- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Telekom mobilszolgáltatások
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- Kikristályosodik a Razr 60
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
killer095
őstag
Megjött végre...csak hűtőmágnesem lemaradt
-
Casanova*
veterán
szasztok! két meghajtóból hogy tudok csinálni egy meghajtót?? C meghajtón van a win. van D és E meghajtó,e kettőből akarok egy meghajtót!
-
ForRedGlory
félisten
válasz
birorichard #290 üzenetére
Na megvan elvileg, hogy miért néz ki csúnyán a grafika. PS4 topicban kaptam választ, hátha valakit érdekel. [link]
Valaki kipróbálhatná, hogy nyugodtan dolgozzam
-
birorichard
őstag
válasz
ForRedGlory #289 üzenetére
Hát ez az ember vmi frenetikusan jó, nekiállok majd a sorozatnak is.
Nyilván azért van ilyen géped, h legyen, ami kihasználja, uh. megértem, h jó volna bele extra-extra beállítások a számodra, én is hiányoolnám a helyedben.Összességében viszont szerintem nem rossz. A multira még én is kíváncsi vagyok, örülnék ha frissebb, különbözőbb élményt nyújtana a korábbiaknál.
A single eddig viszont nekem nagyon tetszik, uh bizakodok. -
ForRedGlory
félisten
válasz
birorichard #287 üzenetére
Ahogy nézem Kevin Spacey ugyanabban a stílusban kommunikál, mint a House of Cards-ban, ami több mint kiváló sorozat. Érdemes belenéznetek, ha nem nézitek. Elképesztő
A grafikára... csak 2 percet tudtam játszani, mert meló, és csak megnéztem gyorsan hogy indul. Ott nekem nagyon nem tetszettek a textúrák, de lehet, hogy
1., közel ültem a géphez
2., bugos és nem töltötte be jól őket
3., nagyok az igényeim... mondjuk nem egy szebb játékot tudnék mondani, bár ahogy nézem COD:AW-ben inkább a karakter modellekre gyúrtak rá, hogy az nézzen ki jól.Na majd, ha többet játszottam, akkor tudok normálisabb véleményt megformálni. Kár, hogy engem nem izgat a multi, mert a reflexpisikék mellett nem tudok már érvényesülni "vén" fejjel. Remélem a single legalább hosszabb lesz, mint az előző részeké, bár ahogy olvastam valaki 5 óra alatt kitolta
-
Kb 3 perccel ezelőtt hozta meg nekem is a postakocsi.
-
birorichard
őstag
válasz
ForRedGlory #285 üzenetére
Hát te a gépedet szerintem nem egy COD fogja kihajtani, még ha az a legújabb is... Ja, vannak benne itt-ott csúnyácska textúrák, egy-két reccenés, de egy első napi indításnak azt mondom, hogy az elmúlt pár évet végignézve, a többihez képest ez maga a non plus ultra...
Szerintem az optimalizáció az elvártat nem hogy meghaladta, hanem jóval túlszárnyalta, és emellett gyönyörűen néz ki.
Ugyan még csak a kampány negyedénél járok, de azt már most el tudom mondani, hogy COD-ot így a legelső MW óta nem élveztem.
A sztori eddig hibátlan, a jelenetek tele vannak túlpörgetett akcióorgiákkal, már most többet/jobbat mutatott, mint anno a Ghosts egésze, a karakterek is rendben vannak, Kevin Spacey valami iszonyat jó, de ahogy bekerülünk az Atlas-hoz az sem egy egyszerű na puff, beadtam a CV-m, aztán felvettek dolog, némi háttértörténetet kanyarítottak hozzá - látszik rajta, hogy foglalkoztak vele, nem egy összedobott sz*r, nem pusztán csak a kötelezőt sikerült hozniuk. Bár hozzáteszem, hogy nyilán nagy volt rajtuk a nyomás a tavalyi fiaskó után.Hangokk ti hogy vagytok? Nem egy BF, nem azt akarom mondani, de mérföldekkel jobbak, mint az előzőekben. Hoz azért egy átlag felett valamivel szintet.
-
-
ForRedGlory
félisten
Valaki csinálna egy pár képernyőmentést a COD:AW elejéből úgy, hogy viszonylag közel van a fal?
1440p MAX-on olyan kis felbontású a textúra, hogy már fáj.
Nem beszélve, hogy néha beröccen a gépemen, ami lol.
Majd jön patch gondolom...
-
shotika
őstag
válasz
wwenigma #269 üzenetére
Szintén, csak Amd 6770-es, 1 Gb, a single az katasztrófa (multit majd akkor ha meg tudom venni, bár most erősen filózom rajta, így megéri-e).
Nálam már a Ghosts is szarul futott, ez a játék szerintem annak a tuningolt változata - jobban örültem volna, ha a Black Ops 2-es motort hegesztik rá erre is.
-
tDr1v3r
veterán
Listen server, tehát P2P-s. Én azt gondoltam hogy az MW3 után bedobják újra a szerverböngészős dedikáltas történetet, de hát nem...
(#281) shotika: A BO2 tupírozottja lesz ez szerintem, abban már volt egy egész használható DoF is, amit a Ghosts nem használt mert nagy valószínűséggel külön fejlesztették.
-
@rglaaf
veterán
ez is lobby+normál szerver a multija?
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
birorichard #275 üzenetére
Sz*r konzolport, nV optimalizalassal. Mast nem vartam csak remenykedtem...
-
wjbhbdux
veterán
válasz
laceszgamer #265 üzenetére
Van már patch ami kiszedi a CPU checket [link], bár eredetire nem biztos hogy jó ötlet az indítófájlt cserélgetni. Azt írják hogy épkézláb dual core procikkal (pl haswell pentium) jól fut ezzel, tehát vagy teljesen kamu a magas gépigény vagy a p2p hostolást nem akarták ócskább gépeken, ki tudja.
Csak az Xbox one serverek dedikáltak mert azt a Microsoft fizeti.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
birorichard #271 üzenetére
Nagyon úgy néz ki. Még állítgatom mert nem hiszem el. Ghost szebb es jobb SP-t produkált pedig akkor gyengebb GPU-m volt...
Télapó_: [link], elorendelesnel ingyen posta volt.
-
Télapó_
tag
Honnan rendeltétek a játékot, hogy nektek már meg van?
-
wwenigma
Jómunkásember
-
wwenigma
Jómunkásember
Multi: szépen megy, latszik hogy sledgehammer csinalta, MW3-ra hajaz. Minden negativumaval. Hitreg szar, lagcomp nem tom van-e de akinek nem fix 4csikos a pingje azok viszik a meccset...
-
kopaszqtya
tag
válasz
laceszgamer #265 üzenetére
Hát elvileg nekem csak a ram lehet akadály, ezért kérdeztem, hátha van valakinek tapasztalata.
Csak multit nyomnám amíg megjön a gariból a rendes vga-m + gépem. -
laceszgamer
addikt
válasz
kopaszqtya #263 üzenetére
Ami tuti, hogy 2 magos procival nem hajlandó megmozdulni. Ram tekintetében még nem nagyon van info, mondjuk majd emglesem, kíváncsi vagyok mennyit hasznl, illet a magokat mennyire hajtja meg.
-
Chereiose
addikt
Én nem vettem meg a tavalyi fostaliga ghosts-ot, pedig előtte minden rész megvolt.
Erre kíváncsi leszek, értékelések jók, de várok még vele, ki tudja, hogy pl. mennyien veszik meg majd PC-re, mert ha csak annyian mint a ghosts-ot, akkor nem sok értelme leszszerk: amúgy a gameplay videók elég jók, eddig rá se néztem a játékra, pedig sokkal jobbnak tűnik mint a ghosts
-
kopaszqtya
tag
Hát nekem sajnos 2 napja behalt a VGA-m, így most csak egy gyengébb gépem van, valaki próbálta 4 gb rammal képes elindulni ? vagy fölös felraknom is ?
-
birorichard
őstag
válasz
wwenigma #255 üzenetére
Eddig (story mode, első pálya) azt mondom, h nagyon jól döntöttél, már én is csak a multira vagyok kíváncsi, és megyek is a boltba... Ha valamelyik nap nem játszol vele, mert melózol, megnézzük, h működik a sharing steamen?
Most sétált be Kevin Spacey a történetbe, iszonyat jó. -
wwenigma
Jómunkásember
válasz
laceszgamer #257 üzenetére
Hát ja úgy igen.
Bevallom nem szamoltam a DL eshetőséggel.
Amugy mokas, steamrol lehuztam eloszor az SP-t, az 7G, de addig nem akarja inditani amig az MP le nem ér.
L_ajos: most nagyon megtolták, BO1-et delutan fél4kor kaptam meg anno.
-
L_ajos
őstag
Most hozta meg a futár
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
laceszgamer #254 üzenetére
47 gigát rak fel szóval nem, elég erősen tömörített.
birorichard: par napja neztem egy streamet a jatekrol, osztottam-szoroztam es akkor rendeltem meg. Visszanéztem a Ghost korai videóit, abbol latszodott hogy ez mas lesz. Most mar csak a valos minosege kerdeses multiban.
Amugy annyira gáz, nézem itt az eddigi jatekidoket...
MW2 > 1000ó
MW3 ~ 403ó
BO ~ 477ó
BO2 ~ 629ó
Ghosts ~ 62óTitanfall ~ 252ó
zsizsef: sajnos passz, szerintem fullba rakja fel max majd a patchek fognak par gigat jelenteni. Nekem eleg jo netem van, gyorsabb mint DVD-rol telepiteni ugyhogy epp csorog le...
-
birorichard
őstag
válasz
wwenigma #247 üzenetére
Na megy már, még jó, h itt vagy.
Elsőre eddig minden ok, az én nem kifejezetten combos gépemen is hasít highon, uh. sztem még ma éjszakás előtt kipörgetem.
Ha majd mindenki kiőrjöngte magát az első pár napban, valakit megkérek egy napra library share-re a steamen, aztán megnézem a multit is, de eddig pozitív a dolog.
Lol.
Hát ja. Utolsó update óta megint elővettem én is.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
birorichard #248 üzenetére
-
Hikvision
senior tag
Tényleg jó lett
-
birorichard
őstag
válasz
laceszgamer #249 üzenetére
Hát mert a film végére mindig begurult, mert megölték a szerelmét, elrabolták a haverját, úgyhogy felvett két könnyű géppuskát, és lepuffantott mindenkit. Emlékszem a második részre, mikor megrohamozta a haláltábort, na annyi vietkong szerintem a valódi háborúban nem halt meg, mint itt 10 perc alatt rambo keze által.
-
laceszgamer
addikt
Na ennek a résznek megvan az esélye, hogy fennmarad jövő novemberig a gépen.
Azt hozza amit kell, egy jó kis pörgős lövöldözés, igaza dolgok magja nem sokat változott, viszont az " ugrálós " formulát kicsit szokni kell, de alapvetően jól használható a dolog.Kicsit mintha a BO2-MW2 duót nyakon öntötték volna a Crysissel és a Titanfall-al.
A single player részt még nem néztem, de szerintem kicsit várok is vele, majd ha lesz egyhuzamban két eljes délutánom, akkor rögtön legnehezebb fokozaton nekiesek, mert alapesetben gondolom ez is végig " rambozható "
( Mért " rambozható " ?a filmekben Rambo sose rohant be az ellenség sörűjébe, mindig inkább lopakodva cserkészte be őket, mért terjedt el mégis a " rambozás " szó a megyek és lövök ész nélkülre?
- ez msot csak úgy felötlött )
-
birorichard
őstag
Első pálya bevezetője után nem tölt be, azt írja, legalább 5MB helyet szabadítsak fel a meghajtón, ahová a játékot telepítettem. Nem tud választani az üres 300 GB-ból... Ismét egy minőségi produktum.
-
xxSanchez
őstag
Biztos nagyon jó a játék, de 10 perce várok, hogy találjon egy looby-t.
-
tDr1v3r
veterán
CharlieIntelen azt írják hogy jó lett a port - meg a játék is. Kíváncsi leszek... lehet PC-re lesz beszerezve ha nagy tábora lesz.
-
Elértünk ehhez a naphoz is.
Kár, hogy 5-ig dolgozok.
-
törölt tag
Becsokizok ettől a játéktól. Ennek kellett volna a Ghosts helyett jönnie tavaly. Brutál jó lett!
-
wjbhbdux
veterán
http://www.twitch.tv/orb
na már tehetségesebbek is streamelnek -
xxSanchez
őstag
Hát nekem még nem megy.
Edit: Megy.
-
xxSanchez
őstag
1 perc.
-
shotika
őstag
Lökjétek majd ezerrel a képeket és infókat!
Sajna nekem csak 17-én jön fizu...
-
xxSanchez
őstag
válasz
laceszgamer #224 üzenetére
Én is alig várom már.
-
laceszgamer
addikt
Na 5 perc XD
-
birorichard
őstag
"Zombies are part of the season pass" - már megint erős lehúzás szag van. :S
-
xxSanchez
őstag
válasz
laceszgamer #220 üzenetére
Igen, éjféltől játszható.
-
xxSanchez
őstag
Na még 4 óra.
-
laceszgamer
addikt
Van ahol azt írják, hogy 270x-el fut extrán 60FPS-el.
-
törölt tag
válasz
DokiBaxxi #207 üzenetére
A korábban linkelt kiwi gyerek twitch chat-én beszéltek valami olyasmit, hogy a ranked(?) lesz csak dedikált szerós. Na most ugye twitch chat és ott is csak egy srác kérdezte, szóval ez lehet, hogy a "néma mondta a süketnek, hogy a vak látta a sántát futni" tipikus esete.
Egyébként a játék engem nem győzött meg sajnos... Van egy olyan sejtésem, hogy elég kevés lesz pc-n a játékos amúgy is. -
kribe
őstag
-
-
DokiBaxxi
őstag
Egyébként érdekes, mert a streamer egyszer elvesztette a kapcsolatot a hosttal és azt írta, hogy lost connection to host/server
Ezek szerint egyelőre p2p rendszer van, de amint mindenhol kint lesz a game, lesz ilyen BO2-féle rendszer? -
MoRT2195
tag
Valaki nem tudja, hogy 4gb rammal megy a játék? Jó volna, ha elindulna, mert holnap hozza a futár.
-
DokiBaxxi
őstag
PC-s port P2P-s
Mit is vártunk ugyebárAnnak aki nem nézné Rekuja streamjét:
-Optimalizáció jónak tűnik
-Van FOV Slider
-Van Ping mutató
-Sok beállítási lehetőség
-6v6 meccsek
-Mouse Accl. nincs(kikapcsolható)(#202) wwenigma
Ja
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3038, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3042, 94% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Újszerű Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB-(MC9E4MG/A) Ezüst -3 év gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest