami neked is tetszik?A személyeskedést is tarts meg magadnak nem tartozik a topic témájához hogy ki okos meg ki nem... -
TTomax
félisten
válasz
wwenigma #27262 üzenetére
Mondjuk az a pár cf profil meg hibajavítás....gondolom ezt nem te másoltad be...
[link]
Szerk:
Te ne vicceljünk már,ha készítenek egy drivert azt nem tesztelik le?Nem beta tesztelői kártyát vásároltam,tessék a drivert normálisan megírni és letesztelni,4 hónap csak elég volt rá,de úgy látszik mégsem... -
TTomax
félisten
-
TTomax
félisten
válasz
wwenigma #27203 üzenetére
Azért szeretném én tudni te milyen játékokkal játszol,ha másoknak ilyen fixekkel kell bajlódniuk,bár biztosan ők a lámák hogy még dx9es játékokkal akarnak játszani...
-
TTomax
félisten
válasz
wwenigma #27145 üzenetére
Látom csak erőlködsz az igazad megvédésében,azt próbáld meg légy szíves felfogni hogy a kapitalizmus alapja a vásárlás generálása másként az egész összedől mint a kártyavár.Ehhez kell az avultatás,és mint olyan létezik is,minden cégnél,bár ezt már leírtam,de olyan zöldségeket írtál mint mint "füstölgő kondenzátorok",meg "lehet menni máshová".Ha ezt nem tudod értelmezni akkor nincs miről beszélgetnünk.
-
TTomax
félisten
Requested data was not in memory. An invalid system memory address was referenced. Defective memory (including main memory, L2 RAM cache, video RAM) or incompatible software (including remote control and antivirus software) might cause this Stop message, as may other hardware problems (e.g., incorrect SCSI termination or a flawed PCI card).
-
TTomax
félisten
válasz
Steelmanus #20431 üzenetére
Aham,csak ez már a harmadik WHQL...
-
TTomax
félisten
válasz
ricshard444 #20404 üzenetére
Igen ez várható volt...
-
TTomax
félisten
válasz
ricshard444 #20392 üzenetére
Sajnálom...
-
TTomax
félisten
válasz
ricshard444 #20390 üzenetére
Egy próbát megér.. veszteni nem nagyon veszthetsz vele.. sajnos nem tudom lecsekkolni...remélem tudtam segiteni.
-
TTomax
félisten
válasz
ricshard444 #20388 üzenetére
-
TTomax
félisten
válasz
ricshard444 #20386 üzenetére
Hm hm... szétnézek hátha találok valamit...pilla... de win8hoz necces lesz... régi az a kártya...illetve az még nem is lenne baj... a win8 a gond...
Szerk... hm...igen a 10.2es legacyt ajánlja mindenki komatibilis módban...
CCC nélkül próbáltad -e csak a drivert?Illetve ha az aero ment win7-en akkor win8on mennie kell a kártyának... általában... -
TTomax
félisten
válasz
ricshard444 #20384 üzenetére
A win8 kavar be...azért az nem egy valószinü felállás... X550 meg win8...
-
TTomax
félisten
válasz
sp3rhead #19065 üzenetére
Pedig jó tanácsot adtak,javitani akkor tudod ha te magad irsz egy firefoxot,mert botrányosan viselkedik a flash gyorsitás AMD alatt... NINCS rá megoldás.Talán egy késöbbi release megoldja...
UI:Te magad irtad,csinálja 3850el,3650el... sajnos az az igazság,hogy 7970el sem tökéletes,a youtube kockásodik,lezöldül,villog a képernyö böngészés közben,és még sorolhatnám.A megoldás az lett hogy most chromeot használok,ez van...hiába "bmw" ha nincs kerék rajta,marad a "trabant" ami müködik...
Siránkozhatnák egy sort itt,de sajnos akkor sem tudnánk a hibát javitani.A chromeot se szeretem,mert eröszakosan nyomul,de müködik... -
TTomax
félisten
Ennél a 12.7-nél sokkal jobb driver ez...mondjuk én úgy látom a 7XXX-es kártyákhoz ajánlott... [link]
-
TTomax
félisten
válasz
dreamscape #18114 üzenetére
A Catalyst verziószáma lényegtelen,nekem is 12.3 volt!A driver pack,meg a d3d verziószáma a lényeges...
-
TTomax
félisten
Készítsd elő szépen a garanciajegyet.... valami nem sikerült az S1 felhelyezésénél.Más probléma megoldást nem fogsz találni,ezt tapasztalatból mondom,azt hogy te mit érzel "fizikálisan hibátlannak" az megint csak nem mérvadó.Sajnálom ha a stílusom bántó,de csak a puszta tényeket tálalom,és mivel nekem halálozott el 4850-em így én erről vitát nem akarok nyitni... Azért vadássz még egy ideig,de nagyon kevés esélyed van... amúgy ha sérült akkor a gpu kapott... minden jót!
-
TTomax
félisten
áááá...ez igen,ezt a drivert dicsérgetni fogják....
-
TTomax
félisten
Bejön az új CCC...
-
TTomax
félisten
válasz
janos666 #5987 üzenetére
Szerintem ez még nem biztos WHQL lesz,annak szánják ..
Az nem is a Geeks3D,hanem a sevenforum,és már 2napja postolták...
(#5989) janos666
Ez kell nekem,még ma este berakom a harmadik radeont...Most nézem ugyanazt linkeltük a megauploadra...
-
TTomax
félisten
-
TTomax
félisten
Úgy látszik a 9.7-es catalystben az OGL-re fognak rágyurni...három új kiterjesztést is beleraknak,pl a Geometry Shader támogatást.
-
TTomax
félisten
válasz
TazLeacher #5832 üzenetére
Töltsd le a Driver Sweeper-t és telepitsd... aztán minden programokba be ati driver uninstall,restart,ujrainditásnál F8 nyomkod... csökkentett mód...driver sweeper indit,Ati cuccait kiválasztod ,elemzés,törlés,restart,új eszközillesztő letöltés,telepit,újraindít... enjoy...
-
TTomax
félisten
Csak te nem használsz CF-et ... extreme-G catalyst uninstall közben bluescreen...amugy a driver ugy 10% gyengülést hozott nekem,,,, viszont ez a mostani driver amit a kolléga linkelt jónak látszik.. amikkel eddig teszteltem... FEAR2 (hibátlan 130-200fps) Crysis warhead DX10 Abu féle tweak 25-50fps (javult 9.5-höz képest) GTA4 (mintha simább lenne,de ez nem mérvadó) ARMA 2 ( hatalmas javulás) holnap megnézem a riddicket,meg még pár játékot de elég jónak látszik OS Win7 X64 7100 bulid
-
TTomax
félisten
Jó ez a Catalyst,eddig 1680X1050 very high egy merrö szaggatás volt 18-25 fps,most meg 35-40 fps,igaz a 4850X2 700/1115-ön megy de sajnos ezzel is csak az egyik mag dolgozik a CF támogatás a játékhoz gondolom egy peccsel érkezik.
Szoval elmondható,hogy a jatékot simán lehet játszani majd egy 4850-el high/very high-on 1680-ban nem is lesz ez olyan gépigényes...... (izlés igény kérdése) -
TTomax
félisten
válasz
tzsolesz #5774 üzenetére
Igen ebben igazad van,az ATI most sokat fejlödött az utobbi fél évben.. figyelgetem folyamat a CF használatot... több játékban is 80-90%-on dolgozik mindkét GPU...egyébként mindkét gyártó a multiGPU-t eröltetné,csak azt nem értem miért nem tokozzák már egybe... na de mindegy ez már egy másik téma...
-
TTomax
félisten
válasz
tzsolesz #5771 üzenetére
Ez igy érthetö is lenne csak ettöl még a GPU visszavehetne,ez az amit nerm értek a probléma egyébként megvolt nekem a 2DB 4850-el is tehát nem uj keletü és nem hiszem hogy köze van GDDR5-ös memoriákhoz...A poweplay nem müködésével akkor lehet gond ha asszimetrikus müködést erdményez 3D-ben.Arra gondolok amikor egyszerüen a második kártya mindig alap orajelen lohol viszont te az elsöt szépen meghuzod... nekem ezzel is voltak már gondjaim,de ez jellemzöen akkor fordult elö,ha a CCC-ben kalibrált értékek fölött akartam járatni a VGA-t...
Ez enm is biztos hogy amugy poweplay probléma,inkább CCC vagy nem tudom... -
TTomax
félisten
NAhm... szoval az én X2-öm egészen addig jól megy amig nem BIOS mokolgatom... a 4870X2 topic ezzel van tele. Az egyes magon jól megy a PP,de a második mag mindig 3D-ben vonyit.Na most nálad az egyes mag az egyes kártya a 2-es mag meg a kettes kártya,tehát a második magod/kártyád mindig full 3D-s orajeleken fog nyomulni ha az eredeti BIOS-t mokolgatod.. (ugye az X2-es radeonokon 2 bios van a master meg a slave).Sajnos ez ilyen,erre megoldást csak az jelenthet ha valamelyik OC-s radeon BIOS-át rakod fel persze vendor ID modositással.HA tévedek valamiben majd Abu kijavit...
-
TTomax
félisten
Akkor letesztelem én gyakorlatilag is... bár a 4850X2 egy elég "egyéni" találmány a sapphire-töl...
Hasit vissza a 9.3-as Cata...hozzá kell hogy tegyem én eddig annyira nem éreztem hogy gond lett volna a 9.5-el de ez nem jelent semmit ugyanis az elözöeket nem próbáltam...Ja és magyarázd már el a fiuknak a 4870X2-es topicban,hogy a furmárk sem az igaz már... nekem nem hisznek...
-
TTomax
félisten
Vistához...
Ha véletlen XP-re kellene akkor a 1125-ös típusjelzés utáni betűk is kellenek... -
TTomax
félisten
válasz
Fecóóóó #3723 üzenetére
Nagyon szivesen valaszolnanak ha te is vetted volna a faradsagot is kitoltotted volna a "cuccaid" fejlecet,igy marad a barchopa
1-AGP-s kartyad es tul friss Catalystet eroltetesz
2-Mindket Microsoft Visal C++ 2005 Redistributable telepitve van a gepeden
Ez utobbi azert latszik valoszinubbnek mert csak par nap utan jelentkezik a problemad,de akkor gondolom mar boot utan nem tolt be a CCC.
Egy tanacsot ha elfogadsz akkor ne hasznalj CCC-t,probald meg kivaltani.Sok kinlodastol mented magad meg,de eszembe sincs itt eloirni mit szeress...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- E-roller topik
- Fotók, videók mobillal
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Milyen széket vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 9600X / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Fotó állvány eladó
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest