- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Telekom mobilszolgáltatások
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- Kikristályosodik a Razr 60
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Con Troll
senior tag
válasz
birorichard #1095 üzenetére
Éjszaka jött nálam a frissítés, most 1.4.1124420 a verziószám.
-
n.gab
aktív tag
válasz
birorichard #1095 üzenetére
Nálam se frissített délelőtt. Vagy is nem láttam.
-
n.gab
aktív tag
Csak nekem fura az ,hogy respawn után mindig a hátam mögül szednek ki.
Bárhova rak vissza. Olyan mind ha mögém respawnolná be az ellenfeleket.
Ilyen létezik?
Meg benézek egy sarkon vagy egy lyukba és senki nincs ott. Lépek kettőt és hátba lőnek onnan. -
birorichard
őstag
Nekem nem frissített...
Nektek milyen verzió számot ír ki a multi főmenüben?
-
Casanova*
veterán
AK-12G using Mouse and Keyboard XBOX One Advanced Warfare gameplay
itt semmi lagg nincs és egérrel gamel a csávó..
-
ennergy
csendes tag
Sziasztok!
Megvettem a játékot viszont szomorúan tapasztaltam hogy rengeteget ír az ssd re. Tervezek RAM bővítést 16 GB ra és ha ez megoldás lenne akkor hamarabb ruháznék be rá mivel óránként több mint 10 GB írás történik az ssd re -
Con Troll
senior tag
Patch ide, patch oda, szerintem maradt a lag.
-
válasz
birorichard #1086 üzenetére
Áhh, meló meg suli volt egész nap... most ülök majd be a cod elé egy órára.
Amúgy tegnap 19:52-kor prestigeltem az elsőt 17 óra játék után.
-
válasz
birorichard #1083 üzenetére
Yep.
-
mcwolf79
veterán
-
FollowTheORI
nagyúr
válasz
bigbadforty #1080 üzenetére
Próbáld ki, lehet... főleg ilyen beállításokkal tényleg szakítania kéne. Nálam nincs ilyen gond az tuti, és a beállítások is jóval erősebbek úgy jobb.
-
bigbadforty
tag
válasz
FollowTheORI #1077 üzenetére
1080p, Extra textúra, DOF és cache dolgok kikapcsolva, normalon az anizotróp, ambient occ normalon, élsimítás nincs, árnyék normalon, dynamic lights 2, impacts bekapcsolva.
Egy R9 290 i5 4670K (4 gigán) párossal ennek főleg ilyen grafikai beállítással 91 FPS-en kellene kiakadnia. Ennek ellenére szinte sose tartja, be tud esni keményen 60 alá is. És nem csak Defender pályán, Greenband, Ascend, Recovery stb...
14.9.2 catalyst, windows 8.1 és a FOV alapon van.
A kártyám valamivel erősebb mint a tied, plusz gyári OC, akkor megint nem értem, lehet, hogy a 14.4 driver amit te használsz kedvezőbb? Úgy tudom, az amd kényes a drivereire.
-
UPDATE: Here’s the official patch notes from SHGames:
-Adjustment to the in-game chat names notifications placement.
-Fixed Prestige reset issues, including emblems and challenges.
-Fixed Marksman and Camo challenges to not reset when you prestige.
-Connectivity optimizations for game servers.
-Fixed issues with Ping Bar not updating correctly.
-Fixed stats not accumulating towards leaderboards after prestiging.
-Adjustment to challenges to unlock Camos for weapons.
-Fixed round-based game modes, affecting Win/Loss ratios.
-Implemented ability to unlock eSports Rule options in Private Match.
-Fixed weapon reloads counting as speed reloads in certain circumstances.
-Added description to reload informing that you can double-tap to speed reload.
-Fixed double xp splash, so it doesn’t show up in private match, combat readiness program, or survival mode.
-Showing 4x or 2x based on whether a loot double xp item exists
-Add double XP icon to medal splashes when double xp is active.
-Fixed rare save game issue affecting playthrough progression
-KC score limit increased to 85 per match. -
FollowTheORI
nagyúr
válasz
bigbadforty #984 üzenetére
Milyen beállítással?
Nálam 60+ FPS megvan ott is és minden pályán egy 280X-el.
Textúra Extra
Shadow Map Extra / cache off
SSAO normal + pp minden on
AA kikapcs mind (off)
Shader preload on
Bullet impact + 8 dynamic light1200p-ben fov 90-el.
Catalyst 14.4 még mindig.
-
erdeitibor
tag
Én nem bírtam ki, hogy ne próbáljam ki a frissítés után.
Lehet, hogy megoldották a lag és kapcs. problémát.
Ilyen gyorsan még nem csatlakozott a AW szerverhez.
Felmentem az első szerverre ott valami rohadt nagy lag volt.... na mondom ennyi, tisztára mint egy dia vetítés...
Viszont másik 5 szereveren amikre felmentem utánna semmi gond nem volt! -
killer095
őstag
Űj AMD driver hátha segít most töltöm
Performance Improvements
Call of Duty®: Advanced Warfare performance optimizations
Assassin's Creed® Unity performance optimizations -
killer095
őstag
Ezt találtam in_mouse "2" elvileg segít ha szar az egér sens ingame, még nem próbáltam valaki ha kipróbája irjon
-
Hikvision
senior tag
-
DokiBaxxi
őstag
válasz
birorichard #1063 üzenetére
Ezért:
Activision has also addressed concerns regarding dedicated servers:
“Advanced Warfare employs game servers hosted at data centers globally on all platforms and listen servers as part of our proprietary matchmaking system. Our goal is to ensure the best possible connection and greatest gameplay experience regardless of location and time of day.”Szóval az Acti szerint jelenleg is minden, globálisan fenntartott szerverük azért megy, hogy a lehető legjobb kapcsolatot biztosítsák a játékosok számára... Nem írtak semmi olyat, hogy ja de lesznek majd dedi szerók is. Szóval én már nem nagyon bízok benne, aztán ha mégis, akkor, ahogy te is mondtad, kiugrok a bőrömből. Elvégre COD nem látott (normális) dedi szerókat 4 éve.
Na mindegy a lényeg, hogy, ahogy értelmeztem Condrey állítása ellentétben van az Activisionével.
Egyébként az patch akart lenni, csak későn vettem észre
-
bigbadforty
tag
Egyáltalán nem rossz egy open world játéknál, csak kb COD-nál az tud érvényesülni, akinek megvan a max FPS-e meg spéci egere van....És azért rossz ennél a játéknál, mert a Black Ops 2-nél nem sokkal szebb, és az 120 FPS alá nem megy tök fullosan.
Összegezve rossz az 50 FPS
Vagyis inkább indokolatlan egy high-end PC mellett.
-
birorichard
őstag
válasz
DokiBaxxi #1062 üzenetére
Miért kéne? Michael Condrey azt írta, h lesz, kérdés csak az, h érkezik e PC-re. Bár én már akkor is elégedett volnék, ha helyreraknák azt a pár mapot, ami laggol, engedne folyamatosan belépni, meg a VACot ráengednék. Ha még megcsinálják a dedi servereket is, kiugrok a bőrömből...
-
DokiBaxxi
őstag
Pach hírek
Dedi szerókról meg szerintem le lehet mondani. -
bandi0000
nagyúr
hali
esetleg tudna valaki nyilatkozni hogy a multi hogy megy ha ki van maxolva minden beálíltás, tehát hány FPS-t kap a következő kártyák egyikével:gtx 970
gtx770
gtx760 -
Sarkadi
tag
Ezek szerint jóval erősebb gépeken is képes laggolni...mondjuk nem lepődök meg, már megint a CoD.
-
válasz
bigbadforty #1058 üzenetére
És az 50 FPS rossz?
-
Sarkadi
tag
Igen, gondoltam, hogy ezzel lesz a gond, ettől függetlenül nem tervezem a VGA-t cserélni emiatt, mert a Ryse-tól kezdve a BF4-ig minden megy FullHD-ba High/Ultra beállításokkal! Pár napon belül jön még 4GB RAM a már meglévő mellé, kíváncsi leszek javul-e majd a játék.
-
válasz
Sarkadi #1054 üzenetére
A videókari abszolút szűk keresztmetszet. Sajnos be kell látni, hogy a 7770-et nem játékra tervezték igazából. Az én 6870-emmel megy ugyan, de a grafikát nem sikerült cod2-nél szebbre állítani (persze erős túlzás). A 4 Gb RAM is ugye kevés már manapság, pláne az optimalizálatlan (direkt rosszul optimalizált(?)) játékoknál. Pl, ha emlékszel a GTA 4-re, ott is ugyan ez volt a helyzet. Szomorú, de tényleg ez van
-
Sarkadi
tag
Játszhatatlanul akadozik, ez idáig semmi sem fogta meg ennyire a gépemet. AMD Phenom II X4 965 3.4GHz AM3-as procim van, 4GB Corsair DD3-as 1600MHz-es RAM-om és SAPPHIRE HD 7770 GHz Edition OC 1GB GDDR5 VAPOR-X VGA-am. Nem hinném, hogy ez a konfig még a LOW-hoz is kevés lenne, felbontástól függetlenül, mert bármekkorára is raktam ugyanúgy akadozott. Vagy ennyire RAM függő lenne és kéne a 8GB neki?
-
Rison77
senior tag
A monster energiaitalnak van most codos akciója, hogy ha beváltod a fülön lévő kódot az oldalukon 10 perc dupla xp-t ad
, hátha van valakinek kedve vele szórakozni, a kód : 6K3Z9HXC46
-
birorichard
őstag
-
Lacek89
tag
válasz
birorichard #1046 üzenetére
Nekem most már az számít jó játéknak amelyik a hibái ellenére is leültet újra meg újra. Csak halkan megjegyzem ebből egyre kevesebb van.
-
Lacek89
tag
válasz
birorichard #1022 üzenetére
Mivel nem ma kezdtem játszani tapasztaltam egyet-mást. Pl. azt hogy nekem mint vevőnek már egyáltalán nem lehet elvárás az hogy egy játékszoftver megüssön egy bizonyos fokú minőséget. Multi orientált címeknél meg pláne.
A szememben már szinte tucatszemét az összes játék mert félkész terméket adnak teljes áron. A kiadók marketing politikája már csak a tudatos parasztvakításra épül, minden vevő csak egy fejőstehén. És ehhez én nem asszisztálok. -
Sziasztok. Grafikai beállításokban kérnék segítséget, mert ha még egyszer meg kell néznem a videót, esküszöm falnak megyek. Ez nem a tipikus "nekemilyenemvanbibibíííí' hozzászólás, tényleg segítség kéne, hátha valakinek hasonló cuccai vannak: i5 2500k, radeon 6870 1Gb, 8Gb RAM. Tehát mit állítsak, hogy folyamatos legyen, de szép is?
Ja, és csak SP érdekel (nem a srác).
-
Télapó_
tag
már 3x indítottam és semmi.
-
Télapó_
tag
már megint kidobál nem tudok belépni.
azért ez érdekes mert 3 órától játszottam idáig és semmi hiba sem volt.
nektek megy? -
birorichard
őstag
válasz
atidzsiforc #1026 üzenetére
Nem, az más, a játékban írja ki, és a hely-, nem a memóriahiány miatt.
-
zsizsef
senior tag
Pedig szinte semmi nem fut a háttérben. -
Lacek89
tag
válasz
birorichard #1013 üzenetére
Nem akarok lincshangulatot megint, de pont te voltál aki a "gyatra kezdést" afféle szükséges és elviselendő rossznak tartod.......
Este ha több időm lesz gép előtt, majd kifejtem a tucatszemét jelzőt.
Peace
-
birorichard
őstag
válasz
atidzsiforc #1019 üzenetére
Akkor csak nekem van pechem... Nagyon durva teleport ritkán van, inkább az, hogy késik az, amit én látok, a többiekhez képest. Amikor én vagyok a host, pont ugyanezt tapasztalom, csak fordítva. "Érdekes" módon mindig "meglepem" pket még face to face is. Azt a dilettáns f*szt kéne kiherélni, aki szerint jó ötlet volt a P2P rendszert online shooterbe integrálni...
-
atidzsiforc
őstag
válasz
birorichard #1018 üzenetére
nyilvan nem zarja ki semmi azt, hogy nemelyik buggyant esetleg wifirol jatszik stb, de nem nagyon szoktam durvan hihetetlen szitukat latni, 1-2 warpolo gyerek neha elofordul, gondolom a map eleji shader toltogetes miatt.
-
birorichard
őstag
válasz
atidzsiforc #1017 üzenetére
Megnézem 200-zal, köszi.
-
atidzsiforc
őstag
válasz
birorichard #1016 üzenetére
-
birorichard
őstag
Engem már megint nem enged be, elegem van. Ha boltban vettem, lehet refundot kérni?
(#1012): Ha nem 10000 FT-ba került volna, már a címére sem emlékeznék, úgy törlöm le a 'csába, b*sszon egyedül az Activision a P2P lagcompjával, de így azért próbálkozik az ember, az egér meg tűr...
-
Steamen lévő 5 teljesítményt csak nekem nem mutatja?
Másik kérdés, csak nekem fagy ki a játék ha leteszem meccs közben tálcára?
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad X13 Yoga i5-10310U 16GB RAM 256GB SSD 13.3 FHD Touch 2in1
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Villámgyors teljesítmény és 10 év nyugalom!
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3033, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest