- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Telekom mobilszolgáltatások
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- Kikristályosodik a Razr 60
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Johnny_Boy
csendes tag
Köszönöm uram ! Enny infó nekem elég !
-
juve600
nagyúr
válasz
Johnny_Boy #1796 üzenetére
Nekem ami nem tetszett a legtöbb codban hogy ész nélkül rohangál mindenki és lövőldözik.
Túl pörgősek nekem :/ez pedig olyan
-
Johnny_Boy
csendes tag
Sziasztok !
Az lenne a kérdésrm ,hogy mik a tapasztalatok multi terén ?
Eddig meg vettem minden codot ! De a cod4 és az mw3 óta nem tetszett egyiksem :/
Meg éri meg venni ? Vagyis jó a multi ?!
Egy pár szóban le írná nekem valaki hogy mi a véleménye ?
Nekem ami nem tetszett a legtöbb codban hogy ész nélkül rohangál mindenki és lövőldözik.
Túl pörgősek nekem :/Válaszotokat előre is köszönöm !
-
Casanova*
veterán
AK 12 ELITE
ez érezhetően erősebb,mint kistesói.
közel no zoom adta szépen.
grip nélkül nem ráz semmit,erre csak nagy tár és stock kell... (#1769) -secret-: na erre lehet tenni hangtompityut.
ma adta
-
mcwolf79
veterán
A pajzsot lehet használni támadásra, vagy csak védekezésre jó?
-
xrace77
tag
Hétvége
-
Casanova*
veterán
válasz
bigbadforty #1785 üzenetére
ki van pipálva,a felhő minden infót tárol.
-
Casanova*
veterán
válasz
bigbadforty #1783 üzenetére
hol nézzem meg a felhőt,hogy rendben van-e? most akkor mit csináljak? mindegy, remélem többet nem fordul elő..
-
bigbadforty
tag
válasz
Casanova* #1782 üzenetére
Még arra lehetne gondolni, hogy a Steam Felhő nem jó, vagy ki lett valahogy kapcsolva, de azért ennyit nem esne vissza, bár kitudja.... a Cloud synchronization a Steam beállításnál COD-ra vonatkozóan bent van? Egyszer nekem is volt rangbeli problémám Modern Warfare 2-ben, a felhőben elmentett adatot amikor kikapcsoltam és úgy játszottam a bekapcsolás után a felhő szerinti utolsó állapot jött vissza.
Csak egy ötlet, lehet butaságot beszélek.
-
Casanova*
veterán
3-as prestigem volt,most megint 1-es prestige-nél járok. visszaállt minden,amit elértem 3 prestige-ig.mind elveszett. érti ezt valaki???
carbon skint is újra meg kell csinálnom. mi a szar van ezzel???
(#1777) -secret-: na az tényleg jó lehet.
köszi
-
Casanova*
veterán
válasz
bigbadforty #1773 üzenetére
HbrA3-t ki fogom próbálni ezekkel a kiegészítőkkel.
Exo Hover mit tud?
-
juve600
nagyúr
válasz
bigbadforty #1773 üzenetére
kipróbáljuk
SD alatt sokat számit a TS használat is....
-
bigbadforty
tag
Jó meccseket játszottunk tegnap, én azt mondom, hogy a HbrA3 nagyon hatásos, egy red dot+grip/quickdraw minden helyzetben megállja a helyét.
Én mindig Exo Hover-t használok, kegyetlenül meg lehet zavarni az ellent, és hardpointra legjobb támadó-védő eszköz szerintem. Meccsenként 10 kill-t átlagban amiatt szerzek. Érdemes kipróbálni. Arról nem is beszélve, hogy silencerrel a legszemetebb dolog.
Az AK tényleg nem jó silencerrel, valamiért sokkal gyengébb lesz, mint a többi. Black Ops 2 pro taktikával viszont nagyon adja: Stock+Quickdraw
-
tDr1v3r
veterán
válasz
Casanova* #1765 üzenetére
Múltkor én is AK-val nyomtam, valamennyire kezdek már vele belejönni de még mindig nem az igazi... most hogy van foregrip, sight meg silencer nem rossz annyira, de nem is érzem igazán jónak.
(#1764) atidzsiforc: SMG-k közül a KF5-öt próbáld be, nekem marhára adja az, játék nagyrészében azzal tolom.
-
Casanova*
veterán
válasz
atidzsiforc #1764 üzenetére
Bal27 nagyon adja,de nem szeretek azzal lőni. ronda egy fegyó,hangját sem szeretem. AK-12,meg AK-12G
-
atidzsiforc
őstag
válasz
Casanova* #1763 üzenetére
En smg-ztem eleinte de a balosok allandoan kiszedtek ugyhogy atalltam arra. Mk14et probaltam (bo1ben m14 volt a kedvencem) de ebben nem adja annyira a felautomata, docogos a jatek tempojahoz kepest. Lezer nem rossz amugy csak ha rosszkor kapnak el, mire bekapcsol, mar meg is haltal, hiaba a gun ho.
-
Casanova*
veterán
válasz
atidzsiforc #1762 üzenetére
én mindig AK-val megyek. csak az szeretem. nem játszottam még halo-val,úgy nem ismerem
-
Casanova*
veterán
na sikerült keveset halnom
-
válasz
bigbadforty #1758 üzenetére
Szerintem linkeljetek profilt inkább a név megadása helyett, egyszerűbb.
-
Casanova*
veterán
válasz
bigbadforty #1758 üzenetére
tiéd mi? felveszlek. te vagy a swagnum? ki az?
-
Casanova*
veterán
válasz
freestailo #1753 üzenetére
megcsinálom
-
Casanova*
veterán
srácok , mit ír ez? csak egy fegyót csináltam meg,az AK. miért ír ki 2-öt? összes assault fegyót meg kell így csinálni,hogy meg legyen a royalty skin?
(#1751) freestailo : SN6 távol kalap szar,mint a többi smg. közel adja nagyon, kis mapon jó.
-
Casanova*
veterán
válasz
freestailo #1748 üzenetére
most este teljesen jó.felidegesített a játék.
rohadt nehéz keveset halni. lelövök valakit,már egyből lelőnek hátulról. AK-val lövök mindig. közelharcban mindig leszednek. közel nagyon gyenge ez a fegyó..
mindenki a szaros BAL27-el megy. sokkal erősebb,mint az AK.
-
Casanova*
veterán
olyan sokszor tölti sokáig a mapot és aztán kidob,meg néha kifagy a game. már nagyon tököm ki van.
-
gegg
tag
Sziasztok!
Arra van valami megoldás hogy a FOV ne álljon vissza 65 re? Amikor visszaugrik és játék közben próbálom visszaállítani akkor a program leállt hibával kidob
-
törölt tag
2magossal gondolom reménytelen a játék...
-
juve600
nagyúr
válasz
bigbadforty #1739 üzenetére
attól függ mennyiért veszed a Seasonpasst
-
bigbadforty
tag
válasz
DonThomasino #1737 üzenetére
4 darab DLC csomag lesz a játékhoz, a Season Pass-osok ezt már kifizették magával a season pass-szel és meg is kapják rögtön, amint elérhetővé teszik. Ez pár ezer forinttal olcsóbban jön ki, mintha külön-külön veszed meg a DLC-ket.
-
DataTraveler
tag
TWPMGRNM4F
S645YK4MNZ
HCP3SYS9WY
2J2WGMTBQR
-
DonThomasino
veterán
A sima és a sesson pass verzió között mi a különbség?
-
birorichard
őstag
Nem játszik most senki?
-
freestailo
őstag
A csapatba beneveznék én is, [HUN]Petya vagy a steam fióknevem: hunpetya33
Esténkénkt pár órát szoktam tolni, Sagat-ot már ismerem BO2-es korszakból.
-
válasz
bigbadforty #1729 üzenetére
-
bigbadforty
tag
Hozzáadhattok engem is, Bigbadforty vagyok, rankedben is benne vagyok. 5 után szoktam játszani.
-
-
birorichard
őstag
Ranked matcheket nem akarunk tolni???
-
Casanova*
veterán
válasz
juve600 #1724 üzenetére
így van!
. az én steam haverjaim nem játsszák az aw-t. pedig mind megvették. eleinte tolták egy keveset,nem tetszett nekik. nekem se tetszett igazán,de belejöttem és nagyon megtetszett. néha lag compom van,nehezen halnak,én könnyen halok. na akkor a játék nagyon felbassza az agyam.
secret: utólag majd a noobokat kidobod,törlöd mi?!
-
Casanova*
veterán
válasz
bigbadforty #1715 üzenetére
de van előre dashelés,csak futásból. sprintelésnél 1-szer nyomod space-t,aztán rögtön megint sprintet nyomod. igen, helyből nem lehet,mint hátra,oldalra...
-
birorichard
őstag
válasz
atidzsiforc #1709 üzenetére
Na, ezt nem is tudtam.
(#1712) -secret-: neeee...
-
bigbadforty
tag
válasz
Casanova* #1700 üzenetére
"Dash-re" gondolsz, külön beállítás nincs rá, a lényeg, hogy levegőben legyél és azt a billentyűt amelyikkel előre mész kétszer leütöd, vagy sprint gomb+előremenet. Ugyanígy működik minden irányba a levegőben, talajon az előre dashelés nem működik, a többi irányba igen.
Szerk. Most olvasom, hogy már leírták neked
-
atidzsiforc
őstag
válasz
birorichard #1699 üzenetére
Ugy is mukodik az airdash ha csak siman ketszer megyomod a mozgas gombot vmelyik iranyba miutan ugrottal. Sot nem is kotelezo double jumpot csinalni. En unreal tournamentezes utan reflexbol igy csinalom a shiftes temara utolag jottem ra.
-
Casanova*
veterán
válasz
birorichard #1707 üzenetére
nálad a shift a sprint. azért kérdeztem. a shift mi az.
-
Casanova*
veterán
na megvan hogy van előre a nagy ,gyors lépés. w+sprint+space+sprint. kicsit felemelkedsz a levegőbe,de utána rögtön a földön vagy. gyorsabban így lehet haladni előre.
-
Casanova*
veterán
válasz
freestailo #1701 üzenetére
nem! mikor futok előre és akkor előre egy gyorsat,nagyot lépek. meg mikor lövök helyből ,hátra egy gyorsat lépek nagyot. srác így lőtt rám, alig bírtam eltalálni..
na megvan.: hátra 2-szer S gomb gyorsan. de az előre 2-szer W gyorsan az nem csinál semmit.
Új hozzászólás Aktív témák
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Dell P2419H / P2419HC Full HD LED IPS 24" LCD monitorok
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i7 9700KF 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 XT 16GB ZALMAN I3 NEO ADATA 600W
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest