- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hatalmas teleppel futott be a Xiaomi Mix Flip 2
- Apple Watch
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Mobil flották
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- iPhone topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
bandi0000
nagyúr
Az mitől lehet, hogy némelyik pályákra mikor akarok menni, akkor nem csinál semmit, csak kiírja hogy szinkronizál és semmi aztán bannol hogy nem csináltam semmit, ilyen pl a Horizon
-
bandi0000
nagyúr
bocs skacok meg van mi okozta ezt a szart
az egérpad, műanyag és súrlódik kicsit pont annyira hogy így beakassza
bár ettől függetlenül tényleg jól jönne 2 giga ram mert néhol nem tudja tartani a 60 at
-
bandi0000
nagyúr
válasz
atidzsiforc #2047 üzenetére
jó de ttomax-nmak nem hiszem hogy 980-al is elfogyna a VRAM, mert ha most kicserélem a kártyát egy 2 gigásra akkor megint csak anyázom a gépet ha ugyan olyan lesz
-
bandi0000
nagyúr
na szóval igen, kontrollerrel vaj sima a buli szóval itt az egérrel lesz valami huncutság, azt sem értem miért 75hz re rakja alapból a képfrissítést mikor csak 60hz es a monitorom, az FOV meg mi?
-
bandi0000
nagyúr
jó hát nem ez a játék a fő csapásirányom de jó lenne ha játszható lenne
Így is keveset tudok játszani más meg már úgy használja azt a jatpacket vagy mi a tökömet mintha azzal együtt született volna én meg örülök ha fel tudok ugrani a háztetőre
-
bandi0000
nagyúr
Igen a kontrollert megpróbálom el is felejtettem, vram csak nem fogy el mert az futás közbe is elfogyna bár ha más nem segít akkor lehet tényleg az lesz
-
bandi0000
nagyúr
Tippje van e valakinek hogy mért darabos a mozgás vagyis ha futok előre nem szaggat de amikor mozgatom bármerre az egeret olyan mintha több pixelt ugrana át az egér mutató, a játékban 50% a mouse sensity az egér meg asszem 3000dpi n megy
-
bandi0000
nagyúr
Na úgy néz ki meg van hogy miért nem tudok/dunk csatlakozni a szerverekhez [link]
bárki bármit mond szerintem ez elfogadhatatlan, mert kérni meg elkérik a pénzt a játékért de használni meg nem tudom
-
bandi0000
nagyúr
Nektek megy a COD? Azt mondja haverom valami portokat kell megnyitni a routeren, mert nekem folyamatosan azt dobja hogy nem tudott csatlakozni a szerverhez
-
bandi0000
nagyúr
Van aki 770 el játszik ? Fullhd ba mennyire jellemző hogy elfogyna a kártya esetleg a Vram?
-
bandi0000
nagyúr
Akiben eddig kétség volt, annak elmondom, hogy HD4600-al játszhatatlan ez
1 óra játék után kb 2/30-as statom lehet úgy hogy amíg nem lesz kártya nem is erőltetem
-
bandi0000
nagyúr
ja igen más, érdemes megvenni ehhez a seasson passot?
-
bandi0000
nagyúr
válasz
birorichard #1634 üzenetére
ne várj csodát tőle, többet érnél egy I5-el és egy erősebb VGA-val
-
bandi0000
nagyúr
válasz
DokiBaxxi #1632 üzenetére
pl milyen játékoknál? mondom fps-t most 1366-768-ba tolom, a többi pl grid autosport fifa 15 ewil within meg 1080p-be TV-n, fogalmam sincs, volt 970-em de nem használtam ki, és akkor szerintem a csere csak jövő év Q2-Q3 ban lesz mivel most monitort kéne venni, aztán jön broadwell I7 és aztán a VGA
-
bandi0000
nagyúr
Pedig guru3D-n jó teszteket csinálnak fene tudja, én csak a legjobbat szeretném a pénzemért, 768p-ben ki sem használnám de legalább legyen a legjobb amit kifizetek
-
bandi0000
nagyúr
hali
Radeon kártyákon hogy szalad a játék? Teszteket néztem ott elvileg a 280X veri a 770-et is majd 20%-al, de olvastam olyanokat hogy nem annyira jó amd kártyákkal ez -
bandi0000
nagyúr
hali
esetleg tudna valaki nyilatkozni hogy a multi hogy megy ha ki van maxolva minden beálíltás, tehát hány FPS-t kap a következő kártyák egyikével:gtx 970
gtx770
gtx760
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Beats Studio Pro (fekete) - LEGJOBB ÁRON!
- Honor 400 Lite Fekete + fülhallgató
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Samsung Galaxy S22 Ultra , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest