- Google Pixel topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
ricogsm
őstag
Ezt nagyon benéztem, 5 év kihagyás után gondoltam multizok egyet.....
[link] Ez fogadott....
-
Wolf111126
csendes tag
Üdv! Nekem az infinite warfare-el van gondom.
Pár napja vettem meg a játékot, és ma ki szerettem volna próbálni, de egyszerűen nem megy. akármilyen játékmódot indítok folyamatosan kifagy. Természetesen eredeti játék. Driverek frissek, net freamwork, microsoft visual c, directx, fenn vannak frissen. Hihetetlen hogy az ember pénzt ad ki érte és egyszerűen nem lehet vele egy percet sem jatszani...
Konfigom
AMD FX8350
MSI GTX 1070
12 GB RAM.
Windows 10 pro 64 bit
egyszer sikerült egy percet multizni, akkor is fps droppok voltak.
Tehát a kifagyásra és az fps dropra szeretnék megoldást találni, hogy ne legyen kidobott pénz amit a játékra költöttem.
Kérlek segítsetek nekem. Előre is nagyon szépen köszönöm! -
Geller72
veterán
Üdv!
Látom, nem mostanában lett itt hsz. kreálva.. De hétha "figyel valaki"
Éppen most játszom PS4-en az AW Day Zero editiont. Felrakott gépre 50 gigát és én nem is multizok még, szal elvileg ez szinte csak a single lenne? A fő gondom az, hogy játszottam vele pár órát, a folyamatjelző szerint 15 %-nál vagyok vele és vége van a gammának. Miaf..?
Az öreg kevint ledobtam a francba, és láttam is a vége főcímet, de nem hiszem el, hogy ennyi lenne az egész.
. Nyugtassatok meg. Pls
Köszi
Geller -
sazo
tag
Kérem a segítségetek, ötleteitek...
Megvettem a játékot, de képtelen vagyok vele játszani, mert a főcím betöltésekor DirectX hibával elszáll. A gépen win10 van, a videókártya GTX760 a legfrissebb illesztőprogrammal. 'A GPU eszközpéldány fel lett függesztve. A szükséges lépések meghatározásához hívja meg GetDeviceRemoveReason metódust' Ezt a hibaüzenetet kapom.
Köszönettel:
Z
-
birorichard
őstag
válasz
Dany007 #4937 üzenetére
"belecsöppenünk egy "war zone"-ba és irtsunk mindenkit akit látunk." - a cod mindig erről szólt, még az agyonistenített cod4 is. Az all ghillied up-on kívül (lényegében az is) az összes pálya arról szólt, hogy mész és hentelsz.
A különbség csak annyi, hogy jól látod, a történet, a dramaturgia, a narratíva elég változó minőségű - ha ezek jók, elviszik a hátán a primitív játékmenetet, ahogy az mw1-ben is, sőt a felpörgetett akcióorgiához pontosan ez illik. A gond ott van, mikor ezt elkezdik keverni más műfaj elemeivel, mint az utolsó kettőben."játékmenet szerintem rettenet csúnya. BF4 pl jobban tetszett." az hogy lehet csúnya? na mindegy, játékmenetben, történetben a bf4-nél szarabbat nem igazán lehet találni, a legrosszabb cod is jobb nála. viszont látványban odabaszós, az tény.
bf1 kampányát rommá unom jelenleg, nem sok vizet zavar az sem.
-
Dany007
veterán
Hadd kérdezzem már meg, mi lehet a gond velem? (
)
Ami amúgy annyira nem vicces számomra.
Végre lett egy gépem, ami elég jó a legújabb CoD-okhoz is.
Tegnap ki is próbáltam az Advanced Warfare-t, toltam egy fél órát és most már úgy vagyok vele, hogy lehet inkább letörlöm...
Full grafikán tolom 1080p-ben, de szerintem csúnya. Jó, az elején, amikor közelről mutatják a figurákat az elég jó, szép meg minden. De aztán maga a játék / játékmenet szerintem rettenet csúnya. BF4 pl jobban tetszett.De nem is ez a legnagyobb gond, hanem maga a "játékélmény". Megjegyzem sok-sok éve nem tolok már semmit multiba, csak a single-t viszem végig.
Az MW1 óta nem igazán volt jó játékélményem. Sem BF sem egyéb CoD kapcsán. Egyszerűen nincs semmi felvezetés, se valósághűség se semmi. Kis túlzással mindegyik arról szól, hogy belecsöppenünk egy "war zone"-ba és irtsunk mindenkit akit látunk. Pont. Majd változik a helyszín, esetleg a fegyverek és ua. kezdődhet előröl. Egyszerűen unalmas, érdektelen kihívásmentes egyhangú az egész. Vagy velem van gond?Az MW1 számomra k...va jó volt. Volt szép felvezetése. Kezdődött egy gyakorlással, majd egy küldetéssel, ami szép lassan, annak rendje módja szerint felépült és erősödött. Ott azért váltakoztak az érdekes mission-ök és hentelés is volt azért bőven. Valahogy hihetőbb, átélhetőbb volt az egész. Itt meg semmi.
Olyan érzésem van, mintha totál lefosnák a történetet, a valósághűséget (mármint, ami egy ilyen ütközetet illeti), a lényeg csak annyi, mint valami búcsúban a céllövölde.
Szóval velem van gond, vagy más is látja ezt rajtam kívül?
Még az új BF1-re kíváncsi vagyok. Meglátjuk tud-e valami hangulatot teremteni. -
lacy86
addikt
válasz
birorichard #4934 üzenetére
En csak most rakom fel.
Pont most akartam kerdezni, hogy vajon mennyien toljak meg multiba? -
birorichard
őstag
Tolja valaki xbox one-on, ne adj Isten season pass-szel? Lehet játszani a dlc-s mapokkal vagy nem igazán dob be ilyen playlistbe?
-
Bad Pritt
félisten
Játszik még ezzel valaki PS4-en? Most olcsó, ennyit talán még megér pár óra hülyülés...
-
BandiHUN
veterán
válasz
Maestr0 #4928 üzenetére
Részemről én most kattintottam egy Overwatch Buy gombra,nálam addig jutott a BO3.Meguntam.Megint nem akciósak a DLC-k,és nem tudom,sőt inkább nem hiszem,hogy van-e értelme.
Szóval részemről kábé....ennyi.1 hónapja el se indítottam a gémet.Kifulladt.
Az Overwatch-al legalább kapok csalómentességet,supportot,optimalizálást és játékosállományt.A TF2-t szerettem.Míg nem kezdett a cuccokról szólniaz egész. -
ricogsm
őstag
Sziasztok!
rég játszottam.
Most összeraktam egy configot mert visszakaptam a kártyám
Sajnos Akad laggol, kicsit lejebb vettem a felbontást de úgyanúgy tréé
Játszhatatlan
Nem értem! elején játszottam vele fél órát és azóta ritka fos lett. megfagy megáll 1-2 FPS-t mutatHol keressem a hiba forrást?
Itt egy kis videó a hibáról:[link]
Alaplap
CPU típusa QuadCore Intel Core i7 860, 3300 MHz (25 x 132)
Alaplap neve Asus P7H55-M (1 PCI, 2 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR3 DIMM, Audio, Video, Gigabit LAN)
Alaplapi lapkakészlet Intel Ibex Peak H55, Intel Lynnfield
Rendszermemória 8160 MB (DDR3-1333 DDR3 SDRAM)
DIMM1: Kingston 9905403-171.A00LF 2 GB DDR3-1333 DDR3 SDRAM (8-8-8-22 @ 609 MHz) (7-7-7-20 @ 533 MHz) (6-6-6-17 @ 457 MHz)
DIMM2: 2 GB DDR3-1333 DDR3 SDRAM (8-8-8-22 @ 609 MHz) (7-7-7-20 @ 533 MHz) (6-6-6-17 @ 457 MHz) (5-5-5-14 @ 380 MHz)
DIMM3: Kingston 9905403-171.A00LF 2 GB DDR3-1333 DDR3 SDRAM (8-8-8-22 @ 609 MHz) (7-7-7-20 @ 533 MHz) (6-6-6-17 @ 457 MHz)
DIMM4: 2 GB DDR3-1333 DDR3 SDRAM (8-8-8-22 @ 609 MHz) (7-7-7-20 @ 533 MHz) (6-6-6-17 @ 457 MHz) (5-5-5-14 @ 380 MHz)
BIOS típusa AMI (04/25/11)
Kommunikációs port Kommunikációs port (COM1)
Kommunikációs port Nyomtatási port (LPT1)Megjelenítés
Videokártya NVIDIA GeForce GTX 680 (2048 MB)
Képernyő Dell ST2220M(Digital) [NoDB] (JTD4315A06XS)Multimédia
Hangkártya Realtek ALC887 @ High Definition Audio hangvezérlő [10DE-0E0A] [NoDB]
Hangkártya Realtek ALC887 @ Intel Ibex Peak PCH - High Definition Audio Controller -
Qtya72
aktív tag
Nagy nehezen kaptam ma egy AK47-et, ráadásnak royalty-t. Lehet vele aprítani.
Aztán meg ezt nyitottam. -
Maestr0
tag
3 napig AW-ztam, de semmi értelme, csak TDM-et lehet normálisan, azt meg nem nagyon szeretem
Pedig tök jó játék, nem tudom, miért nem szerette a nép. Előbb néztem, hogy még a a Ghosttal is többen tolják, mint ezzel...BO3-at meguntam, mw3 sok a hacker, bo1-et sem játszák már sokan,aw halott, ghostot utáltam
Most azon gondolkodom, hogy talán megérne 4k-t a bo2, arról sok jót hallottam, viszont azt még ki sem próbáltam, az tök új lenne nekem. -
ron8
senior tag
válasz
laceszgamer #4926 üzenetére
Értem. Akkor lehet maradok a BlackOps2nél vagy talán a 3-nál... Köszi
-
ron8
senior tag
Hy! Érdeklődnék hogy ha meg veszem az alap játékot abban benne van a zombi mód is? A másik kérdésem hogy mennyien játszanak a multival? Nem üresek a szerverek van miből válogatni?
Köszi! -
Maestr0
tag
válasz
Maestr0 #4923 üzenetére
Van még DOM lobby is napközben, de kivétel nélkül mindegyik 3 bar connection, teleportos-laggos szar. 10-ből 10 lobby játszhatatlan, akció közben másfél másodpercre lefagy... Gondolom a kis játékosállomány miatt összedob tőlem 5000 km-re levőkkel.
TDM az oké, ott jó a connection is.
-
Maestr0
tag
Kicsit meguntam bo3-at, visszajöttem pár mapot játszani AW-t
Exo mozgás>bo3 thrust jet.
Viszont csak TDM-et találtam, aki még játszik vele írja már meg, hogy van-e akció DOM módban (remélem azért, hogy du/este van 1-2 lobby)? -
birorichard
őstag
válasz
Forza_JUVE #4921 üzenetére
Nem, sajnos kell neki a dx11...
-
Forza_JUVE
aktív tag
Sziasztok!
Csak egy kérdés .. feltelepítettem az Advance Warfairt, de sajnos nem indul el.
A vga-m csak a directx 10-et tudja (GTS 250 1 GB DDR3-al megáldva ... viszont jó gyors)... ennek viszont látom hogy már a DX11 kéne. Ezért nem indul el, vagy ez még kiküszöbölhető lenne valahogyan?? (nem új VGA vásárlásra gondolok, mert az nyilván megoldaná
)
Köszi a segítséget! -
Maestr0
tag
válasz
rfjanika #4919 üzenetére
ASM Royalty egy az egyben Speakeasy, annyi plusz, hogy több lőszerrel indulsz (kb 30-40-nel több).
Speakeasy 1016rpm Rigor 759rpm. Rigor rapid fire-rel sem lesz a SE szintjén. Integrált ext mags, így felszabadul 1 hely a pick13-ból. Speakeasyre tegyél advanced riflinget, gripet, és 30 méterig ledarál bárkit.
Rigor pontosabb tiszta sor, de smg-vel úgysem távoli harcokra rendezkedünk be, Assaultok úgyis nyernek nagyrészt ellened.Én kisebb mapokon, pörgős módokban Speakeasyvel toltam, lassabb módokban, nagyobb mapokon Magnitude-del, ami szerintem és a legtöbb ember szerint is a legjobb smg. Ne tévesszen meg, hogy az nem elite vagy professional. A Strider elite, Reckless Prof, mégis hulladékok. Magnitude +2 range és még arra adv rifling jobb, mint sok assault. AK pl. minimum 4 golyó kell öléshez, Magnitude adv riflinggel 17 méterig 3 golyó kell csak, közben utóbbi az smg
Nálam az ASM1-ek sorrendje Magnitude>Speakeasy>Rigor és a többi utána.
Itt tudod megnézni, hogy egyes fegyverek Legendary variánsai miben tudnak többet, mint ugyanaz az Elite variáns: [link] felül válts át fegyvertípusra (smg,assault stb) és utána keresd meg ami érdeel, és keresd a különbséget a legendary és az elite variáns között, minden fegyvernél lesz vmi kis plusza a legendarynak, vagy + kezdő lőszer, vagy plusz range
-
rfjanika
tag
vki meg tudná mondani hogy a royality fegyverek között és pl az elite ami adatai ugyanazok van vmi különbség esetleg?
legendary fegyverek listáját vhol meg lehet nézni?
sokan dicsérik a speakeasy asm1-et itt. miért azt tarták a legjobb asm1nek, mikor ott a rigor ami sokkal pontosabb és arra is rá lehet tenni egy rapid fire-t és egy nagy tárat?
-
BandiHUN
veterán
válasz
#45378816 #4916 üzenetére
Azt adja,hogy masteren nem vesznek el a fegyó unlockok(kiegek) és a challenge-ek...persze folytatni onnan tudod,amit utána beadott.Persze ha földről szerzel még nem megnyílt fegyót,azt számolja.Ez részben jó,mert masterben már húzhatod a nemszeretem dolgokat is,részben rossz,mert elbukod az eddigi prestige-eléseid után a nudli dolgokért járó potya xp-ket is.Nekem mondjuk voltak bugjaim,mert most hogy egy hirtelen példát kreáljak,mondjuk kell egy dologhoz 40 fejes,a kövihez 80.És nekem 41 fejessel meglett az első,és megmaradt,de a másodikhoz már 0-ról indult a számláló...de ez nem mindig volt így.
Végülis aki megmarad a 15-nél,és folytatja,az nem buk sokat...de tény 15 prestige-re már úgyis unlockolt minden,ami használatos,csak sok mindennél nem kell figyelni,hogy épp kigyűljön belőle a kövi szint. -
törölt tag
Elértem a Master-hez. Érdemes elkezdeni a Master Prestige Mode-t?
Minden ua. lesz mint eddig csak most már arany az a kis ikon vagy mi az ami extrát adhat, mint master prestige? -
BandiHUN
veterán
válasz
wwenigma #4914 üzenetére
Sokat vacakoltam érte,mire játszható lett ez a vacak és elmúlt az egrgyorsítás.Fura,a betával nem volt bajom.Mondjuk az ott használt prioritás állító most is hasznos,semmi mikrolagg,SMG-vel úgy futom körbe a mapot,hogy csak na,és nem okoz gondot(fps esés) közé ugrani az ellenfélnek...ez a hiba pl.az AW-ban mindigis megvolt nekem,hogy fix 91fps,beugrok 3 ellenfél közé,leesik 10-re,akadozni kezdek.Ez most itt nem jellemző.
Mondjuk sajnálom az AW-t,de megcsömörlöttem.27.prestige...de visszatérekHa lesz még kivel...
-
wwenigma
Jómunkásember
Felraktam, jobban megy mint megjeleneskor....első lobbiba 2 aimbotter.
NINCS TÖBB LOBBI.....
-
BandiHUN
veterán
válasz
Maestr0 #4910 üzenetére
Én konzolról jöttem,cod3-al kezdtem,majd utána cod2,szintén x360-on...
Cod3 világ legjobb 200 riflése közt,pedig nem sok rankedet toltam,volt haveri csapat...
Aztán jött a PC.
Nekem a tisztaság elég lenne.Ócska 775-ös platformom van xeonnal,DDR2 ram,6850 vidkari...ott az XO ára,amit be kéne dobnom.Emiatt mindegy is.
a kontroller nem idegen.
Natívan headsetel mindenki.Nem csak f@szságokat,és nem kell TS,stb...sok jó kört toltam vadidegenekkel,csak tudj angolul.CSAJOK is vannak,volt jópár lány ismerősöm is...persze nem magyar.Beszélj nyelvet,kitárul a világ.Akkor konzolon ez volt a "fészbúk",sok emberrel tartottam üzikapcsolatot.
ÉS nem izgat a másik.Tudom,nem csal,ha igen,az előfizuját,a gépét és az online vásárlását kockáztatná még azzal is,hogy warez a lemeze.PC-n mi van?Sok überpistike egyjátékos accon.De szerintem még ugyanarra is meg lehet újra venni.Ha meg nem klánozol,még a ban se izgat,de miért is lenne ban,amikor 15 euro 1 hónapra a fullos X22?Poénból felmentem az oldalra,most épp 33%-os akció van...
Csinált mapokra:a Cod 5-tel bezárólag én üzemeltettem klánszervert,saját hobbiszervert,klánhonlapot,statisztikát...igen,válogatni kell,mit futtat az ember.
DE megteheted.Tökmindegy,hogy 50mapból 1 a jó,MODdb és hasonló oldalak,mazsolázol,leszedsz 10 mapot,megmarad 3 ami jó.Megint vadászol 10et,megint marad 3...6map pedig bőven elég egy rotációra.Plusz nézed,más szerókon mi a menő,ismerkedsz,a gép eleve leszedi a mapot,ha ilyen szeróra mész...van nyűg,de korántsem volt ez rossz rég.Modokról is már látni csak aszerverkeresőben,mi az,ami megy a népnek,mi fut a teli szerókon...
Bár ennyi bajom lenne,hogy mapot meg modot válogassakMég a szerót is kibérelném magam,régen is fizettem PH szerót egyedül...nekem megérte 2-3 sör árát,hogy mindig volt egy hely összeröffenni,amikor nem,a bestof mapokat és modokat futtatni,hogy menjen a pub.
-
Maestr0
tag
válasz
BandiHUN #4909 üzenetére
Meg mire fel ez a nagy gépigény? Mert a grafika nem fejlődik... Bo1-et C2D E8500+ Nvidia 9600GT (vram 512MB) kombóval toltam selymesen. MW3-at ugyanezzel a cpu-val+már 6850-nel hiba nélkül. Most meg ugyan fut rendesen a bo3, de sokaknak problémát okoz az alacsony fps.
Konzolon én is gondolkoztam, sőt 1 hónapra kölcsön is vettem (x360) mikor egy haverom elutazott, Ghosttal toltam akkor. Nem ment vmi jól a multi, a hónap végére elértem a 1.00 KD-t ugyan, de vissza kellett adnom, mire úgy ahogy belejöttem. De még pár hónap után biztos ment volna jól.
Vonzó, hogy konzolon nincs annyi cheat, nem kell évente többtízezerért fejleszteni, megveszed a legújabb konzolt, és jó lesz 5-6 évig. Ja meg kb. 50-100-szor annyi játékos. Különbség sincs vasakban, nincs előnye senkinek.Játék lehet drágább rá, de én úgyis csak 1-2 játékkal játszanék. Mostani gépem nem rossz, monitorral együtt szerintem el lehetne adni majdnem egy új konzol áráért. Egy fasza HDTV kellene utána csak.
Mapszerkesztés: Régen Delta force-szal toltam, ahhoz volt mapkészítő program amit futtathattál a saját szervereden. Na ne tudd meg, jó ha 50 pályából 1 tetszett azok közül amit mások csináltak. Bűn szar mapokat csináltak az emberek.
-
BandiHUN
veterán
válasz
Maestr0 #4908 üzenetére
No hát igen,a lézeres rippable sentry nálam is befigyelget
De akkor is jó HC-n,ha nem viszem el.Úgyis jön a núblézeres...közben be se szoktam állni mögé,csak a marhája nincs bevédve...
Haragszom a BO3-ra.Mert megöli az AW-t,ami jó.És nem ad csak visszalépést,és ha jól értem,2 évig?Bár lesz remake jövőre valami.
Már most alig talál pl.HC FFA-t a BO3,4 szerót a sima DOM,ennyi az AW-ban is van...1 hónap szerintem,és egyik kutya,másik eb lesz.Kéne konzol.De az is csak úgy,hogy valakinél/boltban kipróbálom,mit gurít ez nekem...bár azért ott tudnám,hogy minden tiszta.Idén már bebuktam,pedig mondtam,hogy új cod csak konzolra,de miért karácsonykor jön,hogy kelljen másra is a pénz...DE eldöntöttem,a PC-re egy fitying se.Aztán majd meglátom,jövőre autó,vagy egy XO az új résszel...vagy mindkettő
DE beleuntam a PC-be,főleg mert vicc,hogy másokat fullon tolok,élsimítással,a BO3 meg még 30fps sincs fix...plusz csít és a külföldiek előnye.Mindenki a dediszeró után rinyált,neszenektekStabilan szopunk.Jön egy német farok,és leabál.
Egyébként kíváncsi leszek a márciusi mod+map tools-ra...egyszerűen hihetetlennek tűnik,hogy majd free lesznek új mapok,módok,és dediszerón...és akkor már elvileg admin jogot is meg kell adni valahogy/bérelhető szerónak kellene lenni...hisz hogy teszi fel az ember a mókolását,és hogy kontrollálja a szeróját?No EZ az igazi kérdés...mert inkább töltök le custom mapokat,csinálok rendes HC modot,mint annó a cod5-ben volt,és inkább bérlek egy szerót,mint hogy season passt vegyek...majd' félidőre nem is értem ezt a mod toolosdit.Mert mégha kéne is extra tartalom,akkoris megúszom majd' feléből,ha csak az első 2 mappackot veszem meg,mintha SP-t vennék,aztán márciusban úgyis jön a custom kánaán,nem?Valaki nagyon hazudik szerintem...
-
Maestr0
tag
Hát igen. Falonfutás tök hasztalan sztem is. Nemegyszer volt már bo3-ban, hogy tűzharcban felboostolok a levegőbe, erre szerencsétlenségemre pont volt ott egy falonfutós felület, úgy dönt a gém, hogy én biztos falon akarok futni (hát persze,minden álmom!), és elindulok tűzharc közben vmelyik random irányba a falon, mégjobb, ha ezt épp az ellennek háttal teszem
Nem beszélve arról,hogy az animáció miatt tök nehéz falonfutás közben célozni, leszednek mindig, ha meg nem, akkor lepottyanok a falról a mélybe, mert leugrom a falról, hogy ne egy egyvonalban mozgó célpont legyek, de általában ilyenkor nincs alattam semmi :/Én az AW mozgást copy/paste-eltem volna egy az egyben. Csúszás is miért szívja le a fél thrust jet-emet?
Scorestreakek dettó, sokkal jobb volt a support modulos rendszer. Például ha csak szórakozni akartam, betettem egy support/rippable/lézer sentry-t aztán mulatság.Vagy lehetett bohóckodni boost jump magasba, magam alá rpg
Medálok, játék végi scoreboard is jobban tetszett, hogy pl kiírta, hogy leghosszabb streaked, fejesek száma. No meg AW-ban a blind eye bevédett minden szirszartól, bo3-ban 2 külön perk kell a levegőben (blind eye) és földön levő streakek ellen (cold blooded.
-
BandiHUN
veterán
válasz
Maestr0 #4906 üzenetére
És számold hozzá,hogy pl.én HCzek 99%,csak a klános eventeken merészkedtem simára.
Emiatt van,hogy pl.egy tac-19 vagy más shoti variánál mennyit jelent 1 kocka range,és mennyit ér,ami az accuracy-n tol...súlyos anyázásokat,mi az,hogy 20méterről 1 lövés?
A BO3 fura madár.Sok embernek nem szór a fegyó.Alapból azt is nehéz fejen lőni,akinek csak az látszik ki.
Itt nem megyek a csalósdiba,de a lényeg,hogy nekem a 4 feltéttel felpakolt fegyó is ugrál a kezemben,másnak látom a killcamon 1pontba lövést.Simában is 3 golyó elég.És nem értem,hogy a másik hogy csinálja,hogy 20+ méterről majdhogynem puff vagyok,mikor nekem minden fent van,ami csak lehet,mégis ugrál a fegyó?AW-nál ment szépen.Majdnemhogy azt mondom,makrózható a BO3,mert ennyi csaló nem hiszem,hogy van...vagy lehet a kontrolleres célzássegítés?Az az AW-ban is dobott,de nem ilyet...Egyébként témánál maradva az MP11 egy bizonyos szempontból nem is hogy akkorát üt...hanem hogy piszok gyors az ember.Én is 91fps-el tolom ezt még,a BO3 meg 30
Itt pl.a Factory-n nyert ügy emiatt az mp11.Viszonylag nagy map,de gyors mozgás,gyorsan odaérni a B-hez,és kis táv,bejön a nagy sebzés.
-
Maestr0
tag
válasz
BandiHUN #4903 üzenetére
Igen, viszont érdemes utánanézni, hogy mi az igazi módosítása egy-egy variánsnak. Ingame statisztika nem mond semmit, mitöbb, sokszor nem helyes.
Pl. most utánanéztem, Goliath vs alap mp11:
alapverzió: 0-12,7méter:4 shot kill 12,7-28m:5 shot 28m+ : 6 shot
Goliath: 0-28m: 4shot 28m+: 5 shotdifferencia: 12,7-28 között Goliath 1-gyel kevesebb golyó kell a killhez (4vs5). 28 felett 5vs6.
Negatívum: 30%-kal nagyobb a célkereszt és így pontatlanabb csipőből lövésnél.Ez sztem például megéri, Goliath egy jó variáns.
Ellenpélda:
Ameli Subverter (Professional) +2 damage, -2 handling
Ameli Heavy (Enlisted) +1 damage, -1 handling. Ránézésre -1 handlinget megérne +1 damage, nemde?Damage profil: Subverter: 49-35-35 mindkettő range profilja: min 13 méter max 35,5 méter.
Heavy: 35-35-35Így shot/kill stat Subverter: 100/49=2,0x---> 2 golyó épp nem öli meg, kell a 3 golyó 13 méterig. 13-35m között
100/35=2.85 körüli szám---> 3 golyó itt is. És mivel damage nem változik ezután, marad 35, így 35 fölött is 3 golyó.Heavy: damage mindenhol 35, 100/35~2.85, 3 golyó bármilyen távra, legyen az 2 méter vagy 200.
Differencia: Eddig semmi, pont ugyanazt tudják. Most játszik be az, hogy akkor miért +2-es damage, miért nem 1 mint Heavynek? Válasz: Headshot multiplier.
A 49-es damage ugyan nem oszt nem szoroz a sima shot/kill-ben, viszont 1.1x-es az Amelik headshot szorzója. Így a 49x1,1=53,9. Na így viszont minimum range-ig, azaz 13 méterig: egy fejes (53,9) meg egy sima találat (49) összesen 102,9, ami ugye kill, mert 100 HP az alapéleted.
Így a Subverter +1 damage-e a Heavyhez képest annyit tesz, hogy 13 méterig 2 shot kill a Heavy 3-jával szemben, feltéve ha legalább az egyik headshot. Amire nem igen alapozunk, mert jó ha 15-ből 1 kill fejes. Viszont a -2 handlingje a Subverternek azt jelenti, hogy a Heavy 100-as tárához képest a Subverteré 50-re csökken. Na ez rohadtul nem éri meg, hiába csábító a +1 damage, a negatívum sokkal erősebb.
Statok amik alapján számoltam ha vkit érdekelnek részletesen az AW fegyver statok---> [AW sebzés] Alig várom, hogy kijöjjön ugyanez a lista BO3-hoz.
-
BandiHUN
veterán
Egyébként,hogy még offoljak,a BO3-at szerintem a legjobban a support killstreakek hiánya öli meg...AW-ban azért ottvan az UAV,a Care package,a Sentry gun supportban.Az AW-nál semmi ilyesmi nincs,és ott is elég jó ponttal továbbviszik a killstreakek egymást.AW-ban az is simán szórja a fentebbieket,aki csak foglalgat,de mindig lelövik.AW-ban,ha életenként 2 killt csinálsz+foglalsz egy pontot,nem kapsz SEMMIT.Vegetálsz.Aki meg épp behúz egy jó megmozdulást,1 pont,4-5 kill,akkor a fejedre dob minden vackot,mert magasról indul a mérce,de utána lapos.Épp emiatt elhúz pár német jellemzően,öl párat,vele van a ping,a szerencse,és mire betolja a killstreakjait,van neki 50:3 és nem lehet mit tenni.Az AW-ban azért nincs ilyen...ezértis va sikerélménye a kazuárnak,aki supporttal összelő egy UAV-t,rajta az extra point,ledob épp jó helyre egy sentry-t,majd behúz a supportos care package-ból egy Paladint...NO a BO3-ból ez hiányzik,és az ipsénk végez 11:34-el és semmije nem gyűlik ki.Erre még rájönnek a specialisták extrái...lásd pl.Styche,amivel szoktak 6-7et ölni...csakhát még új a gém,és casualunk nem tart ott,ahol elérhető.De később is fent áll a beszopás veszélye,kellett a szerver,NA MOST fixen vagyunk szarabbak,hostnál besorsolt hazánkfiát is,stb...Jobb fegyverek dettó,az AW minden fegyónemre kínál már az elején jót.A BO3 NEM...Ez csak saját szubjektív összehasonlító vélemény.
-
BandiHUN
veterán
válasz
Maestr0 #4902 üzenetére
Mozgáshoz annyit,hogy a BO3-ban szerintem elcseszték pont ezt az ugrabugrát...nagyon sokszor van az,hogy 1 mozgást ugye ha nem folytatsz,nem ugrasz,nem mész másik falra,az anim úgy ér véget,hogy nullára leállsz.Emiatt pl.a BO3-ban is durva a becsúszás,mert ha nem teszed be a Gung Ho perket,mi van?Csúszol egy nagyot az ellen elé úgy,hogy a végén állsz és kész.És ha nincs fal,akármi,a mozgást nem tudod folytatni,csak kicsúsztál az ellen elé mint valami előugró,majd szépen megálló céltábla.
Egyszerűen képtelen vagyok pl.én is ott folyamatos mozgásra,valami mindig megakaszt,közbejön az ellen,és szabad prédát kínálok a gung ho nélkül...
Az AW-ban pedig azért lehet folyamatosan mozogni,hasalni,jumpolni,össze van kötve a mozgás,csak közben győzd lekapni az ellent.A BO3-ban üres megállásokkal tűzdelt az egész.PLUSZ a mapok úgy vannak csinálva,hogy cső az egész,ott nem mész háztetőre,akárhová fel,majdnem csak oda ugorhat fel az ember,ahol simán is feljut és ez gond.Mész a csőben,futsz a falon,GungHo nélkül leszednek mint a sz...t,és ráadásul a map 5%-a van felkészítve,hogy mozogj,máshol vagy nem lehet,vagy nincs értelme.
De bezzeg pár csőrésznél tépem a hajam,hogy nyomnék egy boostolt ugrást az ellenre,erre a gép eldönti,hogy én falon akarok futni,és vagy elfutok az ellen felett,vagy leszed mint a sz...t a falon.Mert a Gung Ho viszont,mivel itt nincsenek csúszással alulról átvihető helyek nagyon,tök felesleges.Látványosan nyomhatsz akrobatikával egy 0.5-öt...
Miközben az AW-ban ezres nagyságrendben szopattam sotival becsúszás közben...és nekem is van egy nagy csomó dogfight és letalpalós medálom,ugye...baromság a fal.Tudom,ez nem az a topikDe sajnos egy jó mozgás így lett egy nagyon felesleges falonfutásra cserélve az AW-ban...
-
BandiHUN
veterán
válasz
Maestr0 #4902 üzenetére
De még a te példád alapján se lehet az se,hogy viszont amit nem viszel,esik,mert nekem meg pont úgy jött a sok shoti,hogy használgattam közben,lézer sokat ment,de egszer begorombult és dobta az elite-eket...viszont pl.ASM Speakeasy-m piszok sokáig nem volt,MP11 Goliath meg már a legelső prestige elején.Annyiból azért pl.gamechanger,hogy a fentebbi 2 variáns különösen kedvelt és jól sikerült,vagy akár pl.HBRa3 Average Joe,Insanity...
Lehet fele pszichózis,de van,hogy nem,mert pl.a Goliath is erőben 3 csíkkal jobb,mint a sima,avagy ott vannak a shotikból a plusz range-esek,amit megintcsak megérezni.Egyébként a lila Royalty variánsokat viszont szereti dobálgatni,nem sok értékelhető fegyó jött az utóbbi 2 hónapban,még olyan se,ami megvolt,inkább szerkó,de Royalty-ból jött vagy kábé 10...és végülis a legtöbb cuccból jobbak,mint az elite,vagy ugyanaz,meg nem mondom,de 95%-ban hozzák a legjobb arányokat,ami passzol a fegyóhoz.Örök kedvenc mondjuk a jó kis MP11 Goliath,elég durván adja simán és messzire is,de mostanság erősen trónfosztó a SAC 3 Fire & Brimstone,bár kék cucc...de sima,nem akimbo,egy rapid fire-reddottal mindenre jó,és a legcsalósabb fegyó,mert bár kartámaszos pisztolynak látszik,de rapid fire-vel lő,mint egy smg,könnyű mint egy pisztoly,de erős és pontos mint egy rifle
-
Maestr0
tag
Kb 40 ingame játékpercért kapsz egy dropot. Random teljesen, és a hosszútáv sem jön ki sajnos (azaz ne éld bele magad, hogy egyszer csak beesik a hőn áhított fegyó)
Én a mihaszna mk14-ből kaptam összesen sztem 40+ elit fegyvert, míg a lézerből, amit sokat használtam (20.000 kill körül) egyetlen egy elit sem esett 1 év alatt (167.000 össz kill alatt sem). Bal Obsidian is csak március környékén esett. Persze a variánsok nem 'game changerek', nem fog teszem azt egy 1-es kdr-es játékosból 2-eset csinálni, de sokszor előnyt jelent.
Amúgy tegnap AW-ztam kicsit, szerintem sokkal jobb játék mint a bo3! Kezdve onnan, hogy szerintem a mapok sokkal jobbak, az exo mozgás sokkal könnyebb/jobban illik a codhoz/precízebb ha jól megtanulod. Sokkal könnyebb agresszívan játszani, kicsit camperbarátok a mapok bo3-ban. Scorestreak modding nagyon jó ötlet volt, sokkal jobb az AW rendszere. Perkek is jobbak AW-ben szerintem, ahogy a combat record is sokkal átláthatóbb. BO3-at most úgy érzem túlhypeolták. De ennek ellenére valószínű megbarátkozom vele, mert AW-ben sajnos már csak TDM/DOM lobby van.
-
BandiHUN
veterán
Bizonyos időnként,talán ingame(nem amíg fut a játék,hanem amíg ténylegesen játékban vagy) óránként is jön supply drop.
Az ami benne van,elvileg full random,annyi,hogy az advanced dropokban az Elite,Legendary,stb.értékesebb cuccok esélye nagyobb.De piszokul nem számít,miből mennyid van,nekem volt,hogy 2 prestige alatt nem esett más,csak kommersz szerkó,máskor 1 prestige alatt esett vagy 5 narancs fegyó+1 lila is sima ládából,mikozben az advanced tucat kacat volt.De advancedre is kaptam olyat,hogy 2 narancs cucc+1 lila legendary fegyó...esetleges.
Régen én is kisérleteztem,számít-e mit hordasz vagy mivel játszol...de semmi.Pl.lassan kimaxolom az STG44-et úgy,hogy még nem is esett,nem tudom csak mástól elszedniBlunderblussból meg van 5 fajta,pedig az elsővel is csak párat öltem poénból,és ment talonba,néha felkaptam,ha valaki azt dobta el,beraktam másodlagosnak,ha épp valami AFK vagy béna pontfoglaló volt,elsütöttem rá.
-
-
rfjanika
tag
köszi a segítséget már rajta is vagyok.
másik kérdésem a dobozokkal kapcsolatban lenne.
Van vmi rendszer ami alapján kapja a dobozokat az ember?
arra gondolok amiket ha kinyitsz vagy fegyver vagy ruha van benne. -
Maestr0
tag
válasz
BandiHUN #4897 üzenetére
Sztem ne görcsölj rá, csak játssz. Néhány map után összejön. Nekem 2 jött átlagban minden mapon. 10.000+ dogfight medálom van és 40.000+ strafe (amikor én voltam levegőben úgy öltem). Kis túlzással több időt voltam levegőben AW-ben, mint a földön. Könnyen összejön az.
-
BandiHUN
veterán
válasz
rfjanika #4895 üzenetére
HC DOM-ot ajánlok hozzá,levegőben kell lennie az ellenfélnek is,ott a pontokra menő ellenség után menve hamar össze lehet hozni,amúgyis repked mindenki.Te is ugrálj,ha egyedül érsz a ponthoz,majd csak jön valaki
A HC azért jó,mert kevés golyó kell/erősebb fegyverekből,shotiból elég egy lövés is...a HC alapvetően jó mód a nemszeretem fegyók húzására,mert még a köpőcső is ölne,ha lenne...kivétel a sniperek,azokat normál módban érdemes használni,távcsőundorosoknak van ironsight feltét,pár kill után megvan,és végülis egy lassú,de bitangerós 1lövetű rögtönölő "riflét" nyer az ember. -
rfjanika
tag
A fegyverszineknel a
Dog fight medalbol kell 10 et csinalni.
Mit jelent az? Mit kell hozza tenni? -
Cheesus
senior tag
-
4264adam
veterán
BO3 beszámolókat itt várjam vagy külön topic?
-
Casanova*
veterán
holnap lehet törölni ezt a gémet. sima tdm sem fog találni.
-
BandiHUN
veterán
Kis érdekesség...felraktam a win10-et...csak úgy parasztosan,a win7 felkínálta,hogy áthekkeli a gépem,minden marad a régi...az offos része,hogy sikerült neki,minden progi,beállítás maradt,csak az egeret-billentyűzetet kellett kihúzni-visszadugni,és azótais rendben mennek,a másik része,hogy majd'felére csökkent a betöltési időm,és sokkal stabilabb a gém,alig van némi akadás,még a Defender elején is,ami pedig diavetítés volt 1 percig kezdéskor
Lőttem is olyan 2-3-as köröket,hogy öröm volt nézni DOM-ban,pedig este volt,álmos voltam...
-
4264adam
veterán
válasz
laceszgamer #4889 üzenetére
2007 óta szinte napi szinten van cod 4 multi legalább egy olyan típus lehetne, örülnék a magyar servereknek cod 4 mai napig jól látogatókkal rendelkezik csalók gyorsan bannt kapnak
Szokásos steam 33%kedvezmény is elég jó lenne
-
4264adam
veterán
válasz
laceszgamer #4887 üzenetére
Sajnos nem akarok még most 12k-t adni érte
, lehet megvárom a karácsonyi kedvezményeket 7-8-9k-ért.
Az AW ugye 5k
-
4264adam
veterán
Sziasztok!
Érdemes még ezt a játékot megvásárolni, eddig cod 4 multi volt gondoltam fentebb váltok de olvasom sok a csaló és hogy, kevesen vannak. Ha ez nem az előző részekből melyikre érdemes beruházni megfelelő multihoz?
-
Télapó_
tag
válasz
BandiHUN #4884 üzenetére
Én is szívesen játszanék, ha nem volna ez a sok rohadék, totál agyonvágták a játékot ezért vagytok kevesen, de szerintem ezt tudod te is.A BO3 beindul akkor valóban csak pár ember lesz.Én sem rendeltem elő a BO3-at de nem is veszem meg addig amíg nem olvasok egy rakás véleményt róla és megvárom mennyi csaló lesz.Eddig az összes COD-ot megvettem és mindig ráfizettem mert nem sokáig élvezhettem a játékot a csalók miatt.Most kivárom mi lesz.
-
BandiHUN
veterán
válasz
Télapó_ #4883 üzenetére
Én most is toltam pár kört,még egy ranked is összegyűlt nagy nehezen,tisztának tűnt a mai nap.Csak sajna nincsenek túl sokan fent,pedig hétvége,ebéd után,stb...
Azt azért sajnálnám,ha kihalna a gém jövő héttől,ok,a BO3 ott lesz,mint újdonság,de én visszanézegetnék ezután is,csak félő,ebből a pár játékosból nem sok marad.Én ha megjelenik a BO3,inkább bevágnék egy 75%-os akciót erre.Nem olyan rossz gém,amikor tiszta,akik vagyunk páran fanatikok,jó meccseket tolunk.Mondom,én még a reggeli kávé helyett is szeretek letolni pár kört,a gyomrom is kímélem,fel is ébredek.. -
Télapó_
tag
Nekem elegem lett a rengeteg csalóból töröltem tegnap.Igaz nem sokat játszottam miattuk.
-
BandiHUN
veterán
Ehhe...tök jó.Felmentem 2 kör CoD: WaW-ra is.Mibe csöppenek?Egyik oldalon 108:0 a másokon 87:3,nem is néztem a top 1-eknél tovább.
Szerintem a leginkább a csalók lettek a széria halála.Még azt is megemészteném,ha PC-n X360 joy kellene hozzá,gondolkodtam is,hogy veszek valami használtat,de ez...AW-ra is felmegyek,erre 59:6 a csávó odaát,bedobott egy lobbiba.Hát köszi...
Ejj,csak lenne jövő hét ilyenkor.Remélem,ott legalább az első hetet nem hackelik agyon,mert a BO3 betában ígyis szörnyű volt az első 20 szint.Vacak gépen horror,pörög mint az állat,mindenki ugrabugra,és ráadásul még a killstreakekben sincs szinte semmi supportos...15 körül kaptam az első épkézláb fegyvert a nagyok ellen,mert ki kellett hagynom az első 2 napot...Egy biztos,igyekezni kell ott majd.Azt meg remélem,hogy a WaW-nál csúnyább grafikán optimalizáltak,még csak pályaátalakulás sincs menet közben,fene se érti a gépigényt,a mapok is kicsik,mi kell ehhez a felskinelt cod4modhoz na nemá'...mert kábé annyi plusz,hogy lehet duplát ugrani és falon futni.Arról,hogy mesterségesen low prioritáson futott a gém,már nem is mondok semmit,szerencsére arra jött "fix",ami 10mp-enként high-re teszi,mert magától visszaáll,a véglegesnél már remélem nem lépik meg ezt a kis trükköt -
BandiHUN
veterán
válasz
xrace77 #4880 üzenetére
Lassan már úgyis mindegy,és utálom is az ilyet,ennél csak a free hétvége a rosszabb,mert bevonz minden csalót...
Nekem most fut a Master Prestige 10 fele,ez még kábé meglesz,de jövő hétvégétől itt az új rész.Megint nem sikerült kimaxolniBár nem is értem azokat a kockákat.Én is sokat tolok bele hétvégénként,topban végzek mindig,most éppen lőttem egy kört top1-ként,csak felugrottam a péntek esti dínomdánom előtt...
Bár nem is ad sokat.
Csak abban bízom,hogy végre a BO3 elhozza azt,hogy kimaxolva egyszer is meglesz minden,és tényleg max plusz slotok,akármi felesleges dolog jön.Utálom ezt a "kötelező" szintezősdit.Legalább lenne megcsinálva úgy,hogy megyek,kimaxolok,de az xp gyűlik tovább,és majd eldöntöm,mikor váltok prestige-(eke)t,de az elért xp-m alapján.Utálom a rohadt reseteket(abból is azt,hogy törlődik az összes profil,ki a fene emlékszik 10féle fegyókombinációra utána?bukták a jól belakott slotok,lenne inkább meg,de tegyen egy x-et azokra,amik még nem használhatók,de külömben is 25 prestige reset után mi a fene ne lenne feloldva,ami ér AKÁRMIT is?),és hogy a challenge-eket nem lehet csinálni,mert minden nullázódik.AW-nál is csak a master prestige-ben,15prestige után jut az ember oda,hogy nem veszik el VÉGRE minden,bár ígyis bebukós pár félkész dolog.
Milyen jó is volt a cod4...2 hét alatt megvolt átlagos lelkesedéssel a max,1 hónap alatt a kedvencekre a piros camo,utána tologattam a goldot,HA kedvem volt,de csak esztétika.De 2 hét után fullosan játszhatott az ember átlagban és kész,nem volt,hogy ez nincs meg,az nincs meg,meg most ez nem esik a rohadt ládából,mint most...
Azt is b...ák meg.Jött 5 újféle fegyver.Én barom vettem Season passt.Erre mi van?5 féle Blunderblussom,az STG44,AK,stb-ből pedig nem hajlandó esni semmi se,4 fegyón ott a lakat...Közben a map kétharmada ezekkel szaladgál.
Erre nincs valami trükk?Egyszerűen nem akarom elhinni,hogy semmi nem esik...próbáltam mástól elszedni és ölni velük,próbáltam az adott osztállyal sokat lőni,avagy próbáltam elkerülni,még profilba se tenni,mert snipert is annyit dobott,mint a fene,miközben 3 killem volt összesen mindenféle sniper riflével,erre most mi van?Az egyszem Legendary rózsaszín fegyóm...egy SVO
Még jó,hogy ironsighttal megtetszett aztán...shotival is az volt a tapasztalat,amit jól forgattam,hogy amíg lődöztem vele,nem kaptam...párezer killt összelőttem kommerszekkel.Aztán ahogy átálltam másra,kidobta szépen az Elite-eket...de most nem múkodik ez a trükk se.
-
xrace77
tag
-
Maestr0
tag
AW-ban úgy volt 70-90 fps, hogy Native +minden low/off.
Fura amúgy, mert BO1-et anno E8500+9600GT+2GB rammal játszottam minden gond nélkül (50-60fps)
2 hete megint feltettem újabb konfiggal és játszhatatlan volt. 20-40 fps-em volt i5-2500/6850/8GB rammal, ki érti ezt? Utána feltettem Ghostot, ha már bo-zni úgy nem tudtam, és Ghostban meg megint 60-75 fps. -
laceszgamer
addikt
válasz
Casanova* #4875 üzenetére
Ahhoz az kell, hogy technikai oldalról minden rendben legyen és a csalókat is irtsák rendesen.
AW-vel nem lett volna semmi gond, ha sok játékos tudott volna rendesen játszani technikai gondok nélkül, és nem lett volna sok a csaló.... tulajdonképp ennyi a kulcsa annak, hogy megtartsák a játékosállományt.BO2 és WaW ami még legjobban tartja a játékosait, ott alig találkozni csalóval, nem tudom, hogy szórják ki őket, vagy csak szimplán nincs hozzájuk annyi hack, de a lényeg, hogy nincsenek.
-
laceszgamer
addikt
Grafikát minél jobban lehúzva tuti, hogy bőven meglesz vele a 60FPS. Gond igazából csak akkor van a CoD motorjával, ha minden fel van cibálva, akkor már irreálisan növekszik a gépigénye, legalábbis ha a folyamatos játék a cél.
A motor alapjai közel sem erre voltak tervezve, Ghosts volt az első aminél ez nagyon kiütközött. Nem lehetett rá mondani, hogy sokkal szebb lenne mint a BO2, a gépigénye mégis erősen megemelkedett.
Személy szerint már annak is örülni fogok, ha első nap menni fog minden simán, nem lesz semmi grafikai anomália, vagy allergia pár kártyára.
-
-
Maestr0
tag
válasz
BandiHUN #4863 üzenetére
Kösz az infót
Várom már BO3-at, épp azon gondolkodtam, hogy mire érdemes lecserélni a 6850 VGA-mat, hogy biztos ne legyen gond. R9 270 férne bele most, de már úgy vagyok vele, hogy megvárom hogy megy ezzel, ha elmegy ezzel is 50-70 fps-sel (aw defender kivételével ment 55-85 között) akkor nem veszek újat.
Remélem hogy i5-2500 2x4GB rammal elég lesz.Amúgy jön mindenki át bo3-ra?
-
BandiHUN
veterán
válasz
Maestr0 #4861 üzenetére
Sokat nem változott,szerintem szaladgálnak jópáran WH-val...de nem vészes.Normál kirívó fajta aimbotot nem láttam vagy 2 hónapja.
Ami inkább gond,hogy a nép vegyesfelvágott,és ha távoli a host,amit nem lehet kikerülni a kevés lobby miatt,hát szopóka van,irtóra érződik,mikor van jobb csapat,és mikor kell 1méterrel elé lőni az ellennek.
De azért játszanak.Reggel 6-kor találni normál TDM-et.7-re már várható a HC TDM is,8kor már esélyes vagyok letolni egy HC Dominationt isEz átlagos hétköznap reggel,kávé helyett/mellett szoktam lődözni egyet-egyet...
Sajna napközben sem szaporodik a nép sokat,este is csak 3-4 HC DOM lobbi van,de akkor már jó esély van 1-2 HC SD-re is.Azért akik tolják,viszik a dolgot.Pár nap után már ismerős a nép 1-1 játékmódban,ez sajna,mert kevés a lobbi,jó,mert akik játszanak,legalább komolyan veszik,és be lehet tanulni,ki mivel megy és mire számíts.Én már rég nem játszottam coddal ilyen jót,mint ez a rész.A Ghosts például irtó nagy pénzkidobás volt,egyszerű,mindenarohadtkutya,nincs kihívás,csak párféle cucc.Nagyon remélem,hogy a BO3 nem jut megint erre a sorsra,a beta tetszett.
Játékmechanikailag érdemes elővenni a World at Wart,az lesz hasonló,ahogy a bétát toltam,ki is maxoltam magam újra azóta a WaW-ban
Tehát akinek bejövős az új,és nem idegenkedik a világháborútól,ott tud edzeni,a játékmechanika szerintem egy az egyben olyan,úgy mozgok,úgy szór a fegyó,a sebzés is olyasmi.
Ráadásul még mindig él a gém,az még szerós,és itthon most asszem' a MediaMarkt-ban 2 rongy.Ja ott még nem volt Season pass,tehát minden plusz map jön.
A dolog hátránya,hogy a dobozos kódját nekem nem ette a Steam,vagyis simán felrakós,és jött ki 7 patch,egyenként feltevendő.Plusz rá kell keresni az utolsó aktuális Punkbuster frissítésre,mert az is kell,de sok helyen fent van,csak zipből kiszed,bemásol.Az AW egyébként season passosoknak hozott jópár új fegyót...5-6 új van.Ami viszont rohadtul bánt,hogy ládából kell nyitni az elsőt,nem csak jön és kész.Namármost nekem olyan a szerencsém,hogy a Blunderbuss-ból van 5 féle,a többi 4ből egy sem.Ráadásul elég jó cuccok is.Előny viszont,hogy mivel sokan nyomják az új fegyókkal,el lehet venni az első hullától jellemzően egy STG44-et...
Ja,az STG44 PONT furamód a WaW szerintem legjobb fegyvere,hmm...
És jött sokféle extra ruha is,sajnos szintén ládából reménykedős,vehető cuccból is jött pár,én megvettem az x-ray és a disco szettet...sima ládára sajnos minimál esély,az advanced supply drop pedig ugye korlátozott darabszámban jár...és legalább abban oldanák meg,ne dobjon ami már van.Más ölne pl.egy Trapper felsőért,nekem már 3 is esett...bár amúgy abból se kaptam 2 prestige alatt semmi érdemlegeset,csak ilyen ismétlődőset.Nem tudom,neked voltak-e már ládából Royality fegyók,talán ez is új,minden fegyóból eshet sima ládából is lila Royality változat,ami eddig 6 cuccnál mindig jobbak voltak,mint a Legendary-k. -
Casanova*
veterán
eszméletlen milyen sokan használják a controller aimot. egyszerűen nem lehet őkat lelőni. annyira pontosan lőnek,egyből leszednek. ezt a controller controls opciót ki lehetne szedni ebből. és csak egérrel lehessen játszani. -.-
értem ,hogy wennigma miért gyűlöli ennyire a kontrolt.
-
Maestr0
tag
Sokat változott a játék június vége óta? Új fegyverek? Lehet még játszani rendesen, nem szaporodtak el a cheaterek? Lobby-t lehet találni TDM-en kívűl? Azóta nem játszottam, nem vagyok képben.
OFF: Most láttam, hogy Ghostban beállíthatod Snoop Dogg-ot announcernek/bemondónak, hatalmas
Ellen planteli a bombát 1-1-ben és ilyet szól: Oh shit, the bomb has been planted -
xrace77
tag
-
killer095
őstag
Van season passom (deminek) , hogy tudm a dlc mappokat kilőni hogy több embert találjon?
Meg másik kérdés most kajakra muszály csöves ládákból összeszedni a dlc fegyvereket(ak47,m16)? -
Casanova*
veterán
kár,hogy a classic tdm nuku,senki nem játszik ezzel. nagyon jó lenne!
-
mcwolf79
veterán
válasz
BandiHUN #4853 üzenetére
Én is amilyen lelkes voltam az első trailer-ek láttán (mivel szeretem a Star-Wars univerzumot), annál inkább csökkent az érdeklődés ahogy telt az idő. Nagyon úgy fest ,hogy tényleg csak egy skin-pack. Na jó ez túlzás, de eddig nem sok érdemi új dolog lesz.
Nem azt mondom ,hogy nem fogom megvenni, de semmiképp sem 1st day buy lesz. Talán 4000 Ft-ért kuponként, de annál többet nem fogok adni érte. -
BandiHUN
veterán
válasz
laceszgamer #4854 üzenetére
Az új Doom bíztató,szép lesz,érdekes lesz,a multi sem tűnt elsőre rossznak,csak ott ugye a klasszikus TDM és FFA mellé nem tudom,mit találnak ki,és milyen extrák,fegyverek,fejlődés,perkek kerülnek be.No,az várós lenne egy CoD-szerű multival.Sajnos csak március...plusz ott ugye mivel rétegjáték jobban,érdemes megvárni,hogy startol a multi,és mennyien lesznek,nehogy 3 hónap múlva kongjon az ürességtől,így nem rendelem elő.
-
laceszgamer
addikt
Hát ezen a vonalon indulva elég kevés a különbség az összes multis FPS-t nézve, csak más a környezet, más fegyverek stb.
Amiből nagyon hiányoltam egy komolyabb multit az a Wolfenstein... abból elég hangulatos multit ki lehetett volna hozni, megfejelve fejlődéssel, feloldható kiegészítőkkel és kész. Szerintem...
-
BandiHUN
veterán
válasz
laceszgamer #4851 üzenetére
Kapsz egy Star Wars skines BF4-et.Élethű hangok,sugárpisztoly,a helit nem a rotor,hanem a franc tudja,mi tartja fent,lebegő tankok...talán még lépegetők is lesznek?
Meg Luke dobál medkitet,Darth Wader lőszert
A CoD4 idejében egy ingyenes modként jött ki a Star Wars,és Mos Eisley,stb.utcáin lehetett lődözni egymást...én kábé azt várom attól a gémtől,mint a Hardline-től.Bukást.Az eredeti Battlefrontokat szerettem.. -
boogie84
veterán
válasz
laceszgamer #4851 üzenetére
"ami a játék környezetét illeti."
Pont ez az ami nem változik. Ugyan az, csak a pályák lesznek mások. Na meg a fegyverek.
-
laceszgamer
addikt
Igazán ideje volna már pedig. Már szerintem szinte mindenkinek a könyökén folyik ki, hogy ha multis FPS-t szeretne akkor vagy jelen vagy jövő, és nincs más. Kicsit a Star Warsban bízok, hogy nem tolják el, és végre hoz valami változatosságot, ami a játék környezetét illeti.
-
mcwolf79
veterán
Nem hiszem el. Ez a rakás fos totál tele van cheater-ekkel
Zsinórban két ilyen 40-2 KD-s géniusz egy játékban. Hihető -
boogie84
veterán
válasz
BandiHUN #4845 üzenetére
Jöhetne a 2. világháborús szép grafikával ellátott játék. Pl egy BF4 grafikával.
El tudnám viselni.
Egyetértek a kollégával, nekem sem jön be ez az ugrabugra ész nélküli gyors rohangálós dolog. Ha jól láttam ennyire talán nem lesz durva a következő rész, de nem állok hozzá pozitívan.NFS remélem jó lesz.
-
BandiHUN
veterán
válasz
tonermagus #4843 üzenetére
Ez a pörgés...szeresd a dupla ugrást(levegőben mégegyszer space),mozogj sokat,tanuld a mapot,és használj gyors fegyót!KF5 BAL-27 és MP11 ajánlott,azokkal sok golyót köpködsz ki egyszerre.Kezdésnek talán a KF5 egy nagyon jó fegyó,míg nem lesz MP11 Goliath variánsod
Sajna ez egy olyan gém,ahol még csak a fegyó léte sem garancia semmire,ha nem a legjobb variánssal indulsz el...gondolom,még nem sok fegyvered esett...jó még az ASM' Speakeasy is...de ezek ugye mind Legendary-k,időbe telik...esetleg még próbálkozhatsz a lézerekkel is.
Itt ne felejtsd,ez egy "függőleges" game,a legtöbb távolság levegőben áthidalható,és ezt meg is teszik...sokszor tökre nem számít,milyen zegzug van alattad,itt nem kell sétálni,ugrálj,menj légvonalban a célod felé,az ellent is a levegőben találod...jó ez,csak rá kell érezni.No majd jön ez a hulladék design BO3,visszajönnek a csőmapok,no ott földön kolbászolás lesz megint+állati reflexek,mert gyors a mozgás.
-
xrace77
tag
válasz
tonermagus #4843 üzenetére
A bal felső sarokban csak az előző körben nyert aktuális ajándékok (Doboz, fegyver, ruha...stb) jelennek meg tájékoztató jelleggel. A következő kör után eltűnnek,csak az időkorlátos ajándékok láthatóak tovább, amíg le nem járnak.
Ha felbontottál egy dobozt, akkor annak a tartalma (fegyver, ruha) automatikusan elérhető lesz.
Az összes összegyűjtött fegyvert és kiegészítőt megtalálod az Armory/All loot menüben.Ha az új fegyvervariánst használni akarod, akkor Create a Class menüben az adott fegyverre kattintva tudod kiválasztani.
Ha a fegyver több variációja is elérhető, akkor valami hasonlót kell látnod:Most látom, hogy az AK-47-es és az M16-os már elérhető.
-
tonermagus
aktív tag
Hát srácok elkövettem egy nagy hibát: megvettem a játékot.
Hát ez valami hihetetlenül élvezhetetlen hulladék. Akár merre nézek ugráló, repkedő, láthatatlan ellenfelek.
Maga a játék nem lenne rossz, nagyon szép grafika, tök jó pályák. De ez az exo-suit vagy micsoda teljesen hazavágja a game-t. Tudom hogy van olyan mód, amiben nincs, de azt még nem próbáltam (nem tudom, hogy egyáltalán valaki játszik-e ilyet).A sok csalóról még nem is beszéltem. Nem egyszer lőttek rám a sarkon túlról úgy, hogy még ki sem fordultam. Saját csapattársaimat figyelve is több gyanús dolgot figyeltem meg. (és nem volt UAV, mert tudom hogy ez lenne az első
) Gránátot mindig tudják hova kell dobni, akárhogy bújok mindig megtalálnak, kilóméterekről kiszúrnak, hiába lapulok azon az erdős pályán a fűben. Röhej.
A legtöbb Call of Duty játékban az elsők között vagyok, itt meg gyakorlatilag az utolsó(előtti) helynél nem tudok előrébb lépni, és nem az ugrálás az, ami megzavar, mert röptében is lelövöm az ellent. Egyszerűen mindig tudják hol vagyok...
Nagy kedvencem a Black Ops II, és - mivel úgy néz ki, hogy a Black Ops III is ilyen futurisztikus marhaság lesz - nagy valószínűséggel az is marad a favorit.
Jaj, egy kérdés: ha kinyitok ládákat, akkor hogy tudom onnan kivenni a fegyvereket? Mert hiába teszem bele őket egy Custom Slotba attól még a bal felső sarokban villog, hogy van új és egy idő után lejár, és kidobja.
-
xrace77
tag
-
dombi81
senior tag
Melyik játékmódokat játsszák még egyáltalán? Alig találni lobbyt.
-
Qtya72
aktív tag
Most este futottam bele valami (C9)twitch.tv kolopotowski nevű gyerekbe TDM-en, csapattársként, gyanús volt, hát futottam utána. Igen az egy csaló görény volt, nem a 40/0 statjából gondolom,hanem amikor 1 vagy két ellen volt, mindig feléjük rohant, és respawn után 5 mp-n belül ki is szedte Őket.
-
Qtya72
aktív tag
válasz
Télapó_ #4828 üzenetére
Ne haragudj, de az még nem jelenti azt, hogy csal. A héten valamelyik nap lőttem 58/7-et, úgy, hogy nem használok scorestreak-ot, csak az UAV-ot. Ha betolt egy paladint, vagy hasonlót, és senki nem használ blind eye perket, akkor kis szerencsével meglehet csinálni. Van, hogy jól jön ki a lépés.
-
Télapó_
tag
válasz
BandiHUN #4826 üzenetére
Már régen játszottam aztán gondoltam felrakom a játékot, hátha nem lesz annyi csaló, de nagyot kellett csalódnom mert természetesen a harmadik kőrben én is beleszaladtam pár csalóba, 65 killt csinált és 3 halála volt ennyire nem tudhat valaki szerintem.Nem rossz ez a játék kár, hogy a sok csaló tönkreteszi a játékot.Gondolkozom erősen a PS4-n.Azt mondják ott nincsenek csalók.
-
BandiHUN
veterán
válasz
Télapó_ #4821 üzenetére
hát csaló az van....délelőtt játszottam HC DOM-ot,eredmény:3 körön át 2 csaló egymás ellen,az egyiknek 90 kill,a másiknak 110...
nem volt más lobbi.Mi játszogattunk,csak kicsit többet haltunk a kelleténél közben.És még a chaten megvitatták,ki mit használ...
hogy a kínai maffia rántsa üresre a kártyájukat,amivel fizettek azért a szarért...
Cserébe prestige-eltem,és mellé a 10.szint advanced ládája is dobott egy marék zöld sz@rt.Hát hiába a csodaszettek,mikor érik fel ésszel,hogy a büdös életbe se gyűjtjük ki?Az már nagymenő,akin van 2-3 valami extra szettelem...
A legendary cuccok ráadásul 99%-ban nem egész szett,a pénzért vehető dolgok szintén nem,bukó a +5% xp...ok,nem nagy dolog,de egy 2 vagy pl.5 részes cucc legyen már szett...ha annyiból áll,annyiból áll.
Egyébként nem tudom,konzolon tolja-e valaki,de ott elvileg lehet venni is az advanced supply dropokat pakkban? -
Télapó_
tag
Mikor nyílik meg az STG44, mit kell csinálni, hogy használni tudjam?
Köszi a választ.
Próbálkozom, hátha nincs már annyi csaló. -
kaszaf
aktív tag
MW3 legrosszabb napjain is tized annyi csaló volt mint itt
Nem tudok játszani. Mindig a csalókhoz dob be. Sima tdm.
-
konikan
aktív tag
válasz
killer095 #4816 üzenetére
Sledgehammer oldaláról:
"The AK47 base weapon will be unlocked once you receive one of the five variants in a Supply Drop or Advanced Supply Drop."
Az összesre igaz ez, a fene vinné el. Kezdtem megörülni, hogy végre nem az lesz mint az stg-nél, hogy sehogy nem sikerül nyitni, erre tessék.
Slussz poén, hogy amit nem nem akartam azt sikerült nyitni blunderbuss dragon fire formájában.
-
killer095
őstag
Az uj fegyverek megint csak sz@r dobozokbol kaphatók mert akkor felserakom....pedig csak az ak47 miatt felraknám.
-
Norbi095HUN
aktív tag
Sziasztok!
Lenne egy problémám a játékkal. A Problémám a következő:
Mind Single-ben, és mind Mlutiban egy, és ugyanúgy beszaggat a játék nekem minden második másodpercben és soha nem hadja abba.Holott MSI-vel nézem, egyébként pedig 50-60 FPS Fix-en megvan, és hozzá a gép szépen. Akkor most mire fel ez az állandósuló szaggatás. Állandóan beakad a kép pár tized másodpercre, sőt még néha a hang is megakad vele eggyütt.
Amit eddig tutira próbáltam, és egyenlőre semmit nem használt:
-Levenni mindent Lowra, Preload Shaders-t próbáltam On-on/Off-on Semmit sem használt.
-Lehető legkisebb felbontást is próbáltam - 800-600-ig. Semmi.
-Próbáltam a Config.cfg, illetve Config_mp.cfg-t teljesen lowra átirni. Semmi.
Ugyan olyan jól fut Highon! is 50 És afeletti Fps-el, de egyszerüen csak akadásból áll.
Windows 10 van a gépen különben!
Köszi előre is a segitséget! -
xrace77
tag
-
xrace77
tag
válasz
laceszgamer #4809 üzenetére
Igen. Ennyi volt a játékban.Már csak a kibaszott orosz csalók és a sima csalók maradtak.
Amúgy pár hete/hónapja elég családias lett a játék, szinte mindenkit név szerint ismerek már.
Délelőtt összerakott színtiszta oroszokkal, ráadásként a host valahol Vlagyivosztok közelében, vagy a tajga közepén lehetett. Élvezetes 1 perc volt.
-
skullrator
csendes tag
Sziasztok! A probléma az lenne hogy hiába kalibrálom az egér beállításokat folyamatosan egér gyorsítást tapasztalatok a játékban! Hogyan tudnám ezt szerintetek orvosolni? Előre is köszönöm a segítséget!
-
laceszgamer
addikt
GOndoltam letöltöm ujra, hátha van valami alapon, de, hogy ne legyen teljesen felesleges letölteni gondoltam rálesek a Steam statjaira, létezik, hogy annyira nem játszik vele senki, hogy a listára sem fért fel? BO2-t megtaláltam 5500 al és a WaW-t is 2500-al, viszont az AW listán sincs, pedig a lsita vége 1400 játékossal rendelkező játék.
-
shotika
őstag
válasz
Norbi095HUN #4807 üzenetére
Milyen géped van? 40-50 fps az elég sovány, fix 60 mellett már jobban érzi magát ez a hulladék. De gépet is cserélhetsz, ennek a játéknak teljesen mindegy már, egyrészt alig játszák, másrészt baromi szarul lett portolva PC-re.
-
Norbi095HUN
aktív tag
Sziasztok!
Egy olyan problémám lenne a játékkal, hogy egyszerüen akárhogy próbálom Grafikailag lejjebb venni, vagy akár még feljebb is tenni, semmi nem változik, játszhatatlanul beszaggat állandóan. Multiplayer-ről lenne szó.
Amig a Ghosts nak a Multiplayere akadás mentesen megy 40-50 fps-el, az Advanced Warfare ugyanennyi fps-el megy mint a Ghosts, csak itt állandóan beakad. 5-10 Másodpercenként megakad a kép, és folyamatosan. Még a menübe is. Viszont, mint mondtam mikor abba hagyja arra a pár ms.re akkor a Fraps 40 FPS Körülit ir, szóval egyébként az akadást leszámitva tökéletesen menne!!!!
Próbáltam config_mp-ben babrálni egy kicsit, Lejjebb venni a játékban minden full lowra - kivéve persze a Felbontást. Semmi sem segit.
Mit tehetek? Köszi előre is! -
janinitez45
tag
válasz
laceszgamer #4805 üzenetére
Köszönöm !
-
laceszgamer
addikt
válasz
janinitez45 #4803 üzenetére
Nincs még.
-
erdeitibor
tag
Sziasztok!
Olyan gondom lenne, hogy belépek multiba de kidob olyannal, hogy advanced warfare működése leállt.
Frissítettem Win 10-re 3 napja, de eddig tökéletesen futott minden és ez is.
Valakinek hasonlo gondja? -
janinitez45
tag
Sziasztok !
Most kezdtem játszani a játékkal . Magyarítás még nincsen hozzá vagy csak Én nem találom ?
-
xrace77
tag
-
BandiHUN
veterán
válasz
Maestr0 #4800 üzenetére
Nekem most az jött az update óta,hogy amit nem csináltam meg,resetelődött.Ergo félmegoldás,mert a kinyitott dolgaim megvannak,viszont a camo-kat kivéve minden mást újra kell csinálni.Ergo most nekem az van,hogy egy légbőlkapott példát hozva ha pl.40 ADS kill(magad elé húzod a fegyót) kellett a thermal-hoz és a rapid fire-hez 80,most mi van,ha volt 41 killem?A thermal unlockolva,a rapid fire-hez pedig 0/80-at ír
Nem tudom,miért kellett variálni,de most sok helyen master alatt is ez van,hogy amit nem nyitottam ki,ahhoz 0-ról kell az adott ölésfajta,nem az utolsó megnyitottól számolja!Camo-knál rendben van,ott már sima prestige alatt is továbbmegy,nem is baj,mert amit pörget az ember,ott meg is van a master prestige-re a no attachment 150,mert ugye sima prestige-ben kiegek nélkül kell indulni...Ráadásul nálam bónusz,hogy a DLC fegyók mindig nullázódnak váltáskor,SŐT mellé olyan jön rég,hogy DLC-s fegyós,pl.ohm-os profilból random elfelejti a fegyót,a többi megvan,csak épp az elsődleges fegyó üres random.Van,hogy napokig jó,van,hogy sorozatban minden indításkor hiányzik.
Challenge tényleg nem resetelődik,bár amúgy csicsa csak,de tényleg gáz,hogy az első 15 prestige alatt alig nyílik embléma,háttér,hacsak nem gyúr valamire 1 prestige alatt az ember.Most viszont 4 masterre kaptam 1 halom kacatot
Csakhát ottvan,hogy mennyi ember viszi el ezt masterig,és aki veszi ennyire komolyan,annak mit is számítanak ezek.Pl.HC-n soha nem látni a playercardot,csak a round ending killcamban,nincsenek ugye jelzések menet közben,ki mit hív be,streakel,stb...
A menüben pedig nem látszik a playercard,csak a szerkó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Google Pixel topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Óvodások homokozója
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Lenovo Legion 5 White ! R5 5600H / RTX 3050Ti 6GB / 16GB / 500GB SSD
- T14 Gen1 14" FHD IPS i5-10310U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- FÓLIÁS! LG UltraWide 35WN75C-B Ívelt Monitor! 3440x1440 VA / 100Hz / 5ms / FreeSync
- Tom Clancy's The Division - Sleeper Agent Edition Xbox One
- IBM Thinkpad T42 15" IPS + Dock II +tartalék alkatrészek
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged