- One mobilszolgáltatások
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 Ultra akku probléma?
- Magisk
- Megvan a Pura 80 nemzetközi startja
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Hatalmas teleppel futott be a Xiaomi Mix Flip 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Casanova*
veterán
ha konzolon akarsz billel, egérrel játszani,akkor mindenképp one-t vegyél! xo-nak sokkal kisebb az inputlagja,azon lehet szépen egerészni,meg az online live rendszere is stabilabb,lagmentesebb. xo jobb
(#2657) SwitcX: ps3 az már szar elavult. jobb lenne pc,de a kurva égbe sosem lehet játszani sr játékmódot,meg sok a csaló. ghots-n meg az sd nem talál semmit. de király a pc.
-
törölt tag
Én idén vettem egy ps3-at Ghosts-al, ég és föld a pc-hez képest. 150-250k játékos folyamatosan, mindegyik módban bármikor tudtam játszani. Viszont nagyon idegesített a gamepados bohóckodás, az undorító grafika (pedig nálam nem ez az elsődleges szempont). Egy hónapig bírtam, elég is volt belőle. Inkább játszok 3000 emberrel, csalókkal, néha laggokkal, de hogy még egyszer nem veszek ilyen konzolt, az fix. Annyi értelme van, mint 200k-s telefont venni a facebook miatt.
Nem kell nekem esni, tőlem mindenki azon játszik, amin akar.
-
rapidsquirel
aktív tag
-
Elméletileg igen, de nem próbáltam. Én a kormány miatt nézegettem anno, az egér csak most jött képbe a COD miatt. Egyébként elvagyok egy kontroller-Kontrol Freek párossal..
Pár tesztet olvastam, a CronusMax-ról, PS4-el nem teljesen tökéletes, viszont One-al állítólag hibátlanul működik.
-
atidzsiforc
őstag
Kapcsold ki a shader preloadot kulonben 10perceket szenvedhetsz egy 5perces meccsert.
Mondjuk ugy meg (bar nekem nem midnen esetben) map eleji lag lesz fel-egy percig.
(#1154) Casanova*: ezzel a kutyuvel gyak barmilyen iranyitoeszkozt ra tudsz vinni es barmivel jatszani ugy, csak nem tul olcso.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EREDETI Apple Watch ULTRA óraszíjak (BLACK TITANIUM) - 49mm
- Apple Watch ULTRA 2 49 mm - Black Titan, Black Ocean Band - MAKULÁTLAN! - 3 ÉV GARANCIA
- Razer Core X eGPU
- MSI Cyborg 15 A13VF - 15.6"FHD 144Hz - i7-13620H - 16GB - 512GB - RTX 4060 - Win11 - 1,5 év garancia
- Asus ProArt RTX-4060 OC 8GB (PROART-RTX4060-O8G)
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest