- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Külföldi SIM-ek itthon
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Új hozzászólás Aktív témák
-
BandiHUN
veterán
válasz
shotika #4793 üzenetére
Hát sok mindent nem vettem észre eddig...igaz HC-n eddigis lehetett pisztolyozni.Szerencsére mást nem bántottak.A mapok az elején ugyanúgy szeretnek akadozni...
Ruháknál vettem észre,hogy a "sima" szerkókból pár piros feliratos lett,és beváltás esetén 3000xp-t ad,végülis ez lehet jó prestige-elés esetén,hisz pl.ilyenekre van,mint Nigerian police sisak,stb,vagyis pár egyszerű,kilószámra jövő cucc így "többet ér".Mondjuk én,ha már belekezdtek,csináltam volna kis "kavarást",hogy ezen a mapon ez,azon a mapon az a szerkó ad pl.10% xp-t,vagy speedet,vagy reload csökkentést,kicsit feldobná a ruhásdit.Főleghogy így most a legtöbben valami ócska cuccban tolják,mert az van meg szettben.Kis,a balanszot nem nagyon érintő rásegítés.
Arról nem is beszélve,hogy lenne értelme végre a szerkó slotoknak is jobban,hogy pl.látja az ember a mapot,és az alapján választ ruhát. -
MaesTroll
tag
válasz
shotika #4661 üzenetére
Hardline-t én nem használok egyáltalán, az a -100 pont nem elég vonzó. Tier 3-ban csupa hasznos perk van, míg ugye Tier 1-ben csak low profile ami jó.
Lőttél már AW-ban DNA-t?
Noobtube ellen jobb nem jut eszembe: Flak jacket,Trophy system,Exo shield (Tactician wildcard)
Trophyval sokszor szívattam már GL usereket, ellövik mikor épp foglalom a zászlót, azt hiszik hirtelen, hogy free kill, de szépen hatástalanítja a trophy, aztán még betölti a köv tube-ot/átvált golyókra, addig simán leszedem. -
MaesTroll
tag
válasz
shotika #4659 üzenetére
Hát ja, nem a legigazságosabb 6 fős partyval randomok ellen, de azelőtt meg azt utáltam,hogy ha csak magam játszottam szólóban, akkor engem rakott többfős,magasan rangsorolt, master prestigesek ellen. Így a hímvessző jó oldalán vagyok most
Nekem tetszene a régi mercenary mód:random csapatosztás,csak egyedül lehetett csatlakozni, csapatban több fővel nem lehetett.
Sokszor csak non-lethal streakeket tolunk, mert a warbird,paladin,assault drone egyidőben elég elrettentő és lépnek kifele azonnal. Marad az állandó wh uav+system hack exo disable,2x extra time
Amúgy hihetetlen, hogy 6-ból 4 ember látszódik wh uavon. Mégis mit használnak 1-es perkekből? Magasan a legkötelezőbb perk nem csak az 1-es csoportban, hanem az egész játékban (support wh uav miatt nagyrészt). Többi nélkül lehet boldogulni, most szoktatom magam a Perk 3 Greedhez Scavenger+Toughness kombóhoz, blast suppressort feladva. Emellett megy a support uav extra time,scramblerrel, hogy ne lássák az exo movejaimat
-
BandiHUN
veterán
válasz
shotika #4539 üzenetére
Hmm...lehet heggesztgetik a gémet...persze ne úgy,hogy oktalan bann legyen,de lenne már kit kipakolni a játékból bőven.
Annak örülök,hogy a HC DOM-ban az az 1-2 lobbinyi ember,akit tolja,már azért ismeri egymást.Alapvetően meg is van "védve",akit egy pillanatnyi jobb eredmény miatt hackkal gyanúsitanak.Lásd mint nekem is a 46:3-ra a kutya pl.nem szólt be,látták,hogy jó streakaek futnak,Assault Drone-ozok,ráadásul alig nyertünk,mert pl.én is objektivás tipus vagyok,hiányoztam a földről,alig kompenzálta a tulajdonképp -1fős csapat,hogy az ellenfél jól "fogy"...ráadásul végülis a 46 kill nem is sok,annyit földön is le lehet lőni egy meccsen,csak hal is mellé az ember. -
birorichard
őstag
válasz
shotika #3900 üzenetére
Ok. Látod, ez a nagy helyzet. Ne vedd magadra, vagy ha akarod, igen, nekem mindegy, de HA csalnál, akkor azt csak akkor tudnánk meg, ha te magadtól, önszántadból elmondanád. Nyilván, ha ez így van, az sohasem fog megtörténni, és csak osztod az észt úgy, hogy mindezt el kell, hogy "higgyük" neked. Nem játszottam még veled, úgyhogy látatlanban nem mondok véleményt, pláne nem azt, hogy te kifejezetten csalsz, de hidd el, nem az AW volt az első COD-om, én is tudom, mi fán terem a spawnrendszer, az alternatív útvonalak, a gyakori útvonalak, stb., úgyhogy ezzel nem érdemes takarózni, hiszen fentebb is leírtam már a véleményem erről, hogy szerintem mennyit számítanak.
Ja, bocs, kérdésedre nem válaszoltam. Az AW-ben igen, megkockáztatom, hogy nem hogy sok, de kvára nyomós ok feltételezni, hogy az illető nem tisztességesen játszik.
-
Casanova*
veterán
válasz
shotika #1215 üzenetére
pont így gondolkodtam én is,mint te! na de ha optimalizálatlan a game,azzal mit tudsz csinálni? hiába veszel erősebb vga-t,nem fog szépen selymesen futni a játék,mert szarul van írva pc-re. pl. a ghosts-ot pc-én már nem igen lehet játszani online,mert nagyon kevesen játsszák.
Ott a játékok nagy része szaros 30FPS-en...... de szépen,selymesen fut a játék,mit számít hány fps. ám a codok 60 fpssel futnak.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Újszerű reMarkable 2 digitális jegyzetfüzet!
- Újszerű Anker 778 12 in 1 Thunderbolt 4 Docking station dokkoló (Windows, MAC OS)
- Asus TUF Gaming A15 FA506 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB SSD - RTX 3050 -3 év gari
- Legion 5 16IRX9 16" QHD+ IPS i5-13450HX RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- LG UltraGear 27GR95QL-B LoL Edition OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03 ms / G-Sync!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest