- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Telekom mobilszolgáltatások
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- Kikristályosodik a Razr 60
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomas51
senior tag
válasz
laceszgamer #395 üzenetére
Jó azt nem tudom, mert a 4K felbontáson annyit nem tudok belőle ki csikarni.
-
tomas51
senior tag
.
-
Lacek89
tag
Azért megkérdezném a fejlesztőket hogy PC-n már megint mi a tököm indokolja az fps limitet?
Nem sikerült függetleníteni a fizikát az fps számtól?
A magas képkockaszám esetleg hányingert okoz?Vicc...
-
L_ajos
őstag
Csak egy TDM kört mentem, de aszem ismét eljött az idő hogy azt mondjam: ez az én játékom!
-
RMZ250
senior tag
válasz
laceszgamer #387 üzenetére
Köszi megnyugodtam. Soha semmivel nem volt hálózati gondom úgyhogy csak a játékra tudok gondolni, hogy valami nem fasza. Mindegy, addig kitolom a singlit.
-
törölt tag
Akinek ocsmány a grafika az a shadow opció alatt kapcsolja ki azt a chace-t és jó lesz.
-
daveoff
veterán
válasz
laceszgamer #382 üzenetére
Nekem pl a BO1 is tetszett, még mindig játszok vele néha, az valami újat mutatott akkor. Nekem az MW3-BO2- Ghost hármas nagyon nem jöttek be, egyik sem.
-
daveoff
veterán
válasz
LackoMester #379 üzenetére
A Ghost a valaha megjelent legrosszabb CoD, szerintem az AW jól sikerült, ahogy előttem is mondják, MW2 szint simán...!
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
LackoMester #379 üzenetére
Neeeeeeeeeeeeeem, a Ghost a mindennek a legalja volt, ez MW2/3 szint,
-
LackoMester
addikt
Hát nézegetve a videókat, olvasva a hsz.- ket, ez ugyan olyan ratyi sz@r mint a Ghost, csak még repkedni is lehet.
Persze puding próbája az evés, amikor lesz ingyenes hétvége ki is próbálom, de ezért már pénzt nem adok ki.Mondom ezt úgy, h. idáig az összes rész megvan, és van is benne több ezer órám.
Szigorúan magánvélemény. -
Chereiose
addikt
Eléggé hajaz ez a BO II-re, nem? Legalábbis a gameplayek alapján..
-
xxSanchez
őstag
Most értem csak haza, remélem most már elég gyorsan fogok találni looby-t.
-
kribe
őstag
Egy csöppet ideges vagyok...
A játék megy, de amint online játékba szeretnék csatlakozni, azonnal bontja az internet kapcsolatot. Vagy a lobby keresése közben, vagy a pálya betöltése közben, a meccsig egy alkalommal sem jut el. Ghosts ugyanezt csinálta. Ha kilépek a játékból a net egy percen belül visszajön. Szóval cseszhetem a dupla xp napomat, meg ha nem jövök rá mi a fene okozza ezt, akkor az egész játékot. -
tomas51
senior tag
Na már renderelem a 4K-s max beállításos gameplayt, megnézhetjük hogy teljesít egy 970-alatta, persze él simítás nélkül.
Pár órán belül elérhető lesz a csatornámon.üdv
Peti -
birorichard
őstag
Ha a shadow-knál a cache-es lehetőségeket nem kapcsolod ki, akkor ilyen szörnyű, anélkül viszont betölti rendesen a textúrákat. Valami már fentebb írta, biztos valami bug lehet...
Amúgy kijátszottam a kampányt, hát jó 7-8 óra volt benne. Nem túl hosszú, de nem is egy BF4/Ghosts időtartamú. A színvonal viszont ismét ott van, ahol mindig is lennie kellett. Ebbe most belepakoltak mindent, ami (számomra) mindig is jó volt a COD-okban, nagyon bejött.
-
tomas51
senior tag
Bocsi....
-
L_ajos
őstag
Telepítés után még mennyit tölt le?
-
laceszgamer
addikt
Aki gondolja majd GPU-Z-vel gpu usage ot dobhatna fel.
-
tomas51
senior tag
Rájöttem már van két cashe beállítás azt kell kikapcsolni.
Megy is majd fel a 4Ks gameplay. -
tomas51
senior tag
Köszi megnézem.
-
tomas51
senior tag
Hát srácok lehet nálam van a baj, de ezeket a képeket én készítettem max beállításokon 4K-ba és katasztrófa ez a grafika ismét. Lehet nálam van a baj nem tudom.
Nemsokára elérhetővé teszem a linkjét a készített videónak, töltsétek le és meggyőződhettek az állításomról.
Ez számomra érthetetlen.
Még egyszer mondom lehet nálam nem jó valami nem tudom. -
afrojack1
senior tag
Hali!
Szeretném az új cod-ot megvenni! De nem tudom hogy melyiket, mert ezek az editionok összezavartak!
Na melyiket vegyem amivel majd (ha lesz dlc) azt is megkapon? -
L_ajos
őstag
Megvan az új 580-am, és már települ is ( ami lesz vagy 2 óra
), de lexarom
-
Hikvision
senior tag
válasz
kopaszqtya #339 üzenetére
Nálam ugyan az a szitu, Platinum feladta a játékot tegnap a G4 -nek ott meg hiába telefonáltam nem tudták megmondani, h hol járhat a futár, erre beközölték, h ma már lehet h nem is hozzák ki. Na mondom nesze neked Zero Day Edisön
-
ForRedGlory
félisten
válasz
ForRedGlory #291 üzenetére
Na ez megoldotta a gondomat.
Azal, hogy kimaxoltam a grafikát, de kikapcsoltam a shadow cache opciókat úgy szalad 1440p maxon, mint állat ... éééés gyöngyörű
Megy is fel az NVIDIA Shadowplay és csinálok egy videót.
-
daveoff
veterán
válasz
wwenigma #336 üzenetére
Nem vagyunk egyformák, én is csak megbízható helyről vásárolok. Berakom a kosárba, paypallal fizetek, pár percen belül megkapom a kódot, és max 1 óra alatt letölti a steam/origin/uplay az ilyen 40 gigás játékokat. Nekem ez egyszerűbb, ráadásul nincs szűkségem mindenféle szemétre a kód mellé, amit soha többé nem használok, mint pl. doboz, lemezek, csomagolás, stb.
-
nonsen5e
veterán
Üdv!
Végül kiderítettem, hogy nincs ramchecker, steamen véve, letöltve. Win 8.1-en vagyok, amint betöltene a játék (single/multi is) kiírja, hogy nincs elég (minimum 5mb hely a háttértáron) aztán kilép. Jó, hogy van még pár száz giga...
-
DokiBaxxi
őstag
Köszönöm a válaszokat, de tök jó, hogy mindenki megtévesztett
Lehetett választani, hogy a Single-t és a Multit is felteszem-e, így meg tudtam oldani, hogy a multit feltegye egy adott helyre, később a single-t meg leszedem -
SloWater
tag
válasz
FollowTheORI #327 üzenetére
A "Shader Preload" bekapcsolása nálam 3-ból háromszor a másfél perc után a hosttal/szerverrel való kapcsolat elvesztését eredményezte
Nyilván még hangolnom kell a beállításaimat, mindjárt írom, hogy nálam mi a helyzet a beállításokkal, memória és processzorterheléssel.
Csak előtte még lemegyek két sörért -
Qtya72
aktív tag
Sziasztok!
Anti ugri-bugri játékmód van ahogy igérték?
-
Netcode latom jól sikerült, ha jó lobby ba tesz (vagyis a hostnak jó a kapcsolata és neked is rá)
Bar a dedikált (EU) szervereket jó szokás szerint megint el lehet felejteni gondolom.
Ha viszont sikerül kifogni egy laggos host ot vagy ne adj isten tengeren túlit akkor továbbra is játszhatatlan streamek alapján.
A sv_maxping állíthatósága gondolom továbbra is a PC sek "kiváltsága" konzolon meg marad a jó kis 600 ms
Vagy mar pc n sem lehet?
Egérgyorsítás franko nem úgy mint ghostnal volt az első 2 hétben? -
melega
őstag
Nekem már megvan a játék. A multti, és a co-op exclusivot játszottam.
A single, csak akkor játszható, ha feloldják a zárat?
A Konzolokszervizétől vettem óriásposzterrel, és nulladik napi hozzáféréssel.
A játék xbox 360-ra érkezett -
kopaszqtya
tag
Lassan már 5 óra, de hol van már a futár a játékommal ?
-
StarKiller89
senior tag
válasz
StarKiller89 #334 üzenetére
solved
-
StarKiller89
senior tag
szinte max grafikán játszok, de a legtöbb tetxtúra úgy néz ki mintha full lowon lenne az egész játék, pl a katonák ruhája vagy a padló néz ki így, ilyen hiba jelentkezik valakinél? drivert most frissítettem, de hiába
-
DokiBaxxi
őstag
Aki lemezről telepít: a single és a multi telepíthető más-más helyre, vagy egybe kell neki az 50GB?
-
RMZ250
senior tag
Na fasza
1 óra 15 perc telepítés után most meg frissítést tölt le. Csakhogy nem jön csak 700 kb/s-mal
Gondolom kúrva sokan töltik. Még 40 perc.
-
kribe
őstag
válasz
ForRedGlory #325 üzenetére
Nem is nagyon tudok olyan házikót amire lecserélném...
De inkább meg se szólalok én itten a nyamvadt kis 50 játékommal
-
daveoff
veterán
Most valahogy engem is sikerült megvennie az Activisionnak, és beszereztem a játékot.
Nekem nagyon tetszik a játék, single a szokásos szintet hozza, de a multi nekem sokkal jobban bejön, mint az előző három CoD. És nagyon jól néz ki a játék! Szerintem most eltaláltak valamit, nekem már hiányzott egy jó pörgős CoD multi, asszem most megkaptam.... -
killer095
őstag
Nálam az első benyomások a multira nézve a következők :
- hiába nagyok a mappok az exonak hála eszméletlen gyors
- Jók a fegyverek, robbánosak hangja EPIC
- olyan lag hogy beszarsz
- + nálam minden egyes új pályánal az első 1 percben úgy szaggat hogy játszhatatlan...pedig a single megse rebbenEzt remélem orvosolják majd mert elég ideegroncsoló az első 1 percben 10%on megy a VGAm
-
Casanova*
veterán
win telepítésnél formáztam az e
meghajtót és azóta nem tudok
felmenni. hiányzó boot fájlt ír ki.
restart win lesz. -
tDr1v3r
veterán
Ma nézegettem pár gameplay-t és stream-et, olvasgattam pár véleményt és hogy is mondjam... meggyőzött. Derék beadva, játék megvéve.
Már zúg le a BF4 mellett.
Kíváncsi leszek majd a végeredményre. A Ghosts enyhén szólva is kiakaszt (2x is megvan azért mondjuk, oké, Xboxra ingyé' volt), ez nagyon remélem hogy jobb lesz. Ha már sok tavalyi fanyalgót megnyert, talán engem is meg fog... remélhetőleg ebben is lesz annyi lehetőség mint a BO2-ben ami azért nem az az MW3-féle yearly fun szint, és több évig is el lehet vele lenni.
-
xrace77
tag
20 perce hozta meg a futár, már települ...
Ma hosszú éjszaka lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Windows 11
- Mikrotik routerek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Milyen egeret válasszak?
- Így VERNEK ÁT a KAMU webshopok!
- Nők, nőügyek (18+)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Napelem
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 10 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Apple iPhone 14Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- Akció! Gigabyte Vision Z590 D Wi-Fi Alaplap! LGA 1200!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest