- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
daveoff
veterán
válasz
Lacek89 #2750 üzenetére
Akinek csak a frag vadászat a lényeg, az nem is értheti a mondandómat. Elsősorban a játékélményre gondoltam....
Egyébként nem fogom beírni sehova, ez most csak úgy jött...A CS az megint más, azt is játszottam sokat, még a régiekkel, úgyhogy nekem az sem új, de már az is unalmas nekem...
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Lacek89 #1882 üzenetére
Miert lenne? Allandoan jon valaki ezzel a dologgal, de ilyenert nincsen VAC BAN. Kivétel a BO2 konfigja mert ott titkositva volt, de azert se bannoltak mert nem volt allando ellenorzo erteke (ha jol tudom a VAC MD5 értéket néz bizonyos fileoknak hogy eredetiek e, a cfg valtozik tehat nincs allando ertek).
Öröm volt nezni a retkek screenshotjait a profiljukon, ahol se fű se fa nem volt csak a falak... -
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Lacek89 #1284 üzenetére
VAC a gépeden levő spec fileok érintetlenségét nézi és ezekhez hozza kell nyulni ha csalni akarsz szoval nem kifogas. Ugyanakkor nincs VAC csak egy génmódosított változata és csak a Ghosts-ban. Az AW még mindig anticheat nelkül fut...
En gyökér admin voltam, 300+ bannolt ID-vel MW2 alatt. Mindig teli volt a szerver.
-
birorichard
őstag
-
bager13
aktív tag
A legszomorúbb az egészben, hogy akik a Ghostot előrendelték és szívtak vele egy évik. Majd kijelentették ,hogy többet nem rendelnek elő CoD-ot, azok nagy része mégis előrendelte ezt. Most meg sírnak ,hogy ezzel is szívnak. Meg is érdemlik.
A nagyobb baj ,hogy mivel előrendelték , ezért jövőre is ugyan ilyen trágyahalom kerül majd ki cod néven a boltokba, mert agy nélkül veszik. Így soha nem fogják törni a magukat a fejlesztők/kiadó (hiszen akármilyen szart adnak ki úgy is előrendeli a sok birka).És ebből következik ,hogy jó és értelmes cod már soha nem fog jönni. Pedig szerintem nem én vagyok az egyetlen ,aki nem egy gyermeteg, lebutított játékmenettel rendelkező, játszhatatlan cod-ot szeretne látni.
Kapásból 10 dolgot tudnék mondani ,amit már a cod 1 óta várok az új részekbe ,de hiába.
De persze amíg a költségek 10%-ka megy játékfejlesztésre és a többi 90% meg marketingre ,addig nincs miről beszélni. --> Ez nem csak a cod-okra igaz..
Max játékosszám egy időben: 24240?! Ez már most nagyon karcsú... -
birorichard
őstag
Azért annyira nem rossz a helyzet a COD-dal kapcsolatban. Nézzétek meg a BF4 hogyan startolt. Nem kifejezetten az Activision sara egyedül a gyatra kezdés (Ubi, EA, stb.), mindegyikük belelép ebbe, csak az a bosszantó, hogy el is lehetne kerülni kicsit gondosabb tervezéssel.
Mindemellett azért kíváncsi lennék, hogy neked mi az, ami nem "tucatszemét", és most nehogy indie címekkel gyere, vagy az egyjátékos történetre koncentráló lövöldékkel, pláne ne más műfajokkal. Mindegyik stíluson belül az összes játékról el lehet mondani, hogy tucatszemét, ami már egy epizódnál többet ért meg (AC, NFS, BF, COD, Sims, Simcity, EA sports játékok, Civilization, stb. stb., stb.).
2 év múlva már tucatszemét lesz számodra gondolom a Titanfall meg a Destiny is.
Ezen kívül ha nem ma kezdtél el játszani, akkor láttál már jóformán mindent, amit a videójátékok terén meg lehetett eddig alkotni.Attól függetlenül, hogy nincs kialakult ízlésed, vagy nagy kedvenc műfajod, hanem mindenbe belekapsz, megnézed, végigviszed ami kicsit is új, attól egy bejáratott cím lehet tucat, de ne szemetezd már le, mert elég hülyén hangzik ez így a mai folytatásokra épülő játékiparban.
Valaki nagyon jól ki tud kapcsolódni ezekkel a játékokkal, és csak azért nem lesz szar meg szemét, mert gáz volt induláskor. Nem vagyok képmutató, engem is bosszant, de osztod az igét, mintha csak a te nézőpontod volna az egyedüli igazság, az nem kicsit gáz.
Végére csak annyit, hogy az AW-n látszik, hogy dolgoztak vele. Voltak megkötések, nincsenek dedikált szerverek, stb., fáj a hiányuk nekem is, de ez van. Ezeken kívül viszont egy nagyon jól sikerült rész lett, és nem csak szerintem van ez így.
Lehet, hogy eljön az az idő, mikor én sem fogom már megvenni a legújabb BF, COD részt, de akkor sem fogom leszemetezni, max azt, hogy meguntam. Nőjünk már fel...Olvasva az újabb hozzászólásodat, kiegészíteném a fentieket: nem csak korlátolt vagy, hanem rosszindulatú is. Ahogy fenti fórumtársam mondta, ha nem tetszik az itteni téma, kívül tágasabb. Amúgy meg lehet nézni egész nyugodtan bármelyikünk Steam/Origin fiókját, és rá fogsz jönni, hogy nem a COD-nál kezdődnek és végződnek az igényeink.
-
-
bigbadforty
tag
Egy az ok, amiért az emberek még megpróbálnak hinni a COD-okban:
10 ezer forintért általában elég jó és sok tartalommal megtöltött játékot kapnál HA normálisan megcsinálnák, és nagyon kompetitív ami függővé tesz, akárhányszor esünk pofára.
Mi miatt van az, hogy ennyien ugyanabba a szarba lépnek? Én a Black Ops 1 megvételekor 1 évig nem tudtam játszani vele, mert nem futott jól a gépemen, meg elég szarul startolt nálam az egész, akkor megfogadtam soha COD.....mindegyiket megvettem idáig......
Egyszerűen nincs alternatíva. Megvan a BF3-4, de ahhoz túl sokat kell koncentrálnom, taktikáznom stb. hogy élvezzem, amit napi 9 óra megterhelő szellemi munka mellett biztos nem fogok csinálni otthon is még.
A COD egy tipikus hülye játék, beülsz a székbe, elindítod, rohangálsz, szétlősz mindenkit, közbe zenét hallgatsz, challengeket vadászod, ha szar valami kilépsz. CS:GO a 3. lehetőség, de sose voltam CS játékos, az szerintem a hardcore arcoknak való.
Mi van még más műfaj? MOBA játékok, azokhoz sok idő kell és csapatmunka, viszont a LoL-lal napi szinten játszom mert megfog a játék és élvezem, elsősorban azért, mert mindent a játékosoknak és játékosokért tesznek.
Következő az RPG, WoW-ba az életedet kell beleölnöd, munka mellett nem lehetséges.Tehát ezért veszik SZERINTEM az emberek a COD-ot.
Ja a Titanfallt kihagytam, azt is megvettem, egy hónapig élveztem, mint a játékosok 80%-a, annyi tartalom van benne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Le Mans Ultimate
- Milyen légkondit a lakásba?
- Hálózati / IP kamera
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- BestBuy topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Beats Studio Pro (fekete) - LEGJOBB ÁRON!
- Honor 400 Lite Fekete + fülhallgató
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- BANKMENTES részletfizetés Acer Nitro 5 AN515-54-77VS
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest