- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Magisk
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi Smart Band 8 - folyamatosan
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
BandiHUN
veterán
válasz
Télapó_ #4883 üzenetére
Én most is toltam pár kört,még egy ranked is összegyűlt nagy nehezen,tisztának tűnt a mai nap.Csak sajna nincsenek túl sokan fent,pedig hétvége,ebéd után,stb...
Azt azért sajnálnám,ha kihalna a gém jövő héttől,ok,a BO3 ott lesz,mint újdonság,de én visszanézegetnék ezután is,csak félő,ebből a pár játékosból nem sok marad.Én ha megjelenik a BO3,inkább bevágnék egy 75%-os akciót erre.Nem olyan rossz gém,amikor tiszta,akik vagyunk páran fanatikok,jó meccseket tolunk.Mondom,én még a reggeli kávé helyett is szeretek letolni pár kört,a gyomrom is kímélem,fel is ébredek.. -
Qtya72
aktív tag
válasz
Télapó_ #4828 üzenetére
Ne haragudj, de az még nem jelenti azt, hogy csal. A héten valamelyik nap lőttem 58/7-et, úgy, hogy nem használok scorestreak-ot, csak az UAV-ot. Ha betolt egy paladint, vagy hasonlót, és senki nem használ blind eye perket, akkor kis szerencsével meglehet csinálni. Van, hogy jól jön ki a lépés.
-
BandiHUN
veterán
válasz
Télapó_ #4821 üzenetére
hát csaló az van....délelőtt játszottam HC DOM-ot,eredmény:3 körön át 2 csaló egymás ellen,az egyiknek 90 kill,a másiknak 110...
nem volt más lobbi.Mi játszogattunk,csak kicsit többet haltunk a kelleténél közben.És még a chaten megvitatták,ki mit használ...
hogy a kínai maffia rántsa üresre a kártyájukat,amivel fizettek azért a szarért...
Cserébe prestige-eltem,és mellé a 10.szint advanced ládája is dobott egy marék zöld sz@rt.Hát hiába a csodaszettek,mikor érik fel ésszel,hogy a büdös életbe se gyűjtjük ki?Az már nagymenő,akin van 2-3 valami extra szettelem...
A legendary cuccok ráadásul 99%-ban nem egész szett,a pénzért vehető dolgok szintén nem,bukó a +5% xp...ok,nem nagy dolog,de egy 2 vagy pl.5 részes cucc legyen már szett...ha annyiból áll,annyiból áll.
Egyébként nem tudom,konzolon tolja-e valaki,de ott elvileg lehet venni is az advanced supply dropokat pakkban? -
xrace77
tag
válasz
Télapó_ #4545 üzenetére
Nincs 1000 fős korlátozás.
Lényeg a következő.A szettben csak az ATLAS Intel EXO az exkluzív darab (időkorlátos), ezt mindenki megkapja aki ápr. 22 18:00 és ápr. 23 18:00 között játszik.Később már nem lehet megszerezni! A felszerelés további darabjai a szokásos supply drops-okon keresztül kapható meg.(Azaz bármikor jöhet a jövőben)
-
BandiHUN
veterán
válasz
Télapó_ #4545 üzenetére
Ha jól értelmezem(és meg is kaptam),az,aki ma játszik,az exo-t megkapja az első supply droppal,nekem is igy volt.Bár nem nagy szám cucc.Viszont a további értelmezés szerint a teljes szettet csak 1000 ember kaphatja meg...jó kérdés,hogy meddig és mire fel,nekem jöttek ládák,de további szettelemeket nem kaptam,ma is hulladék volt a drop.Az szerintem gáz,ha csak 1 napig lehetne beszerezni,de akkor nem értem az 1000 embert,ha az exo-t ma mindenki megkapja?PC-n 7kor már játszva ennyi gémer mellett kapni kellett volna már belőle mást is.
Sisak béna alap,loadout béna,semmi extra,a többi része egyébként annyi,hogy az Engineer szett sárgája át van téve narancssárgára.Az exo ér valamit talán...de nem emlékszem semmi extra dologra,mikor néztem.Végülis ha nem képesek valami extra nevet adni legalább,akkor nem érdekes.A kutya nem keresgeti majd,hogy egy tök közönséges cucc mire fel járt.Legalább irná a gém,hogy ez egy exclusive item ezért meg azért.
-
BandiHUN
veterán
válasz
Télapó_ #4531 üzenetére
Kellene egy cowboykalap...
Egyébként az eco exo úgymond "jobb" átlagemernek,mert tényleg egyedi a bioexo,de nekem annyi előnyöm van,hogy a vett szettek fejfedői bénák,igy egy tényleg használós cucc jött.Speakeasy majd lesz forgatva is,az tényleg hiánycikk volt,néha csak kell normalon is menni,HC-n nem tudom,milyen lesz,de alapcucc.Már csak egy BAL Infernó lenne jó,abból nincs egy épkézláb.Tegnap pedig még a Bulldogra is kaptam egy range+ -os variánst,igaz nem elite,de oda az hiányzott,asszem+2-es,de végre HC-n megvan a 6-8méter...öröm volt használni.S12-ből is jó lenne egy ilyen +2 range,-1 fire rate,hogy ne fogyjon potyán a tár.Ki kéne maxolni a shotikat,ha már a TAC-al olyan sokat csúnyálkodom,fel is dobnám a Royalty skint.
Neki kéne esni az smg-knek is,hisz a KF5 kedvenc,de a többivel még alig lőttem,van,amivel killem sincsen
Pedig szedegetek fel fegyókat próbálgatni az ellentől.
No majd...
Most friss prestige-el úgyis először a 4-5 kedvencel kell összelőni a kiegeket először.Piszok rossz tud lenni,mikor betolja az ember a váltást,erre fél óra múlva jönnek a haverok,és ott van az ember kopaszon,semmi loadout és kiegkészlet pl.normalra
Olyankor bénázok a csupasz fegyókkal,vagy inkább a TAC,nem is kalkulálok távharcra,ha épp nem esik le valakitől valami jobb. -
BandiHUN
veterán
válasz
Télapó_ #4527 üzenetére
14.
Végülis én inkább örülök az eco "sisaknak",annó a Half Life 2 nagy kedvenc volt...
Jó poén,hogybetették ezt a bioszettet is,nem tudom,hány tagja van,egy ipsén láttam már az exo-t,de ezt a sapit még nem,fel is tettem
Elvileg az "ój" cuccok nem jöhetnk csak az advanced ládákból,ha jól értelmeztem,a cowboy is.
Spekaeasy-m sem volt,a loadout sem volt még meg,úgyhogy tényleg jó kis nyitás.
De extraládát már nyitottam jópárat,mindig gagyi cuccok voltak benne,ezen csodálkoztam is.
Lehetne ebből a bioszettből teljes.Bár szerintem csak exo és sisak van,nadrágnak nem tudom elképzelni,kesztyű passz,loadoutként fura lenne...nem is találok a neten se más infót.
elvileg van még pár új szett,de ilyen Rainbow,Psyhedelic,stb-t végképp nem láttam még senkin. -
BandiHUN
veterán
válasz
Télapó_ #4520 üzenetére
Csaló nincs is sok szerintem...na jó,a WH-sokat nehéz számolni,mert a WH-UAV azért 1-2 perc után kilövi az előnyüket...
De ide-oda rángatózó aimbotost nem látni.
Volt tényleg rész,ahol hackelt host,alacsony gravitáció,villogó szines feliratok és instant halál várta a betévedő delikvenst,és néhol egyből kimaxolt,vagy pont ellenkezőleg a kör után letolt prestige1 lvl1-re...Ugrabugra persze viszonyitás kérdése.Én örülök,hogy a haladásra és a killre rengeteg módom van.Utáltam a régiek csőlátását és a hiába másfél méteres ugrást,ha olyan volt a map,hogy pont semmit nem tudtál áthidalni vele,de pont annyira volt azért gáz,hogy legyen sok bunnyhopper.
-
BandiHUN
veterán
válasz
Télapó_ #4516 üzenetére
Van sokféle holmi...szerintem nem baj.
A lila is jól fest.De van valami fehér szett is,piros csikokkal...
Végülis mondom,egyéni szociális lehet,hogy valaki bevállalja a rikitást,közben kockáztatja,hogy 100m-ről kiszórják,mert lila dolog nincs a játékban se sehol a mapon,ergo a lila folt=ellen.
De tény,hogy haladni kellett a korral.Az exo pl.azért hoz be sokféle lehetőséget és stratégiát,végre sok háztető,magas hely elérhető,ami egyik részben sem volt,kellett a 3D-sités.Végre nem folyosógém.A CoD4-ben volt kábé 3-4 útvonal és kész,dögunalmas,kitanulható.
A kinézet pedig annyiból jó,hogy végre nem 12 egyenkatona ugrik össze.
Ráadásul nem megvetendő,hogy felismered az ellenből,akivel már futottál össze a körben,igenis lehet tudni,hogy ha meglát a lila exo-s,akkor hasalva lő,a piros cuccos csávó ugrani szeret fel,a sárga ipse pedig megy sunyilapitani a sarokba...
Persze remélem,hogy nem fajul el valami Team Fortress2 vagy CS:GO irányba a következő....
Eléggé feszegetik a határokat a season pass-al jövő OP fegyókkal is,és a fizetős skinekkel is,szerencsére kevés van,és a hacuka nem változtat semmin.Ennyi erővel lehetne gyorsabban futós cipő is,és nagyobbat ugró exo is+mondjuk 30% sebzést benyelő loadout,+1 headshotot biró sisak...EZ még nincs,SZERENCSÉRE. -
BandiHUN
veterán
válasz
Télapó_ #4514 üzenetére
Köszi...ma kaptam egy lila kesztyűt,és fel is tettem.És persze csaj a karakterem
Egyébként ez olymindegy,én örülök,hogy vannak csajok is,csaj karakterrel női hangok a beszólások,pl.ha ellenfelet látsz meg,stb,és amúgyse játsszák nagyon csajok ezt...igy legalább a duma változatos.
Nem tudom,valakinek egyáltalán feltűnt-e,hogy a karaktere maga is kommentál bizonyos dolgokat,pl.ez elég jól jön,hogy ha csak villanásra is volt látható ellenség,a kari bemondja neked,de pl.a snipert is külön,lehet,hogy te épp észre se vetted,mert messzi és hangyaf...nyi.A lila cuccok is megosztó,mert játékmódfüggő,kinek mi a jó,végülis jól néz ki,de az ember virit vele a terepen,akik kempelősek,vigyenek mezei szürke vagy terepszinű szettet sima exoval,aki rushol,arra bazirozik,hogy mire meglátják,régen rossz,villoghat.
Fegyócamo dettó.A szerkótól elütő szinű.világitó sapka,maszk,a sárga napszemüveg szintén lehet ellenjavalt,mert növeli a headshot kapás esélyét...ellenen viszont a szines cipő segit elterelni a fejről a figyelmet,ha csak 1 tűzharcot nyer az ember,mert megbámulják,rosszfelé céloznak,már ért valamit a dolog.
Persze módfüggő is,pl.SD-zni tuti valami rejtőszinű sötét holmiban indulnék el,KVA Civilian fekete maszkkal,terepszinű fegyó camo-val vagy ilyesmi.Ugrabugrálni HC-n lehet diszpinyet játszani is.Eladni annyiból nem érdemes,hogy tényleg viszonylag ritka a szett,nekem is nehezen akar potyogni,én vettem 2 bővitőslotot,van annyi hulladék,hogy pont ezt beáldozni...
Cowboykalap kéellene nagyon.Sajnos az egyedi szettek,amik vehetőek,ritka gáz sapikkal vannak,a Championé full takarós sisak,ráadásul valami meglevőnek a "klónja",a Lightning szett sisakja pedig kábé az alap sisak,csak lightning effekttel. -
BandiHUN
veterán
válasz
Télapó_ #4510 üzenetére
Nekem is csak már 100x megvolt Elite exo-k és nadrágok jönnek.
Kéne a lila szett,kéne a Cowboyból legalább a kalap...nagyon gyengén adja,és ráadásul volt időm játszogatni,erre ilyenkor nem dob egy 10perces dupla xp-t se,pedig 48van,ma még ki kéne maxolni az aktuális prestige-t+bekezdeni az újabba,legalább a KF5 és a TAC-19 alap kiegjeit összekaparni+lvl17 asszem' a streak module 2.
De most csupa 500as cuccom van beváltósba isKirámolom már az exokészletet,végülis screenshot és kész,megmarad az utókornak,hogy volt 2 oldalnyi elite...
-
BandiHUN
veterán
válasz
Télapó_ #4486 üzenetére
Passz.Keresőztem csak:
http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?l=hungarian&id=348010205 -
MaesTroll
tag
válasz
Télapó_ #4486 üzenetére
Innen lehet szemezgetni, összes létező primary variáns:
Assault Rifles
Bal-27
Obsidian Steed [Elite] (Damage +2, Mobility +1, Accuracy -1, Fire Rate -1, Handling -1)
Inferno [Elite] (Handling +2, Fire Rate +1, Mobility -3)
Marksman [Professional] (Integrated ACOG Scope, Accuracy +1, Fire Rate -1)
.308 [Professional] (Range +2, Accuracy -1, Handling -1)
SPR [Professional] (Accuracy +1, Magazine Capacity +3 rounds, Fire Rate -2)
Tactical [Enlisted] (Range +1, Handling -1)
Assaulter [Enlisted] (Mobility +1, Reserve Magazines -1)
Carbon [Enlisted] (Damage +1, Accuracy -1)
Virtue [Enlisted] (Accuracy +1, Damage -1)
223 [Marksman (300 kills)] (Fire Rate +1, Range +1, Damage -2)
AE [Advanced Arsenal pre-order] (Atlas-style camo)AK-12
Finger Trap [Elite] (Handling +3, No Attachments Allowed, Ghosts style iron sights)
R.I.P.[Elite] (Accuracy +2, Damage +1, Magazine Capacity -8 rounds, Mobility -1)
Lance [Professional] (Range +2, Handling -1, can only use optical attachments)
Feeder [Professional] (Magazine Capacity +3 rounds, Reserve Magazines +1, Handling -2)
Bleeder [Professional] (Damage +2, Fire Rate -2)
Grenadier [Enlisted] (Integrated Grenade Launcher, Handling +1, Ghosts style rear iron sight, alternate front sight)
Competition [Enlisted] (Handling +1, Magazine Capacity -1)
Fluted [Enlisted] (Mobility +1, Accuracy -1)
Hair Trigger [Enlisted] (Fire Rate +1, Accuracy -1)
Wrecker [Marksman (300 kills)] (Handling +2, Accuracy -2, Ghosts style iron sights)
G [Advanced Arsenal pre-order/Season Pass bonus]ARX-160
Steel Bite [Elite] (Damage +3, Accuracy -2, Fire Rate -1)
Damnation [Elite] (Accuracy +2, Range +1, Damage -1, Fire Rate -1, Handling -1)
Hole Puncher [Professional] (Damage +2, Accuracy -1, Handling -1)
Head Shot [Professional] (Range +2, Fire Rate -2)
Red Eye Coyote [Professional] (Accuracy +1, Range +1, Fire Rate -1)
Tactical [Enlisted] (Range +1, Handling -1)
Superlite [Enlisted] (Fire Rate +1, Mobility -1)
Adapter [Enlisted] (Handling +1, Accuracy -1)
Heavy Barrel [Enlisted] (Range +1, Accuracy -1)
Spoliator [Marksman (300 kills)] (Accuracy +1, Fire Rate +1, Damage -1, Mobility -1)HBRa3
Insanity [Elite] (Fire Rate +2, Damage +1, Handling -1, no optical attachments)
Bear Fist [Elite] (Integrated Red Dot Sight, Handling +2, Accuracy -1, Range -1)
Cowboy [Professional] (Integrated Dual Mags, Accuracy -1)
Raider [Professional] (Fire Rate +1, Mobility +1, Accuracy -1, Magazine Capacity -4 rounds)
Superlite [Enlisted] (Mobility +1, Fire Rate -1)
Competition [Enlisted] (Range +1, Damage -1)
Adapter [Enlisted] (Handling +1, Accuracy -1)
Sport [Enlisted] (Accuracy +1, Range -1)
Average Joe [Marksman (300 kills)] (Damage +1, Range +1, Handling -2)
Lead Launcher [Maxing out Weapon Proficiency in Exo Survival] (Accuracy +1, Handling +1, Fire Rate -2)IMR
Thunder Tusk [Elite] (Accuracy +3, Handling -1, Magazine Capacity -8 rounds)
Boar Strike [Elite] (Range +2, Damage +1, Accuracy -2, Fire Rate -1)
Heart Breaker [Professional] (Integrated Parabolic Microphone, Damage -1)
Hushed [Professional] (Integrated Suppressor, Handling -1)
Pillager [Professional] (Integrated Laser Sight, Range -1)
Impact [Enlisted] (Damage +1, Range -1)
Hunter [Enlisted] (Fire Rate +1, Handling -1)
Defense [Enlisted] (Handling +1, Mobility -1)
Lightweight [Enlisted] (Mobility +1, Accuracy -1)
Feedback [Marksman (300 kills)] (Fire Rate +2, Accuracy -1, Range -1)MK14
Eagle Eye [Elite] (Integrated Quickdraw Grip, Range +2, Accuracy +1, Magazine Capacity -1, most attachments are not allowed)
Eclipse [Elite] (Accuracy +2, Damage +1, Fire Rate -1, Handling -2)
Desecrator [Professional] (Fire Rate +2, Mobility -2)
Ultralite [Professional] (Handling +2, Range -2)
Obituary [Professional] (Integrated Target Enhancer, Range -1)
Hardtip [Enlisted] (Damage +1, Handling -1)
Signature [Enlisted] (Fire Rate +1, Reserve Magazines -1)
Deluxe [Enlisted] (Magazine Capacity +1, Fire Rate -1)
Sport [Enlisted] (Accuracy +1, Range -1)
Sheriff [Marksman (300 kills)] (Accuracy +2, Handling -2)AE4
Gigawatt [Elite] (Damage +1, Mobility +2, Handling -2, Range -1)
Shocker [Elite] (Fire Rate +3, Accuracy -1, Damage -2)
Void [Professional] (Range +2, Fire Rate -2)
Vortex (???)
Vaporizer (???)
Supernova (???)
Macroshock (???)
Equinox (???)
Venom [Marksman (300 kills)] (Mobility +2, Range -2)
Widowmaker [Season Pass] (Accuracy +1, Fire Rate -1)Submachine Guns
KF5
Breakneck [Elite] (Fire Rate +3, Accuracy -1; can't use rapid fire, extended mags, dual mags, stock, or quickdraw grip)
Spanner [Elite] (Range +3, Fire Rate -2, Handling -1)
Genuine [Professional] (Accuracy +1, Damage +1, Range -1, no optical attachments)
Endless [Professional] (Range +1, Mobility +1, Magazine Capacity -10 rounds)
Locomotive [Professional] (Mobility +2, Fire Rate -1, Reserve Magazines -1)
Scout [Enlisted] (Mobility +1, Fire Rate -1)
Single Stack [Enlisted] (Fire Rate +1, Damage -1)
Sporter [Enlisted] (Range +1, Handling -1)
Savior [Enlisted] (Accuracy +1, Damage -1)
Marxman [Marksman (300 kills)] (Range +2, Damage -1, Accuracy -1)MP11
Goliath [Elite] (Damage +3, Handling -3)
Squeaker [Elite] (Integrated Red Dot Sight, Fire Rate +2, Accuracy -2)
Savior [Professional] (Integrated Laser Sight, Fire Rate +1, Accuracy -1)
Toxic [Professional] (Fire Rate +1, Handling +1, Damage -1, Accuracy -1)
Plunderer [Professional] (Mobility +2, Accuracy -2)
Airborne [Enlisted] (Accuracy +1, Handling -1)
Deceiver [Enlisted] (Damage +1, Accuracy -1)
Express [Enlisted] (Range +1, Damage -1)
Devourer [Marksman (300 kills)] (Range +2, Fire Rate -2)ASM1
Strider [Elite] (Range +2, Damage +1, Accuracy -3)
Speakeasy [Elite] (Integrated Extended Mags, Fire Rate +2, Damage -1, Range -1)
Competence [Professional] (Damage +1, Handling +1, Accuracy -1, Range -1)
Rigor [Professional] (Accuracy +2, Handling -2)
Reckless [Professional] (Integrated Rapid Fire, Fire Rate +1, Handling -1)
Sweeper [Enlisted] (Damage +1, Fire Rate -1)
Reliable [Enlisted] (Accuracy +1, Range -1)
Extended [Enlisted] (Range +1, Damage -1)
Magnitude [Marksman (300 kills)] (Range +2, Handling -1, Mobility -1)SN6
Money [Elite] (Accuracy +1, Range +1, Reserve Magazines +1, Handling -1, Mobility -2)
The Third [Elite] (Range +2, Damage +1, Mobility -3)
Executioner [Professional] (Damage +1, Handling +1, Range -2)
Jury [Professional] (Integrated Laser Sight, Accuracy +1, Damage -1)
K [Professional] (Integrated Foregrip, Fire Rate +1, Damage -2)
Hammer [Enlisted] (Damage +1, Magazine Capacity -4 rounds)
C-Mas [Enlisted] (Mobility +1, Accuracy -1)
Precision [Enlisted] (Range +1, Mobility -1)
Cycled [Enlisted] (Fire Rate +1, Damage -1)
Magistrate [Marksman (300 kills)] (Accuracy +1, Range +1, Handling -1, Mobility -1)SAC3
Pain & Suffering [Elite] (Accuracy +3, Damage -2, Range -1)
Blood & Glory [Elite] (Fire Rate +1, Mobility +2, Accuracy -1, Handling -2)
Fire & Brimstone [Professional] (Damage +2, Fire Rate -2)
Crime and Punishment [Professional] (Accuracy +1, Handling +1, Fire Rate -1, Magazine Capacity -4 rounds)
Misery & Company [Professional] (Fire Rate +1, Mobility +1, Handling -1, Magazine Capacity -4 rounds)
Sporter [Enlisted] (Range +1, Handling -1) (White Base Camo)
S [Enlisted] (Accuracy +1, Magazine Capacity -4 rounds)
JK [Enlisted] (Damage +1, Range -1)
Rapid [Enlisted] (Fire Rate +1, Mobility -1)
Thunder & Lightning [Marksman (300 kills)] (Range +2, Accuracy -1, Damage -1)AMR9
Pro Pipe [Elite] (Integrated Grenade Launcher, Damage +2, Fire Rate -2)
Dynamo [Elite] (Fire Rate +2, Mobility +1, Damage -1, Accuracy -1, Range -1)
Banger [Professional] (Integrated Grenade Launcher, Handling +1, Range -1)
Skill Cannon [Professional] (Integrated Grenade Launcher, Accuracy +1, Fire Rate -1)
Hipshot [Professional] (Fire Rate +1, Mobility +1, Damage -1, Accuracy -1)
Express [Enlisted] (Range +1, Damage -1)
Featherweight [Enlisted] (Handling +1, Accuracy -1)
Paratrooper [Enlisted] (Mobility +1, Handling -1)
Shorty [Enlisted] (Fire Rate +1, Damage -1)
Outlaw [Marksman (300 kills)] (Range +2, Fire Rate -1, Handling -1)Sniper Rifles
Lynx
Kingpin [Elite] (Integrated Parabolic Microphone, Damage -1, Accuracy -1)
Tack-Driver [Elite] (Accuracy +3, Damage -1, Fire Rate -1, Handling -1)
Combatant [Professional] (Handling +2, Accuracy -2)
Quarterback [Professional] (Accuracy +2, Fire Rate -1, Handling -1)
Variable [Professional] (Integrated Variable Zoom Scope, Accuracy -2)
Flared [Enlisted] (Handling +1, Ammo -1)
Slung [Enlisted] (Mobility +1, Fire Rate -1)
Improved Action [Enlisted] (Fire Rate +1, Handling -1)
13 Twist [Enlisted] (Accuracy +1, Fire Rate -1)
Snake Oil [Marksman (300 kills)] (Handling +2, Fire Rate -1, Mobility -1)MORS
Silver Bullet [Elite] (Damage +2, Accuracy +1, Fire Rate -2, Handling -1)
The Doctor [Elite] (Fire Rate +2, Handling +1, Damage -1, Accuracy -1, Mobility -1)
Ransacker [Professional] (Damage +1, Accuracy +1, Fire Rate -1, Mobility -1)
Penetrator [Professional] (Damage +1, Mobility +1, Fire Rate -1, Handling -1)
Tumbler [Enlisted] (Damage +1, Accuracy -1)
Long Rifle [Enlisted] (Accuracy +1, Handling -1)
Quick Bolt [Enlisted] (Fire Rate +1, Mobility -1)
Slung [Enlisted] (Mobility +1, Fire Rate -1)
Lullaby (Integrated Ballistic CPU, Handling +1, Accuracy -1)
Pummeler [Marksman (300 kills)] (Fire Rate +1, Handling +1, Damage -1, Accuracy -1)NA-45
Screamin' [Elite] (Fire Rate +3, Damage -1, Handling -2)
Ravager [Elite] (Damage +3, Fire Rate -3)
Hurried [Professional] (Fire Rate +2, Accuracy -1, Handling -1)
Exact [Professional] (Accuracy +2, Fire Rate -2)
Rover [Professional] (Mobility +2, Damage -2)
HE [Enlisted] (Damage +1, Accuracy -1)
M [Enlisted] (Fire Rate +1, Accuracy -1)
Sharpshooter [Enlisted] (Mobility +1, Handling -1)
Agile [Enlisted] (Handling +1, Fire Rate -1)
Feint [Marksman (300 kills)] (Handling +2, Accuracy -2)Atlas 20mm
Virtuosity [Elite] (Handling +3; Damage -3)
Snapper [Elite] (Fire Rate +2; Magazine Capacity +1; Accuracy -3)
Presto [Professional] (Fire Rate +2; Magazine Capacity -1; Reserve Magazines -1)
Carnage [Professional] (Damage +1; Accuracy +1; Magazine Capacity -1)
Hypersonic [Professional] (Fire Rate +2; Handling -2)
Interrupt [Enlisted] (Accuracy +1; Mobility -1)
Skilled [Enlisted] (Handling +1; Accuracy -1)
13 Twist [Enlisted] (Accuracy +1; Fire Rate -1)
Improved Action [Enlisted] (Magazine Capacity +1; Handling -1)
Talent [Marksman (300 kills)] (Handling +1; Mobility +1; Accuracy -1; Fire Rate -1)Shotguns
Tac-19
Bang Stick [Elite] (Fire Rate +1, Handling +1, Mobility +1, Range -2, Accuracy -1)
Sledgehammer [Elite] (Accuracy +2, Magazine Capacity +1, Handling -1, Mobility -2)
Round House [Professional] (Fire Rate +1, Range +1, Handling -1, Mobility -1)
Haymaker [Professional] (Integrated Red Dot Sight, Fire Rate +1, Accuracy -1)
Upper Cut [Professional] (Damage +1, Accuracy +1, Range -1, Mobility -1) (Yellow Base Camo)
Barricade [Enlisted] (Handling +1, Accuracy -1)
Breacher [Enlisted] (Damage +1, Range -1)
Runner [Enlisted] (Mobility +1, Damage -1) (White/Grey Base Camo)
Lite Trigger [Enlisted] (Fire Rate +1, Mobility -1)
Jab [Marksman (300 kills)] (Handling +1, Mobility +1, Magazine Capacity -1, Range -1)S-12
Whirlwind [Elite] (Fire Rate +2, Magazine Capacity +2, Accuracy -2, Handling -1)
Tiger Blood [Elite] (Fire Rate +3, Accuracy -2, Damage -1)
Galant [Professional] (Reserve Magazines +2, Handling -2)
Quiet Time [Professional] (Integrated Suppressor, Fire Rate +1, Handling -1)
Vengeance [Professional] (Integrated Foregrip, Accuracy +1, Handling -1)
Varmint [Enlisted] (Range +1, Damage -1)
Compliant [Enlisted] (Magazine Capacity +2, Handling -1)
N [Enlisted] (Fire Rate +1, Range -1)
U [Enlisted] (Fire Rate +1, Accuracy -1)
Adroit [Marksman (300 kills)] (Fire Rate +1, Handling +1, Damage -1, Mobility -1)Bulldoge
Mancy [Elite] (Integrated Target Enhancer, Accuracy +1)
Face Hammer [Elite] (Accuracy +2, Damage +1, Handling -1, no optical attachments)
Carnage [Professional] (Accuracy +2, Damage -1, Fire Rate -1)
Diplomacy [Professional] (Integrated Foregrip, Accuracy +1, Damage -1)
Berzerker [Professional] (Damage +1, Handling +1, Magazine Capacity -2, Reserve Magazines -1)
Grip Taped [Enlisted] (Handling +1, Mobility -1)
Rifled [Enlisted] (Range +1, Fire Rate -1)
Quick Barrel [Enlisted] (Handling +1, Damage -1)
Breacher [Enlisted] (Damage +1, Range -1)
Man-o-War [Marksman (300 kills)] (Handling +2, Damage -2)Heavy Weapons
EM1
Pwner [Elite] (Damage +2, Mobility +1, Accuracy -1, Fire Rate -1, Handling -1) (Purple Beam)
Polar Vortex [Elite] (Handling +2, Fire Rate +1, Mobility -3) (Green Beam)
The End [Professional] (Range +2, Accuracy -1, Handling -1) (Yellow Beam)
Sweet Dreams [Professional] (Integrated Sight, Accuracy +1, Fire Rate -1) (Yellow Beam)
The Last Laugh [Professional] (Accuracy +2, Fire Rate -2) (Yellow Beam)
M-Coil [Enlisted] (Accuracy +1, Damage -1) (Blue Beam)
Magnified [Enlisted] (Range +1, Handling -1) (Blue Beam)
LEL [Enlisted] (Damage +1, Accuracy -1) (Blue Beam)
Dimension [Enlisted] (Mobility +1) (Blue Beam)
Vera [Marksman (300 kills)] (Fire Rate +1, Range +1, Damage -2) (Yellow Beam)
Quantum [Advanced Arsenal pre-order/Season Pass bonus] (Red Beam)Pytaek
Loophole [Elite] (Magazine Capacity +50 bullets, Accuracy +1, Handling -3)
Exploit [Elite] (Range +3, Accuracy -1, Fire Rate -1, Magazine Capacity -1)
Expanse [Professional] (Range +2, Fire Rate -2)
Methodic [Professional] (Accuracy +2, Damage -1, Range -1)
Savvy [Professional] (Integrated ACOG Scope, Handling +1, Accuracy -1)
Adept [Enlisted] (Handling +1, Fire Rate -1)
LR [Enlisted] (Fire Rate +1, Damage -1)
Magnified [Enlisted] (Range +1, Handling -1)
Eradicator [Enlisted] (Damage +1, Range -1)
Hasty [Marksman (300 kills)] (Fire Rate +1, Ammo Capacity +1, Accuracy -2)XMG
Bacon & Eggs [Elite] (Damage +3, Accuracy -3)
Bread & Butter [Elite] (Fire Rate +3, Damage -1)
Smoke & Mirrors [Professional] (Fire Rate +1, Range +1, Damage -2)
Beer & Pretzels [Professional] (Range +2, Magazine Capacity -1, Reserve Magazines -1)
Death & Taxes [Professional] (Integrated Laser Sight, Fire Rate +1, Range -2)
Venus & Mars [Enlisted] (Damage +1, Range -1)
Yin & Yang [Enlisted] (Fire Rate +1, Handling -1)
Meat and Potatoes [Enlisted] (Damage +1, Accuracy -1)
Black & White [Enlisted] (Fire Rate +1, Damage -1)
Chicken and Waffles [Marksman (300 kills)] (Fire Rate +2, Accuracy -1, Handling -1)EPM3
Parsec [Elite] (Range +3, can't use certain attachments)
Bona Fide [Elite] (Accuracy +3, Damage -2, Fire Rate -1)
Panorama [Professional] (Integrated Heat Sink, Range +1, Accuracy -1)
Legit [Professional] (Accuracy +1, Range +1, Damage -2)
Longitude [Professional] (Integrated ACOG Scope, Range +1, Fire Rate -1)
Anodized [Enlisted] (Accuracy +1, Fire Rate -1)
Interval [Enlisted] (Range +1, Damage -1)
M-Coil [Enlisted] (Accuracy +1, Damage -1)
Exterminator [Marksman (300 kills)] (Damage +2, Fire Rate -2)Ameli
Whale Horn [Elite] (Handling +2, Magazine Capacity +50 bullets, Damage -2, Accuracy -1)
Chicanery [Elite] (Integrated Advanced Rifling, Fire Rate +2, Magazine Capacity -50 bullets)
Spacer [Professional] (Fire Rate +1, Range +1, Handling -1, Accuracy -1)
Subverter [Professional] (Damage +2, Magazine Capacity -50 bullets)
Crafty [Professional] (Integrated Foregrip, Handling +1, Damage -1)
Accelerated [Enlisted] (Fire Rate +1, Accuracy -1)
Swift [Enlisted] (Handling +1, Accuracy -1)
Heavy [Enlisted] (Damage +1, Handling -1)
Redshirt [Marksman (300 kills)] (Fire Rate +2, Damage -1, Accuracy -1) -
BandiHUN
veterán
válasz
Télapó_ #4484 üzenetére
Ne feledd: Vannak bizonyos variánsok,amit arra kapsz,ha megvan a 300 killed vele...és nem ládából esik.Talán ezen kívül is van olyan verzió még,ami esik valamire.
Keress rá,vagy ami egyszerű,a killcamban látod,mivel lőttek le,és tudod a nevét,nézz utána!
Egyébként mint mondtuk korábban,OK,hogy más színű lézer,vagy pl.más a fegyó camo-ja...DE nem feltétlen jobb,amivel kaptál az arcodba,csak más szinű.Pl.a lézerből a lila PWNER a legjobb,hiába látsz másokat mással villogni...99%,hogy sz@rabbul jársz,attól hogy hurrá,zöld a lézersugár.
Keress rá,miből minek van a legtöbb plussza a legkevesebb veszteséggel.Ez lehet sima vagy kék fegyó is az adott tipusból.
Camo-t meg tenni kell rá mást,mint a gyári.Mondjuk az ilyen irányú heveny viszketegségre javaslom,hogy költsd el vacak 2 sör árát egy megvehető szettre,onnantól úgyis azt tolod mindenre,és nem izgatnak holmi camo-k,nyugodtabb a játék.Pl.a Champion vagy a Lightning Premium szett szép,animált,mellette nem izgat a többi gyári kinézet. -
BandiHUN
veterán
válasz
Télapó_ #4464 üzenetére
Azt,hogy ha az ember dinamikus,tudja,mikor kell menni,aztán mikor kempelősebbre venni,a map melyik részére kell menni pl.DOM-on.Lehet mártirkodni,egyenesen,elölről mindenbe rontani is,nomeg lehet a földön fetrengeni is a sarokban egy forgalmas helyen.
De alapvetően ha az ember nyerni is akar,és a kör végére jó eredményt is,kell minden.Először beindulsz,pontot viszel,nem sokat ölsz,majd szépen dinamikusan bár,de őrzöd a 2 pontot,és élvezed a killstreakjaidat.Például ezt értem ez alatt.
És persze csapatfüggő,mert ha úgy indultok,hogy az ellen teszi ezt,akkor nem feltétlen megoldás a rush.Példál ha csapatilag annyival jobb az ellen.Persze lehet,lesz +2 foglalásod és lősz egy 14-32-t mondjuk,hurrá
Én a legtöbbször a kör végeredményétől függetlenül tartom a helyzetet az 1-es K/D-n,evidens,ha jobb,több merészet vállalok be,ha kevesebb azért afeneapofám,de törekszek ölni,streaket szerezni,és annak birtokában megpróbálok forditani.
DE hiába csapatjáték...az önfeláldozás sokszor nem kifizetődő.
Majd a kövi kör újrasorsolja a csapatot,és megpróbáljuk újra.Azt persze kiszedem,akár több halál árán is,aki tényleg kempel egész körben,főleg ha valami tetű helyen,akkor az a fontos,főleg ha gátolja a csapatot az objektivában....visszamegyek mégegy halálárt,ha aztán fejenlőhetem fél méterről valami ócska vacakkal vagy rabbit punch-ot tolhatok be neki,semtex,bármi,csak alázósabb legyen
-
BandiHUN
veterán
válasz
Télapó_ #4457 üzenetére
A drop az ilyen.Egyébként érdemes többféle cuccal menni,és kicsit úgy játszani,hogy gyűljenek ki a medálok,mint pl.10 dogfight medál(mindketten levegőben vagytok,úgy ölés),stb,ha egyszer ráérzel a challenge-ekre,jönni fognak a ládák,mert végülis rutinból is úgy tolod,hogy minden prestige alatt kigyűlik,amit ismersz és tudsz csinálni.Sokmindenért jár,csak persze jól kell lőni és jól mozogni.NEM feltétlen sokat,csak okosan,én se vagyok egy pró,de azért kábé minden 2-3.körben jön valamire láda,már vennem kellett második bővitót is,mert megtelt a 168 körüli hely.Alapból ugye csak 68 van asszem'
Vegyél bővitőt,és őrizd a szemetet,prestige váltás után szépen beváltod,nem pucéran kezdesz az újnak.Sajna nem lehet mindent permanent unlockolni,és az elején ugye lépésenként csak 1 dolog...amit lehet,ahhoz is kell a kedvenc szerkódhoz vagy 5 prestige,mire minden meglesz. -
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Télapó_ #4455 üzenetére
Supply Drop: napi küldi illetve 45perc jatekido
Advanced Supply Drop: Level 20/30/40/prestige lépésSokat ne varj tőle, nekem ez volt az első advancedben:
Ha jol tudom. Illetve asszem beszéltek a BO2 fejlesztőivel és átalakítják a hostrendszert vegyes szerveresre, erre utal egy uj hibaüzenet (legalabbis eddig nem lattam még)
-
MaesTroll
tag
válasz
Télapó_ #4444 üzenetére
Melyik fegyverre fáj a fogad?
Pár népszerű fegyvernek a marksman variantja (amit 300kill után kapsz) is igen jó. Például ASM1 Magnitude (sztem a legjobb ASM1), HBRa3 Average Joe +1 range,+1 damage (Insanity, ami Elite, statisztikailag sokkal jobb (+2fire rate,+1 damage) viszont én nem tudom használni a HBR-t reddot nélkül, így kukaInsanityre nem lehet sightokat tenni. SN6 Magistrate a második legjobb SN6.
Ne tévesszen meg az Elite besorolás, nem feltétlen az Elite variánsok a legjobbak (Legjobb IMR a zöld Impact, legjobb ARX a kék Hole Puncher,legjobb Asm1 a Magnitude,Tac Roundhouse kék,legjobb Ameli a zöld Heavy)
-
BandiHUN
veterán
válasz
Télapó_ #4444 üzenetére
Amúgy a rendes fegyver viszonylagos.Alapvetően szorozd a sebzést a fire rate-val,és erre jön még az,hogy milyen hatótávon dolgozol a cuccal.
Jó fegyó,ami a kedvenc távodon vagy sebzésben vagy fire rate-ban jobb.
De itt figyelembe vevendő,hogy kis range-ű fegyónál ha épp abból vesz le,nem fogsz gyorsabban vagy erősebben se jobban sebezni a kedvenc távodon.
Alapvetően a nagyobb damage-ű cuccok jók szoktak lenni,a legtöbből nem vesz le semmi olyat,ami az ölési képességet rontaná.PERSZE ebben benne van,hogy célzol.Nem mindegy,hogy egy nagyobb sebzésű variációból csak 3 golyó kell a 4 helyett a killhez.
Persze,aki rushol,érzi,ott többet ér a fire rate és a nagyobb tár adott esetben,ha csipőből lő.Esetleg még jól jön az accuracy és a range plusz.
Emberfüggő. -
BandiHUN
veterán
válasz
Télapó_ #4444 üzenetére
2 verzióval próbálkozz:ami nagyon kell,vagy tedd bele sok profilba,pl.overkillel,vagy vedd ki mindből,akkor is,ha inaktiv!
Van,hogy azt dobálgatja a gém,amit tolsz,van,hogy azt,ami profilban sincs benne sem.
2 tonna Elite-m van...
A sok szemét pedig arra jó,hogy adott kör után kipótold az XP-t,ha épp a kövi szint dobna valamit,a másik pedig,hogy szépen tárolod,majd prestige után fogod magad,és beváltod,ami tuti nem kell.Szerntem érdemes egy bővitőt venni,én vettem kettőt is,hadd férjen a "szemét".Már nem LVL1-ről indulsz,ráadásul már a killstreaknál nem mindegy,hogy unlockolni tudod a második modult,amivel extrát teszel pl.az UAV-ra...a 2.modul asszem' lvl10,ott már a thrreat detection mellé tudsz tenni vagy supportot,ha félsz,nem megy jól,vagy extra assist pointot,ha jól megy. -
BandiHUN
veterán
válasz
Télapó_ #4439 üzenetére
Nincs külömbség,optika...
ESETLEG lehet az,hogy ha olyan ruhát és exo-t választasz,akkor feltűnőbb leszel,vagy pl.jobban látszik,hol a fejed...ez lehet gond,feltűnő cuccban ne kempelj a sarokban.No persze a fejed alap,hogy ne világitson fehér maszkban fekete szerkó mellett,bár azért ez nem olyan technikás játék,de pl.HC-n sokat jelenthet,hogy mozgás közben beazonositják-e,hol a fejed,vagy pl.kidugod valahol vagy fexel,és feltűnik.
Szürke cuccban egész jól lehet hangtompitóval hullát játszani.
És ami még lehet technikailag,az,hogy előfordulhat,vaskosabb szerkóban a hitboxod is nagyobb,tehát pl.egy vastagabb láb vagy karvédő ad extra felületet is,ahol eltalálhatnak,ez ugye a jó kérdés kategória. -
Qtya72
aktív tag
válasz
Télapó_ #3880 üzenetére
Éppen tegnap sikerült 1 lobbíba kerülnöm MaesTroll-al, jobbára ellenfélként, párharcainkból Ő jött ki jobban, de egyáltalán nem nevezném csalónak. Ahogy észre vettem SSagat is, és Ő is elég jól nyomják, ha ehhez még az is párosul, hogy nekik éppen jobb a pingjük, kevésbé lagolnak már meg is van a jó stat.
Nagyon nem jó ez a lobbi rendszer.
Összehasonlításképpen:eredeti MW2-ben talán 2-3 nuke-t tudtam lőnni, nagy nehezen, AIW MW2 secc perc alatt megvolt a 10 nuke. Volt, hogy 4 mapon 3 nuke, elmondtak mindennek, pedig tiszta játék volt.
COD4-5 játékokban elég sokszor volt 100 fölötti ölésem úgy, hogy közbe 10-20 halálom volt, ezen kiválló alkotásban talán 4-5 alkalommal sikerült 50 kill fölé mennem, igaz nem használok scorestreakot, meg öregszem is, meg már nem érdekel annyira.
Ez van! El kell fogadni, hogy van aki csak okosan játszik, vagy Nálunk okosabban, de nem csal.
wwenigma videói már más tészta, ők tényleg csalók, ilyenkor marad a lobbiból való kilépés. -
laceszgamer
addikt
válasz
Télapó_ #3649 üzenetére
Mért nem leave? Ha csalóval találkozok, akkor általában leave azt kész, felesleges rajta idegeskedni. Nem mellesleg ha csak nem killcamban is látszik, hogy csaló, akkor nem száz 100% csak az arány miatt. Scorestreakkel is elhet hasonló arányokat összehozni teljesen legálisan, jóformán csak pár kill kell normálisan meg esetleg pontfoglalás, aztán onnan scorestreak chain.
-
Casanova*
veterán
válasz
Télapó_ #3649 üzenetére
én minden nap találkozok csalókkal. rankeden mindig akadnak csalók,aimosok. nem értem miért jó ez nekik,mi az élmény ebben. már hónapok óta csalnak mindig. hiába jelented fel őket,aw-ra nincs vac ban. ébresztő,ez pc -.- más:srácok, tegnap jött ki update. mit javítottak?
-
Shadowfax
addikt
válasz
Télapó_ #1866 üzenetére
Nincs mit.
Más. Mai kínzó kérdésem: ki volt az az eszes fejlesztő, aki kitalálta, hogy a supply drop-ban adott ajándék care package-t ilyen időkhöz kösse? Ugye lehet kettő, négy illetve hat perc is. Na most a kedvencem a Momentum, ami van, hogy csak 1 perc 45-ig tart, de van, hogy 12 percig is. Nem egyszer volt, hogy rövidebb volt a meccs, így aztán izélhettem az ajándék care packege-met.
Legalább kiválaszthatnám, hogy melyik meccsen akarom felhasználni, hogy ne a következő legyen az. Persze válthatnék játékmódot is, de ha jó csapatban vagyok, fene se fog kiválni...
-
Con Troll
senior tag
-
birorichard
őstag
válasz
Télapó_ #1140 üzenetére
"néha egy kicsit lagol meg nem tölti be a mapot," Szerintem ez így éppen elég... A "néha" pedig gondolom azokon a bizonyos mapokon "mindiget" jelent. Ezt már megemésztettem, csak az háborít fel, hogy szarabb, mióta a patch megérkezett. Végül is megértem, már csak 3-4 hónap és elkezdik promózni a következőt, minek foglalkozzanak ezzel...
Lagcomp miatt ezek nélkül a hibák nélkül is a játszhatatlanság határán táncolna, de így egy fillért nem ér az egész. Gyanús, hogy a semmiből lelőnek, nézem a killcamot, erre mutatja, hogy azt látja, hogy én helyben futok és lelő. Hát kösz, de ez nem szórakozás... Ígéretek megint voltak, és kaptunk egy nagy semmit. Megint. Én vagyok a hülye, h egyáltalán eszembe jutott megvenni, egyedül a single ér valamit, bőven jó lett volna a virágbolti verzió, hát ez van. Most minden kommentem lementem szépen, és jövőre, mikor megjelenik az új rész, előveszem és újra elolvasom, hogy ne vegyem meg. Mert a marketing az bőven rendben van, sokkal jobb, mint bármelyik COD valaha is volt.
-
birorichard
őstag
válasz
Télapó_ #1137 üzenetére
Aha, meg nekem is, mi? Meg azoknak is, akik világszerte panaszkodnak. Mondok jobbat, csak kitaláljuk...
Soha nem tapasztaltam olyat, hogy egy játék szarabbul menjen egy patch után, ez a romhalmaz megcsinálta ezt is.
3 pályát eddig sem töltött be, most csatlakozott hozzá még egy.
A 13-ból vagy mennyiből, több mint a harmada. Szégyen...Ha visszavennék, cserélném is, ez az év csalódása számomra, bár a tavalyi is COD volt, nem is tudom, miért lepődök meg. 20 (!) perce indítottam el, és még egyet sem tudtam játszani.
-
n.gab
aktív tag
-
válasz
Télapó_ #1126 üzenetére
Írtam, hogy rossz a link, és még mindig rossz, így nem tudom megnézni melyik az..
"The Atlas Gorge bonus map is included in the Season Pass and the Atlas Limited, Pro and Digital Pro editions. The map is a re-envisioned remake of the COD4 Pipeline MP map."
Season pass-t vettél, vagy valami limited editiont?
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Gaming notebook topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Crypto Trade
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- További aktív témák...
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Garanciális MSI Katana GAMER 15,6"240Hz!i5 12500H(16X4,5Ghz)RTX 3060 6 GB VGA,32-64GB RAM/1TB SSD
- Bivaly MAGYAR Lenovo P1 gen2 (Core I7 32 Gb 1Tb 15" 4K 4Gb Nvidia) Laptopom eladó!!!
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged