- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- iPhone topik
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Milyen GPS-t vegyek?
- Honor 400 Pro - gép a képben
Új hozzászólás Aktív témák
-
Casanova*
veterán
válasz
-secret- #2697 üzenetére
ez az,hogy a battlefieldesek nem tudnak lőni.
cod4 frag movie
-
Casanova*
veterán
válasz
-secret- #2596 üzenetére
az év játéka.. csak vicceltem. ott a szmájli.
Ghostban javították. ott könnyen halnak és jó a kereső,az a gém teljesen rendben van. eleinte sokáig szar bugos volt,de már jó.
(#2595) Lorenzo9: lag compra ezt használom és bevált
-
Casanova*
veterán
válasz
-secret- #2483 üzenetére
ja tényleg, a Blast Suppressor perk az. na ezt berakom, kipróbálom. ( #2484 ) juve600: lézeres fegyó és akimbo ugyanolyan erős lett sajnos,még a bal27 is, csak ez jobban visszarúg. nem halnak könnyebben,és továbbra is nem jó a kereső. pedig ez a kettő a legfontosabb,ezeket javítják ki! -.-
-
Télapó_
tag
válasz
-secret- #2266 üzenetére
Na ez nagyon szép mondhatom, mikor az ember azért görcsöl egy fegyverrel, hogy hátha kap jobbat belőle és egy nagy csalódás a vége.
Szerintem válasz másikat, hátha akkor azt adja amit szeretnél.
Én összevissza mindent próbálgatom, mondjuk nekem a SAC3-at már mind beadta pedig alig használtam.
Az ak nál is ez a helyzet.Casanova*
Sajna még nem jött meg, de már nagyon várom.
-
kribe
őstag
válasz
-secret- #2263 üzenetére
Free weekenden nem lézereztem kezd hiányozni.
Nem tudom nagyobb eséllyel kapok-e lézert kukázásnál ha azt használom, de még hiányzik pár példány. A Polar Vortex-et mindenképpen szeretném még megkapni és használni kicsit. De mivel az első kb. 3 lézerem akkor kaptam amikor még egyáltalán nem használtam, szerintem mindegy mit csinálok és véletlenszerűen dobálja a cuccot.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
-secret- #2151 üzenetére
Nem, az MW3 is ilyen volt. Pár darab atment rajtam.
Csupan azert olcso mert nem kerult ra regios lock a ruszkiknal ezert jonnek be az olcso giftek.
Ugyanakkor nem ismerem a sracot ezert inkabb mas embert javasolnek bevasarlashoz...
mod: amugy a Ghosts gold az olcsóbb pillanatnyilag.
-
Casanova*
veterán
-
Casanova*
veterán
válasz
-secret- #1935 üzenetére
draw gripnek nem sok haszna van,ici picivel gyorsabban kapja vállhoz. ez inkább a nehéz fegyókra jó. a stock az nagyon jó,nehezebben tudnak eltalálni ,mikor távol lőttök egymásra. mert ugye stockkal zoomolva nagyot,gyorsan tudsz mozogni jobbra-balra. zoomolva gyorsabb,mozgékonyabb vagy. szeretem ezt a kieget. ez AK-val jó,mert ennek a fegyónak a legjobb a mobility-je. tdm-et már nem játszok. KC vagy Momentum. ezek jók,jó a spawn-juk,de veletek az SR a legjobb.
-
Casanova*
veterán
válasz
-secret- #1933 üzenetére
stock és nagy tár. nagy tár csak presti vége felé van,azt elég későn kapom meg. próbáltam lézerrel is,úgy sem adja közel. de nem baj,ott a másik fegyóm a kis smg,az közel adja rendesen. távol az AK elite a legjobb,közel az smg. nekem nagyon bevált ez az overkill gyorskéz perkkel.
láttad,hogy adta tegnap.
-
-
bigbadforty
tag
válasz
-secret- #1927 üzenetére
Nem egyenlő, hanem rankeden, bajnokságon csak azokkal tolták, itt a BAL az, amivel a legkönnyebb darálni, amiket írtam azok voltak ilyenek. Én se szeretem a BAL-t, az UMP-t utáltam, ezek OP-k, minden játékban rákapnak az OP cuccokra, ami sztem tökre kiöli a hangulatot, de mindegy. Hardpointozni meg dominationözni azért szeretek, mert tegnap volt az enemy teambe egy akimbo-s meg egy lézeres ilyen 45-5-ös statokkal, de 50 pontot, ha foglalt a csapatjuk, mert nem tudtak objective-t játszani.
-
Casanova*
veterán
válasz
-secret- #1924 üzenetére
jó,akkor legyen 2 golyó.
ahogy mondtam,prestiből nem sok van hátra.
már 77-ig vagyok sr-en,egyre csúszok lejjebb és majd
utolérlek.( #1923 ) freestailo: jó,de akkor is lényegtelen a fegyók erőssége. szerintem! hc-én a bal27 és a gyenge AK közti erősségen nem vettem észre semmi különbséget. non hc-én viszont óriási különbség van,a bal sokkal erősebb. -.-
-
Shadowfax
addikt
válasz
-secret- #1871 üzenetére
Szerintem elég jók a killstreakek, pláne, hogy még plusz dolgok is beállíthatók hozzá. Kedvencem pl. a care package, amire lehet olyan kiegészítőt tenni, hogy booby trap-pé váljon, azaz ha az ellenfél akarja kinyitni, szépen felrobban.
S ez azután is műxik, ha már felvetted a cumót belőle, nemcsak előtte. Ilyenkor megjelenik egy halálfej (a kérdőjel helyett), amit persze látnak a csapattagok is, de a sok eszes néha így is megpróbálja lenyúlni a nagy semmit. Ők ugyan nem robbannak fel, de azért elrontják a mókát.
De nem panaszkodhatom, mert 10-ből 9-szer az ellenfél pukkan. -
Casanova*
veterán
válasz
-secret- #1855 üzenetére
játékban a menüben a felbontás alatt a fullscren helyett windows border-re állítsd. így jobb,közben kényelmesen tudsz böngészni játék alatt,mikor keres sokáig a host vagy mikor sokáig tölt. ekkor szoktam böngészni google chrome-al. a WIN gombbal lehet előhozni a tálcát.
-
Casanova*
veterán
válasz
-secret- #1803 üzenetére
na ez a két nagy hiba a játékban. akimbo,ami kicsit távol is kurv@ra adja,ők szinte mindig leszednek,főleg mikor a levegőben vannak. na meg a lézeresek,őket lehetetlen leszedni,mikor közelharc van levegőben.
és egyre többen vannak ilyenek.
(#1801) juve600 : az nem jó,ha nagyon magason van a dpi beállítás. így nem tudsz jól,pontosan célozni. legalábbis én nem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- iPhone topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Nintendo Switch
- Kutya topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Nyomtató topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Dji Mavic Pro fly more combo
- iPad Pro 11" M4 wifi Silver hibátlan akku 100% 3 hónap jótállás!
- ASUS ROG Strix GeForce RTX 4070 Ti OC 12GB GDDR6X 192bit Videokártya
- RX570-es, RX580-as és RX5500XT eladó videó-kártyák - Garancia
- Canon EOS 1300D gép szettek, objektívekkel, kiegészítőkkel (1400 - 7900 expos gépek, újszerűek! )
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 1TB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged