- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Telekom mobilszolgáltatások
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- Kikristályosodik a Razr 60
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
atidzsiforc
őstag
válasz
atidzsiforc #1396 üzenetére
lol steames kereso nekem sem mukodik, google-n keresztul talaltalak meg
-
atidzsiforc
őstag
válasz
birorichard #1392 üzenetére
Akkor megkereslek, ha hazaertem.
-
kribe
őstag
válasz
birorichard #1391 üzenetére
Steam-ből csatlakozz a barátra, ne a játék Friends menüjéből.
-
birorichard
őstag
válasz
atidzsiforc #1385 üzenetére
Nem talállak, ez a Steam is megérett egy atomra, még egyszer nem fordult elő, hogy megtaláljak valakit benne név alapján...
Farcry Collection szemtelenül olcsó Steam-en, akit esetleg érdekel.
-
birorichard
őstag
Ez egy f.s, nem enged egy steam friend-hez sem csatlakozni... Nektek megy? Unable to connect. Benzin+gyufa...
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
rapidsquirel #1388 üzenetére
FX6300 26e (és nem igazan gyorsabb a 6 moduljával ami valojaban 3 teljeserteku mag es 3 reszleges), FX8350 meg 45e (ez mar legalabb erzekelhetoen gyorsabb de ennyi penzert....) plusz alaplapcsere. Arrol volt szo hogy nem akarok kolteni.
-
Hikvision
senior tag
válasz
rapidsquirel #1388 üzenetére
Üdv Mesterek! Gondoltam megosztom a tapasztalatot, Le lett cserélve a konfig: Egy Asus Z97-pro, i5 4690K (4.5ghz), Asus Strix GTX 970, 8gb Corsair DDR3 2133MHZ, és így már tudja tartani a fix 90fps-t kimaxolva 1920x1080-ban. Jól sikerült az optimalizálás....
-
rapidsquirel
aktív tag
válasz
wwenigma #1381 üzenetére
Tudom, hogy probléma a pénzkiadás, mikor nem?
Minimum FX6300, 8350(inkább utóbbi), ha nem akarsz költeni(nyilván nem).
Alá egy értelmes lap, ami éppen neked "szimpatikus"(de lehetőleg NE egy 20k-s anti tuning alap lap).
Így már rendben is lennél.
És persze egy optimalizált AMD driver amely remélhetőleg hamarosan érkezik. -
Con Troll
senior tag
-
atidzsiforc
őstag
válasz
birorichard #1382 üzenetére
Vegyel fel steamen 7ep3s_kopter vagyok
-
ricsiii01
tag
Sziasztok!
Mit tippeltek mikorra lesz játszható? A Ghosts hány hónap után lett jó?
Van értelme karácsony fele megvenni vagy hagyjam?Bár, ha így halad az ára az aprón akkor addigra 5k-ért belehet majd szerezni, annyiért meg tuti vétel (ma reggel 8,5k volt a legolcsóbb, de egyre lejjebb licitáltak, így már 7k a legolcsóbb).
-
birorichard
őstag
válasz
atidzsiforc #1380 üzenetére
Nekem teljesen hektikus a beosztásom, uh. össze tudjuk majd hangolni.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
rapidsquirel #1379 üzenetére
Mi indokolja hogy ne legyen eleg. Milyen jatekbeli elem igenyli.
Egyeb jatekokban sem volt keves, csak es kizarolag ebben tunik ugy hogy elavult-dobjukki-hulladek.
Mindjart hazaerek es nezek multicore teszteket, miert is keves... Egyebkent szerinted mi az ajanlott? Ertelmes aron mi veri meg annyira hogy erdemes legyen lecserelni?
-
atidzsiforc
őstag
válasz
birorichard #1361 üzenetére
En tolnam, csak ritkaundorito beosztasom van, kedden meg vasarnap vagyok delutanonkent szabad csak.
-
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
rapidsquirel #1377 üzenetére
Voltak korabban screenshotjaim mas jatekokbol amik szepen mennek. De akkor elmagyarazom. Nem akad, mukodik, normalisan.
Bakker, MI indokolja ezt a procihasznalatot? Ep esszel nem lehet felfogni! Az AI? Oszt hol bujkal?
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
rapidsquirel #1373 üzenetére
*casus belli
Buszrol leszallas kozbe irtam , sry. Mint mondtam mas mai jatek szepen megy vele, szoval trehany portolast vegzoket kellene leapolni.... Egyszeruen semmi nem indokolja ezt a processzorhasznalatot.
Killer095: ugyanaz amit mar megbeszeltunk, felrebeszeles es tereles. Nem lesz.
-
rapidsquirel
aktív tag
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
rapidsquirel #1369 üzenetére
Erdekes hogy masnak eleg ez a proci de mind1... Barminek, hogy igy fogalmazzak szoval nem alapkovetelmeny egy jobb. Meg alaplapomba se menne bele eppen... Normalisan meg kene csinalni talan a jatekot, legyen ami indokolja ezt a procihasznalatot... Esnem annyi hogy konzolport, ez nem indok sot inkab vasus bell egy kiados programozo agyonveresre.
-
Angel2014
addikt
Sziasztok!
Nem tudtok nekem segíteni,hogy mi a nyavalyába akadtam el a 15. pályán?
[link] itt járok a 9. perc környékén nincs már kire lőni legalábbis nem vettem észre , a társam áll egy helyben és folyton ezt írja ki:
you failed to prevent the missile launch.....
Nem sikerült a rakéta indítást megakadályozni.
Egyszerűen 3. napja nem bírok tovább menni.
-
Con Troll
senior tag
Én írtam be pár napja ezt a hallom az ellenség fegyverét bugot. Azóta annyit sikerült észrevennem, hogy talán a killcamhoz van köze a dolognak. Ha akkor nyomod el, amikor épp lő az ellen, akkor onnantól az ő lövéseit (is) fogod hallani.
Pl. sokszor van az is, hogy killcamban lelő az ellen, szalad a bilétáért, én továbbnyomom, és nekem írja ki már respawn után, hogy Kill confirmed. (Persze ezt nem számolja bele a meccs állásába, csak csúszik a kiírás, vagy nem tudom). Szerintem a fegyverhang is így "ragad be". -
AAntii
őstag
válasz
rapidsquirel #1357 üzenetére
A játékok jó része ugyanúgy fut a fent felsoroltakon, mint egy i5-ös vagy i7-es procin, mondjuk a középkategóriásnál erősebb videokártyák mellé már nem árt egy erősebb proci sem. De ha az anyagi lehetőségek korlátozottak, lehet azokkal simán játszani és ugyanabból a keretből inkább egy erősebb videokártya ajánlott, mint egy erősebb proci. Annak idején én phenom 2-ről cseréltem i3-ra, nem tapasztaltam semmilyen lassulást játékokban, i5-re is csak a battlefield miatt váltottam, mert az i3-mal olyan volt játék alatt a proci terhelése, mintha folyamatosan ment volna a linx
Az AW pedig ugyanúgy járt egyelőre, mint a Ghost, két ugyanolyan erős, ám más komponensekből álló konfigon sem fut ugyanúgy. Majd a patch megoldja (vagy nem)! Úgy lehetne még szakítani a játékkal, ha az első naptól meg lehetne venni a hozzá járó patchet is 15 euróért.
-
birorichard
őstag
Ha már megvettük ezt a ...-t, nem akarunk ranked game-eket nyomatni? Legalább az érdekes.
-
rapidsquirel
aktív tag
válasz
freestailo #1355 üzenetére
Jó lesz az az i3, menni fog rajta a játék, Phenom2-ővel lazán partyban van, mert ha már itt tartunk, mindkettő régesrég cserére szorul.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
freestailo #1355 üzenetére
Intel szoval mindenféleképpen az lett volna, ha jobb akkor is.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
boogie84 #1352 üzenetére
BO1-gyel ez van, a mai napig is. Erosebb kartyak persze izomból megoldják de ez a része szégyen hogy nem tudtak kijavitani.
freestailo: nem akartam a lelkedbe taposni de idegállapotban vagyok. Ez a jatek meg valos tobbszalas, szoval itt lep be a 2vs4mag.
-
freestailo
őstag
Mindegy mostmár megveszem majd megírom mit produkál i3-on. Egyébként aza szaros i3 nemcsak hogy nem szarabb mint a phenom II x4 965, hanem legalább olyan erős, de van ahol rá is aláz a phenom-ra...
http://www.cpu-world.com/Compare/815/AMD_Phenom_II_X4_965_(140W__BE)_vs_Intel_Core_i3_i3-3240.html
najó egy döntetlenben kiegyezek...mivel húzott phenomról volt szó
-
boogie84
veterán
válasz
bulikavagyok #1341 üzenetére
& (#1346) attos71:
Köszi urak! Én a mocskosul olcsót kicsit alacsonyabbra rakom. Sőt az eredeti árat sem lennék érte rest kiadni, főleg a lemezek miatt (ha jó, élvezetes lenne a játék) mert a 15/1-el mire lejön én majdnem kopasz létemre befonnám a hajam.
(#1345) wwenigma: Anno BO-val is volt ilyen. Laptopokon jobban futott mint erősebb pc-n. Annyira optimalizálatlan volt az egész. Aztán jó lett... Persze senki sem ilyenre vágyik.. Azt mondom várj vele, biztosan jön ki patch. Összeesküvés elméletben az is benne van, h intel + nv párossal tesztelnek.
(#1342) birorichard: Megfogadom a tanácsod, várok a vásárlással. Bízom benne, hogy lesz olyan élvezetes játék, mint anno a SÖR klánnal az MW2!
-
wwenigma
Jómunkásember
Akkor lassan érthetően magyarazd mar meg nekem hogy a 3,6GHz-en ketyegő Phenom II x4 965BE procim (aminek az NB frekije is 2,4GHz-re van huzva), a mellette levő 8GB DDR3-1600as ram és a Gigabyte R9 270OC 2GB-os videokártya miert nem eleg hogy normalisan menjen? Egyes mapokra be se tolt, masoknal full lag, 1-2 jatszhato maximum de az is ugy hogy max 40fps ha van?
Ezek utan azt mondod hogy i3 a 2 szaros magjával elég neki meg egy 1G-s 5870? Lowra vett texturak nem fognak beleferni...
-
AAntii
őstag
válasz
birorichard #1343 üzenetére
Most meghalt vagy nem? Hátakkor?
-
birorichard
őstag
-
birorichard
őstag
válasz
boogie84 #1339 üzenetére
Szerintem várj még vele, ha nem nagyon sürgős, legalább november végéig, fekete péntekig, aztán ha még akkor sem égető a dolog, akkor első free weekendig. Ha pont otthon vagy, garantálom, hogy ki tudod magad annyi idő alatt játszani. Így 7 COD rész után pont ennyit is ér, hajszálra pontosan annyira szar/jó, mint az előzőek: jó alapötlet, szarrágó kivitelezés (P2P, lagcomp).
-
boogie84
veterán
válasz
birorichard #1337 üzenetére
Na pont az ilyen tapasztalatokra lennék kíváncsi. Köszi a tiédet is!
Persze nem csak a negatív tapasztalatok érdekelnek.Hol lehet mocskosan olcsón beszerezni a játékot?
Nem mintha gond lenne az ára, de nem szeretnék úgy járni mint a Grid 2-vel. Inkább nem minősíteném azt a játékot.
-
rapidsquirel
aktív tag
válasz
atidzsiforc #1335 üzenetére
azt nem mondtam, hogy a 40fps több mint ölég
-
atidzsiforc
őstag
válasz
rapidsquirel #1334 üzenetére
azt a 40 fpst xD jo mondjuk cpu-heavy megoldassal recordolt az arc, amugy biztos megy neki jobban
-
rapidsquirel
aktív tag
válasz
freestailo #1333 üzenetére
Csodálkoznék ha az 5870 nem lenne elég neki [link]
És itt is csak egy 2magos procival tolják. -
kribe
őstag
válasz
freestailo #1331 üzenetére
2 mag 4 szál elég kellene hogy legyen, minimumnak is i3-as procit írnak.
-
AAntii
őstag
válasz
freestailo #1327 üzenetére
Youtubeon ha a videók között nézelődsz, akkor láthatod, hogy i3-mal el is indul a játék és normálisan fut is. vagyis helyesbítek. Semmivel sem fut rosszabbul, mint egyébként egy 4 magos géppel.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
freestailo #1327 üzenetére
2 mag.... szvsz nem.
Vidikari 1/2G VRAM?
-
freestailo
őstag
i3-3240@3,4 Ghz 4 szál elég neki? plusz egy 5870?
-
BandiHUN
veterán
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem:most akkor ez a gém megy hivatalosan 2 magos procival?Filóztam ezen és az új Borderlands-on,de errefelé hajlik most a mérleg...úgy olvastam annó,hogy 4 magossal indul csak,de adtak ki valami hekkelőt,ami ezt megoldotta,most akkor végülis mi az álláspont?
Az 576-on E8200-at irnak minimumnak,lehetséges,hogy menjen E7300@3.2-n is?Nem újitanék gépet karácsony előtt,azt is tudom,nem mai darab,de nekem eddig mindenre elég volt,a Ghosts-hoz is,az új Borderlandsot is hiba nélkül viszi full maxon...
Szóval csak konkrétan az érdekel,megy-e,gépkritika nem,és ha igen,hol a legolcsóbb most megvenni. -
-
freestailo
őstag
G2A-n is 8300 Ft a magyar nyelvű, kicsit trükközni kell hogy ki lehessen választani ezt a verziót, de ennyi az ennyi..
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
rapidsquirel #1314 üzenetére
Hivatalosan a mexikoi Origin boltból lett véve.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
rapidsquirel #1312 üzenetére
Olcsobb volt megvenni megbizhato helyrol dobozosan mint random kulcsárusoktol.
-
wwenigma
Jómunkásember
Tulmelegszik ha sokat nyomod, gyk reload van a hutessel, nem OP fegyver. Azt hozzatennem hogy ritkan öl ennyire, jobbara 5-6-7 puffanas van ami talalatot jelez és nem hal meg az ellen. Bezzeg ha téged lőnek vele max 2-3 puffanas es fekszel.
rapidsquirel: speciel nez mar meg miket es mennyiert arul az oldal... aztan majd csodalkoztok ha 2 honap mulva kiderul hogy lopott hitelkartyaval vették és jön a piros felirat. Nyuigodt lelkiismerettel a bolti dobozos, 33€ átszámolva..
-
Fluor
csendes tag
Szerintetek ez legit? Vettetek már innen valamit?
http://thegamekeys.com/call-of-duty-advanced-warfare-game-keys-steam-563.html
-
Casanova*
veterán
válasz
rapidsquirel #1304 üzenetére
állítólag jövőre a cod 2-ik világháborús lesz.... nagyon remélem!
-
SloWater
tag
Én a Defenderen futottam bele tegnap a jelenségbe, az egyik ellenfél valami hangtompítós akimbóval ment és folyamatosan hallottam, mintha mellettem darált volna végig.
Ez az ultimate halálsugár, hát...
Nem akarok bántani senkit (pláne nem téged, kribe, ne vedd magadra!), nyilván azt is meg kell tanulni kezelni, hogy hatásos legyen, de hogy a tizenévesek erre hegyezik a cerkát az is biztos. Az általam próbált fegyverek közül azt hiszem arra mondanám, ha valamelyikre, hogy OP. Közép- és rövid távra kegyetlen. -
kribe
őstag
válasz
rapidsquirel #1302 üzenetére
Egyszer használták ellenem és emlékszem totál ideges voltam miatta, de amikor megkaptam megértettem miért
Ami érdekes volt ebben a meccsben még, hogy folyamatosan hallottam valakinek a hangtompított fegyverét tüzelni, mintha ott állna mellettem, vagy éppen mintha én használnám. Párszor néztem is hogy hol az ellenség , mert nem láttam a térképen. Valaki itt a fórumban már említette ezt a hibát korábban, de nekem még nem fordult eddig elő.
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 16GB 512GB 1 év garancia
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Tuf F15 FX506H / 11400H / RTX 3050 / 16GB DDR4 / 512 SSD
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest