- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Magisk
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
wwenigma #36460 üzenetére
Ööö, nem tudom, hogy te honnan ismered ennyire az említett játékok forráskódját
De ez az összes - ismétlem összes programra, játékra, stb. mai napig igaz, ugyanis fejlesztői részről is "pénzt, időt és energiát" ölnek abba, hogy xy hardveren/konfigurációkon lévő problémákat javítsanak, optimalizáljanak és biztos vagyok benne, hogy nem minden esetben csak a saját "xarjukat" takarítják fel, mert mindkét félnek az az érdeke, hogy működjön a program.Konkrétan a DX9-es időkben az ATI driverek instabil hulladékok voltak, nem lepődnék meg ha anno több esetben is valamilyen kompromisszumra lett volna szükség a kódban gyártói és fejlesztői részről is. Szóval ne állítsuk már be a gyártókat fedhetetlennek, mert ott is ugyanolyan programozók dolgoznak mint máshol és ugyanazok a problémák is megvannak...
Az meg szinte 100% hogy ebben az esetben talán jó ha egy ember 1 órányi tényleges munkájáról van szó (ez meg az egyik legnagyobb GPU gyártónál ne legyen már probléma), hisz a kompatibilitás már megvolt oldva, valaki kitörölt/változtatott valamit amihez fingja nem volt mit csinál és megvan a baj. Ha nem nyúlnak hozzá a DX9-es kódhoz nincs semmi probléma, a legacy kódokhoz meg épeszű developer csak a legszükségesebb esetben nyúl hozzá, mert szinte mindig problémákat fog okozni.
-
Gyuri27
félisten
válasz
wwenigma #36455 üzenetére
Persze. Majd rendes kódokat motorokat írnak. Ne már.
Lásd hs, hots, wot minden patch egy csomó bugot generál. Mert olyan kókány a programozás.
Az is mutatja, hogy sokszor alig találják meg a hibát. Meg ugye arra sincs ember, hogy előre teszteljék a patchet. Tolják ellenőrizetlenül. -
törölt tag
válasz
wwenigma #36453 üzenetére
Szerintem nekem több AMD kártyám volt mint neked nVidia, szóval elég erős AMD haternek nevezni azért mert nem tapsolok minden elmebeteg ötletükért
De legyen, ha ezt így hagyják tényleg AMD hater leszek, mert több AMD termék nem lesz a gépemben.
Ja hát úgy könnyű egyetérteni, ha épp olyan dolgokról van szó ami téged nem érint, csak nem kéne ilyen dolgokhoz éljenezni, főleg úgy, hogy egyelőre inkább a driver bug rovására billen a mérleg...
Ez most olyan mintha én azt mondanám, hogy ne is foglalkozzon az nVidia a 4K+HDR-rel hisz nekem csak 1080p monitorom van -
törölt tag
válasz
wwenigma #36449 üzenetére
"Nem, nem az AMD cseszte el hanem az AMD éveken keresztul javitotta driverbol amit a devek csesztek el."
Még ha emiatt is - és hangsúlyozom HA - vannak most problémák, nem utólag veszed ki azokat a fixeket, hanem benne hagyod mint legacy kód, ezt minden valamire való szoftverfejlesztő tudja.
"Ja, 32bites OS is van még és érdekesmod 32bites driver nincs mar lassan egyik oldalon sem...errol ennyit."
Mi köze a két dolognak egymáshoz ? DX9-es alkalmazások mai napig futtathatóak az aktuális Windows verziókban is, függetlenül attól, hogy 32 vagy 64 bites. PC-n a visszafelé kompatibilitás az egyik legjobb dolog, érdekes módon az nVidia kártyákon nincs ilyen probléma.
"A fanboyságra meg legyszi egy megdönthetetlen indokot mondj, miert vagyok az... "
Lássuk csak, van pár játék ami túlélt egy XP->Vista->7->8-> 10 meg jó néhány api váltást, túlélt több száz Catalyst, Crimson, Relive releaset, aztán jön egy driver ami köztudottan bugos több újabb szoftverrel is és elrontja ezeket is és szerinted nem az AMD a hibás, sőt nagyon helyes, hogy a support fórumos emberke akinek az lenne a dolga, hogy ezeket rögzítse és továbbadja minden ok nélkül elutasíthat ilyeneket, sőt lezárhatja a teljes topicot mert "nincs miről beszélni". Mindezt úgy, hogy téged a probléma abszolút nem érint, szóval válaszra se kéne méltatnod.
De nem vagy fanboy, ugye ? -
AtHoS
nagyúr
válasz
wwenigma #36442 üzenetére
Én simán el tudnám képzelni amiről volt hír is korábban, hogy több különböző verziójú driver van telepítve és profilban ki lehetne választani melyiket használja az adott játék/program futtatásánál a VGA...de lehet csak az emlékeim teszik ilyen "széppé" a helyzetet és beleér a kezem a bilibe
-
törölt tag
válasz
wwenigma #36447 üzenetére
Nincs a probléma megoldva mert az elkövetkező OS updatekhez és új hardverekhez új driver is kell, ezzel gyakorlatilag új AMD VGA-kon nem fognak bizonyos címek menni és ha ez lesz a maradó tendencia akkor egyre több ilyen lesz.
Téged mennyiben érint, hogy mások helyett ilyet írsz:
"Gondolom most mehet az AMD blamálás holott kb elhanyagolhato mennyisegu ember jatszik ezekkel de ok kicseszett hangosan fognak anyázni.
Maradjanak a reginel ha ezt akarjak, nem kotelezo a frissites."
Mert engem pl. igen, ugyanis az elsők között voltam akik észlelték és jelentették a bugot.
Elég szánalmas, hogy az AMD elb@sz valamit, majd mossa kezeit mert ők nem fixálják. A DX9 api továbbra is támogatott az aktuális OS-ekben, ha probléma van vele ugyanúgy kötelesek vele foglalkozni, nem elintézni annyival, hogy régi és lezárni a teljes topicot. A szomorú az, hogy a "fanok" még ezt is védik... -
törölt tag
válasz
wwenigma #36445 üzenetére
""Beinteni" nem utólag a régi címeknél kell 10+ év után a legacy játékoknál amit a fejlesztője már nem tud különböző okok miatt javítani, hanem az újaknál akkor amikor problémás és még van aktív supportja. Létezik ugyanis olyan dolog, hogy visszafelé kompatibilitás, régi dolgokat, apikat nem piszkálunk.
Egyébként meg nem a játékok okozzák a crashet, hanem az egyik driver modul nevezetesen a DX9-es driverük crashel, szóval nagyonis valószínű, hogy ők b@sztak el valamit, főleg , hogy több újabb címmel is probléma van - igaz nem ennyire."A kinek a xarja meg nem kérdés"
Szerintem sem, 2017 novemberig működtek a két hete kiadott driverel meg nem
A C&C játékok és a W1 együtt kb. naponta 3000 játékossal bír csak a steames adatok szerint, ez nem elhanyagolható mennyiség egy olyan dologért ami korábban működött.
"Gondolom most mehet az AMD blamálás"
Nem baj majd te és a társaid ezt is megmagyarázzátok miért nem az AMD hibája, mint eddig oly sok mást.
-
-
Ciccuka
veterán
-
repvez
addikt
válasz
wwenigma #35520 üzenetére
igen , de a gyári toshiba nincs win 10es drivere ehhez a tiushoz és a support is gondolom lerázna annyival. hogy ez a tipus már nem támogatott és vagy használjak régebbi oprendszert a hozzávaló driverekkel vagy vegyek uj laptopot.
De minek ha még tökéletesen müködik most is és hamár megvettem akkor szeretném a win 10et is használni rajta, hogy minden eszközömön egyforma oprendszer legyen annak minden elönyével és hátrányával. -
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
wwenigma #35157 üzenetére
Annál a kártyánál tökmindegy. A Rise of the Tomb Raiderben pedig eleve nem volt aktív, mert a fejlesztők a GCN1-re single-engine kódot kényszerítettek.
(#35151) Apucy01: Mert nem támogatja az ASUS-nak a dizájnja. Ilyenkor a meghajtó a dizájn által támogatható beállítást rakja be.
(#35154) zolee0307: Nem egyszerre, hanem aszerint, hogy itt melyikre szavaztok. [link]
-
-
bozont
veterán
válasz
wwenigma #33634 üzenetére
Mégis hogy (a home verziónál)? Persze itt van ez, de néha újra kell futtatni mert egy újabb frissítésnél vagy drivernél resetelődik, vagy mi. Pont ez történt velem is.
-
törölt tag
válasz
wwenigma #33515 üzenetére
Cseréltem videókarit, az R9 270X-et R9 380-ra. Jelentős változás nem történt... Ez csak a játékokban nyújtott teljesitményen javitott, de a jó videóminőségnek ehez semmi köze, mert ez egy gyengébb és régi videókártyáknak (pl. a HD6850 vagy HD7850) is alapszintű elvárásai közé tartozott. Catalyst driver a 14.12 Omega driver kiadása előtt csak ritkán adott okot a panaszkodásra a videólejátszási képességei miatt, utána meg teljesen jó volt, amig meg nem jelent a Crimson.
A hardveres hibára utaló okot kizártnak tartom, mert ez a drivertől függ. Frissitett gép, csak a videókártya gyártója maradt az AMD... Ezt kifogásolhatod, de a Catalyst driver videóminősége kifogástalan volt az utolsó egy-másfél évben, ahogyan a hardver is teljesen jól teljesit. Ja hát a Crimson...
-
-
törölt tag
válasz
wwenigma #32844 üzenetére
Tuning az nálam nincsen és az Asus GPU Tweak II is csak a ventiprofilom miatt kell a gépre. Most ez megint csak értetlenkedés részedről vagy komolyan mondod ezt nekem...? Catalyst 14.1 sem volt tökéletes és majd ezen hibákat okozta csak finomabban azért... Akkor más gépben és HD7850 videókártyával történt ez meg, és azóta fejlesztettem új gépre és ehez jobb 64bit-es Windows 7-et is használok (Service Pack 1-es Professional). Semmi sem a régi csak az AMD hozzáállása a driver íráshoz. Videólejátszáshoz Media Player Classic BE programot használtam, de megnéztem másik lejátszóval is. Ott aztán még rondább volt.
Nem használok semmi win optimalizáló programot, én még a Catalyst Overdrive-ot sem szoktam megnyitni és engedélyezni és a beállitásokat is inkább alaphelyzetben hagyom. Na jó, engem az erősebb fehér tud zavarni, ha kiégeti a szemem filmnézés közben, mert túl vakitóan nagy fényerővel van gyárilag beállitva a driverben. Ezért se engem okolj.
A szétkent zajos képminőség nagy gamma szinten meg képnézegetés közben is látható volt XnView programban és ezt még nagyon nem nyújtotta eddig egy Catalyst sem.
Ez az AMD szoftver vonal nem lesz igy jó és az sem, ha néhányan objektív véleményt formálnak részletesen megosztva jó-rossz tapasztalataikat és ezért őket ilyen erős birálat éri.
-
irhejja
tag
válasz
wwenigma #32844 üzenetére
Az valóban gyanús, hogy olyan hibákról van szó amik úgy tűnik senki másnál nem jönnek elő.
Elég sok fórumot böngészek napi szinten és a legtöbb Crimson 16.1-es hiba AMD Crossfire és AMD Freesync rendszerekhez köthető.
De ha neki jól működik a 15.8-as CCC driver, akkor használja azt.
-
vlevi
nagyúr
válasz
wwenigma #32745 üzenetére
Hát, az mondjuk úgy nem jó poén, hogy valamit jól méretez, és valamit rosszul
Ez az egésznek a baja, hogy a driver már nem tudja mindenről 100%-os pontosságal eldönteni, mit, hova kell skáláznia.
Ami pixel alapú, az szar, ez tény. Gondolok itt az egérre, vagy a windows alatt a hagyományos desktopon szinte mindenre. Ugyanezen vérzik el a Windows10 is a felskálázásával. Mert a WinAPI alapvető mértékegysége a pixel, amióta az 1.0-s windows kijött, 25 éve (30?) ez nem változott, és nem is fog, amíg desktop és WinAPI van. -
vlevi
nagyúr
válasz
wwenigma #32742 üzenetére
Windows egérmutató összemegy
Ez nem a játék hibája.
2560-asfelbontással megy a raceroom, nincs azzal gond.
Szerintem meg pont az lenne a lényeg, hogy a játék ne legyen rá felkéazitve, majd a driver csinál nekem a beállitott 2560ból egy jó 1080p-t. De nem sikerült, ráadásul a játékban elérhető antialiasingggal jobb és gyorsabb volt, mint a vsr-el. -
-
hash99
senior tag
válasz
wwenigma #32693 üzenetére
Azt próbáltam de annyira rá van szorulva a csavar hogy nem bírtam leszedni csak a backplatet. És a pasztázás még nem ad magyarázatot arra hogy miért hal be 76 C-on. 90-100 között kellene throttlingolnia és befagyni.
Bocs a sok anyázásért csak tényleg kiakasztó. Eddig vizezve volt mindig a gépem akkor tök mind1 volt. Most is rátennék egy blokkot aztán had szóljon csak legalább le tudnám operálni a hűtést róla
-
ViZion
félisten
válasz
wwenigma #32569 üzenetére
Tuningos a VGA-m, csakhogy downclockolva van, szal. ezt kizárnám. A hiperszuper virtuális felbontás kikapcsolásával a hiba megszűnt, szal. ez driveres dolog kell legyen, ahogy olvasom sokaknál nem működik. AMD, én így szeretlek...
Pityu.: eeegen, jó választás
PitLee: VGA-k lelki világa nem izgat, de ahogy most olvasgatok, ez nem az, amit Te írtál.
-
bozont
veterán
-
-
törölt tag
válasz
wwenigma #32314 üzenetére
Nem, az elvakult fanság annak szólt, hogy félresöpröd akár a tényeket is szemrebbenés nélkül, ha az imádott szent tehénre bárki egy szót is mer szólni, ami nem dicsérő jellegű. Az viszont brutális, hogy "elvileg" hozzáértőként úgy teszel, mintha nem vágnád mire való és miről szól a tesztmód és ma már másodjára úgy állitod be mintha az egyébként tökéletesen működő hangkártya driverem és monitor driverem, valamint a teszt mód b@szták volna tönkre a szintén hibátlanul működő, friss telepitésű windows10-et annyira hogy a szent tehén béta driverének telepitője már induláskor összef**ssa magát egy órmótlan baromságot eregetve (amit SEMMI más program, driver, stb nem tesz; azok "csak" működnek..) Szóval az még véletlenül sem lehet, hogy a drágalátos és hibátlan AMD csodaprogramjának csodabétája képtelen detektálni, hogy win10-en fut és f@szságokat irkál, neeem. Az lehetetlen. A win10 van "qrogatva" ilyen gyökérségekkel mint hangkártya ilesztő, meg monitor illesztő ráadásul még tesztmóódban
is van úúristen! (mondom: gugli, ha ennyire nem vágod a szakmát) Indoklás? Amit feljebb irtam: "nálam megy" meg a józsiná is megy, hiba nem lehet, főleg ha AMD-ről van szó! Buddha elmehet a pitsába
Köszönöm, hogy ismét kiforgattad (egyértelmű és közérthető) szavaimat, köszi a szelektiv olvasást és az utána következő konzekvencia levonást is, naggyon f@sza tényleg
Hogy kinek szól nem tudom, de nekem nyilván nem, mert 1. már jól ismerlek 2. nem ez az első értetlenség/kiforgatás/torzitás kontra haladjunk már érvek mentén könyörgöm "szeánszunk" ugye?
-
törölt tag
válasz
wwenigma #32294 üzenetére
Úgy látom alapfogamak nem tiszták arrafelé, viszont az irracionális és gondokodást mellőző, elvakut fan zombulás ordit.. Ha "minden" alatt teljesen más jelegű hardver eszközök hibátlanul működő drivereit érted, amikkel eddig se más hardver eszközillesztője, se az eddigi catayst csomagok nem kerütek konfliktusba, ahhoz csak gratulálni tudok
Főleg, hogy ez a "nem támogatott operációs rendszer" hibaüzenet még bármiféle driver telepités, vagy hardver detektálási fázis ELŐTT köpődik ki, közvetenül a catalyst installerén kattintást követően.
Nem kérdezem (mert már egy ideje tapasztalom hozzáértésed "szintjét" igy totáisan feleslegesnek tartom) inkább csak egy észrevétel: vajon melyik univerzumban kellene "bezavarnia mindennek" (pl. olyan "hatamas" dogoknak, mint monitor driver, amibe csak az EDID értékek lettek átütetve a gyári felbontásokhoz, vagy egy USB hoston kommunikáló totálisan más classba tartozó, hangeszköz drivere) annyira hogy egy driver csomag telepitője MÁSIK/inkompatibiis operációs rendszernek detektája azt, amire irták? Ezért egy tesztmódot és más hardverelemek eszközillesztőit okolni számodra lehet, hogy logikusnak tűnik, a vaósághoz azonban sok köze nincsen. Maximum az evakult fansághoz, ami képtelen elfogadni a tényt, hogy az imádott és agyon hype-olt "választott" nem tökéletes, mondhatni F05 terméktámogatást nyújt (most már évek távlatában)
Ja tényeg, amúgy az megvan, hogy a ronggyá ajnározott, jövőbemutató és viágmegváltó 2-3 éves "APU"-k is legacy státuszba kerültek?
-
törölt tag
válasz
wwenigma #32235 üzenetére
Battlefront még bugosabb mint volt, most már a feliratok sem jelennek meg.
A két driver egyébként ugyanaz csak a hivatalos kapott WHQL-t is.Ja és a hivatalosból kiszedték a "speciális beállításokat" ami egy régi CCC volt, azaz amit csak ott lehet állítani az egyáltalán nincs benne. Pl. nekem most HDMI-vel fakó a kép mert nem tudom hol a teljes dinamikatartományt beállítani...
-
Thrawn
félisten
válasz
wwenigma #32226 üzenetére
Windows 10 drivereket keresgéltem a csomagban, de csak egy PCIe-t és egy HDMI drivert találtam a VGA driveren kívül. Namost vagy van beépített mindenhez és nem is kell driver, vagy hiányos a csomag. Szerintem utóbbi lesz, mert pl nálam az AMD-s helyett egy hétköznapi "Szabványos SATA AHCI-vezérlő" van és nem ajánlja fel, hogy tenne fel ettől jobbat/újabbat. Pedig van
shotika: nálam eleinte normál tempóban jött, de aztán szörnyen belassult a letöltés. Gondolom mindenki rácuppant
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
wwenigma #32214 üzenetére
Kiszökött a Crimson driver!
Vagy legalabbis valami olyasmi.
ALL-Windows-All-Drv-SW-Radeon-Crimson-15.11-15.30.1025-Beta7-Nov18
Mondjuk ilyen Xampp webszerver meg tarsai is van benne RaidXpert-nél, erdekes csomag, nem tudom kell-e bele alapbol. Telepites sajat felelossegre...
-
colossal89
tag
válasz
wwenigma #32156 üzenetére
OBS-nél, Quick Sync és Nvidia nvenc és X264 dekodert lehet kiválasztanom. Nem tudtam megoldani OBS-nél.
Kipróbáltam ismételten a gaming evolved-et és működik (működés alatt úgy értem csak vga-t használ). Ami eddig rossz volt, nem tudom mivel ütközhetett , vagy a frissítésnél volt ütközés eddig, mert most rendesen fps rovás nélkül vesz fel. Ez játék felvételre teljesen jó lesz. Viszont 2D ben aztalt felvenni nem tudtam vele. Arra lehet az ingyenes OBS marad, még ha nem is tudtam igára fogni a gpu-t OBS nél, 2D re jó lesz.Köszönöm a segítségeteket!
-
colossal89
tag
válasz
wwenigma #32153 üzenetére
Tesztelem az OBS-t, az általad belinkelt cikket én is néztem és elolvastam. Sajnos 15.7 Driverrel és a felett nem működik írják lent nagy piros betűvel, nekem 15.7.1 van fent. És így a kódolás menüvel ki sem lehet választani a VCE opciót sajnos. Megnézem a Gaming evolved-et újból 1-2 hete néztem. Hol tudom megnézni hogy mit képes kezelni a VCE enkóder?
-
törölt tag
válasz
wwenigma #32116 üzenetére
"This particular software suite updates the AMD Catalyst™ Display Driver and the AMD Catalyst™ Control Center. This unified driver has been updated, and is designed to provide enhanced performance and reliability."
Hova ? De teljesen mindegy, hogy mi hova van írva, hónapok óta nincs WHQL más lehetőség nincs csak a béta...
-
törölt tag
válasz
wwenigma #31892 üzenetére
Vicces, de tényleg gyorsabb lett (legalábbis nálam érezhetően annak tűnik, minden "placebohatás" nélkül) Lehet, hogy ez már az a TH2-es update, amit október-novemberre ígértek
A 15.9.1-et is felraktam, az előzőektől eltérően csudaszépen vajsimán települt (előzőleg az újaknál sokszor csak a HDMI Audio-t, meg CCC-t ilyesmiket engedett települni display driver nélkül és akkor is sokat "gondolkodott"; szóval általában várni kellett a winupdate-os megfelelőjére, vagy mókolni)
-
vigyori78
őstag
válasz
wwenigma #31676 üzenetére
Esetleg olvass utána és kapcsold ki az automatikus driverfrissitest W10-ben. :
Hiába kapcsolod ki akkor is lefrissíti már írtuk egy páran
Ha csak driver van telepítve cata nélkül akkor is lefrissíti és még ráadásul fel is tesz mindent még a catát is.
Ha van benne valami fix is mint most a legutolsóban akkor a fontos frissítésekhez kategorizálja nem az illesztőprogram frissítéshez ezért ha akarod ha nem felteszi
-
janos666
nagyúr
válasz
wwenigma #31581 üzenetére
De miért jobb ez, mint bekapcsolni a Vsync-et, ami ugyan úgy limitál egy emberi értékre és közben még a tearing is eltűnik (így szebb és folyamatosabb érzetű a mozgókép), illetve jobban szinkronban van a frissítés és mozgás, ezért nincs "microstutter" szerű érzés sem (mikor stabilan elég magas az fps, mégis egyenetlen picit a mozgás az időbeni egyenetlen elosztás miatt)?
Ha rengeteg a szabad erőforrás, akkor bőven elég a dual buffering is (úgysem fog feleződni az fps), ami régi DirectX rendszerek alatt sem okoz túl nagy lagot (erről nemrég olvastam valahol, hogy a triple buffer módnak sem szabadna több lagot okozni, mint a dual-nak, csak bizonyos DirectX verziók közvetett limitációja, igazából mindig csak egy képkocka időnyi lag-ot kéne okoznia, ami kvázi amúgy is él progresszív megjelenítők mellett, szóval gyakorlatilag annyit nyersz Vsync nélkül lagban, hogy ahol szétszakad a kép kétfelé, ott az egyik fél a törés mentén már frissebb, mint a törés másik oldalán, amin szerintem már ritkán múlhat túl sok...). Szóval esetleg (fél-)verseny szerű online fps játékban lehet érdekes (ott is inkább 50/50 placebó és valóság, hacsak nincs valami más, "rejtett" dolog a háttérben, amitől tovább nő a lag Vsync módban, mint feltétlenül kéne neki).
Mondjuk 16499fps-t még nem láttam.
A legtöbb motor azért meg szokott állni valami emberi értéken (már amelyik nem egy "szégnyenharminc"-on), vagy valami más szab gátat az ezres nagyságrendekben. De egyébként nem rossz ötlet a képernyő sorfelbontása fölé menni (mikor számít a lag), mert akkor lényegében minden sor egy új frissítésből jön és nagyon rövid a frissítések közti idő, így csak minimális torzulás lesz tearing helyett.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- AliExpress tapasztalatok
- Napelem
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házi erősítő építése
- Renault, Dacia topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest