- iGO Primo
- iPhone topik
- Mobil flották
- Galaxy Buds Core nevű fülesen dolgozik a Samsung
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
Új hozzászólás Aktív témák
-
BandiHUN
veterán
Alapvetően a változós mapok a laggosak.De egyébként még mindig a legjobb megoldás,hogy ha az ember azt látja,hogy "rossz" map jön,szavaztak meg,akkor kilép és kész,és nyugodt marad.A statikus pályák jók.De pl.a Defender mint map is és mint lagolós hulladék is a kihagyós kategória.Igaz én genyó vagyok,és néha bevállalom,hogy felmegyek,mert lövöm a lagghuszárokat,nekem is akadozik,de a shotit kevésbé birják a golyós fegyósok
D
Igaz mindig akad pár mamakedvence,aki a félmillás gépével azon is tud ugrabugrálni.Szerencsére mióta átálltam 4 magra,csak ezt kell hanyagolnom+ a Retreat első fél percét,a többi majdhogynem tökéletes.Preload off.
Ez tipikusan egy olyan gém lett,amit nem fejeztek be...egy bizonyos határtól felfelé elér egy szintet,de erőművel se jó.Vacak 4 magos 775 xeonnal @3 gigán a legtöbb mapon hozom a 91fps-t árnyék nélkül.És nem értem,hol a patch...de DLC az bezzeg jön... -
törölt tag
Én meg eltöröltetném. Persze, hogy egyre többen használják, a sok okos átmegy konzolra de nem veszi a fáradságot a kontroller megismerésére.
Fair playNem is értem, miért engedik, kibannoltatnám az összeset.Vicc, mivel ugyanezen átmentem
Megvettem a PS3-at, meg hozzá két CoD-ot, de egyszerűen nem akartam megtanulni azt a hülye gamepadot. Már itt hardveraprón néztem is átalakítót, csak közben elgondolkoztam rajta. Miért csesszek ki másokkal, csak azért mert én béna vagyok? 1-2 hónap után ment is a levesbe, jó nekem a pc.
-
mahoni
tag
Komolyan mondam ez PC-n való játék egyre jobban elveszi a kedvem! Mondom úgy h COD fan vagyok csak ezzel játszok minden évbe az aktuálissal ill. COD 4 még mindig
Nagyon ritkán szokott baj lenni mindig megy ... de AW ... ez kész
már vagy 1 hónapja nem is próbáltam pc-n csak kb 10 percet akartam játszani mondom nem inditom el a PS4-t , de felejtős h beenged...
Mióta meg van Ps4 re az egér + bill combom azóta nem is akarok már PC-n játszani! Nem beszélve róla, h mig a ps4 5 évig gép lesz addig a pc-re vagy 3-400k rá kell majd költeni...
szerintem több játékot már nem veszek PC-re
PS4 en sosincs olyan h nem enged be, nem tölt be a win, ez a baja a steamnek az a baja... míg pcn 700.000 vannak addig csak ps4 en mar 5.000.000mindig minden játékmódban kb 3 másodperc alatt talál játékot és mondom bill+ egérrel ugyna az mint PC-n
PC game byebye
-
törölt tag
Én meg lehet butaságot fogok mondani nem foglalkoztam még a dolog ezen részével, mert nem volt rá szükségem egy gamenél se szerencsére. Nekem úgy van feltelepítve a game, hogy az SSD csak a rendszer van, az egyik 500Gb winyón meg csak a steam, és a játékok is ide vannak telepítve. Ez a lapozó fájl téma, hogy kivitelezhető?
-
BandiHUN
veterán
Azért 1 dolgot a konzolon még mindig ne feledjünk...ott el lehet adni,cserélni a használt játékokat...ok,persze DLC-t és hozzá vett dolgokat nem,de közel sincs akkora kockázat,mint PC-n.Én egyébként 3.5-ért vettem az AW-t,szerintem kábé a mélypontot megcsípve...de ez a kiskapu most teljesen bezáródni látszik.Ergo ha bejön a gift/kódmentes korszak a régiók miatt...
PC-n mikor teszed meg,hogy havi 1000ft-ot cserére szánva minden hónapban az aktuális top-ot toljad?
PC-n az ember elkölthetne évi 100+ rongyot csak erre,a konzolos tizede helyett...Közben konzolon fél év múlva ugyanez el fog menni -3000ft árkülömbséggel,csak vigyázni kell a lemezre.És azért ott sokkal több játék van...Destiny,Halo...ők annyira nincsenek erre szorulva,mint mi,hogy lessük az évi 1 normálisnak TŰNŐ fps megjelenést.BF is van konzolon is.
Jaés 50x annyi pléjer is.Megkockáztatom,hogy az x360-as CoD2-t többen tolják,mint mi most az AW-tÉn is csak azért nem veszek konzolt,mert a PC-mre se költeném az árának a felét sem jelenleg.Nem játszok annyit,másra kell a pénz,a PC nem munkaeszköz,ergo nem profitálnék a gémen kívül az erősebb gépből.De ha a gépem tudnám annyiért fejleszteni,tuti konzol lenne belőle.Egyszerűen meguntam a PC nyögvenyelését,ráadásul ott van a Steamemen 300 játék,ami a mostani gépemmel megy,ha mindenáron kéne sokféle gém,van választék,sale-eken be tudom szerezni a tölteléket.
Ja egyébként ne feledjük,hogy konzolon alap a kommunikáció,a duma.PC-n max klánok között,TS+talán 1-2 barom beleböfög.Ég és föld a hangulat.Tudsz angolul?Már nem kell mindenféle klánosdi,hogy szólj/szóljon a csapattársad,mi van,ha vadidegen is.PC-n ez is ugrott.
-
törölt tag
Igen, biztosan. Hogy ugyanúgy mindenki csíterezzen mindenkit, mint pc-n. Így van egyfajta kontroller és nem fog a kis jóska előnyhöz jutni, csak azért mert anyu megvette neki a 40k-s razer hiperszuper ilyen-olyan felturbózott joy-t.
Gépen is 900 dpi körül játszok, sosem állítgatok semmit sem. De gondolom itt mindenki űberhácé gémer.wwenigma, hogy lenne csalás? Mindenkién rajta van
Istenem, ennyi hatert
-
törölt tag
Nem értelek titeket. Konzolon EGY eszközt találtak ki az irányításra. Tudsz állítani az érzékenységén és ennyi, míg pc-n némelyik patkány helyetted lő. Igenis csalás, mintha only knife szerveren mindenkit smg-vel aprítanál. Lehet nem csapnak ki érte, de nem tisztességes. Ha már konzolra adod a fejed, akkor tanulj meg lőni ugyanúgy mint a többiek.
-
Casanova*
veterán
feltelepíted a progit. elindítod a progit ,utána a gémet. a gémet tálcára teszed,aztán a progit megnyitod és megkeresed az s1_mp64_ship.exe-t. jobb katt rá és download (zöld) limitre katt beállítod 150 k/bs és upload (piros) limitre katt 50 k/bs. és kész is vagyunk. ezt csak egyszer kell megcsinálni. legközelebb a progit elindítod,után a gémet és lehet darálni. itt csak a gémen korlátozza a net sebességét, fixen,ami nagyon jó. közben mehet ezerrel a böngésző,torrent,stb.... gém alatt a net nem ingadozik. selymesebben fut a játék.
e program nélkül nekem nagyon lag compom van. 100mb / 50mb netem van,über gyors.
(#2603) dunc : köszi,viszont!
-
Casanova*
veterán
szakértők (nem gamerek) mondják,hogy az ips dell monitorok tökéletesek fps játékra. múltkor egy hc gamer srác írta,hogy az ips dell monitort lecserélte 144hz gamer monitorra,azóta nem fájdul meg a szeme,nem szédül meg. ez az aw game nagyon pörgős fps játék. sima tn 60hz kijelzőn látom,hogy elcsúszik a kép mikor megfordulok,felugrok,hát még az ips 60hz monitoron... sokszor én is szédülök már ettől. jövőre jönnek ki az ips 144hz gamer monitorok. kíváncsi vagyok mennyibe fognak kerülni.
-
Casanova*
veterán
Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\Call of Duty Advanced Warfare\players2 itt a config_mp.cfg fájlt megnyitod notepaddal és átírod a parancsokat ,meg bemásolod.
más: látom az első link nem lett jó. mégegyszer: Advanced Warfare Mid-December Xbox 360, PS4, and PC Update
-
bigbadforty
tag
GTX kártyával még a medium beállításra lehet is esélyed, hiszen azon elég jól fut a játék, amd a kaka valamiért, nV driver is külön a COD-ra jelent meg rögtön.
És nem kell hinni azoknak, akiknek radeon hd 4770-el 4k-ban 90 FPS-sel fut, mert nem fut jól a játék. Az, meg hogy "jól fut" jelenthet 45 FPS-t is, mert valakinek az már a jó kategória, csak nem a COD-nál.
És igen, újratettem a COD miatt a windows-t, SSD-n fut, CCC-ben is be van állítva, minden driver friss, minden windows frissítés megvan, minden cache ki van kapcsolva, nincs SS bekapcsolva stb....
Csak az az érdekes, hogy a Ryse fullon 60 FPS-el fut, ritkán esik be 55-re, de arra azt mondom, hogy megértem, de ez a Depth of Field-en kívül nem hozott grafikai újítást a kötelező textúra élesítésen. Még az a szutyok Ghost is tartja a 70 FPS-t fullon.
-
birorichard
őstag
Van assist multiban is, próbáltam, nagyon kicsi rásegítés, inkább célon tartani segít egy kicsit, lassítja a mozgást, ha az ellenségen van a célkereszt, könnyebben tudod követni, de így is elég nagy a hátrány az egér+bill kombóval szemben, pedig én egész jól játszok kontrollerrel FPS-t, anno boxon kezdtem, azt szoktam meg először. Egyébként ugyan ez van a Ghosts-ban, Titanfall-ban is, utóbbiban csak azzal szoktam, ott annyira bejön, azonban érdekes, hogy egér+billel pont ugyanolyan statok szoktam csinálni.
A dash-t valóban könnyebb kontrolleren használni - de kezdem már megszokni billen is - viszont annyira pörgős a játék, hogy szerintem muszáj PC-n az egeret használni, különben legyalulnak - próbáltam ezzel is, azzal is.
(#818) AAntii: szerintem kevés hozzá a 2 mag.
(#820) locaLpatrioT: nem tudom, nekem van.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Komplett PC - Intel Core i7-9700K, 32GB RAM, NVIDIA GeForce RTX 2060 SUPER
- Eladó Toshiba 65" 4k HDR ANDROID smart tv.
- Gamer Félgép - MSI Z370-A PRO + Intel I7 8700K + Kingston HyperX 2x8GB 2666MHz CL13
- ASRock Z690 PG Riptide + Intel I7 12700 ES + Netac 2x16GB DDR4 3200MHz CL16
- Samsung Galaxy S24 FE 8/128GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest