- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
Új hozzászólás Aktív témák
-
lacy86
addikt
válasz
birorichard #4934 üzenetére
En csak most rakom fel.
Pont most akartam kerdezni, hogy vajon mennyien toljak meg multiba? -
attos71
tag
válasz
birorichard #3901 üzenetére
'Az AW-ben igen, megkockáztatom, hogy nem hogy sok, de kvára nyomós ok feltételezni, hogy az illető nem tisztességesen játszik.'
+1!
Én is emiatt nem játszok már egy hónapja...a sok 'pro', a lagg, stb...Azután amikor már megszokja az ember a sok sz@rságot és próbál így is játszogatni, kijön egy király frissítés és mégsz@rabb lesz tőle minden...legalább is én ezt tapasztaltam/tapasztalom...Megszokja az ember a fegyverek tulajdonságait, a következő 'pöcs' meg szétb@rmolja az egészet...
De biztos az én csak az konfigom van 'fordítva bekötve'...
-
shotika
őstag
válasz
birorichard #3901 üzenetére
Hát akkor elmondom neked önszántamból, két dolgot használtam az évek alatt: kávé és spangli
Amúgy én se ma kezdtem a multit, hanem még a Quake 3-mal, 99-ben - sajna így 30 fele közeledve, már egyre kevesebb időm és energiám van rá.
Az AW érdekesen sikerült, néha úgy érzem, hogy nagyon megy, pár golyóra beadja a killt, aztán hirtelen, mintha nem is én lennék
Jó játék lenne, ha nem lenne lagcomp, nem kéne 5x megnyomnom a gombot, hogy beadja az uavot
, ha normálisan futna -a normális alatt mondjuk a BO2 vagy az előtte levő részek- meg ésatöbbi.
-
shotika
őstag
válasz
birorichard #3896 üzenetére
60/5 az olyan sok lenne?
Anno Cod4-ben 350/30-akat lőttem a fél órásra nyújtott meccseken. BO2 110/20, a 10 perces Domban - de viszont nem lőttem Nuke-ot két év alatt...
"El sem tudom mondani, hogy mennyi embert hallottam már égre-földre esküdözni, "
El sem tudom mondani, hány emberrel vitatkoztam már az évek alatt, hogy ő bizony mennyire értenek az adott játékhoz, és én márpedig csalok. Miközben tényleg arról van szó, hogy valaki bizony megtanulja a játék pályáit, a fegyvereket, a spawn rendszert (ami a cod5-ig borzasztóan egyszerű volt TDM-ben, mert átlósan pakolta a pályára az embereket)
-
rapidsquirel
aktív tag
válasz
Nagyon is igazad van, holt biztos, hogy "banánt nem osztogatnak a semmire" +1
-
SipiBcs
őstag
válasz
Van igazság abban amit írsz, de általánosítani véleményem szerint nem szabad. Vannak ügyes játékosok akik mindenféle rásegítés nélkül is hozzák a köröket, benne vannak a top3-ban.
Nekem speciel az AW nem különösebben fekszik, meg 150 óra környékén eluntam, hetek óta nem vettem elő.
Olvasom a komentjeiteket és csak nagyon ritkán érzek magamban késztetést, hogy indítsam a steamet. Eddig a Ghost és a BO2 kivételével az összes CoD megvolt, erre sem sajnáltam azt a 4 ezer forintot, de egyre inkább úgy érzem, hogy ez már nem az én játékom. Mellé kell tenni, hogy a 42 éves fejemmel nem is én vagyok a célközönség!Hamarabb nyúlok a CoD4-hez, mert ott nem idegeskedek, nem kiáltok csalót minden sarkon. Értem én, hogy az egy őskövület, de ott maradéktalanul van sikerélményem és jól érzem magam.
Maestroll: teljesen véletlen tegnap este nem játszottál HC TDM-et CoD4-ben?
-
RMZ250
senior tag
válasz
birorichard #3845 üzenetére
Ja, 50 dollár
Inkább várok még hátha lesz valami akció.
-
laceszgamer
addikt
válasz
birorichard #3833 üzenetére
Mert más játék más?
-
Casanova*
veterán
válasz
birorichard #3830 üzenetére
első nap tényleg nem tudtam dlc-zni,nem tudom mi a tököm volt. másnap már jó lett. tetszik a dlc.
-
rapidsquirel
aktív tag
válasz
birorichard #3794 üzenetére
Arról van szó, hogy aki kontrollerrel játszik, és a napi használatát úgy elsajátította mint egy pc-s user a billentyűét és az egérét, annak előnye van az aim assist miatt. Ez kb. olyan, úgy tudod elképzelni, mintha ha te egérrel rátartanál a cél környékére, de nem a célra, lősz és az ellen már "halott" is.Önbizalom növelő, csak pusztán illúzió, hogy te találod el a célt. A játék hevében rengeteget segít az aim assist, kivéve annak nem akinek nincs fogalma, vagy semmi érzéke hozzá. Ám megfordítom. Pc-n össze-vissza töketlenkedne egy hardcore konzolos gémer, igencsak gyengébben játszana, mert pontosan rá kell tartani a célra és nincs aim assist. Hardcore gémerekről beszélek, nem hébe-hóba egy pár meccset játszókról.
Készség kérdése persze, mindenesetre kár tagadni, hogy az aim assist nem segít, ahhoz már ügyetlenkedni kell, hogy ne segítsen. -
BandiHUN
veterán
válasz
birorichard #3329 üzenetére
Az egészben az a legrosszabb,hogy egyszerűen a játékos a kevés...a Borderlandsokban például kevésbé jön ki,mert ott nincs régió szétválasztás,és ha 100-an coopoznak,akkor van 20-30 lobbi,örül az ember.Max laggol,ha usáshoz megy be,de játszottam jót ausztrálokkal is,csak bekalkuláltam a fél másodperc késést,egy coop game annyira nem gáz.A nagyobb gond a többi játék,ahol igenis érződik a párezer gémer...és még a BF se feltétlen jobb,ha alig van teli szerver,hiába van 100,ha abból 5 fut...
Én egyébként nem is értem,miért nem lehet pl.PC-re féláron adni ezt a nyomorúságot,ha már igyis csak párezer ember van csúcsidőben,és annak se jó része EU.
Vagy vegyék külön a multit,mint ahogy már instalálni is lehet külön.3 rongy pl.ÉS akkor mindenki jól jár.A single matt úgyis csak letorrentezik...
És még venne is sok ember inkább season passt. -
Casanova*
veterán
válasz
birorichard #3039 üzenetére
én is szintén,. csak nem tudom ps4 vagy xo legyen.
-
atidzsiforc
őstag
válasz
birorichard #3006 üzenetére
es benne lesz cpt price?
-
juve600
nagyúr
válasz
birorichard #2936 üzenetére
Kiadták rá, teljes árú, funkcionalitású változatként, elvárnám, hogy az ebből származó gondokat oldják meg, ha már a teljes árát elfogadták.
ez a legnagyobb hibája a játéknak
-
boogie84
veterán
válasz
birorichard #2930 üzenetére
Nalam nincs gond. Milyen problema miatt irtad azt amit?
Talan ket palya elejen akad picit es ennyi. -
Casanova*
veterán
válasz
birorichard #2930 üzenetére
december közepén pecselték. és még jön ki patch. a játék úgy ahogy rendben van, csalókat és a keresőt leszámítva. és egyébként nem a codot kell szidni,hanem a k@rva pc-t. konzolon szinte perfect a játék,mint mindegyik cod. pc-n szar bugos.
-
BandiHUN
veterán
válasz
birorichard #2834 üzenetére
ctrl-alt-del,majd prioritás high-ra.Egyébként azt játssza,hogy akár körönként visszaáll normálra,érdemes minden kör előtt ellenőrizni és visszatenni...
Sajnos az Ashampoo Optimizerével is visszaáll időről időre normal-ra
Nem értem ezt a játékot.Nem eszi a procit,aztán akadozik,rá kell vezetni,hogy baze' én játszani akarok,ezzelfoglalkozzámá' -
Casanova*
veterán
válasz
birorichard #2766 üzenetére
menj classic módra. ott nem nagyon vannak lézeresek, ott nem sok esélyük van nekik.
(#2767) wwenigma: milyen jót classic tdmeztünk.
jó kis (idegbeteg) kép.
-
xrace77
tag
válasz
birorichard #2498 üzenetére
Nálam is ez volt. Kettővel próbálkoztam, majd hagytam a p....ba az egészet.
-
Casanova*
veterán
válasz
birorichard #2165 üzenetére
basszus,ez nagyon brutál fegyó lesz szerintem. noob fegyó!
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
És ez lézer lesz.
-
juve600
nagyúr
válasz
akkor ezt az kapja akinek megvan a sesason pass ???
mikor?? -
atidzsiforc
őstag
válasz
birorichard #1699 üzenetére
Ugy is mukodik az airdash ha csak siman ketszer megyomod a mozgas gombot vmelyik iranyba miutan ugrottal. Sot nem is kotelezo double jumpot csinalni. En unreal tournamentezes utan reflexbol igy csinalom a shiftes temara utolag jottem ra.
-
Casanova*
veterán
válasz
birorichard #1707 üzenetére
nálad a shift a sprint. azért kérdeztem. a shift mi az.
-
Casanova*
veterán
válasz
birorichard #1699 üzenetére
nekem teljesen át van variálva a ,,controls,,
mi a neve az opciónak? meg hátra is lehet egy gyorsat repülni mikor földön vagy. azt is hogy kell?? volt egy srác, az úgy repkedett előre,hátra,oldalra,hogy egyszerűen nem tudtam lelőni.
-
kribe
őstag
válasz
birorichard #1642 üzenetére
Általánosságban is kérdezted mennyire dobja meg az ssd a teljesítményt, erre azt kell mondanom hogy r0hadtul nagyon! Nem az számít hogy a cod pályái mennyivel gyorsabban fognak betöltődni, hanem hogy a win használata mennyiben lesz gördülékenyebb és gyorsabb. És nagyon. Szóval csak akkor ne vegyél ssd-t ha a cod pályák betöltését akarod gyorsítani, egyébként mindenképpen.
-
boogie84
veterán
válasz
birorichard #1634 üzenetére
Semmivel sem lesz erősebb a géped.
-
bandi0000
nagyúr
válasz
birorichard #1634 üzenetére
ne várj csodát tőle, többet érnél egy I5-el és egy erősebb VGA-val
-
válasz
birorichard #1572 üzenetére
Játékban a zenét offoltam, csak a hangok vannak bekapcsolva maxon, simán hallom a lépteket 5.1 fülessel, azt is szerencsére amikor szedik a bombát.
-
atidzsiforc
őstag
válasz
birorichard #1515 üzenetére
Ha a texturakat feltolom, nekem is meghal, mintha elfogyna a vram. Kicsit akad map elejen, aztan abbahagyja, de ha uj helyszinre megyek, vagy megfordulok megint elkezd texturakat toltogetni. Amugy ezert van ez az orito frameskip amit vmiert mouseaccelnek hivnak errefele (kontrollerrel is csinalja), leblokkol a hirtelen loadtol a gep aztan nem latod hogy mi tortenik a celkereszt a es b pont kozotti utjan. Csak azt hogy mar irja hogy press f to respawn xD. Inkabb poppingolna mint az idtech5 os jatekok, mondjuk nekem wolfenstinben is megakad az eger ha rangatom es ujra kell streamelnie a mogottem levo dolgokat.
Ja meg single playerben a sztori fele tajekan a varosi uldozos palyan megette a jatek a 8gb ramot. Vagy 15percig vartam hogy abbahagyja a szaggatast, de muszaj volt ujrainditani vegul, meg levenni mindent a beka segge ala.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
birorichard #1502 üzenetére
Kollegának lejárt a 3nap ban es beugrott szvsz...
Na de jatekhoz visszatérve, tovabbra is azt tapasztalom hogy magas grafikai beallitasokon jobban fut... remelem reszelik tovabb es nem jar ugy mint a dedikalt szeros dolog.
-
válasz
birorichard #1493 üzenetére
Első pár indításkor volt, de már nem csinálja.
7 fele game?
-
Con Troll
senior tag
válasz
birorichard #1441 üzenetére
Nekem csak szarabb lett a frissítéssel.
Folyamatosan akadozik a játék azóta. -
atidzsiforc
őstag
válasz
birorichard #1392 üzenetére
Akkor megkereslek, ha hazaertem.
-
kribe
őstag
válasz
birorichard #1391 üzenetére
Steam-ből csatlakozz a barátra, ne a játék Friends menüjéből.
-
atidzsiforc
őstag
válasz
birorichard #1382 üzenetére
Vegyel fel steamen 7ep3s_kopter vagyok
-
atidzsiforc
őstag
válasz
birorichard #1361 üzenetére
En tolnam, csak ritkaundorito beosztasom van, kedden meg vasarnap vagyok delutanonkent szabad csak.
-
AAntii
őstag
válasz
birorichard #1343 üzenetére
Most meghalt vagy nem? Hátakkor?
-
boogie84
veterán
válasz
birorichard #1337 üzenetére
Na pont az ilyen tapasztalatokra lennék kíváncsi. Köszi a tiédet is!
Persze nem csak a negatív tapasztalatok érdekelnek.Hol lehet mocskosan olcsón beszerezni a játékot?
Nem mintha gond lenne az ára, de nem szeretnék úgy járni mint a Grid 2-vel. Inkább nem minősíteném azt a játékot.
-
killer095
őstag
válasz
birorichard #1295 üzenetére
Remélem megcsinálják hogy 280x OC-n ne csak 50fpsel menjen lowon...mert kezdek ideges lenni
-
killer095
őstag
válasz
birorichard #1293 üzenetére
Már xboxra kintvan
Ui. jó az még a multkori
-
killer095
őstag
válasz
birorichard #1290 üzenetére
Forrás?
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
birorichard #1278 üzenetére
Hat ez egy nagy invalid dolog.
-
lacy86
addikt
válasz
birorichard #1252 üzenetére
Koszi szepen!
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
birorichard #1242 üzenetére
Gyors. ^^ Digi1000 félgázon.
w333: [link]
-
Casanova*
veterán
válasz
birorichard #1242 üzenetére
szomszédokból lopja a netet.
-
Casanova*
veterán
válasz
birorichard #1227 üzenetére
cod 4 grafikája sokkal szebb!
és ez nem is fullHD
-
AAntii
őstag
válasz
birorichard #1227 üzenetére
"akkor is óriási előnyben van az, akinél fut a szerver"
mw3-ban ha én voltam a host (már pedig ha elindultunk 5-en, 6-an játszani, akkor általában én voltam, mert nekem volt a legjobb netem a csapatban), akkor nemhogy előnyben voltam, hanem lagos lett az egész, szóval még ez sem mindig igaz. A p2p rendszernek talán akkor lenne értelme, ha mindenki optikán csücsülne otthon. -
wwenigma
Jómunkásember
válasz
birorichard #1210 üzenetére
Tényleg? Mindjart csinalok akkor par screenshotot AW-ből, mert ugye tekintsunk el azoktol a kepektol amiket a tenyelges tudason felul, mediacélokból rendereltek. Aka Ghost, ahol szinten hulladékul nézett ki az MP, meg se kozelitette az SP szinvonalat.
-
válasz
Titanfall-ban pont a titanok voltak a legnagyobb szarok, hogy időhöz voltak kötve, 30 óra játék elég volt belőle.
-
Lien
aktív tag
válasz
Mindig ez a P2P lobby dolog, de ez mit is jelent tulajdonképpen? Pay to Play?
-
Casanova*
veterán
válasz
birorichard #1188 üzenetére
na most akkor szerinted megéri 300-350 ezerért intel+nvidia kombó komplett gépet venni? ezen a ghosts,aw,talán jövőre még az új cod sem fog tökéletesen futni. ghosts-t pc-én nagyon kevesen játszák,viszont konzolon még rengetegen. pedig ezek a codok jó játékok,szép a grafikájuk nagyon,csak hát pc-én más vélemenyünk. szarok. ha tényleg xboxon jót lehet egérrel játszani. akkor a pc tényleg felejtős. shotika: fejlesztők szarnak a pc-re. na pont ezért hanyatlik a gamer pc . GTA 5-t pedig konzolon jó játszani nem pc-én. nem hogy xboxot vennél.
-
Casanova*
veterán
válasz
birorichard #1178 üzenetére
de nincs igazam? ha ez így megy tovább. pc új játékokra felejtős lesz. én szerettem volna venni normális erős pc gépet,de ez kurva sok pénz ám. de úgyse fog normálisan futni az új cod,meg a ghosts. meg aztán jövőre milyen szar optimalizálatlan lesz az újabb cod. kitudja. ugye konzolon már lehet jól egérrel játszani. sokan pc-ről átmennek konzolra. figyeld meg az lesz. hanyatlik a pc. szarnak bele a fejlesztők.
wwenigma: konzolon csakis egérrel játszanék..
-
válasz
birorichard #1176 üzenetére
Eszem ágában sincs egérrel nyomni, nekem sokkal kényelmesebb a fotelben hátradőlve kontrollerrel játszani, de ezt itt is leírtam..
Csak valaki kérdezett az egér támogatásról, neki válaszoltam. -
Télapó_
tag
válasz
birorichard #1141 üzenetére
érthető a felháborodásod, de nekem így is tetszik.
ha nem dobál ki és játszom akkor a játékélmény ezeket a dolgokat feledteti velem.
mondjuk nálam elég ritka, hogy kidob 10ből 1x, ha ezt ritkának lehet nevezni. -
válasz
birorichard #1152 üzenetére
Egyedül okés a dedikált szerver, de csapatban nem valami fasza. Meg ha van dedikált szerver, jönnek a mikulásmódok meg bigjump stb...
-
válasz
birorichard #1143 üzenetére
Van xb 360-am, de szerintem 3 éve be sem kapcsoltam... csak ott díszeleg a tv alatt. Kábelek a fiókban. Még fóliás a meghajtója meg a joy is.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
birorichard #1141 üzenetére
Csinalok MW2 szerót valaki nem jon tolni?
-
Télapó_
tag
válasz
birorichard #1138 üzenetére
én nagyon meg vagyok elégedve a grafikávak. nincs semmi bajom a játékkal.
néha egy kicsit lagol meg nem tölti be a mapot, de a grafika nekem tetszik a játékmenet is jó.
nem unalmas csak a sok camper, de az nagyon.szerintem javítani fognak a hibákon csak türelem és akkor lesz egy jó játékunk.
-
Casanova*
veterán
válasz
birorichard #1138 üzenetére
szarul van átírva pc-re. szarnak a pc-re. vegyetek xbox one-t és hozzá billt,egeret. azt nem lesz sírás.
-
Con Troll
senior tag
válasz
birorichard #1106 üzenetére
Kis youtube kutakodás után találtam egy lehetséges megoldást, nekem bejött. Megosztom, hátha másnak is beválik. Dióhéjban a srác szerint a lagcomp miatt a nagyobb internetsebességgel rendelkezők jobban szívnak a játékban. Ezért azt javasolja, hogy a le- és feltöltési sebességet is le kell korlátozni, ő feltöltésnek 192-256 (min-max) kbps-t használ, letöltésnek 384 kbps-t.
Nekiestem a router kezelőfelületének, beállítottam én is ezeket az értékeket, majd speedtesten megnéztem, hogy tényleg "korlátozódott-e". Ezután játszottam pár meccset, és érezhetően jobb volt, de még mindig nem tökéletes.
Egyébként ő is mondta a videóban, hogy ezeket az értékeket még finomhangolni kell, le és fel irányban is módosítható kis lépésekben, pl. +128 kbps, majd 64 vissza, stb...Ezen még nem vagyok túl. De már így is jobb. -
Con Troll
senior tag
válasz
birorichard #1101 üzenetére
Na, kíváncsi vagyok, hogy Te tapasztalsz-e valami javulást.
-
Con Troll
senior tag
válasz
birorichard #1095 üzenetére
Éjszaka jött nálam a frissítés, most 1.4.1124420 a verziószám.
-
n.gab
aktív tag
válasz
birorichard #1095 üzenetére
Nálam se frissített délelőtt. Vagy is nem láttam.
-
válasz
birorichard #1086 üzenetére
Áhh, meló meg suli volt egész nap... most ülök majd be a cod elé egy órára.
Amúgy tegnap 19:52-kor prestigeltem az elsőt 17 óra játék után.
-
válasz
birorichard #1083 üzenetére
Yep.
-
DokiBaxxi
őstag
válasz
birorichard #1063 üzenetére
Ezért:
Activision has also addressed concerns regarding dedicated servers:
“Advanced Warfare employs game servers hosted at data centers globally on all platforms and listen servers as part of our proprietary matchmaking system. Our goal is to ensure the best possible connection and greatest gameplay experience regardless of location and time of day.”Szóval az Acti szerint jelenleg is minden, globálisan fenntartott szerverük azért megy, hogy a lehető legjobb kapcsolatot biztosítsák a játékosok számára... Nem írtak semmi olyat, hogy ja de lesznek majd dedi szerók is. Szóval én már nem nagyon bízok benne, aztán ha mégis, akkor, ahogy te is mondtad, kiugrok a bőrömből. Elvégre COD nem látott (normális) dedi szerókat 4 éve.
Na mindegy a lényeg, hogy, ahogy értelmeztem Condrey állítása ellentétben van az Activisionével.
Egyébként az patch akart lenni, csak későn vettem észre
-
Lacek89
tag
válasz
birorichard #1046 üzenetére
Nekem most már az számít jó játéknak amelyik a hibái ellenére is leültet újra meg újra. Csak halkan megjegyzem ebből egyre kevesebb van.
-
Lacek89
tag
válasz
birorichard #1022 üzenetére
Mivel nem ma kezdtem játszani tapasztaltam egyet-mást. Pl. azt hogy nekem mint vevőnek már egyáltalán nem lehet elvárás az hogy egy játékszoftver megüssön egy bizonyos fokú minőséget. Multi orientált címeknél meg pláne.
A szememben már szinte tucatszemét az összes játék mert félkész terméket adnak teljes áron. A kiadók marketing politikája már csak a tudatos parasztvakításra épül, minden vevő csak egy fejőstehén. És ehhez én nem asszisztálok. -
Lacek89
tag
válasz
birorichard #1013 üzenetére
Nem akarok lincshangulatot megint, de pont te voltál aki a "gyatra kezdést" afféle szükséges és elviselendő rossznak tartod.......
Este ha több időm lesz gép előtt, majd kifejtem a tucatszemét jelzőt.
Peace
-
atidzsiforc
őstag
válasz
birorichard #1018 üzenetére
nyilvan nem zarja ki semmi azt, hogy nemelyik buggyant esetleg wifirol jatszik stb, de nem nagyon szoktam durvan hihetetlen szitukat latni, 1-2 warpolo gyerek neha elofordul, gondolom a map eleji shader toltogetes miatt.
-
atidzsiforc
őstag
válasz
birorichard #1016 üzenetére
-
morbias2
aktív tag
válasz
birorichard #999 üzenetére
amd fx 4100, r9 280, 12gb ram.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
birorichard #960 üzenetére
Gyk dedikalt szervert csinalsz amikor privat meccset inditasz. Igy ertették... Matchmaking p2p. Es az is fog maradni szvsz. Háthanem.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
birorichard #957 üzenetére
Hány éve mondogatják már. Amugy a p2p az azt jelenti hogy mindenkinel van egy dedikalt szerver...
-
killer095
őstag
válasz
birorichard #957 üzenetére
-
bobooo
addikt
válasz
birorichard #941 üzenetére
Double XP-vel főleg.
-
DokiBaxxi
őstag
válasz
birorichard #923 üzenetére
Tegnap kicsit utánakerestem, ismét megerősítették, hogy jönnek PC-re a dedikált szerverek. Igazából hétfő-keddre tenném az érkezésüket, ha valósat állítanak, és akkor már egy patch-et is.
Itt dedi szerókról semmi konkrét, de tegnap olvastam, hogy Glen Scofield megerősítette twitteren.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
birorichard #923 üzenetére
Csak a kollega halucinálta a dedikalt szervereket. Annyit irtak hogy elmeletileg vizsgaljak, de DEFCON5-be van a PC szoval szerintuk nincs semmi baj. Kamuznak, ennyi. Anno ugyanez volt MW2/3 eseten is...
-
n.gab
aktív tag
válasz
birorichard #880 üzenetére
Legközelebb várni fogok 2 hónapot mikor megveszem a következőt. (Úgyse bírom ki.
)
Pedig nagyon tetszik. De csak felidegesít. Nem is multizok szerintem egy darabig.
A végén még vehetek másik egeret. -
n.gab
aktív tag
válasz
birorichard #877 üzenetére
Nekem a single is laggol.
-
killer095
őstag
válasz
birorichard #877 üzenetére
Ne játsz...én et teszem amig nem lesz jobb offolom pedig kurvára tetszik a game
-
afrojack1
senior tag
válasz
birorichard #803 üzenetére
Igen! A tsunamis mindenkinek laggos!
Én benne vagyok!! Ma ráérek 4-től és a barátaim is!most is játszanak! Ts3: ts.infinityhosting.hu:9989
Más: win8.1-en jobban fut a játék mint win 7-en? -
AAntii
őstag
válasz
birorichard #819 üzenetére
Ez alapján megyen az, csak olyan lagkomp van a video alapján, hogy ihaj.
-
dunc
nagyúr
válasz
birorichard #819 üzenetére
no comment
-
Télapó_
tag
válasz
birorichard #795 üzenetére
Köszönöm szépen a választ, akkor ezek szerint nem érdemes szintetlépni.
-
Lien
aktív tag
válasz
birorichard #785 üzenetére
Mint írtam mielőtt a játékot felraktam volna elkezdett a SSHD-m baszakodni. Ami azt jelenti, hogy nagyon hangosan dolgozik játék közben vagy netezéskor. Valamelyest kattog. Eddig sosem produkálta ezt a hibát.
11 hónapos a lapos, de nem merem szervizbe küldeni, mert a support Lengyelországban van és akár 3-4 hét is lehet mire újra megkapom, addig meg muszáj nekem a laptop használata.
Plusz a legújabb hozzászólók között is valakinek alig tölt be a pálya. Ha ezt orvosolni fogják akkor úgy is írni fogjátok ebben a topikban, addig is szem előtt tartom. -
válasz
birorichard #803 üzenetére
Nekem most nem megy a hétvégén, pedig szívesen beszállnék.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
birorichard #797 üzenetére
Most tesztelem amugy uj videokarit 2 köhögésroham között, bizony kell ide a 2G VRAM és egy combosabb GPU is. SP-ben az R9 270 2GB extra texturaval, kikapcsolt elsimitassal es minden mas bekapcsolva (kiveve sun spots ize precache) szepen teljesit. Gyanitom amugy a HD7770 is eleg lenne ha nem 1 hanem 2G ram lenne rajta... nemsokara multiteszt.
Nem az en screenshotom, de ennyi a kulonbseg ha rosszul van konfigolva a video (engedve van a sun spot shader), apro bugocska...
mlinus: arra ertette hogy neki azota ez jon be csak. Szerintem a BO1 volt baba és még midig az. Egyebkent ez az MW3 feltupírozott változata.
-
válasz
birorichard #799 üzenetére
Én gépem csak azt nem szereti aminek van a töltőképernyőjén egy kva nagy híd, a többi megy. Normalon.
-
válasz
birorichard #797 üzenetére
Reméljük sietnek vele.
-
kribe
őstag
válasz
birorichard #777 üzenetére
Mintha egyszer említetted volna a munkád a Nagy Állami Cégnél, azaz bocsánat, Szolgálatnál. Lehet hogy rosszul emlékszem. De ha ott dolgozol akkor másodállásod is valószínű hogy van...
-
Lien
aktív tag
válasz
birorichard #777 üzenetére
De az nem lehet, hogy így ennyi ideig tartana, mert az kész röhej. Így is a legminimálisabb grafikával fut és van 60 vagy több FPS-em.
i5-4200m (2.5-3.1GHz), nVidia GT740m (2GB), 8 GB RAM(ezt tudja a lenovo laptopom), és van 200 giga szabad helyem... A shader preload kikapcs a multinál tutira jó megoldás lenne? -
kribe
őstag
válasz
birorichard #774 üzenetére
Dettó. Amúgy szerintem ugyanott dolgozunk.
Én egyelőre se pro se kontra nem mondok véleményt a játékról mert eddig egy dsl modem csere, egy router csere, 2 powerline adapter csere után is csak pár órát tudtam játszani, és nem ment valami jól. Csak részben a lag vagy lagkomp miatt, a rozsdás reflexek ebben a játékban komoly hátrányt jelentenek. Meglátjuk később hogyan alakul.
-
killer095
őstag
válasz
birorichard #771 üzenetére
Konkrétan nem talál embert max 2őt
-
killer095
őstag
válasz
birorichard #769 üzenetére
Már megvettem , csak senki nem játszik pipelinon
-
bager13
aktív tag
válasz
birorichard #742 üzenetére
Nem tudom emlékszel e pl. a Call of Duty: United Offiensive nevű játékra?! Na én arra a játékélményre,játékmenetre és összetettségre gondoltam. Vagy az nem is cod? Hidd el nagyon sokan vagyunk ,akik erre várnak már régóta.
(#745) wwenigma: Ki beszélt hozzád? Azért ne túlozzál...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X|S
- PlayStation 5
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Konteó topic
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Motoros topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Hálózati kábelek és szerelésük
- Robogó, kismotor
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest