- Magisk
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
Új hozzászólás Aktív témák
-
BandiHUN
veterán
válasz
DokiBaxxi #3672 üzenetére
Dettó.Én se tolom a simát.Rá tudok rántani az ellenre,de győzzön már a reflex,nem ki milyen überfegyót visz...
Ezértis shotizok HC-n.Bebuktál,előttem vagy,rossz helyen sétafikálsz?Kampó.
Nem holmi csodagépes FPS huszárok darálnak lézerrel+csoda BAL-lal,mert elég,ha látják,sebzódnek,és rádrántanak...
A HC jó.Megtanít a mapismeretet szeretni,és hogy a fejes tényleg öl köpőcsőből is,nem szabad lazítani,hogy majd megvéd a lagkomp,a noob fegyó és a sok fps,ha rámlőnek -
killer095
őstag
-
barack1997
senior tag
-
boogie84
veterán
válasz
DokiBaxxi #2753 üzenetére
Egyébként ennél a játéknál látszik a legjobban, hogy a régi motor ide már tényleg régi. Egyszerűen a játékmenet túl gyors a motornak!
Erre gondoltam en is mikor eloszor jatszottam. Olyan gyors a jatekmenet h fel kellett ill fel kell gyorsulni hozza. Lehet h a kovi mar nem erre a motorra epul?
-
BandiHUN
veterán
válasz
DokiBaxxi #2745 üzenetére
Ebben is van valami.Én már azon se csodálkoznék.Annyira lement az ára a hackeknek,és annyira nem csinálnak semmit ellene,csak a tényleg pofátlanoknál,hogy én komolyan elgondolkodom,külföldön minden 3.ember fix WH-val nyomja és kész.Havi pár dollár,de te lövöd akit akarsz,ha nem vagy tényleg segghülye,akkor nem szorulsz a falon át lekövetésre se és kész is.
Igazából egy ideje úgy fogalmaznám meg a soft csalás esetét,hogy egész egyszerűen nem értem,hogy én ha pöcsrehúzok mindenkit,akihez el tudok jutni,és akkoris feleannyi killem van,mert keresni kell az ellent,akkor mi lehet a titka a rám duplázónak?Más nem lehet.Én is ismerem a mapot,én is tudom a spawnhelyet,és mégis vannak,akik odaérnek hamarabb és kész.
Mintha konkrétan tudnák is sokan,hol is van tényleg ellenfél.Nem csalnak,csak ennyit...
Én a legtöbb youtuneosról is mintha simán ezt látnám.NEM vitatom,hogy jól lő,jól mozog.Nem vitatom,hogy nem ismer kulcshelyeket.DE azt igen,hogy tudja,épp melyik ilyenen van az ellen...
És ugye a YT pénz is elég sok gémet posztoló embernek,egy hack meg 10 dodó a jobbakból is.Simán elhiszem,hogy külföldön a rendszeresen játszó emberek jó részének alaptartozék a WH a DLC mellett.Úgyse szűrik ki.Aki meg tényleg jó,annál fel se tűnik,hogy jókor van jó helyen.
A másik részéhez hozzátartozik,ugye,hogy innen alaphangon minuszosan indulunk.Marha ritka egy magyar host.Ha németek vannak többségben,már alaphangon nyit az ember 60ms+lagkomppal,egyszerűen nekünk ennyivel rosszabb...
És ne feledjük,hogy a lagkomp hogy működik?Megsaccolja,mit akarsz.Papíron már kint vagy a fedezékből x ideje,mire ténylegesen kiérsz,csak nem látod,és persze a killcamban már csak a kegyelemdöfés marad.A játék eldönti helyetted,hogy úgyis arra mentél volna,és téged látnak és lelőnek szépen "megjósolva".Mintha a hitreged előtted futna mindig 3 méterrel,mikor merre mozdulsz el,annál inkább előrébb,minél gyorsabb vagy.
Emiatt vicc,hogy az ember sokkal jobban célt ér a lassú haladással,mint a futással,mert akkor tényleg van időd látni az ellenfelet.NEM lehet nagy pinggel ugrabugrálni,pedig az következne logikusan.
Pont most futkostam smg-s lightweight profillal,hát SOKKAL jobban kiszedtek,mint mikor simán sétálok.Megfordult a cod4,ahol elé kellett lőni a pingesnek.Most kilök a játék kompenzáció gyanánt,hisz te még biztos futnál arra,amerre mész pl.100ms-t...
-
BandiHUN
veterán
válasz
DokiBaxxi #2739 üzenetére
Szerintem karácsonyra kijött valami okosság.Tényleg,hétfő-kedden úgy toltam a gémbe 8 órát,hogy a legkevésbé se gondoltam semmire.Most meg mi van?A spawnon lelőnek 3 méter után,be vagyok védve és nem használok exo-t,hangtompító,de úgy rám fordulnak,hogy esélytelen vagyok(emiattis tolom bulldoggal mostanság,ólálkodni kell,de aki szembejön,megszívja,mert hosszútávon úgy szednek ki cloakolva,mint aki neonzöldben látszik),a lézerrel úgy lőnek,hogy megpöccintik az egeret,én meg 3mp-ig sütöm az ipsét 5méterről úgy,hogy egyikünk se mozog...
Emiattis nem értem ezt a lézeresdit,nekem totál használhatatlan.Golyós fegyverrel,SMG-vel feleannyi idő alatt megölöm azt is aki áll...a többit lehet fogni az én bénaságomra
-
Casanova*
veterán
válasz
DokiBaxxi #2464 üzenetére
bogi ma egész jól játszott, mégis csak megszerette a gémet. grat neki!
holnap mindenki jön velem uplinkezni
na ez csapatjáték.
mindenki a labda után megy,akinél a labda,annak a zsíros seggét fedezzük.
na itt aztán lehet fejlődni gyorsan. 4-6 ezer pontokat lehet összegyűjteni.
-
laceszgamer
addikt
-
Casanova*
veterán
válasz
DokiBaxxi #1944 üzenetére
dehogynem! ez az,hogy könnyen halok, ők nehezen halnak. de távol leszedem őket a pícsbe.
közel meg másodlagos fegyóval, mp11-el . mikor hogy sikerül.
tdm-ezni sem tudok. alig talál a host. többi játékmódon semmit nem talál. no games found. nálad talál rendesen? kc is?
-
Casanova*
veterán
válasz
DokiBaxxi #1912 üzenetére
momentum játékmód nagyon jóóó! itt nincs összevisszaság,mint tdm-en. nem lőnek mindenfelől. ott jó a spawn rendszer. nagyon jókat lehet darálni és keveset halni,így gyorsan lehet fejlődni... néha tovább tart egy mecss,mikor hamar vége,de általában nem rövid. tdm az idegesítő tud lenni.,azt néha hanyagolom. ott sok a lézeres noob.
-
Casanova*
veterán
-
bandi0000
nagyúr
válasz
DokiBaxxi #1632 üzenetére
pl milyen játékoknál? mondom fps-t most 1366-768-ba tolom, a többi pl grid autosport fifa 15 ewil within meg 1080p-be TV-n, fogalmam sincs, volt 970-em de nem használtam ki, és akkor szerintem a csere csak jövő év Q2-Q3 ban lesz mivel most monitort kéne venni, aztán jön broadwell I7 és aztán a VGA
-
birorichard
őstag
válasz
DokiBaxxi #1062 üzenetére
Miért kéne? Michael Condrey azt írta, h lesz, kérdés csak az, h érkezik e PC-re. Bár én már akkor is elégedett volnék, ha helyreraknák azt a pár mapot, ami laggol, engedne folyamatosan belépni, meg a VACot ráengednék. Ha még megcsinálják a dedi servereket is, kiugrok a bőrömből...
-
-
tDr1v3r
veterán
válasz
DokiBaxxi #847 üzenetére
Szerintem bug, nálam showcase-ben (amikor a lobbiban vagizhatsz a frissen plázázott cukcsi rucicskáddal) szinte mindig más karakterét mutatja az én nevemnél.
Amúgy tegnap dobott Supply Drop-ban egy piros sisakot, de ma meg "lejárt" és nem használhatom (nem is akarom). Ezeket jelölik külön Elite-nek?
-
birorichard
őstag
válasz
DokiBaxxi #620 üzenetére
Miért? Szerintem nem rosszak. Most hirtelen nem is tudnék olyat mondani, ami nem tetszik, kivéve azt amelyik laggol mint az állat, a tsunamis. Lehet ugrabugrálni, szaladgálni. Nem vagyok nagy CODos, de sikerült párszor sentry gunra összeszednem. Killstreakek is elég jól balanszoltak. Ez egy meglepően jól sikerült rész lett.
-
laceszgamer
addikt
válasz
DokiBaxxi #620 üzenetére
A másik pedig, hogy olyan helyekről is érkezhet a támadás ahonnan az ember megszokásból nem számít rá.
Mondjuk annyiból jó ez a fajta stílus, hogy sokkal kevesebb a camper, eddig úgy vettem észre. Egyszerűen nem tudnak olyan helyre menni amit viszonylag biztosnak vehetnek mert szinte mindent könnyű megközelíteni. -
-
-
törölt tag
válasz
DokiBaxxi #207 üzenetére
A korábban linkelt kiwi gyerek twitch chat-én beszéltek valami olyasmit, hogy a ranked(?) lesz csak dedikált szerós. Na most ugye twitch chat és ott is csak egy srác kérdezte, szóval ez lehet, hogy a "néma mondta a süketnek, hogy a vak látta a sántát futni" tipikus esete.
Egyébként a játék engem nem győzött meg sajnos... Van egy olyan sejtésem, hogy elég kevés lesz pc-n a játékos amúgy is. -
SloWater
tag
válasz
DokiBaxxi #111 üzenetére
Mindannyian szeretnénk a dedikált szervereket, de ez egy október 3-al keltezett interjú és a teljes mondat úgy szól - ahogy írtad is - hogy majd valamikor megmondjuk, hogy mely szolgáltatókon keresztül biztosítjuk és mely platformokon lesz elérhető.
Azóta meg a büdös nagy csend
Az elmúlt másfél órában átfésültem minden létező forrást.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
DokiBaxxi #107 üzenetére
Ha ettol jobban alszol, akkor csak hidd ezt. Ez egy mindenhonnan összelopkodott epizód, semmi mas. Amikor a Titanfallt bejelentették, max a motorja volt meg ennek mert ez is ugyanazt a toldott foldott 10 éves xart hasznalja mint a Ghosts. Amugy 2011-ben indult a fejlesztése... [link] , AW-nek meg max tavaly a Ghost alapjaira epulve.
-
optimus34
csendes tag
válasz
DokiBaxxi #107 üzenetére
Ki fikázza?
Megállapítottam valamit, és még rajtam kívül sokan szerintem, te meg egyből agresszív bálna módjára támadsz, ember.
Én ezt látom benne, el kell fogadni, ez van.
Csak remélem nem az lesz a játék csúcspontja, amikor mindenki Crysis módjára láthatatlanná válik és közben össze-vissza repked.
Ha sül a sok innen-onnan elvett hamiskás dolog a játékban, nem olcsó utánérzetet kelt majd, akkor rendben lesz. -
laceszgamer
addikt
válasz
DokiBaxxi #88 üzenetére
CoD sose volt híres a remek hangokról... Nem is érdemes benne azt keresni, ha a grafika alig változik mért pont a hangokkal foglalkoznának. Nem szólok semmi rosszat, mert jómagam sem 1 órát öltem a CoD különböző részeibe.
Viszont minden flame-tól mentesen, nem háborút szeretnék indítani, de a legjobb hangok tekintetében szerintem a Battlefield Bad Company 2-volt a multis lövöldék között, még a BF3-nak és 4-nek sem sikerült jobbat összehozni. -
SloWater
tag
válasz
DokiBaxxi #81 üzenetére
Ütős trailert egy Krasznahorkai könyvből készült tetűlassú, többórás filmről is lehet csinálni
szóval egyetértünk, trailerben csak fenntartással bízik az ember. KözhelyBerci is megmondta: a puding próbája az evés.
A kutyák ötletét amúgy rühellem a sorozatban, mármint ahogyan, és amire használják őket, de valószínűleg azért, mert kutyás vagyok, a komolyabbik fajtából.
-
SloWater
tag
válasz
DokiBaxxi #78 üzenetére
Többen megénekelték már, hogy a netkód, a lagcomp, stb. lesz a mérvadó, amivel tökéletesen egyet is értek.
Ettől a fórumtól eltekintve szinte csak a fikázást látom oda-vissza, amiben az az érdekes, hogy a sorozat történetében az egyes kiadások megjelenése után azért jönnek a dicsérő szavak is szép számmal ugyanazokon a fórumokon, ugyanazokkal a nickekkel. Főleg 1-2 év után visszaolvasva vicces ez. Fontosnak tartom tisztázni, hogy nem az itt jelen lévőkre utalok, csak általában a jelenségre.
Vannak félelmeim de/és legyek bár megvetés tárgya, jó eséllyel ez lesz az a játék amit (életemben először) előrendelek, így a 41. születésnapomra és kiveszek pár nap szabit az indulás napjától.
Bekészítek pár vödör kávét meg egy rekesz sört, a páromat pedig holnaptól készítem arra, hogy pár napig jó eséllyel használhatatlan leszek, a kutyánk is csak rá számíthat abban az időszakban. Aztán a céges mobilt meg Notit kikapcsolom, és vagy végiganyázom a szabimat, vagy végigélvezkedem.
Remélem élvezkedés lesz, mindannyiunknak, csak derülne már ki, hogy hostos vagy valamilyen szerveres megoldással fog működni a multi!
-
kribe
őstag
válasz
DokiBaxxi #72 üzenetére
Igen, arra gondoltam hogy az exo-ruha, a láthatatlanság, a szuper-ugrás, a lézerpuska, az intelligens gránát, meg a "one-hitter-quitter" rail pisztoly / puska mennyire realista.
De grafikailag tényleg igaz hogy a cod-ok szürke/barna árnyalataihoz szokott népnek a bo2 eléggé rajzfilmszerűnek tűnt amikor kijött. Az AW-ban is próbálnak színes és jól kinéző pályákat összehozni, amit én nem bánok. De úgyis az lesz a lényeg számomra hogy a "játszhatósági szentháromság" (lag, lagkomp, hit detection) milyen lesz. Minden máshoz hozzá lehet szokni. -
válasz
DokiBaxxi #15 üzenetére
Hát nem tudom Te, hogy vagy vele de nálam az mw2 volt amibe beleöltem 2000 órát legjobban lekötött. Az utána lévő bo1-2 ghost egy nagy rakás szemét volt szerintem. Pedig én sem ma kezdtem codolni.
Hozzátenném, hogy mw2ben tudtam legjobban átérezni a class szerkesztést 10 classból 10 meg volt csinálva külön játékmódra klassz minden, a többiben 1 classal futkoztam kb végig, vagyis nem mert 1 csipás meg 1 rush weapon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest