- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Telekom mobilszolgáltatások
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- Kikristályosodik a Razr 60
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
ImpersonatoR #699 üzenetére
a maxping csak a szerverre vonatkozik, attol a tobbi kliens meg lehet akarmilyen. Az egergyorsitasra azt irtak, vedd vissza 125Hz-re.
-
Nem idegesítem magam. Nálam kapott egy uninstallt. Tavaly Ghost is játszhatatlan volt egy darabig de ez azt is felülmúlja. Ott legalább az egérgyorsítás problémát javították1 hét alatt. Itt meg a menüben is késik a kurzor nem h ingame. Totál szetcseszi az egészet a kedvem elmegy tőle. Remélem decemberre kezdenek vele valamit.
A laggrol nem is beszelek hiába írtam át a maxping et. -
zsizsef
senior tag
Vissza lehet kérni az árát? Neten rendelt, lemezes.
-
birorichard
őstag
válasz
SloWater #690 üzenetére
Jó lenne, mert kezd unalmas lenni, anno a Ghosts is ugyanezt csinálta. Egyszerűen nem bírom felfogni, hogy miért ismétlik meg ugyanazokat a hibákat minden évben.
Elvileg már dolgoznak az ügyön.
"COD Advanced Warfare @CodAWOnline · 2 h 2 órával ezelőtt
8224 error is back. We'll keep you updated." -
birorichard
őstag
F*szért nem tudnak egy béta tesztet tartani, nem értem... MINDEN évben el kell játszani, hogy sz*rakodnak a szerverrel, és nem működik. Fél órája itt ülök előtte, és egy játékba se tudtam belépni.
-
SloWater
tag
A mai nap ritka sz@ar, hétfő reggel óta játszom, de ennyire instabil még nem volt.
Remélem összekapják magukat és csinálnak valamit. -
Casanova*
veterán
egész délután nem tudtam játszani. egyszerűen mindig kidob. ekkora szar sztímet.
-
10 percnél tovább nem lehet játszani, mert visszadobb a menübe. Tegnap ilyen nem volt.
-
SloWater
tag
válasz
erdeitibor #684 üzenetére
Nincsenek szerverek, P2P
A classic mode, ahol nem használhatod a exo nyújtotta lehetőségeket egy fokkal stabilabb nálam, mint a normál játékmód.MSI Afterburner/Riva Tunerrel csináltam FPS mérést, ezt az ugrálás nézd:
A középső szekció egy sz@r host, az utánalévő, ahol csak 60-90 között ugrál egy normálisnak mondható.
-
birorichard
őstag
válasz
erdeitibor #684 üzenetére
Igen, nekem is, de már beenged. Biztos frissítenek vmit.
-
erdeitibor
tag
Sziasztok!
Mi van a CoD szerverekkel?
Folyamatban ledobál, interrupteddal, meg hogy a AW szerver nem elérhető.. meg ERROR Code 8224.
Valakinek produkál ilyeneket?? -
L_ajos
őstag
Nem tudom mi lehet nálatok a gond, de nekem most is és egész nap is tökéletesen ment ( ellenben a BO2-vel, ahol volt pár óra nyekkenés ).
És mióta kikapcsoltam a preload motyót, gyorsan tölt és a pályák elején sem szaggat! ( érdekes, de én örülök)
-
törölt tag
Mivan? Ez COD? Megyek vissza carentanra only rifle-zni.....
-
Casanova*
veterán
bárcsak xfiren lehetne gamelni. bárcsak dedikált szerverek lennének,nem lennének lag compok,mint cod4-en. óóó istenem ,milyen jó lenne!!!
MoRT2195: nagyon dícséred a gémet. jó neked,nincs lag compod.
-
MoRT2195
tag
válasz
#04817664 #669 üzenetére
Először nekem is kevés volt a 6v6, mert az előző CoD-okban is ennyi volt, és ott is keveselltem, főleg a Ghosts-ban, ott baromi nagy pályák voltak 6v6-hoz, és állandóan csak kerestem az embereket.Itt viszont nagyon jól megvan csinálva, gyakorlatilag megállás nélkül megy az akció mindig 6v6-ban is, jól meglettek csinálva a pályák, és kicsit gyorsabb is az egész játékmenet az exoskeletonnak köszönhetően, szóval ne aggódj, bőven elég itt a 6v6. De egyébként van egy mód /a Ground War/, amiben 9v9-ben lehet játszani. Ezen a módon minden pálya benne van, és vegyesen jönnek a Domation, Kill Confirmed és TDM módok benne. Én még nem próbáltam, mert a 6v6 is bőven elég szerintem, de van lehetőséged így 9v9-be is játszani. Azért a régi szép időket nem hozza vissza, amikor shipmenten több, mint 20v20-ba toltuk.
Az jó volt.
Van még róla képem is:
Amúgy az Advanced Warfare multija nagyon jó, hosszú évek óta ez az a CoD ami ismét le tud kötni, nagyon jól meg lett csinálva. Tegnap még nagyon laggoltam multiban, de ma valami javítást letöltött a Steam, és most tökéletesen megy a játék, és a töltési idő is nagyon kevés, kevesebb, mint a Ghosts-nál, és még jobban is megy.
Csak ajánlom mindenkinek, végre ismét egy jó CoD.
-
wwenigma
Jómunkásember
Zsir, feltehetoleg magyar gyerek, replayekbe olyan nyilegyenesen lo... de szvsz csak nekem volt a mai nap sok ez igy jatszhatatlan...
-
dunc
nagyúr
Sziasztok az akadozó videókra van megoldás?
-
DokiBaxxi
őstag
-
bigbadforty
tag
Van egy console command, amellyel a videókártya memóriát lehet scale-elni,
'seta_r videoMemoryScale' Nekem alapon 0,85 volt az érték és 3,4 gigát írt ki R9 290-nél, most 4 gigát jelez 1-re átírva.
-
törölt tag
Hali !
Valaki megtudná mondani , hogy hány slottos a legnagyobb mod , vagy szerver ?
COD 2 ill COD 4 18- 20 slottos szerverei után , nekem igen csak kevésnek tűnik pl : 6v6 TdmKöszöntem :-)
-
Casanova*
veterán
videó . ezt nézzétek végig!
-
Casanova*
veterán
válasz
birorichard #662 üzenetére
-
n.gab
aktív tag
válasz
birorichard #657 üzenetére
Én nem kaptam meg a hűtőmágnest tőlük.
-
Casanova*
veterán
Are you experiencing severe lag in Call of Duty:Advanced Warfare? wwenigma lefordítanád nekünk? pls!
google fordítóval megnéztem. érdekes cikk!
-
Jani18
aktív tag
Holnap belépek én is a csapatba.CoD 4 óta ez az első ami tetszik.Sajnos az utóbbi években elég gyatra részek voltak.Bár azt az élmény egyik se fogja már pótolni amikor egész nap mentek a war-ok promod-ban.
-
afrojack1
senior tag
Mi a külömbség az alap játék és a zero day edition közt?
-
Con Troll
senior tag
i7 3770k+8 gb RAM, nálam sincs lag. Töltőképernyőn max. a feléig "szalad el" a toltőcsík, itt már kiírja az alsó sarokba hogy waiting for other players és rendszerint én érek be elsőként.
Eddig talan egy-ket meccs volt osszesen, amikor az elején lagoltam.
Ez a preloados cucc nálam ki van kapcsolva. -
Casanova*
veterán
nekem sem laggol. nekem notebook i7 Q840 procim,de gyenge GTX480M gpu van benne. kis felbontáson minden low. 50-80 fps. néha fps laggom van. amúgy szépen fut a game,de még nagyon bugos a játék. pár hét és sokkal jobb lesz szerintem.
még ilyen beállítást találtam.
seta r_elevatedPriority "1"
seta r_preloadShadersAfterCinematic "0"mintha gyorsabban tölti be ...
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
bigbadforty #645 üzenetére
Esetleg egy uj driver illetve egy patch a későbbiekben.
Sz*r konzolport nV supporttal... állj át a zöldekhez. :]
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
bigbadforty #642 üzenetére
Ismerossel most beszeltem, valos 6 magnál nincs probléma. Huzhatjátok az egekbe az órajelet, nem fog segiteni amig valamit nem csesznek vele. Egyetlen megoldás a shader cache kikapcsolasa es a kor eleji lag átvészelése.
-
Alice90
aktív tag
válasz
bigbadforty #642 üzenetére
nekem nincs bajom a játékkal nagyon szépen fut csak multiplayerben az első 10-20-30 másodperc a rossz (nem minden pályán)
-
bigbadforty
tag
-
Alice90
aktív tag
néztem egy videót ott i7-2600al is akad azlesö 10-20-30 másodpercben szóval ez játék bug :S
-
Alice90
aktív tag
válasz
wwenigma #639 üzenetére
i5-2500-mat 3.3-ról felhúztam 3.8ghz-re és érezhetően sokkal jobb
(sokall hamarabb betölti a dolgokat)
nem lesz 90% körüli mind cpu.
én szerintem egy 4.5ghz-en laggmentes lenne teljesen az első 10-20 másodpercben is.
(csak én addig nem tudom felhuzni csak a k-s verziót)
wwenigma (felvettelek steamre)
-
wwenigma
Jómunkásember
A 8 szál nem teljesértékű csupán 4 teljeserteku es 4 kiegeszito amiből az utóbbi csak a szabadon maradt erőforrásokat tudja kihasznalni. Itt a 4 teljesertekű szálnak a teljesitmenye szamit inkabb.
Amugy lehet marhasagot irok, nyugodtan szoljon ram valaki. De mivel betoltesnel proci 100on megy igy feltetelezem ez a baj.
-
Alice90
aktív tag
Üdv!
Nekem egy olyan problémám van ,hogy Multiplayerben ha kivan kapcsolva a shader pre-load akkor 10-20 másodpercig akad az egész. de ha bevan kapcsolva (akkor továbbig tölt végig töltödik a csík és nincs ilyen)
csak a gond az ,hogy pár mapot nem tud betölteni.
valakinek van még ilyen gondja ? (csak multiplayer)
lehet egy i7-2600 vagy i7-3770 segitene rajta?
-
-
freestailo
őstag
sziasztok, i3@3,4 Ghz és 5870 párossal érdemes elkezdeni a játékot?
-
Casanova*
veterán
nagyon nehezen halnak ,én meg kurvára könnyen halok.
nektek is így van?
-
törölt tag
Tegnap végigvittem az SP-t, így kipróbáltam az MP-t.
Olyan gondom van, hogy multiba nincs auto aim, mint a single-be? Kicsit nehéz így... (xbox360) -
birorichard
őstag
válasz
DokiBaxxi #620 üzenetére
Miért? Szerintem nem rosszak. Most hirtelen nem is tudnék olyat mondani, ami nem tetszik, kivéve azt amelyik laggol mint az állat, a tsunamis. Lehet ugrabugrálni, szaladgálni. Nem vagyok nagy CODos, de sikerült párszor sentry gunra összeszednem. Killstreakek is elég jól balanszoltak. Ez egy meglepően jól sikerült rész lett.
-
killer095
őstag
Arról tudd valaki valamit hogy várható-e a közeljövőben patch?
Valamint hogy a 24 óra dupla XP ami járt volna, azzal milesz mert konzolokon adtak az embereknek még 24et én meg kaptam 10 percet supply dropból miközben nekem is járna a 24óra ... -
laceszgamer
addikt
válasz
DokiBaxxi #620 üzenetére
A másik pedig, hogy olyan helyekről is érkezhet a támadás ahonnan az ember megszokásból nem számít rá.
Mondjuk annyiból jó ez a fajta stílus, hogy sokkal kevesebb a camper, eddig úgy vettem észre. Egyszerűen nem tudnak olyan helyre menni amit viszonylag biztosnak vehetnek mert szinte mindent könnyű megközelíteni. -
DokiBaxxi
őstag
Azért mondjuk ahogy az Infinity Wardos, úgy a Sledgehammeres map designert is páros lábbal b*sznám ki úgy, ahogy van. Röhejesek ezek a mapok, killstreakre esélye sincs az embernek, mert mindenhonnan mindent látni.
-
seta cl_maxpackets "100"
Ez 1000-en van alapból. Miért ilyen magas a default érteke?
Ez az hogy hány pocket et küldjön mp kent a host fele nem?
Vagy mire való ?Egyébként ez csak config ban van config_mp ben nincs nekem írjam be oda is
-
Hikvision
senior tag
válasz
laceszgamer #616 üzenetére
BO 2 is használja mind a négy magot, és még se szar, itt a betöltésnél egyértelműen valami bugos
-
laceszgamer
addikt
válasz
Hikvision #614 üzenetére
CPU részről inkább pont, hogy jól írták meg, kihasználja a többmagos rendszereket. Igaz így is vannak gondok vele, de legalább látszik, hogy valamit akarnak.
Nekem a legelső multis indítás volt csak lassú, pontosabban a pályabetöltés, akkor töltött vagy 2 percig, már azt hittem kifagyott, de elindult, azóta pedig nagyon hamar behúzza mindig, szerintem csak valamit alakított még a fájlokban vagy ilyesmi.
-
xrace77
tag
Nálam is gyakran volt "lost connection server timed out" a betöltéskor. Shader Preload kikapcsolásával megoldódott a probléma. Gyorsan betölti a map-et és simán, lag nélkül indul a játék.
GTX 770-et használok. -
laceszgamer
addikt
valaki nem tudja, hol lehet meglesni a patch notes okat?
Most is jött le egy kis patch, de jó lenne ha valahol meg lehetne lesni konkrétan mit is változtatott meg. -
R3laX
addikt
Üdv!
Az miért lehet, hogy options-ben 3072MB VGA RAM heyett azt írja, hogy "dedicated video memory 25%" ?
-
Casanova*
veterán
azt tudjátok,hogy van benne olyan játék mód,amiben nem lehet repülni?!
-
wwenigma
Jómunkásember
-
killer095
őstag
válasz
birorichard #606 üzenetére
Engem az zavar hogy néha akaratlanul is dashel jobbbra balra
-
birorichard
őstag
Na megvan már nekem is! Nagyon jó a game, mw2 óta nem élveztem ennyire COD multiplayert. Kicsit szokni kell, nekem ez a dash nem jön be, hogy nem lehet átállítani a futásról, látszik, hogy konzolra tervezték, ott az analóg karokkal mindig működik, itt viszont az oldalra csúszást elég bajosan lehet kivitelezni, legalábbis nekem nagyon nem áll rá a kezem, főleg tűzharcban.
-
Hikvision
senior tag
Ekkora egy retek szemét szar hulladék játékot, 1.5 órája próbálok csatlakozni TDM-hez vagy FALL-hoz de betölt ez a szar háromnegyedig, utána matekozik, aztán meg kivág lost connection-el......
Új hozzászólás Aktív témák
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3016, 98% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2906, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy Book2 Pro 360 i7-1260P 16GB 512GB touchscreen, GARANCIA: 1ÉV
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest