Hirdetés
- Yettel topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Legalabb ha nezed, latszik hogy az SP nem mindenhato.

-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Siman. Kitoltam mindent, most csak for fun.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
rapidsquirel
aktív tag
válasz
BandiHUN
üzenetére
Durva, hogy ez a szutyok mindjárt ide süllyedt, gyakorlatilag hamarabb mint a Ghosts..
Én nem bánom, mert szerintem egy fos, lézerestül-déelcéstül. Annyi, hogy legalább a gyengébb, kisebb gépeken megy. Ám látod kár volt előre örvendezni. De akkor a következő résszel mi lesz? -
BandiHUN
veterán
válasz
rapidsquirel
üzenetére
Mert ezt a rohadt gémet már csak 1000 aktiv ember játssza és az se egyszerre,és mindenféle játékmódban,erre jönnek a dlc-sek és a season passosok

Már rég ki kellett volna adni a multit külön,max. harmadáron pc-re,hogy legyen gémer.dlc-ből,premium camo-kból,season passokból visszajönne a pénz,de megkockáztatom,hogy fél év után egy free multi is több hasznot hozna,mint ami most van.És játékos is lenne.
-
BandiHUN
veterán
válasz
üzenetére
Valamennyit javult a gém,de a Defender ugyanúgy akadozik például,bár amúgyis hulladék map...
Nem vészes a helyzet.El lehet játszogatni.
Az új mapok jók...csak sajna nincs HC,és nem lehet választani csak TDM-et és Mosh Pitet
Csúcsidőszakban van is kivel játszani azt is. -
törölt tag
A novemberi induláshoz képest javítottak valamit a játékon? Most felrakom, így hogy kijött már az első dlc is. Csak félek kicsit, hogy ugyanolyan optimalizálatlan lesz.

-
MaesTroll
tag
válasz
wwenigma
üzenetére
Már vártam
Még mindig nem értem, hogy miért játszanék TDM-et... meg hogy nem játszom az adott módot. Nem én vagyok az, aki ott fog feküdni 1 percen át a hardpointon. Én akciót akarok, pörgős játékmenetet. Amikor én foglalom, akkor általában addig rajta vagyok, amíg nem ér oda egy csapattárs, ő ha látom bekempelt, akkor én elhagyom a hp-t, és a közvetlen közelében keresek egy olyan helyet, ahonnan rálátok a hp-hez vezető több útvonalra, és szépen csendben leszedem az ellenfél játékosait. Nem kell mindenkinek a hp-ban lennie. Első Frenzy kill medálom Ascend hp-n jött össze, ahol az ellen 5 játékosa kempelte a pontot, és egy noobtube volt Danger Close-zal az 5 ember. -
wwenigma
Jómunkásember
válasz
laceszgamer
üzenetére
DOM-nal igen, de hardpointnal tartani kell a pontot, rajta kell allni.

Mindazonáltal DOM-ban is ugy szep ha mind a 3 pont a miénk.
-
laceszgamer
addikt
válasz
wwenigma
üzenetére
De azt még mindig nem értjük: A lényeg hogy nyerjünk, ok, akkor mért nem elég ha megvan a 2 bázis és védi 3-3 ember aztán kész? Ha erre van épkézláb és logikus magyarázat akkor mi vagyunk a hülyék.
Addig viszont míg ezzel segítjük a csapatot leginkább szerintem sokkal többet számít a nyerés szempontjából mintha futkároznánk foglalni.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
MaesTroll
üzenetére
Csak amikor a csapatbol 3-4en azt mondjak hogy ok vedenek en foglaljak, akkor kicsit mas a helyzet. De tudod mit, akkor jatszd nyugodtan a TDM-et, de ne buszkelkedj ezzel itt. Meg sehol sem. Nem vagy jo jatekos, csupan nem jatszod az adott jatekmodot.

Imadom hogy ezt az egyet mindenki ugy tudja ecsetelni, hogy hát de ő miert nem foglal.
Meg a vegen elromlik a KD ratio mert meghalsz a ponton. -
MaesTroll
tag
válasz
wwenigma
üzenetére
''Felig az, de igenis menni kell a haromra, persze ha nincs skill es a nagy KDre utazunk akkor jobb ha kettot tartunk meg...'' Na ennek semmi értelme.
A camper definiciója mindenkinél más. Nálam pl. az aki Solaron b-nél befekszik a csőbe, és ott várja ellent. Vagy aki egész mapon a b és c közötti épület ablakában van, ads-ben ak-val

Hardpointban sem az a legoptimálisabb, ha bekempel a 6 fős csapat a hardpointhoz. 1 max 2 maradjon rajta, a többi messzebről, minden irányt figyelve szedegesse a hp-hoz közelítőket.
Pl Riot, 2. hardpoint hely megvan mindenkinek? 'A' flagtől nem messze, egy kisebb épület teteje. Ha én a legmagasabb tetőn vagyok, fedezem minden irányból, az nálatok gondolom kempelés...? Sztem meg pont hogy pontvédés. Bárki, aki közelít a hp-hez leszedem.
Az a 'gyökérgyerek' aki lő 90-et, lehet, hogy a statján nem látszik, hogy mennyit segít a csapatnak ( nincs ugyanis 13 foglalása), de nagyban hozzájárul a győzelemhez, szétdominálja a másik csapatot, lövi a scorestreakeket, esélye nincs másik csapatnak sokszor. Mert tolja a system hacket, warbirdöt, droneokat.
Ezért nem szeretem DOMban az ész nélkül rohangálókat, mert lehet, hogy lesz 12 capture-je, de mellé 12-40-et megy, nagyban hozzájárulva az ellenfél scorestreakjeihez, feedeli őket :p Exo disable system hacknél semmit nem utálok jobban
Comebacken mostanában úgy játszom DOM-ot, hogy B-re megyek egész map alatt. Az is kempelés, ha miénk a zászló, és bennmaradok védeni? Nekünk van 2 zászlónk, nekik 1, minek mennék a harmadikra, ha tudom hogy úgyis jönnek B-nél próbálkozni, easy kill-ek, 4-5 kill után meg is van a warbird, drone aztán móka.
-
laceszgamer
addikt
válasz
rapidsquirel
üzenetére
De ha mondjuk van 2 pontunk a 3-ból, mért menjünk a 3. felé is? 2-vel nyerjük a meccset a 3. befoglalásával meg csak a meglévő 2-t kockáztatjuk.
-
rapidsquirel
aktív tag
Amikor a gyökérgyerek bejön Dom-ot játszani, összelő 70-et, 90-et, szándékosan tördeli a játékot, kihasználva és visszaélve annak értelmével, de ő maga nem foglal 1 db árva pontot sem, maximum 1-et, 2-őt. A helyzet súlyosabb, ha ez a játékos cheater, mert mellé természetesen nem hal semmit, és senki nem is találja a pályán, vagy éppen ennek ellenkezője, látod ahogy veled szemben rádrántja a fegyvert, még csak nem is klikkel szerintem mert teszi helyette dolgát az aimbot.
Ezt jól mondod. Én sem szoktam a harmadikra menni, csak ha nagyon loser az ellenfélben lévő társaság és mindegy, hogy összeszedek még néhány felesleges "halált". De lehet hogy közben még lelövök 3-at.
-
rapidsquirel
aktív tag
válasz
laceszgamer
üzenetére
Ne legyen értelmezészavar. Én a foglalásról beszélek, ezzel egyes esetekben együtt jár a pont megtartása. Elbeszélünk egymás mellett. Amiről szó van, az egy másik "jelenség".
-
laceszgamer
addikt
válasz
rapidsquirel
üzenetére
Pár kommentel feljebb taglaltuk pont, hogy nem abból áll csak a dolog, hogy pontot foglalni, hanem meg is kell tartani.
Tényleg az lett volna a jó módszer, ha nem a foglalás adja a pontot hanem a emgtartott idő, akkor kicsit jobban összponttosítanának rá az emberek és nem lenne rögtön camper az aki igyekszik védeni a pontot. -
rapidsquirel
aktív tag
válasz
laceszgamer
üzenetére
Amiről te beszélsz az TDM.

Nálam meg ott, amikor foglalhatná a pontot, de inkább nem teszi, mert nem a csapatmunka a fontos számára, hanem a saját boldogulása. -
laceszgamer
addikt
-
oriic
HÁZIGAZDA
Na hosszú idő után végigtoltam a kampányt. Voltak nagyon hangulatos részek, de semmi különös összeségében. A vége furcsa lett, talán kicsit gyors. Talán a következő CoD már jobb lesz.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
laceszgamer
üzenetére
Felig az, de igenis menni kell a haromra, persze ha nincs skill es a nagy KDre utazunk akkor jobb ha kettot tartunk meg...
Mindenki csinalja ahogy akarja, a szemembe nem ember a kemper es aki nem a jatekmodot tolja...
Maestr0: Akarhogy magyarazod, a HP/DOM lenyege nem az hogy tavolrol rapeljuk azt aki a jatekot akarja jatszani. Nem egyszer volt szurke a pont amikor toltuk, mert csesztel odamenni. Nyilvanvaloan addig allnak meg az erveid amig valaki tartja a pontot...inkabb valassz egy usert itt, a multiaccot nem szeretik a modik.
-
Maestr0
tag
Amiben viszont nem latom a logikat, hogy miert a hardpoint foglalasra ad pontot (200), miert nem mondjuk 10 masodpercenkent 50 pont vagy ilyesmi... En is sokszor ugymond visszaelek vele mert kezdesre odamegyek, aztan ahogy megvan a 200 a scorestreakemhez, ugy megyek fedezni a hp-t kicsit tavolabbrol. Retreat, riot, instinct jo dom mapok spawntrapre :p nem mondanam etikatlannak, eredmenyes, hatekony. A jatek neve is dominalas :p
-
BandiHUN
veterán
válasz
MaesTroll
üzenetére
Jaja,felesleges 3 pontra menni.Tudd inkább szépen,hova spawnol az ellen,a 3.pontot KERÜLNI KELL,mert ha csapattárs már ott van,akkor az ellent random rakja le a mapon,mert ugye ellenség elé nem lehet,és azt veszed észre,hogy befoglalják szépen a kezdőpontot.
Jobb a rape,meghagyni az ucsót az ellennek,és távolabbi lövésekkel operálni.Akkor tudni,honnan jönnek,2-3 kemper befed minden mapot így.Jó ez,sem az "etikus" kategória,persze.DE így kell megoldani,hogy az ellenfél szopjon,ez van.Egyébként sokszor megszegem én is ezt,szeretek lövöldözni,még nemszeretem fegyóval se állok le kempelni,hogy hadd gyűljenek ki a cuccok könnyen.Sniperesdiről lemondtam,a többivel meg ha közelharc van,csak lehet ölögetni,nemszeretem fegyó mellé úgyis viszek overkillel shotit,mert az a kedvenc

Bár pár fegyó tényleg undorítóan vacak.Ja kijött a Champion camo,megvettem...szép,és animált,Champion feliratos exo,a fegyó skin a legszebb arany,amit a gémben láttam+animált,ha valaki mégis szánna pénzt custom skinre,javaslom.A sisak elég semmitmondó mondjuk.
-
BandiHUN
veterán
Csaló azért van,valljuk be...napi termés: 1 pofátlanul aimbotos emberke,mittudoménmennyit lőtt,otthagytuk a lobbit nem vacakolt,fejlövés sorban.
De a másik,ami jobban bosszantott,hogy mentem 1 kört úgy,hogy 1 csávó,bár vittük a kört,VÉGIG folyamatosan tolta be a system hacket,az egész meccs úgy nézett ki,hogy 10 másodpercenként tolta be ez a nem hetero barom.
DE MINEK?Killstreaket nem tudott elsütni a csapatunk,zizegős kép ment végig,nem volt klán,és mégis mi nyertünk,most ebben mi a jó???Mármint neki?

De mára eddig 4 óra gémre ennyi volt az anomália.Volt ennél rosszabb rész is sokkal ilyen téren.A Havoc-ot se báom,hogy megvettem.Mégha a kövi már nem fog érdekelni,mert olyan kevesen leszünk,akkor sem.Reggel 7-kor megint jó volt az álmos németek ellen kiérdemelni a shotgun noobságot
Vakarózik az út közepén meg az út mellett 1 sarokban agyalja,melyik killstreakjét süsse el,volt jópár,akit inkább Rabbit Punch-al(hátulról kell kiütni a delikvenst) kiütöttem a bakancsából,mert azéreztnemártemarhafejenlőnisincskedvemolyanbénavagy.
Iszonyat,mennyire látszik reggel,miféle fejek lehetnek a monitor előtt ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
MaesTroll
tag
válasz
wwenigma
üzenetére
Pedig Domban pont az a célravezető, ha befoglalsz 2-t, és azt campeled. Nézd meg, hogy a kompetitív játékokban,meccseken sosincs triple cap. Azzal flipeled a spawnokat. Ahelyett hogy campelnél kényelmes pozicíóból, 2 pontot foglalva, spawn trap-pelve akár.
Bulikavagyok: Leírtam, 12 gun kill volt azon a mapon , ami nem nagy kaland, többi scorestreak, szóval nem hinném, hogy még így is hihetetlen.
Nem pár screenshot alapján kell emgítélni, ide a kivételesek kerülnek fel. Nyilván nem 10+ a KDR-em, nyilván nem lövök 70-et minden mapon.
-
laceszgamer
addikt
válasz
wwenigma
üzenetére
De Dominationnak mintha félig az lenne az értelme hogy védekezni is kéne, nos én ezt máshogy nem tudom elképzelni, minthogy a pontok környékét figyelem és védem. Aztán hogy most scorestreakkel vagy épp fegyverrel az más kérdés. De az tuti nem vezet célra ha elhagyom a pontot és megyek semleges területre harcolni vagy másik bázist foglalni, mert csak elfoglalják a mienket.
WoW-ban is Domination tipusu BG-ken ez szokott a legtöbb meccs veszte lenni. Hiába állunk biztosra mondjuk 3 mal az 5 bázisbol, de mennek inkább foglalni és senki sem akarja őrizni a meglevőket = ellen vigan betekeri.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
laceszgamer
üzenetére
Nem az a lenyeg hogy rákempelj kettőre...

-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
MaesTroll
üzenetére
Inkabb nyerek 14:36-os KD-val mint veszitsek 60:3-mal.
Altalaban mindig ez jon elo, hgoy a csapat a béna mert a masik allandoan vedi a pontot meg allandoan nyomja a killstreakeket. NEM. Ilyenkor a masik cseszik a jatekmodot jatszani.
Ha nem latod a fenti videoban a problemat ,akkor meg nincs több kérdésem cheater temaban.

-
MaesTroll
tag
válasz
wwenigma
üzenetére
Szoktam foglalni, sosem végzek capture nélkül. Bár igaz, az sem vagyok, aki ész nélkül rohangál fel alá egész map alatt a pontokhoz, hogy legyen 14 hp foglalása, teszem azt egy 14-35-ös stattal. Vagy DOM-on inkább akarnék egy 6-7 capture-rel rendelkező játékost, aki megy egy 40-20at, mint egy 11-34-eset 12 capture-rel. Nem a foglalásra adják a pontot, hanem a birtoklásra. Abban meg épp eleget tevékenykedem, még ha a statom mellett nincs is 12+ capture/ map. Átlag sztem 7 körül van nekem.
Ott a 66-0-ás Solar dom 3 foglalással: Lehet csak 3 a capture-öm, viszont végig domináltam a zászlókat a 13 bombing run, 41 assault drone kill-lel. B flaget végig én védtem drone-nal, minden irányból.
Ha nagyon vezetünk, és könnyű az ellenfél, akkor szoktam kevésbé a módot játszani, killekre megyek, de amint szoros megyek a sűrűjébe :p Azt nem gondolnám TDM-ezésnek, hogy killlstreak chainelek. Hatalmas segítség a csapatnak, hogy szinte folyamatosan van fenn egy warbird, vagy drone, vagy system hack stb.
Lézer: Sokszor nekem is van 7-8 hitmarkerem ölésig. Nem gondolom,hogy meglenne a 90fps-em, egy régi i5-ös procim van (i5-2300) egy régi Radeon 6850 kártyával...
Én nem igazán látom mi a baj az állítólagos aim assistos videóval sem, bár controlleres témában n00b vagyok. Viszont jobb játékosoknál mindennap látok ilyen killeket, néhány saját killnél is ugyanígy ráhúzom egeret :p
-
bulikavagyok
nagyúr
Miért van az, hogy Xbox-on játszva több 100 óra után sem láttam még 70 feletti kill-t egyetlen embernél sem. A 60 felettieket is egy kezemen meg tudnám számolni szerintem, az ilyen 60-0-ás statokról már nem is beszélve..

Nyugi, csak költői kérdés volt..
-
Casanova*
veterán
válasz
rapidsquirel
üzenetére
egy videót megnéznék,hogy tolja

-
Casanova*
veterán
válasz
rapidsquirel
üzenetére
domban,hp-ban lehetetlen nem meghalni.ha foglaljuk mindig a pontot.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
MaesTroll
üzenetére
En is oszinte leszek. Lehet hogy kuvasokat lőssz össze, de ha bukod a meccset mert nem mész pontra foglalni akkor cseszheted. Ne jarj hardpointba TDM-ezni.... komolyan.
Tehat a lenyeg hogy ezek b@lfasz társaságok a jatekmodot akartak jatszani. Te TDMezni mesz fel. Amíg csak ezt csinalod, szerintem nincs mit büszkélkedni az "eredményeken"...
A masik meg a lézer. Ha megvan a fix 90FPS-ed, akkor adja azok ellen akiknek nincs. Sokaknak nincs meg...
Egyebkent meg akiket mondtam, a profiljukat csekkolva ott volt egy-egy regi VAC ban.
A csalok meg sosem javulnak meg. Itt linkeltem korabban a videot a kontrolleres gyerekről, azt se lattad amelyik hasonlo volt. Amelyik egyertelmuen WH-s volt azt se lattad. Vegulis csak benéz a falba, megall, megvarja amig kiszaladsz a sarok mugul es leszed. Nem, ez pure skill. -
MaesTroll
tag
válasz
rapidsquirel
üzenetére
Ezek b@lfasz társaságok

66-0-ás map így nézett ki: 2 pontfoglalás 1 kill--->uav+assist pont--->10 másodperc múlva meglett assistokból bombing run és assault drone. Innentől map 80%-ban assault drone-oztam. Vége 41 assault drone kill, 13 bombing run kill, 66-54=12-t öltem fegyverrel. Csak egy jó helyet kellett keresni, ahol nem ölnek meg
Nem nagy ördöngősség killstreak chaineléssel.90 kill-es: Itt pluszba még warbird is volt, ezen 11+31+15=57 kill-t hoztak streakek. Ha egyszer beindul a chain, nincs megállás :p
Lacesz: ismerős

Casanova: Nem szoktam snd-zni, kipróbáltam, mindenki campel, türelmetlen vagyok
Teljesen másfajta stílust igényel
Még azt sem tudom, hogy melyik mapon hol vannak a bombák
De lehet majd még adok neki egy esélyt.wwenigma: Őszinte leszek, sztem sok embert tévesen gyanúsítasz. 3-ból 2 mapon találsz csalót, amikor játszunk :p
-
Casanova*
veterán
válasz
laceszgamer
üzenetére
rankeden nem lehet kilépni csak úgy.
nem csak a csalók miatt,hanem hogy kurva kevesen játsszák. néha annyit kell várni,reggel-délelőtt pedig egyáltalán nem talál. wenigma találkozik mindig csalókkal. én csak jót akarok neki,hogy vegyen ps4-t ,azon nyugodtan tud játszani,ott nincsenek csalók. ha nem akar karral játszani,akkor egérrel játszik. ennyi! olyan,mintha pc-n játszana. nem értem miért szidja a konzolt. -
laceszgamer
addikt
válasz
Casanova*
üzenetére
Én csak azt nem értem minek ezen rugózni? Játsszon mindenki azon amin akar aztán kész, bár másik oldalról azt se értem minek bejelenteni, hogy már megint mekkora csaló? Report rá aztán kész, vagy csinálnak vele valamit vagy nem.
Meg nem kötelező vele bennmaradni, ki lehet lépni, go másik meccsre és máris nem idegesít. -
laceszgamer
addikt
Hehe, ez de jó volt, Detroit DOM, 64-0 anélkül, hogy egy lövés kiment volna fegyverből.

Aerial - UAV - Bombing - Assault és ez körbe-körbe
-
-
MaesTroll
tag
wwenigma kollégával együtt toltuk ma:
Aztán épp következő mapon, amikor már nem együtt toltuk, sikerült megdönteni a legtöbb killem (89 volt)
És bónuszként egy tegnapi lézerezős:
Assault Drone túl erős, nem értem, hogy miért nem gyengítik. Amíg ai-val használtam, átlag 1,7 kill-t hozott, mióta én irányítom ez 4,4.
-
BandiHUN
veterán
válasz
wwenigma
üzenetére
Hmm...biztosan azért nem volt még meg az első prestige-je sem,mert nem "újrakezdő"...én mezei "átlagpolgárként" 1 hétvégén letolok 1 prestige-t ha nincs dupla xp,akkoris.rémlik ez a név,csak nem ekkora szinttel,múlt héten játszottam vele szerintem,majd átnézem a screenshotjaimat,sajnos még dolgozom,aztán buli,ma nem gémnap van.De ha az,akire gondolok,az tuti nem itt tartott,amikor gémeltem vele,a neve ugyanez volt.Ügyes volt akkor is,de nem lőtt ilyen jól(én csak HC-zok),és le is szedtem párszor,azt hiszem,vittem is ellene DOM elsőköri killcamot.
-
wwenigma
Jómunkásember
Na szoval akkor ki mondta hogy a kontroller nem jelent valós előnyt? Ezt a videót javaslom: [link] Aszongya ő nem csaló csak kontrolleres jatekos...
-
BandiHUN
veterán
Azért golyós fegyóval,főleg messzebbről úrrá lehet a lézereseken lenni

Az AE4 meg például kifejezetten rossz ilyen szempontbólhogy lassú a lövedék.
Csak persze összehangoltan kell legyűrni az ilyet,mert tény,hogy vannak FPS unlockosok és jó helyen kempelők,a reload hiánya miatt aki jó helyre megy vele,ütős tud lenni a lézeresdi.Lehet hogy nem csinál az ember gyors killeket,de olyan helyen,ahol néha-néha de jönnek,lehet 10eseket streakelni.Nomeg már rég ki kellett volna javitani,hogy a lézer "lövésszáma",vagyis az időarányosan bevitt sebzése FPS-függő...gondolom mivel folyamatos a sugár,nem tudták megoldani a grafikai látvány kötöttségei miatt

Persze emellé vicc,hogy az AE4 sugara ugye "utazik",sőt elég lassan is,biztos nem hallottak annál a fénysebességről
Ha épp sokan tolják azzal,jó kis Star Wars-feelingje van a tűzharcnak,én tettem volna be Darth Wader és Birodalmi rohamosztagos sisakot is,NOarra harapna a nép pénzért is+fekete köpenyes exo ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
laceszgamer
üzenetére
Véletlen. Ha valaki nagyon elkezd sirni akkor teamchaten felkerjük a csapatot hogy mindenki azzal menjen köv körben.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
laceszgamer
addikt
Csináltak valamit a lézerrel vagy csak véletlen?
Hardpointon szó szerint 2 ember nem használna, egyik én voltam a másik egy csapattársam, mindenki más lézerrel.
-
BandiHUN
veterán
válasz
Casanova*
üzenetére
Eggyel én is reggel,gondoltam,mióta nem kávézok,inkább csapatok 1-2 kört...körberángós fejesosztó volt,de nem értem,fent volt 2 percig,elnyomott egy system hacket és kilépett.A jobbik,ha bannolták

Azon azért jót röhögök,mióta reggel játszok 1-2 kört ébredésnek,hogy mekkora kempes körök vannak a reggeli álmos lobbikban
Nomeg út közepén killstreaket,UAV-ot benyomó hanyag delikvensek.Nem tudom,én úgy felélénkültem,hogy tényleg csigalassú vánszorgónak tűnt az AE4 lézere
Pedig csak egy fél páleszt dobtam be
Komolyan azt mondtam,hagyom a francba...de végülis rászántam a reggelt,3 kör alatt beletoltam végülis 80 killt...meg is lett minden kieg.Szerencsére a játék a DLC megléte előtt is megdobott 2 extra AE4-el is+ a camókhoz számolja attól,ha mással elvettel lőttem párat.Ez azért jó ötlet+hogy a camo challenge-ek nem resetelődnek a prestige váltással.
Pl.a kieg nélküli arany camókat lehet jól szedni,mivel alapból úgysincs semmi megnyitva,azokat újra meg kell szerezni,de a kedvenc fegyókkal lő az ember "csupaszon" minden prestige-elésnél 30-40-et,aztán pikk-pakk megvan az arany még nem is olyan nagyon szeretem cuccokra is. -
MaesTroll
tag
Még mindig jobb, mint a randomok, akik se nem cappelnek, se nem bírnak pluszba lenni

Amikor 3 vagy több játékosból álló partyval nyomjuk, akkor én sem erőltetem meg magam pl. hardpointon, dominálunk annyira, hogy alig engedünk 20-30 pontot ellenfélnek, van amikor csak 2 capture-rel zárom a mapot, inkább ölünk,scorestreakelünk,DNA-ra megyünk

Momentumon szoktuk néha azt, hogy az első, 10 perces kör elején rögtön 2 zászlót foglalunk, harmadikat meghagyjuk, baserape 10 percig, aztán utána ráadásban 1 perc alatt behúzzuk a mapot. Csak az a gond, hogy mostanában ha 4+ emberes partyval megyünk, akkor a másik csapatból 3-4 ember 2 perc után kilép, és annyi a mókának... Ezért nem is szeretek mostanság nagy partyval játszani, 10-ből 8 mapon egész enemy team kilép (forfeit).
-
BandiHUN
veterán
válasz
Casanova*
üzenetére
Jaja,ezért nem vettem season passt...én nem értem.Eltelt fél év,aki akarta,ezeréve letorrentezte és végigtolta a single-t,aki akarta,megkapta karácsonyra,stb,miért nem lehet a multi részt pl.ledobni 15 euróra csak külön?Meg tudják csinálni,a hétvégi free időszak is csak multi.Miért nem mennek rá,hogy legalább aki multizna,fél év után jusson csak ehhez hozzá olcsón,és még venne season passt,DLC-t is?Akinek eddig nem kellett teljes áron,ezután se fog kelleni.De a seasonon és a mappackokon még mindig húzhatnának,és lenne végre játékos is PC-n.Én is kifizettem a Havocért a 4 rongyot,pedig az alapjáték is csak 3500-ba volt,de igy ez is volt az utolsó...és évvégén a kövi részre,ha ér annyit,hagyom is a platformot,mert NINCS KIVEL JÁTSZANI.
Napról napra ugyanazok jönnek szembe,az élő 2-3 lobbiban...
Annyian játszanak,ahányak kábé INNEN voltunk összesen egy codban pár éve,igazi családias hangulat napról napra 
-
BandiHUN
veterán
Jó ez a DLC-már ma reggel is mostanáig játszottam fél 9-től,a DLC szekcióban nem volt semmi lobbi.

Azt hiszem,jó döntés volt nem season passt venni.
És egyébként jó kérdés,hogy hol lehetne reklamálni,hogy OK,gyerekek,kihoztok egy DLC-t,de miért nem lehet minden módban,és ami lényeg,HC-n is játszani?
Komolyan mondom,eleve csorbul a játékélmény,hogy van a TDM külön és a Mosh Pit és ENNYI.
Most ezt tényleg megteszik az emberekkel,hogy jön egy kiegészítő mappack,nem olcsón,és talán OK,hogy nem játsszák,de nem érhető el minden játékmódban?Idáig fajultunk,hogy ezért fizet az ember 4ezer ft-ot???Vicces,de elkezdtem az AE4 használatát,ha már megkaptam,ugye...hát ilyen rossz köröket régen lőttem HC-n,egyszerűen nem mert pontatlan,hanem mert ott a lagcomp,ami a fő baj,de mellé a lézersugár x ideig utazik,mire célbatalál
Hát vért izzadtam a kiegekért.Bármi golyós fegyó,még egy SMG is jobb,mert egyszerűen annyit késik a game a kompenzáció miatt
örülök,ha 1-es köröm van azzal,hiába tűnik jónak...pedig HC-n 1 találat öl. -
MaesTroll
tag
válasz
wwenigma
üzenetére
Ezen a mapon a minél több ölésre ment, 100-as határt akarta elérni. Mindenkinek van néha olyan mapja, ahol kevésbé játsza az objective-et... Srácnak amúgy 591 az score/minute-je, ő pont az, aki mindig az adott módot játsza - ez egy ritka kivétel a rekorddöntés miatt.
Nekem 89 a legtöbb killem,(killstreakek nélkül sikerült ez, ugyancsak Detroit Momentum) sehogy sem sikerül megdönteni. Ritka a momentum lobby, mint a fehér holló. Már kb. 2 hete nem tudunk momentumot játszani, nincs lobby.
-
MaesTroll
tag
Most mutatta egyik ismerősöm (saját gameplay), 111 kill 7 death Detroit Momentumon, úgy, hogy alig volt killje fegyverrel (kb. 15), szépen chainelte őket. Ja és pont egy 5 fős magyar társaság ellen

Assault Drone 80 killt hozott neki egy map alatt. Easy game.https://www.youtube.com/watch?v=xNNtibyDMbw
-
shotika
őstag
Mai nap, első meccs, hc dom, Hannibal Smith - minden lövése fejes volt...
-
shotika
őstag
-
Qtya72
aktív tag
válasz
MaesTroll
üzenetére
Ezért volt jó COD4, emléxem találtam annak idején egy jó kis custom mapos szerót, minden nap volt admin, egyszerre több is. Nem ismertem a mapokat, esetleg ha COD2 feldolgozás volt. Gyanús volt Nekik a folyamatos 3-4-5-6/1-es K/D. Nem kiabáltak, nem óbégattak, elkezdtek felváltva figyelni pár napig, ha felmentem Valaki mindig kiment nézelődni. A statom annyit változott, ahogy egyre jobban megismertem a pályákat lettek jobb K/D-im is. A vége az lett, hogy megkérdezték volna-e kedvem csatlakozni hozzájuk.
Ennyi.
Az a baj, hogy itt bizonyos emberek nem fogják fel, hogy ahhoz a 60/5 stathoz eme remekműben szerencse is kell. Van akinek ez nem adatik meg, vagy csak ritkán. 0.93 a K/D-m, de nem érdekel, mert tudom, hogy soxor nem rajtam múlik, hanem a laggcompon.Egyszer lövök 45/17-et, utána 13/26-ot. Ezen Én már nem vagyok hajlandó idegeskedni. -
MaesTroll
tag
Birorichard: Amikor néha posztolok 1-1 jó eredményt, az pont azért van, mert nem mindennapi score-ok, nem lövök pl. 50-5-öket egyhuzamban 20 mapon át... A jóval gyakoribb 40-20-szerű screenshotokat meg miért töltenék fel, amikor semmi extra. Azért bőven vannak tiszta játékosok 1.8 KD felett.
SipiBcs: Nem, nem én voltam. Nem játszom se cod4-et (talán 50 órám ha volt benne) se HC-t

Én is nagyon sokat vitatkoztam már emberekkel, akik magukat a legjobb hack néküli játékosnak tartották, és bárki , aki jobb volt náluk, csalónak nevezték
2009-2013 között a Delta Force Black Hawk Down nevű játékot toltam, abban a játékban pl. nagyon fontos (és könnyű is, mivel nincs recoil, smg-vel szedtem le a hegytetőről a snipereket akár 500-600 méter távolságból)) a headshot. Kb. 3 éven keresztül a csapatunk top1 volt a világon (2003-as a játék, szóval ez nem olyan nagy szó, 2010 környékére kb. ezer aktív játékos maradt, kompetitív csapat meg mondjuk 20). Azért fejeztem be azt a játékot 2013 végén, mert a még aktív kb. 20 szerverből 18-ról ki lettem bannolva (más jó játékosokkal együtt), maradt 2 USA szerver, ahol nem ( de ott is csak akkor maradhattam, ha ment anticheat programom). DFBHD alapból egy laggy játék, amerikai szervereken eu játékosoknak 300-600 ms közötti pingje volt, szóval befejeztem
Banjaim oka mindenhol a túl sok headshot volt (70%+), annak ellenére, hogy aimbot hack abban a játékban nem létezett.
Lényeg a lényeg, ott eu szervereken simán tudtam hozni akár 10 mapon keresztül is 50/42 hs szerű statokat, amíg ki nem bannoltak :p Nem kell mondani, hányan kiáltottak csalót. Csak a többi 'pro' hitte el illetve tudta (mivel ő maga is ilyeneket lőtt) hogy tisztán játszom. De jó is volt az a játék, csak belefáradtam, hogy folyamatosan a fogalmatlanokat kell győzködnöm, hogy nem csalok. -
attos71
tag
válasz
birorichard
üzenetére
'Az AW-ben igen, megkockáztatom, hogy nem hogy sok, de kvára nyomós ok feltételezni, hogy az illető nem tisztességesen játszik.'
+1!
Én is emiatt nem játszok már egy hónapja...a sok 'pro', a lagg, stb...
Azután amikor már megszokja az ember a sok sz@rságot és próbál így is játszogatni, kijön egy király frissítés és mégsz@rabb lesz tőle minden...legalább is én ezt tapasztaltam/tapasztalom...Megszokja az ember a fegyverek tulajdonságait, a következő 'pöcs' meg szétb@rmolja az egészet...
De biztos az én csak az konfigom van 'fordítva bekötve'... 
-
shotika
őstag
válasz
birorichard
üzenetére
Hát akkor elmondom neked önszántamból, két dolgot használtam az évek alatt: kávé és spangli
Amúgy én se ma kezdtem a multit, hanem még a Quake 3-mal, 99-ben - sajna így 30 fele közeledve, már egyre kevesebb időm és energiám van rá.Az AW érdekesen sikerült, néha úgy érzem, hogy nagyon megy, pár golyóra beadja a killt, aztán hirtelen, mintha nem is én lennék
Jó játék lenne, ha nem lenne lagcomp, nem kéne 5x megnyomnom a gombot, hogy beadja az uavot
, ha normálisan futna -a normális alatt mondjuk a BO2 vagy az előtte levő részek- meg ésatöbbi. -
birorichard
őstag
válasz
shotika
üzenetére
Ok. Látod, ez a nagy helyzet. Ne vedd magadra, vagy ha akarod, igen, nekem mindegy, de HA csalnál, akkor azt csak akkor tudnánk meg, ha te magadtól, önszántadból elmondanád. Nyilván, ha ez így van, az sohasem fog megtörténni, és csak osztod az észt úgy, hogy mindezt el kell, hogy "higgyük" neked. Nem játszottam még veled, úgyhogy látatlanban nem mondok véleményt, pláne nem azt, hogy te kifejezetten csalsz, de hidd el, nem az AW volt az első COD-om, én is tudom, mi fán terem a spawnrendszer, az alternatív útvonalak, a gyakori útvonalak, stb., úgyhogy ezzel nem érdemes takarózni, hiszen fentebb is leírtam már a véleményem erről, hogy szerintem mennyit számítanak.
Ja, bocs, kérdésedre nem válaszoltam. Az AW-ben igen, megkockáztatom, hogy nem hogy sok, de kvára nyomós ok feltételezni, hogy az illető nem tisztességesen játszik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- AliExpress tapasztalatok
- iPad topik
- Yettel topik
- Hálózati / IP kamera
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Július 9-én jön az Assassin’s Creed: Black Flag Resynced
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- További aktív témák...
- ASUS ROG Zephyrus G16 (2024) RTX 4090 (!!) / Ultra 9 / GAR 2027 brutál erős, csúcs modell
- Cooler Master CK550 RGB mechanikus billentyűzet (Gateron Brown, HU)
- Elgato Stream Deck 15 gombos (MK.1) + állvány
- Gamer PC Ryzen 7 5800X + RTX 3060 12GB / 32GB RAM / vízhűtés / RGB
- ThinkPad X1 Extreme Gen 3 (i7, 32GB, GTX1650Ti, 4K) Magyar, szép állapot
- Keresünk dokkolókat
- 27% - ASUS TUF Gaming VG28UQL1A Monitor! 3840x2160 / 1ms / 144Hz / G-Sync / FreeSync BeszámítOK!
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bontatlan! PlayStation 5 Slim Digital + kontroller 2 év garancia 2028.04.09-ig, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Aztan vagy felveszed a ritmust ami nem konnyu vagy istentelenul fel tud cseszni...

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Én nem bánom, mert szerintem egy fos, lézerestül-déelcéstül. Annyi, hogy legalább a gyengébb, kisebb gépeken megy. Ám látod kár volt előre örvendezni. De akkor a következő résszel mi lesz?

De volt Pécs főtere is pályaként, az egyik legjobb csipás map.
De biztos az én csak az konfigom van 'fordítva bekötve'...