- Apple Watch
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacek89
tag
válasz
wwenigma #3251 üzenetére
Nem tökéletes, ez tény. Abban egyetértek hogy a Valve az itemek üzérkedésével valóban elszállt de nem kényszerít senki hogy vegyél. Sok csaló, gyenge hitreg. Én ha akarok előfizetek ESEA-ra ahol kapok 128 tickrate-n működő szervert a 64tick-es helyett, ESL Wire-t ami az általad említett top játékost is megfogta a 800 eurós privát hack-jével de te ugyanezt megcsinálod? Még egy nyamvadt szervert se tudsz bérelni nem hogy egy third party matchmaking rendszert használj.
A két kiadónak a PC teljesen mást jelent, maradjunk ennyiben.
-
Lacek89
tag
Igen bátor dolog CoD cfg-t babrálni. Csak nehogy VACáció legyen a vége.
-
Lacek89
tag
Btw van egy sanda gyanúm hogy se most se később nem lesz dedikált szerver PC-s CoD-ban. Egyszerűbb és gondolom olcsóbb a VAC-ra bízni a dolgot. CoD-os ded szerón futnia kéne Pb-nek, szűrni kéne a moddolt CFG-t + nem ártana egy fps limit sem. Bérelhető formában meg ott lenne a sok istent játszó gyökér admin.
-
Lacek89
tag
Egy kérdéssel és egy kéréssel fordulok hozzátok.
Lehet egérgörgőre bindelni a tüzelésgombot?
Ha igen, pár vállalkozó szellemű kipróbálhatná ingame. Főleg automata és ha van félautomata fegyverekkel.
Kíváncsi volnék van-e változás. -
Lacek89
tag
válasz
birorichard #1046 üzenetére
Nekem most már az számít jó játéknak amelyik a hibái ellenére is leültet újra meg újra. Csak halkan megjegyzem ebből egyre kevesebb van.
-
Lacek89
tag
válasz
birorichard #1022 üzenetére
Mivel nem ma kezdtem játszani tapasztaltam egyet-mást. Pl. azt hogy nekem mint vevőnek már egyáltalán nem lehet elvárás az hogy egy játékszoftver megüssön egy bizonyos fokú minőséget. Multi orientált címeknél meg pláne.
A szememben már szinte tucatszemét az összes játék mert félkész terméket adnak teljes áron. A kiadók marketing politikája már csak a tudatos parasztvakításra épül, minden vevő csak egy fejőstehén. És ehhez én nem asszisztálok. -
Lacek89
tag
válasz
birorichard #1013 üzenetére
Nem akarok lincshangulatot megint, de pont te voltál aki a "gyatra kezdést" afféle szükséges és elviselendő rossznak tartod.......
Este ha több időm lesz gép előtt, majd kifejtem a tucatszemét jelzőt.
Peace
-
Lacek89
tag
válasz
bigbadforty #723 üzenetére
Miért veszik az emberek a CoD-ot szerintem:
Mert a játékos társadalom többsége buta és könnyen megvezethető. Elég csak néhány hatásvadász trailer-t mutogatni máris elvan felejtve az előző rész ha jó volt, ha nem. Jah ez igaz minden játékra.
Szerinted agy AAA-s cím marketingjébe miért feccölnek több pénzt, mint magába a fejlesztésbe?
"Mert a játékos társadalom többsége buta és könnyen megvezethető"
-
Lacek89
tag
Mintha csak a tavalyi Ghost topikot olvasnám. Szomorú látni hogy sok ember mennyire hisz még a csodákban. Hiba nélküli start? Dedikált szerver támogatás, etc. Ugyan már, még viccnek is rossz. BO2 óta a PC-s verzió lejtmenetben van.
Ha tavaly megvetted azt a szépen kiszínezett trágyakupacot (Ghost) ahol vagy a p2p rendszer vagy pedig a csalók lehetetlenítették el a játékot most miből gondolod hogy más lesz??Persze lehet vágyálmokkal takarózni. Hátha. Mégis. Talán. 10000+ ezrekért ugye. Szerencse hogy időben leszoktam a tucatszemét vásárlásról, itt látom néhányotoknak kell még pár pofára esés.
-
Lacek89
tag
Azért megkérdezném a fejlesztőket hogy PC-n már megint mi a tököm indokolja az fps limitet?
Nem sikerült függetleníteni a fizikát az fps számtól?
A magas képkockaszám esetleg hányingert okoz?Vicc...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Óra topik
- Az adatközpontok szolgálatába állítja a nap- és szélenergiát a Meta
- Apple Watch
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gaming notebook topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Fűnyíró topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 16GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest