- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
bigbadforty #1930 üzenetére
Jah mondjuk bajnokságban ki vannak tiltva a noobságok. De tényleg, minden játékban megvolt a noobság, nem ám gyengítették volna őket.
pl.: mw2-ben a g18 akimbo.
-
Casanova*
veterán
válasz
bigbadforty #1926 üzenetére
viszont a konzolon nem a bal27 a legerősebb,ott nem olyan,mint pc-én. konzolon kiegyensúlyozottak a fegyverek. néztem pár videót és látni,hogy az AK milyen szépen adja,milyen jól adja közel is. pc-én messze nem adja ilyen jól az AK. főleg közel... közel no zoommal alig van esélyed, annyira gyenge. talán majd az AK Hair Trigger erősebb lesz.
( #1927 ) -secret-: AK-val lenne bajod a BAl-al
közel semmi esélyed ellenük,ezért van overkillem,kis smg-m pluszba, közeli harcra.
-
válasz
bigbadforty #1926 üzenetére
Ez a BAL27 = UMP = MSMC-vel nem értek egyet. Mármint itt most az OP fegyverekre gondolsz, amik nagyon adják?
Én MW2-ben átéreztem az összes fegyvert. Minden játékmódhoz volt classom stb. De ezekben a COD-okban már kurvára nem, 1-2 fegyverrel 'végig tolom' a multit.
Aki nem szeret taktikázni, az menjen szépen tdm-domi-demo stb. aztán szidja a bal-t. Nekem kurvára nincs vele bajom, ellenben nem is használom.
-
Casanova*
veterán
válasz
bigbadforty #1785 üzenetére
ki van pipálva,a felhő minden infót tárol.
-
Casanova*
veterán
válasz
bigbadforty #1783 üzenetére
hol nézzem meg a felhőt,hogy rendben van-e? most akkor mit csináljak? mindegy, remélem többet nem fordul elő..
-
Casanova*
veterán
válasz
bigbadforty #1773 üzenetére
HbrA3-t ki fogom próbálni ezekkel a kiegészítőkkel.
Exo Hover mit tud?
-
juve600
nagyúr
válasz
bigbadforty #1773 üzenetére
kipróbáljuk
SD alatt sokat számit a TS használat is....
-
válasz
bigbadforty #1758 üzenetére
Szerintem linkeljetek profilt inkább a név megadása helyett, egyszerűbb.
-
Casanova*
veterán
válasz
bigbadforty #1758 üzenetére
tiéd mi? felveszlek. te vagy a swagnum? ki az?
-
juve600
nagyúr
válasz
bigbadforty #1739 üzenetére
attól függ mennyiért veszed a Seasonpasst
-
válasz
bigbadforty #1729 üzenetére
-
Casanova*
veterán
válasz
bigbadforty #1715 üzenetére
de van előre dashelés,csak futásból. sprintelésnél 1-szer nyomod space-t,aztán rögtön megint sprintet nyomod. igen, helyből nem lehet,mint hátra,oldalra...
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
bigbadforty #1435 üzenetére
Nem fura dolog, kiprobaltam, mukodik. A lenyeg hogy be kell terhelni a videokartyat hogy az legyen a szuk keresztmetszet...
-
válasz
bigbadforty #1080 üzenetére
Próbáld ki, lehet... főleg ilyen beállításokkal tényleg szakítania kéne. Nálam nincs ilyen gond az tuti, és a beállítások is jóval erősebbek úgy jobb.
-
válasz
bigbadforty #984 üzenetére
Milyen beállítással?
Nálam 60+ FPS megvan ott is és minden pályán egy 280X-el.
Textúra Extra
Shadow Map Extra / cache off
SSAO normal + pp minden on
AA kikapcs mind (off)
Shader preload on
Bullet impact + 8 dynamic light1200p-ben fov 90-el.
Catalyst 14.4 még mindig.
-
dannyl
addikt
válasz
bigbadforty #1058 üzenetére
És az 50 FPS rossz?
-
Hikvision
senior tag
válasz
Persze, Ott nekem 280X-el van 38fps-em.
-
dunc
nagyúr
válasz
Ezek után kíváncsi lennék mit bírna multiba olyan médiumon 1920x1080 ba, 660GTX, i5-4460 el.
-
tDr1v3r
veterán
válasz
bigbadforty #748 üzenetére
Az a helyzet, hogy a CoD-ok a negyedik rész óta nem több évre, hanem egyre készül. Az Activision üzleti modellje az hogy egy évig szolgáltatja hozzá a tartalmat (év végéig az alapjáték pályáit unhatja a játékos, utána a DLC-ket nyár végéig), azután meg átterel téged az új részre. Van aki kajálja, van aki nem. Én ezutóbbi vagyok szerintem.
Az AW viszont pozitív csalódás lett. Mondjuk én a Black Ops 2-t szerettem (van is 30 órám benne, duh), de féltem hogy az SH az MW3 után megint egy sablon valamit rak le... igazából valamilyen szinten ez is az lett, de meglepően jól működik. És vizuálisan se lett rossz, a DoF filter még jobb is több más AAA játékban látottnál.
(#760) atidzsiforc: Semmi. Azt mondja a SH hogy épít a kompetitív rétegre is, de csak konzolon. De ez is csak valami szenvedős izé lesz szerintem a Halo mellett... casual a játék, de jól áll neki.
Az utolsó kompetitív CoD a Black Ops volt szerintem xKMod-dal, de a kutya se játszotta versenyszinten. Pedig menynire jó az egész úgy...
[moderálva]
[ Módosította: Barthezz2 ]
-
Casanova*
veterán
válasz
bigbadforty #753 üzenetére
elvileg 2-ik világháborús codot csinálnak. remélem nagyon jó lesz! world at war szintet hozza,akkor király!
-
Casanova*
veterán
válasz
bigbadforty #751 üzenetére
egy próbát megér.
titanfall fejlesztőinek írhatunk. ugyanis néhányan ők csinálták a cod4-et.
-
Casanova*
veterán
válasz
bigbadforty #748 üzenetére
írni kéne a fejlesztőknek,hogy a két legjobban sikerült codot, a cod2-t és cod4-t újítsák fel. szebb grafika,még újabb fegyverek,pályák. dedikált szerverek. milyen jó is lenne! ha valaki csinálna ilyen weboldalt angolul,hogy minden cod játékos írjon a fejlesztőknek. szerintem meggyőznénk őket,hogy csináljanak végre cod4 szintű gémet. valaki csinálhatna ilyen weboldalt,fórumot ezzel kapcsolatban. pár héten belül az egész világ megismeri az oldalt. mi codosok fogjunk össze és tüntessünk neten!
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
bigbadforty #723 üzenetére
250+ ora van a TF-ben, messze a legjobb vetel mostanaban... BO1 meg az utolso jo COD volt. Elotte es utana csak az alteriw hozott nemi szint a jatekba a dedi szervereivel...
Ha valaki meg ki akarja oktatni a topiklakokat , ne tegye. Rohogjon magaban es lehet elhuzni ha nem vette meg. Ez kifejezetten a Laceknak szol...
-
Lacek89
tag
válasz
bigbadforty #723 üzenetére
Miért veszik az emberek a CoD-ot szerintem:
Mert a játékos társadalom többsége buta és könnyen megvezethető. Elég csak néhány hatásvadász trailer-t mutogatni máris elvan felejtve az előző rész ha jó volt, ha nem. Jah ez igaz minden játékra.
Szerinted agy AAA-s cím marketingjébe miért feccölnek több pénzt, mint magába a fejlesztésbe?
"Mert a játékos társadalom többsége buta és könnyen megvezethető"
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
bigbadforty #645 üzenetére
Esetleg egy uj driver illetve egy patch a későbbiekben.
Sz*r konzolport nV supporttal... állj át a zöldekhez. :]
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
bigbadforty #642 üzenetére
Ismerossel most beszeltem, valos 6 magnál nincs probléma. Huzhatjátok az egekbe az órajelet, nem fog segiteni amig valamit nem csesznek vele. Egyetlen megoldás a shader cache kikapcsolasa es a kor eleji lag átvészelése.
-
Alice90
aktív tag
válasz
bigbadforty #642 üzenetére
nekem nincs bajom a játékkal nagyon szépen fut csak multiplayerben az első 10-20-30 másodperc a rossz (nem minden pályán)
-
Gyula84
veterán
válasz
bigbadforty #578 üzenetére
köszi
azért kérdeztem, mert 1megabites netem van
-
pityeszka
őstag
válasz
bigbadforty #578 üzenetére
Hol érdemes megvenni mert Steam-en tényleg nagyon drága. (nekem)
-
atidzsiforc
őstag
válasz
bigbadforty #586 üzenetére
Force offold a tesszelaciot, az nekem is segitett ghostsban.
-
DokiBaxxi
őstag
válasz
bigbadforty #584 üzenetére
Akkor viszont tényleg más probléma lesz ott.
wwenigma
A COD mindig is NV-párti játék volt. Sajna ez van, nem lehet mit tenni ellene -
Con Troll
senior tag
válasz
bigbadforty #584 üzenetére
Nekem stabil az fps, nem is akad (grafikailag) a játék. (AMD 7870)
Csak azzal a fostos pinggel csinálnának valamit... -
DokiBaxxi
őstag
válasz
bigbadforty #561 üzenetére
A Defender nevű pálya bugos, AMD és NV karikon is szarul fut, nem kell itt mindjárt kétségbeesni, hogy ennyire szarul megy AMD-n...
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
bigbadforty #569 üzenetére
Ez igy nagyon szépen hangzik, de mint latod az élet mást mutat...
-
pzske
aktív tag
válasz
Szerintem erre nincs nagyon jó megoldás.Ha jól tudom nvidia karira van optimalizálva a game, lehet ahol leseik ennyire az FPS-ed ott valami ilyesmi probléma adódik.
-
bigbadforty
tag
válasz
Ja és 1080p Extra textúra lenne, de mondom elég sok dolgot levettem normalra.....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Hálózati / IP kamera
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Otthoni időjárás-állomás
- Dune Awakening - Máris túl az 1 millión
- Konzol Screenshot
- Mesterséges intelligencia topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged