- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
konikan
aktív tag
válasz
killer095 #4816 üzenetére
Sledgehammer oldaláról:
"The AK47 base weapon will be unlocked once you receive one of the five variants in a Supply Drop or Advanced Supply Drop."
Az összesre igaz ez, a fene vinné el. Kezdtem megörülni, hogy végre nem az lesz mint az stg-nél, hogy sehogy nem sikerül nyitni, erre tessék.
Slussz poén, hogy amit nem nem akartam azt sikerült nyitni blunderbuss dragon fire formájában.
-
shotika
őstag
válasz
killer095 #4340 üzenetére
Kiváncsivan várom, ezt mennyien fogják majd megvenni. AW-ból kiindulva, kb 70 ezren
Ugyanaz a 100 játékos fogja egymás lőni, természetesen elosztva a 45 féle játékmód között - Titanfallhoz hasonló bot rendszer lesz
. Nem lesz benne futás és perkrendszer, hogy még egy év múlva újításként hozhassák be. Single player tele lesz újdonságokkal: ha leesnénk valahonnan, megjelenik Price kapitány félszemű szelleme, és ha időben lenyomjuk az E gombot, akkor megmenekülünk.
Golyóizzadás helyett még egy vadi új ficsőr: egészségügyi ládák lesznek a pályák különböző pontjain, ezeket felvéve regenerálódunk. Természetesen teljesen új motort kap a játék, ahogy az elmúlt két részben is; pályabetöltés közben különböző ruhákat és cuccokat vásárolhatunk.
Teljesen új DLC rendszert kap a játék: most már vásárolhatunk új betöltő képernyőket és menürendszert, illetve egy egészen exkluzív újdonságként gyorsabb pályabetöltés is vásárolható. A küldetés nem ér véget az utolsó pályával, vásárolhatunk plusz küldetést is, amivel megnyílik egy teljesen új befejezés is. DLC-s fegyver DAY -15 csomagban, PUlse Rifle, ami hőkövetős golyókat lő ki - és a férfi-nő karakter mellett ezúttal, egyedi megoldásként, gyerekekkel is lehet majd menni, amik átférnek a kisebb lyukakon is.
30-as szint felett DLC-vel lehet majd kibővíteni, hogy 40-es, 50-es, 60-as szintre lehessen fejlődni, illetve a Day -30 Edition (ami csak 299.99 $ lesz), ezzel megkapunk minden szart a játékhoz, amit eddig leírtam, és a Day -30 Elit Edition, ami mellé kapunk egy limitált kiadású Price vagy Mason bábút, mindössze 499.99$-ért. -
laceszgamer
addikt
válasz
killer095 #3160 üzenetére
Nem is a futás a legnagyobb gond, hanem az értelmetlen dolgok amiket már rég illett volna javítani.
Mért képes pár pálya szépen indulni és pár mért indul 2 FPS-el az elején?
Mért nem képesek megcsinálni, hogy egy játékmódhoz kiirják, hogy épp mennyien játszák = nem kéne mindbe belépkedni meglesni van-e valami. -
laceszgamer
addikt
válasz
killer095 #3153 üzenetére
Nem hangzik túl jól. Na mindegy, majd azért csak lesz valahogy, egyelőre amradnak a régi mapok.
Valamit le is töltött csak nem tudom, hogy ez a a Season Pass miatt vagy amúgy is érkezett valami, egy majdnem 500 mb-os cucc volt, csak nem lestem, hogy mikor állt neki letölteni. -
laceszgamer
addikt
válasz
killer095 #3100 üzenetére
Keresnem kéne nekem is valami hasonlót, eddig amit legolcsóbban láttam az 40 euro, de nem tudom mennyire megbízható az oldal.
http://www.allkeyshop.com/blog/buy-call-of-duty-advanced-warfare-season-pass-cd-key-compare-prices/
Itt, mik a vélemények róla?
Konkrétan a GamesPlanet-et néztem, mert ami előtte van kettő az gyanúsan olcsó. -
BandiHUN
veterán
válasz
killer095 #3050 üzenetére
Ja.Nem lenne rossz,de csak arra lesz jó,hogy a kevés PC játékos harmadát még elvigye,mert azok majd ezeken akarnak játszani,igy szépen ők se találnak lobbit ,meg a simások sem.Legalábbis ha nézem,hogy esténként 2-3 DOM HC és KC partit mutat a gép,amiből "választani lehet"...
Pénzkidobás ehhez minden DLC.Tökmindegy,milyen jó.
Olyan ez,mint amikor a környékeden csak egy szar kocsma van,ahol esténként van 6 ember,és semmire mégy velük,és mellé nyitnának még egy szart,és akkor örülhetnél,hogy 2x3 emberrel nézhetsz szembe valamelyikben,amelyiket választod estére,hurrá
PC-n max megosztásra jó a DLC.Ráadásul mivel nincs olyan,hogy simában mész és bekeveri azokat a mapokat...és ha nem lesz többet olcsó kulcs,akárhogy nézem,egy 3.5K-s gém mellé nem veszek 50eurós season passt.És a nyugatnak se volt drágább a gém,nem csak itthon lehetett olcsón venni.Le is csengett a karácsony,majd akkor jönnek újak,ha kap pl.75% leárazást,de olyan meg ugye... -
Casanova*
veterán
válasz
killer095 #1844 üzenetére
40-90 fps??? de gáz ez az amd
nem tudnak rendes drivert kiírni. az én laptopomon 80-90 fps van
normálon,még highon,extrán is. intel+nvidia
pedig az én vga-m jóval gyengébb!
(#1847) killer095: ezt nem tudom elhinni,nagyon gáz.
pinget leszarom,csak ne legyen lag compom.
-
birorichard
őstag
válasz
killer095 #1294 üzenetére
A második? Nem az elsőre gondolsz?
Azt írja, h a második csak nextgen konzolokra jön.
"A second patch is also being worked on for the next-gen consoles, which are expected to go live before the end of the week."
-
erdeitibor
tag
válasz
killer095 #1117 üzenetére
Ma próbáltam feltenni képeket, de nem jött össze, a linkre kattintva oldal nem található...
1920x1080
Texture Quality:Manual
T.Resulution: Extra
Normal Map: Extra
Specular Map: Extra
Shadows: On
S.Map Res.ormal
A 2 Cache kikapcsolva ahogy ajánlották
Depth of Field: On
HBAO+
Shader Preloed: Off a maradék többi mind ON
Anti-A SAMAA TX2
Supersampling 2x
Bulletim. : OnInstrict pálya (mindig ez a példa) kezdőjén az fps-em 73
A többimapon átlagban 85-91 köztHa adtok valami oldalt ahova feltölthetem felteszem és linkelem.
-
ndave92
aktív tag
válasz
killer095 #954 üzenetére
Én PS4-en tolom és KATASZTRÓFA a multiplayer. Olyan laggok vannak, mintha a WoW-ban lévő mage-emmel Blinkelnék ide-oda. Sokszor felb*szom magam, mert nem értem, hogy hogyan tud olyan hamar célba venni, amikor én éppen, hogy megláttam. Visszanéztem a killcamet és sokkal hamarabb ott voltam előtte, mint ő én előttem (mindf*ck, tudom...). Játszhatatlan.
-
DokiBaxxi
őstag
válasz
killer095 #845 üzenetére
Valahogy ma én is képtelen vagyok egy normális statot összehozni. Állandóan csak azt veszem észre ,hogy fel se bukkanok, már lelőnek
Ehhez képest tegnap este csak pozitív statom volt.
Más: szépen megcsinálom a karaktert, de meccs közben soha nem úgy nézek ki. Ez alapból ilyen, vagy bug/valamit nem veszek észre?
-
atidzsiforc
őstag
válasz
killer095 #504 üzenetére
Az egeret miert akarnad 125hzre allitani? 500/1000hz az optimalis normalis patkanyok eseteben, de azt meg jatekban nem tudod allitani. ( legalabbis az ezquake quake1 kliensen kivul masban nem lattam olyat)
Ha ugral az egererzekenyseg, valoszinuleg mikrolagjaid vannak. Probald meg elerni hogy fix 91 fpsen fusson. Nalam pontosan oda lehet rantani az egeret ahova en akarom h menjen nincs vele gondom.
-
-
DokiBaxxi
őstag
válasz
killer095 #86 üzenetére
Kicsit talán igen, de eddig láthattunk kb. 3-4 különböző fegyvert (assault fegyverekre és SMG-kre gondolok, a csipákat stb. nem számoltam bele)
+ha megnézed a Ghosts MP Reveal Trailerét, ott is teljesen másak a hangok, mint a játékban, szóval szerintem itt sem lesz más a helyzet. Bár azt mondták, a hangokra most nagyon rámentek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Garanciális MSI Katana GAMER 15,6"240Hz!i5 12500H(16X4,5Ghz)RTX 3060 6 GB VGA,32-64GB RAM/1TB SSD
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9800X3D Processzor!
- Bitcoin miner Bitmain Antminer S9 S9I 13.5 - 14 Th 1250W eladó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged