- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
shotika
őstag
válasz
Norbi095HUN #4807 üzenetére
Milyen géped van? 40-50 fps az elég sovány, fix 60 mellett már jobban érzi magát ez a hulladék. De gépet is cserélhetsz, ennek a játéknak teljesen mindegy már, egyrészt alig játszák, másrészt baromi szarul lett portolva PC-re.
-
shotika
őstag
Na, visszakaptam a lóvét a 2. DLC pakkért. - és nem tudom, hogy ez hiba, de megmaradt az OHM fegyo
-
shotika
őstag
-
shotika
őstag
válasz
laceszgamer #4682 üzenetére
Határozottan jobb lett, de még mindig határozottan szar!
-
shotika
őstag
válasz
rapidsquirel #4665 üzenetére
Irreálisan magas gépigény, a pattogáson kívül csont ugyanaz a multiplayer - gondolom elég sokan ráuntak erre az évek alatt. Én csak a BO3-ban bízok.
-
shotika
őstag
válasz
rapidsquirel #4663 üzenetére
Reggeltől délutánig szinte mindig halott. Ide jutott a cod.
-
shotika
őstag
válasz
MaesTroll #4660 üzenetére
Nálam ami szinte mindig alap: Low profile, Blind Eye, Hardline és vagy Scavenger vagy Toughness.
Paladin sztem a legidegesítőbb az egész játékban
De amiről beszélsz, az a Bo2-ben is hasonlóan megy, pl a Loadstar/VTOL/Swarm hármas az instant lelépés a szeróról - mondjuk a Swarmot még nekem is necces néha. (a napokban itt is meglőttem a Nuke-ot!!, akárcsak az AW-ban
)
Szerintem kellene egy kasztrendszeres mód is a játékba, mert vannak olyan streakek, vagy perkek illetve fegyok, amik elég durván meg tudják bontani a játékegyensúlyt - arra gondolok, hogy ha valaki GL-t használ, akkor más ne tudjon, vagy vmi hasonló. Egy GL-es persze nem olyan vészes, de múltkor is kiszoptam egy olyan csapatatot, akik közül mindenki!! szór szerint mindenki GL-t használt HC Domban, hiába öltem le őket, egyből újra éledve már puffogtatták is a szarjukat, és nincs az a Flak Jacket/pajzs kombó, amivel ezt ki lehetne védeni.
-
shotika
őstag
válasz
MaesTroll #4658 üzenetére
Nem csodálom, hogy kilép az ellenfél. Nem fair dolog egy összeszokott klánnal beesni random playerek ellen, és szétgyalázni őket. Engem nem zavarna, mert szeretem a kihívást, de amikor 1/15-ös, meg hasonló emberekkel van tele a csapatom, akkor én is szopni fogok, mert paladintól kezdve minden szart ránk zúdítanak.
(de van amikor visszanyal a fagyi: múltkor 6 fős klán, nyomatják ezerrel a voice chatet is, míg mellettem random emberkék, aztán kb első félidő 2. percénél, 15/0-ás statomnál el kezdtek ordibálni, hogy fucking cheater!! meg stb, rá pár mp-re a komplett klán egyszerre lépett ki)
-
shotika
őstag
válasz
kovimester #4649 üzenetére
És 104e halál.
-
shotika
őstag
Volt valami patch megint?? Mert szarabbul fut a játék, mint pár napja.
-
shotika
őstag
Baszki, én próbálom szeretni ezt a játékot, néha nagyon jól adja, de ez a rengeteg swappolgatás, bug, ami benne van, egyszerűen nem éri meg azt, hogy komolyabban lehessen venni. E-sport? Klánosdi? Esélytelen. Már el se menti a graf beállításokat...
Azért sajnálom, mert amúgy egy nagyon fasza kis játék lehetne, de jelenlegi formájában poénkodáson kívül minden másra alkalmatlan. Tegnap lazán szétfagyasztotta az egész gépet, kétszer!! Filóztam a DLC-ken, de nem merek belevágni, főleg, hogy hamarosan itt a Black Ops 3, utána úgyis telibeszarják a készítők, már patchelni se fogják. De tartok tőle, hogy ott se lesz más a helyzet. Borítékolható, hogy az első pár hétben tele lesz hibával, aztán megint pár százan lőjük egymást, mert a játékosbázis az MW2-ig visszamenőleg szét van töredezve.A motort is ideje lenne már kukázni végre, teljesen nyilvánvaló, hogy már évekkel ezelőtt elérte a korlátait, nem véletlenül zabálja szét az egész gépet - eddig azzal védekeztek, hogy jól ismerik ezt a motort, könnyű vele dolgozni, de a régi csapatokból már csak a Treyarch maradt (A BO2-őt elég faszára összerakták), de szerintem mindenki emlékszik a gyalázatos BO 1 portra.
Sajnálom, hogy idejutott a Cod, és bár régen is összelopkodott elemekből építkezett, de geci jól össze lettek rakva és élmény volt velük játszani.
-
shotika
őstag
válasz
Casanova* #4589 üzenetére
Nekem az FPS-sel eddig se volt gond, 90-ről el se mozdul. Viszont vsync ide-oda, de hasonlóan darabos, mint a Ghosts (amit nem csodálok, ugyanaz a motor), és kissé lassúcska - bár vszeg erre nagyban rájátszik, hogy elég sokat BO2-ztem , és játékmenetben (animációk, futás/mozgás, fegyverhasználat) az a rész sokkal gyorsabb.
-
shotika
őstag
válasz
sz.atesz89 #4564 üzenetére
Megoldás: Töröld le ezt az optimalizálatlan, bugos szart, és kerüld messziről
-
shotika
őstag
válasz
MaesTroll #4473 üzenetére
Én Lorenzo mellé állnék, mert gyűlölöm a rongybaba effektust. Amióta a cod4-ben behozták, azóta szinte csak HC-zom. Viszont szerintem nem "skillesebb" a core. Mindkettőbe bele lehet jól tanulni. HC-én se nagyobb gáz, ha camperekbe botlasz, egy gránát vagy egy jobb lövés és már halott az ellenfél. Ettől függetlenül egy kezdőnek inkább a core-t ajánlanám.
-
shotika
őstag
válasz
BandiHUN #4384 üzenetére
"de a shielddel én simán túlélek neked 5 gránátot,és közben még lelőni sem tudnak szemből."
Ja, ez egész addig működik amíg nem basznak rád egy gl-t
Ha falnál állsz, akkor elég picit föléd. Hanem, akkor nyílt terepen meg picit melléd. Comeback-en néha agyfaszt tudok kapni a B-nél pajzzsal kempelő arcoktól
Ritkán használok gl-t, sírtak is múltkor, meg írták, hogy noob stb, de egyszerűen másképp nem lehet néha kirobbantani a kempereket.
-
shotika
őstag
válasz
killer095 #4340 üzenetére
Kiváncsivan várom, ezt mennyien fogják majd megvenni. AW-ból kiindulva, kb 70 ezren
Ugyanaz a 100 játékos fogja egymás lőni, természetesen elosztva a 45 féle játékmód között - Titanfallhoz hasonló bot rendszer lesz
. Nem lesz benne futás és perkrendszer, hogy még egy év múlva újításként hozhassák be. Single player tele lesz újdonságokkal: ha leesnénk valahonnan, megjelenik Price kapitány félszemű szelleme, és ha időben lenyomjuk az E gombot, akkor megmenekülünk.
Golyóizzadás helyett még egy vadi új ficsőr: egészségügyi ládák lesznek a pályák különböző pontjain, ezeket felvéve regenerálódunk. Természetesen teljesen új motort kap a játék, ahogy az elmúlt két részben is; pályabetöltés közben különböző ruhákat és cuccokat vásárolhatunk.
Teljesen új DLC rendszert kap a játék: most már vásárolhatunk új betöltő képernyőket és menürendszert, illetve egy egészen exkluzív újdonságként gyorsabb pályabetöltés is vásárolható. A küldetés nem ér véget az utolsó pályával, vásárolhatunk plusz küldetést is, amivel megnyílik egy teljesen új befejezés is. DLC-s fegyver DAY -15 csomagban, PUlse Rifle, ami hőkövetős golyókat lő ki - és a férfi-nő karakter mellett ezúttal, egyedi megoldásként, gyerekekkel is lehet majd menni, amik átférnek a kisebb lyukakon is.
30-as szint felett DLC-vel lehet majd kibővíteni, hogy 40-es, 50-es, 60-as szintre lehessen fejlődni, illetve a Day -30 Edition (ami csak 299.99 $ lesz), ezzel megkapunk minden szart a játékhoz, amit eddig leírtam, és a Day -30 Elit Edition, ami mellé kapunk egy limitált kiadású Price vagy Mason bábút, mindössze 499.99$-ért. -
shotika
őstag
válasz
laceszgamer #4329 üzenetére
Ak12, wh uav+ system hack + warbird - de geci nagy volt, első félidőben lehetett olyan 45/0 (pontosan nem tudom, de azt igen, hogy nem is haltam meg). OHM meg AE4 ide vagy oda, de az Ak12 még mindig a legbrutálisabb közelre-távolra. (mondjuk szívesen tolnám azokkal is, de tuti nem veszem meg a dlc-t, amíg ilyen horror áron van, és amíg ilyen szarul fut a játék.)
-
-
shotika
őstag
válasz
laceszgamer #4278 üzenetére
Ja, ez igaz, de nem tökmind1? Írhattam volna másképp is, a lényegen nem változtat.
-
shotika
őstag
Hát gratula a patcheléshez
Ez a játék egyre rosszabb lesz. Nem hittem volna, hogy a Ghosts után képesek alulmúlni magukat a készítők, de sikerült!!
-
shotika
őstag
15.3-as beta driverrel kipróbálva: Érezhető némi javulás, de vsync nélkül ugyanúgy darabos a játék.
-
shotika
őstag
válasz
laceszgamer #4071 üzenetére
De vmi akkor se oké. Ha Bo2-t betolom, reccenéstelenül megy, ha meg ezt, akkor azt érzem, hogy kissé darabos a multiplayer. Hiába 90 fps-t ír a fraps, vmi akkor se oké. Azt nekem senki ne mondja, hogy egy új videokártyával, R9 270-el, ilyennek kell lennie. (a jelenlegi gépzabáló király, Shadow of Mordor tükörsimán fut)
-
shotika
őstag
Mai nap, első meccs, hc dom, Hannibal Smith - minden lövése fejes volt...
-
shotika
őstag
-
shotika
őstag
válasz
birorichard #3901 üzenetére
Hát akkor elmondom neked önszántamból, két dolgot használtam az évek alatt: kávé és spangli
Amúgy én se ma kezdtem a multit, hanem még a Quake 3-mal, 99-ben - sajna így 30 fele közeledve, már egyre kevesebb időm és energiám van rá.
Az AW érdekesen sikerült, néha úgy érzem, hogy nagyon megy, pár golyóra beadja a killt, aztán hirtelen, mintha nem is én lennék
Jó játék lenne, ha nem lenne lagcomp, nem kéne 5x megnyomnom a gombot, hogy beadja az uavot
, ha normálisan futna -a normális alatt mondjuk a BO2 vagy az előtte levő részek- meg ésatöbbi.
-
shotika
őstag
válasz
birorichard #3896 üzenetére
60/5 az olyan sok lenne?
Anno Cod4-ben 350/30-akat lőttem a fél órásra nyújtott meccseken. BO2 110/20, a 10 perces Domban - de viszont nem lőttem Nuke-ot két év alatt...
"El sem tudom mondani, hogy mennyi embert hallottam már égre-földre esküdözni, "
El sem tudom mondani, hány emberrel vitatkoztam már az évek alatt, hogy ő bizony mennyire értenek az adott játékhoz, és én márpedig csalok. Miközben tényleg arról van szó, hogy valaki bizony megtanulja a játék pályáit, a fegyvereket, a spawn rendszert (ami a cod5-ig borzasztóan egyszerű volt TDM-ben, mert átlósan pakolta a pályára az embereket)
-
shotika
őstag
Áruljam ár el valaki, hogy mi a retkes pöcsömért irogatja állandóan ki, hogy "servers interrupted" vagy "service is not available at this time"???? A BO2-vel nincs ilyen probléma.
NAT: Open. -
shotika
őstag
Új patch!
-
shotika
őstag
válasz
wwenigma #1209 üzenetére
Ezt értem, de tökre az látszik, hogy szarnak bele a fejlesztők, vagy a kiadó. MW2 óta folyamatosan csökken a PC-s eladás CoD-ból, és úgy gondolom ez jelzésértékű ilyen szempontból, de azt hiszem pont az Activision részéről nem várhatunk semmiféle érdemi reakciót, egy olyan kiadótól, amelyik évről-évre, jó iparos módjára, bevétel maximalizálás okán, biztonsági játékot űznek, és hozzák ki minimális változtatásokkal ugyanazt.
Gyorsba csekkoltam a Steam-et, a Counter Strike, az a Counter Strike, ami lassan 16! éves, több aktív játékossal rendelkezik, mint a legújabb CoD, vagy érdemes megnézni a Ghostsot, az se túl régi cucc, jelenleg 747-en
Még a Black Ops 2 is úgyahogy tartja magát, bár ahogy levettem, itt sokan nem szeretik, pedig szerintem a p2p-s szarság behozatala óta talán az egyik legjobban sikerült rész lett multiban.
-
shotika
őstag
válasz
Casanova* #1201 üzenetére
A konzolokon levő grafika szerinted egyenértékű egy maxra húzott PC-s graffal?
MErt kb most így hasonlítottad össze. Ott a játékok nagy része szaros 30FPS-en fut, és még 1080p-be is alig vannak. Ha lebutítjuk erre a szintre, akkor (már ha normálisan van megírva a játék) akadásmentes a cucc PC-n is.
"érted már miért hanyatlik a pc?" - szerintem ez nem igazán a pénzről szól. Oké itt Magyarisztánban máshogy mennek a dolgok, de, ahogy többen is leírták már itt, meg kb az elmúlt években 15ezerszer, a kényelem, az egyszerűség, ez az ami nagyon vonzó a konzolokban. Mert akinek van pénze egy 120-150 ezer forintos konzolra, és hozzá 15-20 ezer forintért az új játékokra, annak telne helyette PC-re is.
Másrészt én élvezem magam összerakni az alkatrészeket, szeretem beállítgatni a cuccokat rajta, néha-néha tuningolni egy kicsit, ha keveslem a teljesítmény. Ugyanaz, mint az autóknál. Ott is vannak, akik állandóan bütykölik a verdát, mert élvezik ezt a "szabadságot", mások meg úgy vesznek autót, hogy legyen benne ez+az, azt menjen. (én is az utóbbi vagyok, legyen fekete színű fogyasszon keveset, és normálisan nézzen ki, azt hogy mivan belül, azt pont leszarom, nem is értek hozzá, fogalmam sincs mi az a futómű, mik azok a hengerek benne, amikről mindenki beszél, hogy hány hengeres meg stb, ugyanígy leszarja egy Átlag konzol tulaj, hogy mivan belül)
Van akinek erre, van akinek meg arra van igénye. -
shotika
őstag
válasz
Casanova* #1182 üzenetére
"sokan pc-ről átmennek konzolra. figyeld meg az lesz. hanyatlik a pc. szarnak bele a fejlesztők" Több mint 10 éve ezt a szöveget hallom. CoD-nál igen, de ez nem a játékosok hibája. Egyszerűen a fejlesztők nem veszik tudomásul azokat az igényeket, amivel a PC-vel rendelkező játékosok rendelkeznek. Jó pár igényes portolás van, nem egy szaros játékról van csak szó, ami évről-évre csont ugyanaz, ugyanazokkal a hibákkal.
Nem tudom ki hogy van vele, de én nem sietek sehova, hiába késik majdnem két évet a GTA 5, én kurva jól el leszek vele, ráadásul minden addig megjelent plusz tartalmat belepréselnek. Ha meg valami jó cucc mégse jön ki PC-re, hát istenem, van ennél nagyobb probléma is az életben, meg bőven van és lesz is helyette alternatíva.
-
shotika
őstag
SPOLIER:
Aki esetleg végigtolta, árulja már el nekem légyszíves mi a tökömet kell a lezáródó ajtónál nyomnom, hogy átcsússzak alatta??
Már vagy 50x próbáltam.
-
shotika
őstag
válasz
wwenigma #269 üzenetére
Szintén, csak Amd 6770-es, 1 Gb, a single az katasztrófa (multit majd akkor ha meg tudom venni, bár most erősen filózom rajta, így megéri-e).
Nálam már a Ghosts is szarul futott, ez a játék szerintem annak a tuningolt változata - jobban örültem volna, ha a Black Ops 2-es motort hegesztik rá erre is.
-
shotika
őstag
Lökjétek majd ezerrel a képeket és infókat!
Sajna nekem csak 17-én jön fizu...
-
shotika
őstag
Pedig rájöhetnének arra, hogy a PC-s közösségnek másak az igényei, mint a konzolos embereknek. És ha már marketing szempontból is szarnak az egérbűvölőkre, az elég nagy baj. Egyszerűen nem látják a potenciált a PC-s piacban - ha én lennék a helyükben, erre is hangsúlyt fektetnék, és először pont a lentebb is említett dolgokra helyezném a figyelmet, úgy reklámoznám a terméket, hogy: megfelelő csalás elleni védelem, kevesebb/kisebb lagg, esetleg dedikált szerverek, és rengeteg beállítási funkció -akár grafikai, akár új meccs létrehozásánál. (A Battlefield 3-nál - de lehet a 4-nél is - pont erre építették a játék reklámját is PC-s fronton - az más kérdés, hogy hosszútávon nem emiatt bukott be a cucc)
A Diablo 3 azért is lett sikeres, mert ismerték ezeket az igényeket, és úgy építették fel a játékot is, hogy megfeleljen ezeknek (most abba ne menjünk bele, hogy megjelenéskor milyen játékmenetbeli problémák voltak, skillrendszer, loot stb), a konzol verziót pedig teljesen át kellett alakítani, hogy azon a platformon is működésképes legyen.
A Black Ops 2 részben megfelelt ezeknek az igényeknek, azért is az egyik legjátszottabb darabja az új generációnak (én kettéosztottam a sorozatot, és az MW2-t tartom a határvonalnak). A sorozat legrosszabb darabja pedig szerintem egyértelműen a Ghosts lett - legalábbis PC-n.
Picit más: én nem vagyok DLC ellenes, de baromira zavar, hogy széttördeli az amúgy sem túl nagy játékosbázist, hogy mindenkinek más-más van meg (vagy egyikse, vagy mind), ezen is érdemes lenne végre változtatni vmit.
-
shotika
őstag
Ez eddig tényleg egész jónak tűnik
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Revolut
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- 3D nyomtatás
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Hálózati / IP kamera
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- További aktív témák...
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest