- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Telekom mobilszolgáltatások
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- Kikristályosodik a Razr 60
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kribe
őstag
Itt a tegnap említett videó, benne a világ legbénább solar panel irányításával ami valaha volt...
60 fps-sel rögzítettem, nézzétek úgy ha gondoljátok.
-
Hmm, ki lehet lépni a játékból alt + f4-el... nem lesz azt hiszem 2x meggondolva.
-
Rasiel
senior tag
válasz
xyzikeee #1216 üzenetére
A "Shader Preload During Cinematics"-ot, ha kikapcsolom nálam valamivel lassabban tölt be és nagyon minimális a lag videó/pályabetöltés közben. Pedig egy GPU kihasználtságot, ha tudnál nézni, az jó lenne. Beakad egy másodpercre vagy tartósan pár mp-ig tapasztalható az alacsonyabb FPS szám?
Szerk.: Tuningolva van a rendszered? Ha igen, érdemes alapórajeleken is megpróbálni.
344.60/344.65-ös WHQL drivert használod? -
killer095
őstag
válasz
birorichard #1295 üzenetére
Remélem megcsinálják hogy 280x OC-n ne csak 50fpsel menjen lowon...mert kezdek ideges lenni
-
birorichard
őstag
válasz
killer095 #1294 üzenetére
A második? Nem az elsőre gondolsz?
Azt írja, h a második csak nextgen konzolokra jön.
"A second patch is also being worked on for the next-gen consoles, which are expected to go live before the end of the week."
-
killer095
őstag
válasz
birorichard #1293 üzenetére
Már xboxra kintvan
Ui. jó az még a multkori
-
killer095
őstag
válasz
birorichard #1290 üzenetére
Forrás?
-
birorichard
őstag
Elvileg jön a héten még egy update...
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
wwenigma #1286 üzenetére
Hm, kint van a felirat az aruhazi oldalan (VAC), mostantol ha minden jolmegy csak a privat hack-ek fognak mukodni...
Ugyanakkor akinek kell a Day Zero edition, elmeletileg igy mukodik:
1. Go to this website https://profile.callofduty.com/dayzero and create an account or login.
2. Connect your PSN, XBOX or steam account.
3. Press the "Please click here if you are entitled to this content and did not receive it." button.
It will say "Your weapons and exoskeleton will be activated in your account within the next 24 hours.
PLEASE NOTE: You will need to restart the game in order for the in-game content to appear." -
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Lacek89 #1284 üzenetére
VAC a gépeden levő spec fileok érintetlenségét nézi és ezekhez hozza kell nyulni ha csalni akarsz szoval nem kifogas. Ugyanakkor nincs VAC csak egy génmódosított változata és csak a Ghosts-ban. Az AW még mindig anticheat nelkül fut...
En gyökér admin voltam, 300+ bannolt ID-vel MW2 alatt. Mindig teli volt a szerver.
-
Lacek89
tag
Btw van egy sanda gyanúm hogy se most se később nem lesz dedikált szerver PC-s CoD-ban. Egyszerűbb és gondolom olcsóbb a VAC-ra bízni a dolgot. CoD-os ded szerón futnia kéne Pb-nek, szűrni kéne a moddolt CFG-t + nem ártana egy fps limit sem. Bérelhető formában meg ott lenne a sok istent játszó gyökér admin.
-
DokiBaxxi
őstag
2-ből 2 mapot nem töltött be, megakadt a szinkronizálásnál....... Ilyen nekem indulás óta nem volt
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
birorichard #1278 üzenetére
Hat ez egy nagy invalid dolog.
-
dunc
nagyúr
Ha lemezes verziót veszek, akkor a kódot megadom steamba, és letölti? (nincs optikai meghajtóm)
(i5,8gb ram,ssd, 660gtx el tudok élvezhető szinten játszani?) -
Lacek89
tag
Egy kérdéssel és egy kéréssel fordulok hozzátok.
Lehet egérgörgőre bindelni a tüzelésgombot?
Ha igen, pár vállalkozó szellemű kipróbálhatná ingame. Főleg automata és ha van félautomata fegyverekkel.
Kíváncsi volnék van-e változás. -
jukio
csendes tag
Délután mindig ilyen sok csaló van?
Hardpointot játszottam kezdés után két percre a csaló már 60-0 k/d nyomult. -
geristar
tag
Miért van az, hogy mindig csak a csúnya piros színű sisakot és a téli sapkát adja jutalomnak? Néha kiírja a meccs végén, hogy milyen jó nekem kapok huszadjára is piros satyit és bundasapit, mert vagyok olyan jó fiú, hogy játszok. Prestige kell vagy valami más, hogy megváltozzon a jutalom?
-
kribe
őstag
Töltődik fel egy videó ami ezzel a class-al készült. Érdekel valakit?
-
Stanchore
senior tag
válasz
wwenigma #1265 üzenetére
Jaja, Cryengine 3-nál valamit jól elkaptak, mert sok különbség nincs totál minimum és maximum közt látványban, inkább csak néhány tereptárgy kerül le olyankor róla, ha vissza van véve, ami még nem is hátrány multiban (am ezek multis képek). És minimumon beéri 1gb vrammal, csak kár, hogy kihalt... na de off vége.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Stanchore #1264 üzenetére
&boogie84
Leginkabb azert csinaltam hogy a 3 játékot hasonlitsam össze egy adott konfigon. És a multiplayer-t, single nem mérvadó, legalábbis a Ghosts óta nem az.
Ha fullra huzom a C3-at biztos hogy szebb de ott meg már betör arra a területre amit az AW ural gépigény kapcsán. -
Stanchore
senior tag
válasz
wwenigma #1256 üzenetére
Ha jó C3 ingame grafikát szeretnél látni, akkor ezeket ajánlom.
-
DokiBaxxi
őstag
Úristen, emberek, 145 új hsz.? Mi a fene történt ma?
Valami lényeges?
-
killer095
őstag
Én hanyagolom ezt a kodot most, nagyon vártam de csak egyre jobbban elveszi a kedvem az hogy lowon is szarrá akad...majd ha kijavitják játszom vele mert ez igy játszhatalan.
-
lacy86
addikt
válasz
birorichard #1252 üzenetére
Koszi szepen!
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
wwenigma #1231 üzenetére
Sorozatunk következő része a Crysis3 multija. Ugyanaz a felbontás, annyi hogy itt HIGH-ra raktam a gépet, egy icipicit valamibol vissza kell vennem (elsimitas) mert picit beakadt néha.
Kevés játékos, kb 90-et irt amikor fennvoltam es 82 szervert (dedikalt...)
Sebesség/grafika/jatszhatosag triumviratust értékelve Tf nyert... (nálam)
-
mijos
senior tag
Több száz hszt sajnos nem tudok visszaolvasni, így csak annyi lenne a kérdésem, hogy vannak e már offical szerverek, vagy nem is lesznek ?
-
w333
félisten
-
birorichard
őstag
Ja, jó. Akkor légy szíves mondd meg nekik, hogy felénk is kössék be, szeretnék én is normális lenni... Már ha tényleg csak ezen múlik.
(#1245) wwenigma: "Gyors", velős volt.
Nem szar, hogy úgy mondjam. Bazz... 6000 FT-ért vicc...
(#1247) lacy86: Nem rossz, egy remek alkalom arra, hogy rászokj az alkoholra, nyugtatókra...
-
wwenigma
Jómunkásember
1246 hozzászólás szól erről elötted. Bugos, laggos. stb.
Szabvany COD lett, a megerzesem nem jott be. MW2/3 szeriaba illeszkedik, feljavitott ezert eroforrasigenyesebb motor. 2-3 patch mulva ugy ahogy jatszhato lesz.
boogie84: csak bekukkantok hogy nez ki, utoljara HD4670-em volt vagy mi amikor neztem.
-
lacy86
addikt
Hello Skacok!
Valaki probalta mar a multi reszet?! ( gondolkozom a megvasarlason )
Gondolok itt: bugos , laggos , stb...Elore is koszi az infokat!
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
birorichard #1242 üzenetére
Gyors. ^^ Digi1000 félgázon.
w333: [link]
-
Casanova*
veterán
válasz
birorichard #1242 üzenetére
szomszédokból lopja a netet.
-
Casanova*
veterán
csak kipróba volt,hogy mit tudott kihozni a kártyám egy jól bevált fps cfg-vel. cod4 multiba az ideális fps a 125 fix. persze pc-n.
mindenképp megfogom nézni az xbox one-t. lehet azt fogok venni és nem drága pc-t. én gond nélkül szeretnék játszani. lagg mentesen,akadás mentesen.
-
wwenigma
Jómunkásember
Azt mondtam hogy jó és nem azt hogy fullos. Raadasul C3-hoz hasonlitani mas motor miatt is felesleges. És ez multi, nem SP. Gépigénybe bőven C3 és jóval AW alatt marad...
Igy hasonlitsunk. Itt az a gaz hogy AW-nal a fejlesztok csesztek bele, ami van hasznaljuk ki alapon ment a dolog. Tesztekben is tokmindegy hogy 4G vagy 6G VRAM van, megeszi mindet.
mod: Most jut eszembe, van nekem C3-is, megkukkantom...
mod2: de, Sledgehammer gépigénybe már elérte azt a szintet, pár apróságot kell még csiszolnia.
Egyebkent nincs szukség olyan mértékű grafikai látványvilágra mint amit a C3 nyujt, de azert jo lenne ha legalabb a grafikaval egy szinten lenne a gépigény. Persze amig sz*ros konzolport kerul az asztlra nV tamogatassal, addig nem tom mit gondoljak...
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
wwenigma #1217 üzenetére
Recommendedre raktam mind a COD:AW mind a Titanfall grafikajat, azaz állitsa magát a rendszeremhez. A félreértések elkerülése végett irom csak. Felbontas mindkettőnél 1650*1080. Futási sebességet meg hagyjuk, Tf alázott... és ez korántsem a legszebben kidolgozott vagy megoldott map, az a Demeter, cseszett szép naplementés map.
Persze retekjol nez ki a sunshaft az AW-ban, meg hogy a vezetékeket mozgatja a szél illetve meglövöd a csillart akkor elmozdul, ugraskor remeg a levegő az ember mogott. De minek?
-
Casanova*
veterán
válasz
birorichard #1227 üzenetére
cod 4 grafikája sokkal szebb!
és ez nem is fullHD
-
AAntii
őstag
válasz
birorichard #1227 üzenetére
"akkor is óriási előnyben van az, akinél fut a szerver"
mw3-ban ha én voltam a host (már pedig ha elindultunk 5-en, 6-an játszani, akkor általában én voltam, mert nekem volt a legjobb netem a csapatban), akkor nemhogy előnyben voltam, hanem lagos lett az egész, szóval még ez sem mindig igaz. A p2p rendszernek talán akkor lenne értelme, ha mindenki optikán csücsülne otthon. -
birorichard
őstag
Peer to peer. Tehát nem egy központi szerverhez csatlakozik mindenki, hanem egy valakinek a gépén fut a szerver, és a többiek hozzá. Szar szerver konfig, messzi kapcsolat rögtön hozza a lagot, de még ha jól is futna, akkor is óriási előnyben van az, akinél fut a szerver. Nem is tudom, hogy gondolták anno... Szarrágás, nem kerül pénzbe.
(#1213) wwenigma: Játszottam mindkettővel, és szebb ez a COD, mint a Titanfall, legalábbis a karaktermodellek itt sokkal részletesebbek, kidolgozottabbak, a fények is komolyabbak.
Jók a képek, de a Titanfallról én is tudnék lőni minimum grafon olyat, hogy nem ismersz rá.
És ez még nem is max, és azt is vedd hozzá, hogy a legelső kivételével az AA is ki van kapcsolva:
Na most őszintén kíváncsi vagyok, hogy neked ebben a mi a csúnya...
-
Casanova*
veterán
cod4,mw2 felújított grafikával
és aw. (1080p - 60 fps) ezt ígérgetik egyelőre....
-
AAntii
őstag
válasz
wwenigma #1213 üzenetére
Nekem az a tapasztalatom, hogy a fórumos picsogás nem ér semmit. Onnantól kezdve, hogy a kasszák csilingelnek magasból tesznek arra, hogy kinek hogy fut a játék és miért nem megy normálisan. Ha a sokkal nagyobb eladásokkal dolgozó konzolokon nincs probléma a játékkal, akkor a pc-sekkel pont nem fognak foglalkozni. Tehát azok a játékok amik megjelennek az összes platformra általában ugyanúgy futnak konzolon, de rosszabbul nem nagyon. Nem sok olyan only pc cím van, ami miatt érdemes egy játékra kihegyezett számítógépet fenntartani, fejlesztgetni és ha az időtállóságot nézzük, akkor tényleg jobban megéri az x évente megjelenő újgenerációs konzolt megvenni, mintsem x/2 vagy x/3 évente gépet fejleszteni, hogy a játékokban megszokott beállításokat tartani tudja az ember. Ha az egér+billentyűzet kombót natívan tudnák kezelni a konzolok, akkor szerintem sokan lennénk, akik áttérnénk a pc- játékról.
A játék használhatósága pedig fokozatosan romlott. Először a p2p rendszer bevezetésével, utána kiadtak egy először baromi optimalizálatlan játékot (bo első hetei, hónapjai), ami bár játékélményben nem volt rossz, de a kezdeti problémák miatt sokan meg sem vették vagy elő sem vették pár hét lagos szenvedés után. Az m3-ban annyi csaló volt, hogy az valami hihetetlen, ebből a szempontból az egyik legrosszabb cod díjat simán elnyerte volna, ha van egy a csalók száma alapján megálmodott ilyen kategória. A Bo2-t a lagkompenzációval számomra teljesen élvezhetetlenné tették, kb. azon múlt, hogy milyen statot csinálok, hogy az adott körben a rendszer mekkora plusz pinget vágott a nyakamba. A Ghost első heteiben a hitbox valami hihetetlen érdekes volt, lagkompenzáció, ugyanolyan szarul futott 1920*1200-ben, mint 1400*990-ben, tehát még optimalizálatlan is volt. Mindeközben a dedikált szerverekkel kapcsolatban folyamatosan ködösítettek, mert az évek során olyan kommunikációs repertoárt építettek ki, hogy valami hihetetlen. 2-3 hónapig kérdezgették az emberek, hogy lesznek-e, mismásoltak egy darabig a válasszal, várva, hogy mikor hagyják abba a játékosok a kérdezősködést.
Az a poén az egészben, hogy nulla innovációval, de új singleplayerrel és 10-15 profin összerakott mappal elég lett volna minden évben csak a cod4-et csiszolgatni és akkor is jobb lenne az emberek szája íze, mint a jelenlegi helyzetben. A grafika számomra annyiban érdekes, hogyha brutál gép kell hozzá, akkor nézzen is ki valahogy, de egyébként egy maxra felhúzott cod4-es látványvilág nekem már bőven megfelel ahhoz, hogy jó játékélmény mellett sok-sok órát eltöltsek a játékkal. Lehet azért a lejtmenet, hogy az időközben családos emberekké lett egykori fiatal gémerek este ne az egeret, hanem a kedves feleségüket nyomkodják, családbarát játék lett mondhatni.
-
shotika
őstag
válasz
wwenigma #1209 üzenetére
Ezt értem, de tökre az látszik, hogy szarnak bele a fejlesztők, vagy a kiadó. MW2 óta folyamatosan csökken a PC-s eladás CoD-ból, és úgy gondolom ez jelzésértékű ilyen szempontból, de azt hiszem pont az Activision részéről nem várhatunk semmiféle érdemi reakciót, egy olyan kiadótól, amelyik évről-évre, jó iparos módjára, bevétel maximalizálás okán, biztonsági játékot űznek, és hozzák ki minimális változtatásokkal ugyanazt.
Gyorsba csekkoltam a Steam-et, a Counter Strike, az a Counter Strike, ami lassan 16! éves, több aktív játékossal rendelkezik, mint a legújabb CoD, vagy érdemes megnézni a Ghostsot, az se túl régi cucc, jelenleg 747-en
Még a Black Ops 2 is úgyahogy tartja magát, bár ahogy levettem, itt sokan nem szeretik, pedig szerintem a p2p-s szarság behozatala óta talán az egyik legjobban sikerült rész lett multiban.
-
Casanova*
veterán
válasz
shotika #1215 üzenetére
pont így gondolkodtam én is,mint te! na de ha optimalizálatlan a game,azzal mit tudsz csinálni? hiába veszel erősebb vga-t,nem fog szépen selymesen futni a játék,mert szarul van írva pc-re. pl. a ghosts-ot pc-én már nem igen lehet játszani online,mert nagyon kevesen játsszák.
Ott a játékok nagy része szaros 30FPS-en...... de szépen,selymesen fut a játék,mit számít hány fps. ám a codok 60 fpssel futnak.
-
xyzikeee
aktív tag
full HD, minden maxon, az általad említettek kikapcsolva, videó alatt így gyorsabban tölt be, de ha végig akarom nézni a videót van hogy belaggol és élvezhetetlen, aztán betölt, játszom, 100+ FPS, de néha be beakad és nem értem miért mikor ennyi FPS-em van. Ha meg bekorlátozom 60-ra akkor 50 re ugrál néha az is észrevehető.
Nem tudom a kihasználtságot mert nem mérem játék közben. Asus Kártyám van, majd lehet felteszem az MSI AB-t.
-
shotika
őstag
válasz
Casanova* #1201 üzenetére
A konzolokon levő grafika szerinted egyenértékű egy maxra húzott PC-s graffal?
MErt kb most így hasonlítottad össze. Ott a játékok nagy része szaros 30FPS-en fut, és még 1080p-be is alig vannak. Ha lebutítjuk erre a szintre, akkor (már ha normálisan van megírva a játék) akadásmentes a cucc PC-n is.
"érted már miért hanyatlik a pc?" - szerintem ez nem igazán a pénzről szól. Oké itt Magyarisztánban máshogy mennek a dolgok, de, ahogy többen is leírták már itt, meg kb az elmúlt években 15ezerszer, a kényelem, az egyszerűség, ez az ami nagyon vonzó a konzolokban. Mert akinek van pénze egy 120-150 ezer forintos konzolra, és hozzá 15-20 ezer forintért az új játékokra, annak telne helyette PC-re is.
Másrészt én élvezem magam összerakni az alkatrészeket, szeretem beállítgatni a cuccokat rajta, néha-néha tuningolni egy kicsit, ha keveslem a teljesítmény. Ugyanaz, mint az autóknál. Ott is vannak, akik állandóan bütykölik a verdát, mert élvezik ezt a "szabadságot", mások meg úgy vesznek autót, hogy legyen benne ez+az, azt menjen. (én is az utóbbi vagyok, legyen fekete színű fogyasszon keveset, és normálisan nézzen ki, azt hogy mivan belül, azt pont leszarom, nem is értek hozzá, fogalmam sincs mi az a futómű, mik azok a hengerek benne, amikről mindenki beszél, hogy hány hengeres meg stb, ugyanígy leszarja egy Átlag konzol tulaj, hogy mivan belül)
Van akinek erre, van akinek meg arra van igénye. -
wwenigma
Jómunkásember
válasz
birorichard #1210 üzenetére
Tényleg? Mindjart csinalok akkor par screenshotot AW-ből, mert ugye tekintsunk el azoktol a kepektol amiket a tenyelges tudason felul, mediacélokból rendereltek. Aka Ghost, ahol szinten hulladékul nézett ki az MP, meg se kozelitette az SP szinvonalat.
-
válasz
Titanfall-ban pont a titanok voltak a legnagyobb szarok, hogy időhöz voltak kötve, 30 óra játék elég volt belőle.
-
Lien
aktív tag
válasz
Mindig ez a P2P lobby dolog, de ez mit is jelent tulajdonképpen? Pay to Play?
-
birorichard
őstag
válasz
ImpersonatoR #1198 üzenetére
Nem, megspórolsz néhány levél frontint, ha vársz még legalább 1-2 hónapot, bár van egy olyan érzésem, hogy ebből már sosem lesz olyan játék, amilyet ígértek, és amilyen válhatna belőle. Ez a P2P lobby... Rakás sz..., de még lehet, hogy annyit sem ér.
(#1209) wwenigma: Hát azért az aw-nál nem szebb a Titanfall...
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
tDr1v3r #1204 üzenetére
Ezt most igy az emberekre ertem akik kussban platformot valtanak.
shotika: online felületek, fórumok etc. De amig az ilyen "nekem jo max atmegyek konzolra" velemenyek gyulnek, addig tartani fog a lejtmenet. Megneznem Acti vagy steam forumot ha napi 2-3000 uj panaszos forumtema szuletne... vagy twitteren menne minimum ennyi panaszos uzenet.
-secret-: XO nem fog ennyit birni.
Casanova*: fullon? Minek ertelmetlen opciokat bekapcsolni, pl. többszörös elsimitast fullhd és felette? AW/ghost nagyon rosszt példa, nézd meg Titanfallt ami grafikában sz*rráalázza mindkettőt és mégis normálisan fut.
-
válasz
bulikavagyok #1196 üzenetére
Itt van egy kicsit részletesebb leírás, illetve tippek is az adott perkekhez.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó karcmentes Apple iPhone 12 128GB / 12 hó jótállással
- Samsung Galaxy S23 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2954
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest